Emre Yusufi

Emre Yusufi

Son dakika Emre Yusufi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Emre Yusufi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Emre Yusufi haber sayfamızda...

Emre Yusufi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 83 emre yusufi haberi bulunmuştur.
Nilperi Şahinkaya gazetecileri görünce şoke oldu! 'Konuşmakla çok yanlış yapıyorum'
Nilperi Şahinkaya gazetecileri görünce şoke oldu! 'Konuşmakla çok yanlış yapıyorum' Son olarak Kanal D'nin 'Senden Önce' dizisinde rol alan ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya, geçtiğimiz gün Asmalımescit'te görüntülendi. Gizemli bir genç ile eğlenen Şahinkaya, flaşlar patlayınca kısa süreli bir şok yaşadı. Ardından muhabirlerin karşısına tek başına çıkan Şahinkaya, gizemli arkadaşıknın sorulması üzerine dikkat çeken bir açıklama yaptı.
30.03.2024 Cadde
Nilperi Şahinkaya'dan 'Senden Önce' açıklaması: Harika bir dizi izleyeceğiz!
Nilperi Şahinkaya'dan 'Senden Önce' açıklaması: Harika bir dizi izleyeceğiz! Ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya, önceki gün bir etkinlikte muhabirlerle sohbet etti. Kanal D'nin yeni dizisi "Senden Önce" hakkında konuşan Şahinkaya, "Dizi için saçlarımı boyattım. Uzun zamandır güzelce hazırlandık. Umarım seyirci de beğenir umarım devam eden bir iş olur" dedi.
9.02.2024 Cadde
'Kıskançlık' itirafı olay olmuştu! 'Sizin önünüzde flört etseler kızarsınız'
'Kıskançlık' itirafı olay olmuştu! 'Sizin önünüzde flört etseler kızarsınız' Nilperi Şahinkaya, katıldığı YouTube programında, sevgilisiyle ilgili kıskançlık anısını anlatmıştı. Avukatı Nail Gönenli ve sevgilisi Emre Yusufi ile Emirgan'da bir araya gelen oyuncu, muhabirlerin konuyu hatırlatması üzerime çarpıcı bir açıklamada bulundu.
23.12.2023 Cadde
Nilperi Şahinkaya: Seksi değil cilveliyim
Nilperi Şahinkaya: Seksi değil cilveliyim Sosyal medya sayfasından paylaştığı gönderilerle sık sık gündeme gelen Nilperi Şahinkaya son olarak YouTube’da yayınlanan bir programa konuk oldu. Hoşlandığı erkek tipinden bahseden Nilperi Şahinkaya, kıskanç olduğunun da altını çizdi. Ünlü oyuncu, kendisiyle ilgili itirafıyla dikkat çekti.
22.12.2023 Cadde
Nilperi Şahinkaya ve Burak Deniz pişti oldu!
Nilperi Şahinkaya ve Burak Deniz pişti oldu! Rol aldığı dizinin çekimleri için Adana'da olan Burak Deniz, sevgilisi Emre Yusufi ve arkadaşlarıyla oturan Nilperi Şahinkaya’nın masasına gitmiş ve olay çıkarmıştı. Olayı yargıya taşıyan Nilperi Şahinkaya, Burak Deniz ile mahkemelik olmuştu. İkili, önceki gün katıldıkları davette pişti oldu.
28.10.2023 Cadde
Nilperi Şahinkaya'dan Garipoğlu cevabı! 'Her yanıma gelene kimliğini soramam'
Nilperi Şahinkaya'dan Garipoğlu cevabı! 'Her yanıma gelene kimliğini soramam' Nilperi Şahinkaya'nın, 2009 yılında vahşice öldürülen Münevver Karabulut’un katili Cem Garipoğlu'nun kız kardeşi Sakine Garipoğlu ile çektirdiği fotoğraf olay yaratmıştı. Sosyal medyada kısa sürede gündem olan kare nedeniyle de oyuncuya tepki yağmıştı. Sakine Garipoğlu ile arkadaş olup olmadığı merak edilen Nilperi Şahinkaya'dan cevap geldi.
10.08.2023 Cadde
Nilperi Şahinkaya tatil sezonunu erken kapattı!
Nilperi Şahinkaya tatil sezonunu erken kapattı! Geçtiğimiz ay sevgilisiyle birlikte Çeşme'ye tatile giden ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya, önceki gün Nişantaşı'nda bir AVM'de görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerle konuşan Şahinkaya, tatil sezonunu kapattığını açıkladı.
28.07.2023 Cadde
Nilperi Şahinkaya, Hafsanur Sancaktutan'a gönderme yapmamış!
Nilperi Şahinkaya, Hafsanur Sancaktutan'a gönderme yapmamış! Nilperi Şahinkaya'nın, geçtiğimiz günlerde havuz kenarında çekilen bir videosunu yayınlamış, bu paylaşım ile "meslektaşı Hafsanur Sancaktutan'ın ödül törenindeki pozlarını tiye aldığı" yorumları yapılmıştı. Ünlü oyuncu, sosyal medyada çok konuşulan görüntülere açıklık getirdi.
21.07.2023 Cadde
Olgun Şimşek'in güneş banyosu
Olgun Şimşek'in güneş banyosu Son olarak dijital platformda yayınlanan 'Terzi' dizisinde rol alan Olgun Şimşek, bayram tatili için Bodrum'u seçen isimler arasındaydı.
29.06.2023 Cadde
Nilperi Şahinkaya-Emre Yusufi çiftinin Çeşme keyfi
Nilperi Şahinkaya-Emre Yusufi çiftinin Çeşme keyfi Ünlüler, sezonun yorgunluğunu atmak için rotalarını tatil bölgelerine çevirdi. Bayram tatilini fırsat bilip soluğu tatilde alan isimlerden biri de Nilperi Şahinkaya oldu. Ünlü oyuncu, sevgilisi Emre Yusufi ile İzmir Çeşme'de deniz ve güneşin tadını çıkarıyor.
29.06.2023 Cadde
Çeşme’de aşk
Çeşme’de aşk Nilperi Şahinkaya, sevgilisi Emre Yusufi ile önceki gün Dalyan’daki The Beach Od Momo’da görüntülendi.
29.06.2023 Cadde
Nilperi Şahinkaya'nın düğün stili: Cumhuriyet altını olarak katıldım
Nilperi Şahinkaya'nın düğün stili: Cumhuriyet altını olarak katıldım Sevgilisi Emre Yusufi ile düğüne katılan oyuncu Nilperi Şahinkaya, şıklığıyla dikkat çekti. Elbisesinin renginden ve parlaklığından ötürü kendisini Cumhuriyet altınına benzeten oyuncu, peş peşe pozlarını paylaştı.
22.06.2023 Cadde
Nilperi Şahinkaya: Ezgi Mola'ya mutluluklar dilerim
Nilperi Şahinkaya: Ezgi Mola'ya mutluluklar dilerim Sevgilisi Emre Yusufi ile bir lansmana katılan oyuncu Nilperi Şahinkaya, dört yıldır aşk yaşadığı işletmeci Mustafa Aksakallı ile 8 Mayıs'ta dünyaevine giren meslektaşı Ezgi Mola hakkında konuştu.
12.05.2023 Cadde
Nilperi Şahinkaya ile sevgilisinden ayna pozu
Nilperi Şahinkaya ile sevgilisinden ayna pozu İlk oyunculuk deneyimini okul yıllarında 'Deniz Yıldızı' (2009-2010) ile yaşayan Nilperi Şahinkaya, yaklaşık dört yıldır birlikte olduğu heykeltıraş sevgilisi Emre Yusufi ile çektiği ayna pozunu takipçileriyle paylaştı.
5.05.2023 Cadde
Çocuklar sanatın desteğiyle daha güçlü
Çocuklar sanatın desteğiyle daha güçlü Pop Art sanatçılarının yer aldığı çağdaş sanat galerisi RED ART istanbul, yarın saat 16.00’da özel bir karma serginin açılışını yapıyor.
14.04.2023 Kültür Sanat
Sanatın ruhunu yeni yılda da hisset
Sanatın ruhunu yeni yılda da hisset Modern sanat galerisi RED art İstanbul, gelenek hâline getirdiği karma yılbaşı sergisi “Tis’ the season Tis’ the ART” ile sanatseverleri yeni yıl ruhunu hissetmeye çağırıyor.
2.01.2023 Kültür Sanat
Dostlarla yılbaşı
Dostlarla yılbaşı  Nilperi Şahinkaya ve sevgilisi Emre Yusufi, Nişantaşı’ndaki Must adlı mekandaydı.
24.12.2022 Cadde
Nilperi Şahinkaya'ya Burak Deniz sorusu! 'Konuşmama kararı almıştım'
Nilperi Şahinkaya'ya Burak Deniz sorusu! 'Konuşmama kararı almıştım' Geçtiğimiz aylarda rol aldığı dizinin çekimleri için Adana'da olan Burak Deniz, sevgilisi Emre Yusufi ve arkadaşlarıyla oturan Nilperi Şahinkaya’nın masasına gitmiş ve olay çıkarmıştı. Olayı yargıya taşıyan Nilperi Şahinkaya ve Emre Yusufi, önceki gün Etiler'de kameralara yansıdı. Ayaküstü muhabirlerle konuşan güzel oyuncu, meslektaşıyla yaşadığı sorunla ilgili sorulara dikkat çeken bir yanıt verdi.
13.12.2022 Cadde
Pop Art’ı yeniden harika yapma zamanı
Pop Art’ı yeniden harika yapma zamanı İstanbul Komedi Festivali etkinlikleri kapsamında açılan “Make Pop Art Great Again” adlı sergi, Pop Art’ın Türkiye’deki yolculuğu üzerine fikir verirken bu akımın yeniden yükselişe geçtiğini söylüyor.
19.11.2022 Kültür Sanat
Nilperi Şahinkaya'dan Burak Deniz cevabı: Özürle kapanacak bir konu değil!
Nilperi Şahinkaya'dan Burak Deniz cevabı: Özürle kapanacak bir konu değil! Emre Yusufi, kendi eserinin de bulunduğu 'Make Pop Art Great Again' sergisinin açılışına sevgilisi Nilperi Şahinkaya ile katıldı. Şahinkaya, geçtiğimiz eylül ayında Adana’da meslektaşı Burak Deniz’le yaşadıkları kavgayla ilgili soruları yanıtladı.
11.11.2022 Cadde
Sanat dolu gece
Sanat dolu gece Red Art İstanbul’un Make Pop Art Great Again sergisi ziyaretçilere kapılarını açtı.
11.11.2022 Cadde
Burak Deniz'den Nilperi Şahinkaya ve dava açıklaması!
Burak Deniz'den Nilperi Şahinkaya ve dava açıklaması! Geçtiğimiz haftalarda rol aldığı dizinin çekimleri için Adana'da olan Burak Deniz'in, sevgilisi Emre Yusufi ve arkadaşlarıyla oturan Nilperi Şahinkaya’nın masasına gittiği, alkollü olan oyuncunun taşkınlık çıkardığı iddia edilmişti. Masayı terk etmek isteyen Şahinkaya’ya küfür ettiği iddia edilen Deniz, sosyal medyadan özür mesajı yayınlamıştı. Şahinkaya ise oyuncunun özrünü kabul etmemişti. Tüm bunların ardından Burak Deniz ve sevgilisi Didem Soydan, Nişantaşı'nda görüntülendi.
14.10.2022 Cadde
Nilperi Şahinkaya, Burak Deniz'i affetmedi! 'Özrü bir şey ifade etmiyor'
Nilperi Şahinkaya, Burak Deniz'i affetmedi! 'Özrü bir şey ifade etmiyor' Nilperi Şahinkaya, Adana'da bulunan bir otelde kendisi ve sevgilisi Emre Yusufi'yle tartışma yaşayıp, hakaret eden meslektaşı Burak Deniz'e dava açmıştı. Tatsız olayın ardından Deniz, sosyal medya hesabından bir özür mesajı yayınlamıştı. Şahinkaya, oyuncunun özrünü kabul etmemişti. Nilperi Şahinkaya, sanatçı sevilisi Emre Yusufi’yle önceki gün Bebek’te görüntülendi. Yusufi, konuyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
4.10.2022 Cadde
‘Özrü bir şey ifade etmiyor’
‘Özrü bir şey ifade etmiyor’ Nilperi Şahinkaya, sevgilisi Emre Yusufi’yle Bebek’te bir eve taşınırken görüntülendi.
4.10.2022 Cadde
Aytaç Uşun ve Şirin Kılavuz evlendi
Aytaç Uşun ve Şirin Kılavuz evlendi 'Çukur' dizisinde canlandırdığı 'Meke' karakteriyle dikkat çeken Aytaç Şuşun, meslektaşı Şirin Kılavuz ile nikah masasına oturdu. Çiftin düğününe Rıza Kocaoğlu, Uraz Kaygılaroğlu, Bora Akkaş, Nurgül Yeşilçay ve Necati Kocabay gibi televizyon dünyasından birçok ünlü isim katıldı.
26.09.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Emre Yusufi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.