Emre

Emre

Son dakika emre haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan emre gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan emre haber sayfamızda...

Emre

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 66.584 emre haberi bulunmuştur.
Yunus Emre'den Aleyna'ya "Sulu" şaka! Survivor'da ortam bir anda gerildi
Yunus Emre'den Aleyna'ya "Sulu" şaka! Survivor'da ortam bir anda gerildi Survivor tüm hızıyla devam ederken yarışmanın olaylı ismi Yunus Emre ile Aleyna arasında yaşananlar geceye damga vurdu. Aleyna Kalaycıoğlu'nun annesinin iletişim ödülünde "Yunus Emre'den uzak dur" uyarısı sonrası pek bir araya gelmeyen Aleyna'ya Yunus Emre'den kızdıran bir şaka geldi.
22.04.2024 Cadde
'Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri' sahiplerine verildi! Demirören Medya'ya 5 ödül
'Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri' sahiplerine verildi! Demirören Medya'ya 5 ödül Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) tarafından bu yıl 65'incisi düzenlenen 'Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri' sahiplerine verildi. Toplam 33 ödülün verildiği törende Demirören Haber Ajansı'na 2 ödül verilirken Demirören Medya toplam 5 ödüle layık görüldü.
22.04.2024 Gündem
Yunus Emre'den birleşme partisinde manidar şarkı! 'Kendim ettim kendim buldum'
Yunus Emre'den birleşme partisinde manidar şarkı! 'Kendim ettim kendim buldum' Survivor All Star'da dün akşam 'Birleşme Partisi' gerçekleşti. Yarışmacılar seçtikleri şarkıları söylerken, Acun Ilıcalı ve Demet Akalın yorumladı. Yarışmacılardan Yunus Emre Özden'in seçtiği şarkı izleyenlere 'manidar' geldi. Demet Akalın da konuya yorumsuz kalmadı.
22.04.2024 Cadde
BtcTurk Boğa Koşusu düzenlendi! Milli sporcular da katıldı
BtcTurk Boğa Koşusu düzenlendi! Milli sporcular da katıldı Finansal teknoloji şirketi BtcTurk, 21 Nisan’da İstanbul Üsküdar sahilinde 2,1 Bitcoin ödüllü BtcTurk Boğa Koşusu yarı maratonu düzenledi.
22.04.2024 Diğer
Survivor All Star birleşme partisinde renkli anlar: Şarkı yarışmasının kazananı belli oldu!
Survivor All Star birleşme partisinde renkli anlar: Şarkı yarışmasının kazananı belli oldu! Survivor All Star'da 'Birleşme Partisi' renkli anlara sahne oldu. Yarışmacılar seçtikleri şarkıları söylerken, Acun Ilıcalı ve Demet Akalın yorumladı. Banu Kunt Işık, Oya Şar ve Sinem Yalçınkaya puan verdi. İşte detaylar...
21.04.2024 Cadde
Kepez Spor Futbol A.Ş. şampiyonluk kupasını aldı!
Kepez Spor Futbol A.Ş. şampiyonluk kupasını aldı! TFF 3. Lig 1. Grup'ta şampiyon olarak TFF 2. Lig'e yükselme başarısı gösteren Kepez Spor Futbol A.Ş., düzenlenen törenle şampiyonluk kupasını aldı.
21.04.2024 3.Lig
Antalyaspor, Hatayspor karşısında geri döndü!
Antalyaspor, Hatayspor karşısında geri döndü! Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Antalyaspor, Hatayspor'u 2-1 mağlup etti.
21.04.2024 Antalyaspor
Gaziantep FK, Kasımpaşa karşısında 2 golle galip!
Gaziantep FK, Kasımpaşa karşısında 2 golle galip! Gaziantep FK, Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Kasımpaşa'yı 2-0 mağlup etti.
21.04.2024 Gaziantep FK
Şırnak’ta feci kaza! Otomobille kamyonet çarpıştı: 2 ölü, 3 yaralı
Şırnak’ta feci kaza! Otomobille kamyonet çarpıştı: 2 ölü, 3 yaralı Şırnak’ta otomobilin karşı şeride geçip kamyonetle kafa kafaya çarpıştığı kazada 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
21.04.2024 Gündem
Bursaspor İnfo Yatırım, Aliağa Petkimspor deplasmanında galip!
Bursaspor İnfo Yatırım, Aliağa Petkimspor deplasmanında galip! Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 28'inci haftasında Bursaspor İnfo Yatırım, Aliağa Petkimspor deplasmanından 94-78 galip ayrıldı.
Aracına saplanmış mermiyi görünce şoke oldu! 'Ya çocuğuma isabet etseydi'
Aracına saplanmış mermiyi görünce şoke oldu! 'Ya çocuğuma isabet etseydi' Tokat'ta yaşayan Emre Kanbulat, evinin bahçesine park ettiği aracında yaşadığı olayla sarsıldı. Aracının ön camına giren mermiyi gören Kanbulat, "Mermi havada durmuyor. Çocuklarımıza da isabet edebilirdi" diyerek tepki gösterdi.
21.04.2024 Gündem
Emre Belözoğlu'ndan Fenerbahçe itirafı! 'Sineye çekiyorum'
Emre Belözoğlu'ndan Fenerbahçe itirafı! 'Sineye çekiyorum' Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Fenerbahçeli bazı taraftarların tepkilerini, Fenerbahçeli olduğu için sineye çektiğini söyledi.
21.04.2024 Ankaragücü
Fenerbahçe'den sağlık heyetine sürpriz takviye! Lenka Jurisicova ile anlaşıldı
Fenerbahçe'den sağlık heyetine sürpriz takviye! Lenka Jurisicova ile anlaşıldı Fenerbahçe'de yaşanan sakatlıklar sonrası taraftarların sık sık eleştirilerde bulunduğu sağlık heyetine takviye geldiği iddia edildi.
21.04.2024 Fenerbahçe
Survivor'da üçüncü eleme adayı belli oldu! Berna sinir krizi geçirdi
Survivor'da üçüncü eleme adayı belli oldu! Berna sinir krizi geçirdi Survivor All Star'da kıran kırana bir mücadele vardı. Mavi Takım Kırmızı Takım'ı yenerek dokunulmazlığın sahibi oldu. Kırmızı Takım'da ise bir isim üçüncü gitme adayı olarak belirlendi. Oyun esnasında Berna Merve'ye yenildi ve resmen sinir krizi geçirdi. Rakip takımda kenarda bekleyenler Berna'ya tepki gösterdi.
20.04.2024 Cadde
Pehlivan’a tebrik ziyareti
Pehlivan’a tebrik ziyareti AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ve AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, 31 Mart Yerel seçimlerinin ardından Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan’a ziyarette bulundu.
20.04.2024 Ege
Samsunspor evinde 1 puanı 90+2'de kurtardı!
Samsunspor evinde 1 puanı 90+2'de kurtardı! Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Samsunspor ile Adana Demirspor yenişemedi.
20.04.2024 Samsunspor
A Milli Erkek Voleybol Takımı'nın Milletler Ligi kadrosu belli oldu
A Milli Erkek Voleybol Takımı'nın Milletler Ligi kadrosu belli oldu Filenin Efeleri, 28 Nisan Pazar günü Ankara’da kampa girecek. Milli Takımımız, 10-14 Mayıs tarihlerinde İtalya Milli Takımı’nın davetlisi olarak İtalya’nın Cavalese kentine giderek turnuvaya katılacak.
20.04.2024 Voleybol
Bandırmaspor, Tuzlaspor'la yenişemedi: 1-1
Bandırmaspor, Tuzlaspor'la yenişemedi: 1-1 Trendyol 1. Lig'de. 31. haftasında Bandırmaspor konuk ettiği Tuzlaspor ile 1-1 berabere kaldı.
20.04.2024 1.Lig
SON DAKİKA | Süper Lig'de küme düşen ilk takım İstanbulspor
SON DAKİKA | Süper Lig'de küme düşen ilk takım İstanbulspor İstanbulspor, Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Fatih Karagümrük'ü konuk etti. Mücadelede rakibine 2-1 mağlup olan İstanbulspor'un küme düşmesi kesinleşti.
20.04.2024 İstanbulspor
Mathieu Valbuena Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ı suçladı: Gerçekten çok kötüydü
Mathieu Valbuena Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ı suçladı: Gerçekten çok kötüydü Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi'nde çeyrek final rövanşında Olympiakos'a seri penaltı atışları sonrası 3-2 yenilmiş, organizasyona havlu atmıştı. Kariyerinde hem Fenerbahçe'de hem de Olympiakos'ta forma giyen Mathieu Valbuena, Fanatik'ten Emre Günayı'ya çarpıcı açıklamalarda bulundu.
20.04.2024 Fenerbahçe
Emine Erdoğan, Nijerya Devlet Başkanı'nın eşi Oluremi Tinubu'yla görüştü
Emine Erdoğan, Nijerya Devlet Başkanı'nın eşi Oluremi Tinubu'yla görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Nijerya Devlet Başkanı Bola Ahmed Tinubu'nun eşi Oluremi Tinubu'yla görüştü.
20.04.2024 Gündem
Devam kararı doğru mu? Eski hakemler canlı yayında tartıştı! 'Sadece bir açı var'
Devam kararı doğru mu? Eski hakemler canlı yayında tartıştı! 'Sadece bir açı var' Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Beşiktaş ile Ankaragücü karşı karşıya geldi. Zorlu maçın tartışmalı pozisyonunu eski hakemler değerlendirdi.
20.04.2024 Beşiktaş
Uçan Süpürge’nin afişi hazır
Uçan Süpürge’nin afişi hazır 9-16 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek 27. Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali’nin afişi hazırlandı.
20.04.2024 Kültür Sanat
Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı
Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı.
20.04.2024 Gündem
Ayhan Bora Kaplan'ın ifadesi ortaya çıktı: Biz ticaret yapıyoruz, para taşıyoruz
Ayhan Bora Kaplan'ın ifadesi ortaya çıktı: Biz ticaret yapıyoruz, para taşıyoruz Ankara'da, suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan, mahkeme başkanının, yakalandığı aracın neden zırhlı olduğunu sorması üzerine, "Biz ticaret yapıyoruz, para taşıyoruz. Duyuyoruz haberlerde, adamı çevirmişler onu gasbetmişler, öldürmüşler. Benim arabama bomba atsanız dahi işlemez. Suç işlemek amaçlı değil bu araç. Kendimi tamamen savunma amaçlı" dedi.
19.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Emre ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.