Emzik

Emzik

Son dakika emzik haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan emzik gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan emzik haber sayfamızda...

Emzik

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 353 emzik haberi bulunmuştur.
Cevabı en merak edilen sorular: Ateşlenen bebeğe, çocuğa ne iyi gelir?
Cevabı en merak edilen sorular: Ateşlenen bebeğe, çocuğa ne iyi gelir? Gebelik süreci her zaman heyecanlı olsa da bir o kadar stresli geçebilir. Doğumdan sonra ise birçok ebeveyn, bebeğin gelişimi, beslenmesi ve genel sağlık durumu hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. Bazı konular ailelerin aklında bir soru işareti olarak kalıyor. İşte bebekler hakkında en çok sorulan sorular.
18.03.2024 Ebeveyn
Girişimciler doğuyor!
Girişimciler doğuyor! Türkiye'de bebek ve çocuk ürünleri pazarı 2 milyar doları aşıyor. Özellikle girişimci kadınlar biraz da 'kendi hayatlarından' aldıkları ilhamla, gördükleri 'eksikliklerle' harekete geçerek üretici oluyor.
12.02.2024 Milliyet Executive
Blinken'ın Vali yardımcısı tarafından karşılanmasına MHP'li Yönter'den yorum: Türkiye budur işte
Blinken'ın Vali yardımcısı tarafından karşılanmasına MHP'li Yönter'den yorum: Türkiye budur işte MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, geçtiğimiz gün Ankara'yı ziyaret eden ve Vali yardımcısı tarafından karşılanan ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile ilgili konuştu.
9.11.2023 Haberler
Blinken'ın Vali yardımcısı tarafından karşılanmasına MHP'li Yönter'den yorum: Türkiye budur işte
Blinken'ın Vali yardımcısı tarafından karşılanmasına MHP'li Yönter'den yorum: Türkiye budur işte MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, geçtiğimiz gün Ankara'yı ziyaret eden ve Vali yardımcısı tarafından karşılanan ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile ilgili konuştu.
9.11.2023 Gündem
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Alışverişe geldi, gönlünü kaptırdı! Bulgar geline Türk usulü düğün
Alışverişe geldi, gönlünü kaptırdı! Bulgar geline Türk usulü düğün Bulgaristan’ın başkenti Sofya’dan alışveriş için geldiği Edirne’de Türk esnafa gönlünü kaptıran Desi Georgieva, Türkiye'nin gelenek ve göreneklerine göre dünyaevine girdi.
8.08.2023 Haberler
Biri Filipinli diğeri Bulgar! İki ile iki yabancı gelin: Aşkı Türkiye'de buldular
Biri Filipinli diğeri Bulgar! İki ile iki yabancı gelin: Aşkı Türkiye'de buldular Bulgaristan’ın başkenti Sofya’dan alışveriş için geldiği Edirne’de Türk esnafa gönlünü kaptıran Desi Georgieva, Türkiye'nin gelenek ve göreneklerine göre dünyaevine girdi. Aksaray’da bedensel engelli Alihan Şahin (27) ile 5 yıl önce internette tanıştığı Filipinler uyruklu Maris Abraham (27) dünyaevine girdi.
8.08.2023 Gündem
Ağlama nöbetlerine elveda! Kolik bebekleri rahatlatmanın 7 basit yolu
Ağlama nöbetlerine elveda! Kolik bebekleri rahatlatmanın 7 basit yolu Kolik sürecinin hem bebek hem de aileler için yorucu ve yıpratıcı olduğunu söyleyen Uz. Dr. Kerem Yıldız, bazı önlemlerin bu dönemde işe yarayabildiğini belirterek, kolik olan bebekleri rahatlatacak 7 yöntemi açıkladı.  
19.07.2023 Genel Sağlık
Bebeğinizi emzikle uyutursanız ne olur? Her anne-babanın bilmesi gerekiyor
Bebeğinizi emzikle uyutursanız ne olur? Her anne-babanın bilmesi gerekiyor Doğru ağız hijyeni alışkanlığını kazanmış çocuklar büyüdüklerinde öz güvenli yüksek, sağlıklı ve mutlu bireylere dönüşüyor. Doğru ağız hijyeni için özellikle de bebeklik döneminde ebevynlere önemli görevler düşüyor. Uzmanlar, bebeklerin diş sağlığıyla ilgili dikkat edilmesi gereken kuralları sıralayarak 'emzik' detayına dikkat çekti.
19.07.2023 Genel Sağlık
Merve Özbey: Annelik yorucu ama keyifli bir süreç
Merve Özbey: Annelik yorucu ama keyifli bir süreç Kısa süre önce ikinci kez annelik heyecanı yaşayan Merve Özbey, çocukları ile birlikte gündeme geliyor. Geçtiğimiz haftalarda ailesi ile birlikte Marmaris'e giden Özbey, "Çocuklarla harika bir tatil yaptık" dedi. Ünlü şarkıcı anneliğinden de bahsetti.
19.06.2023 Cadde
Bebek ürünlerine denetim geliyor
Bebek ürünlerine denetim geliyor Günlük hayatta sıklıkla kullanılan, insan tenine temas eden kozmetik ürünler ile bebek ürünleri, ithalat denetimi kapsamına alınıyor.
2.05.2023 Gündem
Depremzedelere giden yardımlardan çıkan notlar duygulandırdı
Depremzedelere giden yardımlardan çıkan notlar duygulandırdı Hatay’daki depremzedeler için yurt içi ve yurt dışından eşya gönderen anne ve çocukların yazdıkları notlar duygulandırdı.
24.03.2023 Haberler
Depremzedelere giden yardımlardan çıkan notlar duygulandırdı
Depremzedelere giden yardımlardan çıkan notlar duygulandırdı Hatay’daki depremzedeler için yurt içi ve yurt dışından eşya gönderen anne ve çocukların yazdıkları notlar duygulandırdı.
24.03.2023 Gündem
Volkan Demirel yardım çağrısında bulunmuştu! Hatayspor'da endişeli bekleyiş
Volkan Demirel yardım çağrısında bulunmuştu! Hatayspor'da endişeli bekleyiş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen 7.7 büyüklüğündeki depremin ardından yardım çağrısında bulundu. Volkan Demirel, "Burada herkes perişan! İnsanlara ulaşamıyoruz." dedi. Hatayspor'da 2 isme ise henüz ulaşılamadı.
6.02.2023 Hatayspor
‘Hoş Geldin Bebek’ yüzleri güldürüyor
‘Hoş Geldin Bebek’ yüzleri güldürüyor Kuşadası Belediyesi’nin yeni çocuk sahibi olan ailelerin sevincine ortak olmak amacıyla gerçekleştirdiği ‘Hoş Geldin Bebek’ ziyaretleri sürüyor.
26.12.2022 Ege
OiOi’den En Miniklere EMZİK 0+AY
OiOi’den En Miniklere EMZİK 0+AY OiOi’nin uzun zamandır üzerinde titizlikle çalıştığı yeni ürünü OiOi EMZİK 0+AY, önceliği sağlık olan ebeveynlerle buluştu.
10.11.2022 Advertorial
Merve Özbey'in aile pozuna beğeni yağdı
Merve Özbey'in aile pozuna beğeni yağdı Şimdilerde ikinci kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan Merve Özbey, yaklaşık üç ay uzak kaldığı sahnelere 24 Ekim'de geri dönmüştü. Konserleri dışında tüm vaktini çocuklarına ayıran ünlü şarkıcı, iş insanı eşi Kenan Koçak'ın yaş gününü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutlarken, aile fotoğrafı ile binlerce beğeni ve çok sayıda yorum aldı.
29.10.2022 Cadde
390 bebeğe sıcak karşılama
390 bebeğe sıcak karşılama Germencik Belediyesi’nin yeni doğan bebekler için düzenlediği ve yeni doğanlara ilk hediye olan “Hoş Geldin Bebek” projesi hızla devam ediyor.
19.10.2022 Ege
Bir maaşlık sermaye ile girişimci oldu
Bir maaşlık sermaye ile girişimci oldu Esra Nur Ulusoy, kurumsal şirket çalışanıyken istifa edip son maaşını sermaye yaparak kendi işini kurdu. Bir yılda sermayesinin üç katı kadar vergi ödeyebilecek kazanç sağladı.
11.10.2022 Kobi
Merve Özbey çocuklarını paylaştı: Tek çocuk hiç çocukmuş!
Merve Özbey çocuklarını paylaştı: Tek çocuk hiç çocukmuş! 2020 yılından bu yana Kenan Koçak ile mutlu evliliği olan Merve Özbey, 16 Eylül Cuma günü oğlu Emir'i dünyaya getirmişti. Geçtiğimiz gün hastaneden çıkarken görüntülenen ve mutluluk ile heyecanı bir arada yaşadığını söyleyen ünlü şarkıcı, sonrasında dört kişilk ailesini takipçileriyle paylaşmıştı. Şimdilerde vaktinin tamamını çocuklarına adayan Özbey, kızı Elif Özüm'ün kardeşi Emir'i sevdiği anları paylaştı. İşte detaylar..
26.09.2022 Cadde
Harun Tekin'den aşk dolu kutlama! 'Biricik lunaparkım, sonsuz okulum'
Harun Tekin'den aşk dolu kutlama! 'Biricik lunaparkım, sonsuz okulum' Son olarak 'Kırmızı Oda' dizisinde boy gösteren Melisa Sözen, dün 37 yaşına bastı. Sözen'in uzun yıllardır birlikte olduğu Mor ve Ötesi grubunun solisti Harun Tekin de sevgilisinin doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı. Sözen, Tekin'in romantik notuna kayıtsız kalamadı.
7.07.2022 Cadde
'Yaz tatilinde havuz yerine denizi tercih edin'
'Yaz tatilinde havuz yerine denizi tercih edin' Yaz tatilinde dikkat edilmesi gereken hastalıklar hakkında uyarılarda bulunan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Mehmet Bilal Aracı, “Çocuklarınızın göz enfeksiyonu, idrar yolu enfeksiyonu, bağırsak enfeksiyonu gibi enfeksiyonların bulaşma riski nedeniyle havuz yerine denizde yüzmelerini tercih edin. Yüzerken, boğulma ve gelişebilecek travmalar açısından mutlaka çocuklarınızın yanında bulunun” dedi.
28.06.2022 Sağlık
Kemal Kılıçdaroğlu: CHP'li olmak sıradan bir olay değildir
Kemal Kılıçdaroğlu: CHP'li olmak sıradan bir olay değildir İzmir'de 'Üye Katılım Töreni'nde konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "CHP'ye katılmak yeni sorumluluklar üstlenmek demektir. Artık CHP üyesi sıradan bir kişi değildir. CHP'li partisini, halkı bilecek. Her sorunun nasıl çözüleceğini büyük bir sabır, dikkat ve bilgiyle karşısına aktaracak. CHP'li olmak sıradan bir olay değildir. CHP'li olmak Mustafa Kemal ve arkadaşlarının verdiği Kurtuluş Savaşı'nın, bağımsızlığın arkasında durmak demektir" dedi.
18.06.2022 Siyaset
Fedakar anne 2 bin emzikle oluşturduğu ağaçla Guinness Rekorlar Kitabı'na girmeye çalışıyor
Fedakar anne 2 bin emzikle oluşturduğu ağaçla Guinness Rekorlar Kitabı'na girmeye çalışıyor Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde yaşayan Asya Akkaya (42), epilepsi ve SP hastası 12 yaşındaki oğlu Yusuf Barış Akkaya'nın kullandığı 2 bin emzikle oluşturduğu 'ağaç' ile Guinness Rekorlar Kitabı'na girmek için ikinci başvuruya hazırlanıyor.
7.06.2022 Haberler
Fedakâr anne, 2 bin emzikle yaptığı ağaç ile Guinness Rekorlar Kitabı'na girmeye hazırlanıyor
Fedakâr anne, 2 bin emzikle yaptığı ağaç ile Guinness Rekorlar Kitabı'na girmeye hazırlanıyor Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde yaşayan Asya Akkaya (42), epilepsi ve SP hastası 12 yaşındaki oğlu Yusuf Barış Akkaya’nın kullandığı 2 bin emzikle oluşturduğu 'ağaç' ile Guinness Rekorlar Kitabı'na girmek için ikinci başvuruya hazırlanıyor.
7.06.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Emzik ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.