Emzirmek

Emzirmek

Son dakika emzirmek haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan emzirmek gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan emzirmek haber sayfamızda...

Emzirmek

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 357 emzirmek haberi bulunmuştur.
Orucu bozan ve bozmayan şeyler nelerdir? Diş fırçalamak orucu bozar mı? Diyanet açıkladı...
Orucu bozan ve bozmayan şeyler nelerdir? Diş fırçalamak orucu bozar mı? Diyanet açıkladı... Ramazan ayına girdiğimiz şu günlerde oruç tutan vatandaşlar oruç bozan durumları, oruç bozan şeyleri bilmek ve buna göre bu hususlara dikkat etmek istiyorlar. Sağlık durumu el veren her müslüman oruç ibadetini yerine getirmekle sorumludur. Peki Diş fırçalamak orucu bozar mı? Orucu bozan ve bozmayan şeyler nelerdir?
11.03.2024 Gündem
Annesi emzirirken uyuya kaldı... Nefes alamayan bebek boğuldu
Annesi emzirirken uyuya kaldı... Nefes alamayan bebek boğuldu Muğla'nın Bodrum ilçesinde Suriye uyruklu Gadır B., 28 günlük bebeği Ahmed Abdülhamid’i emzirirken uyuya kaldı. Nefes alamayan talihsiz bebek boğulurken, anne ise jandarma tarafından gözaltına alındı.
25.10.2023 Gündem
Emzirmek annelerin sağlığını da koruyor
Emzirmek annelerin sağlığını da koruyor ABD’deki araştırmada, anne sütündeki şeker molekülü “myoinositol”ün yeni doğan bebeğin beyinsel gelişimi için büyük önem taşıdığı tespit edilirken, emzirmenin de annenin kritik hastalıklara yakalanma riskini azalttığı belirlendi.
8.08.2023 Dünya
Tek başına mucizevi besin! Bebeğinizi süte doyurmanın 8 basit yolu
Tek başına mucizevi besin! Bebeğinizi süte doyurmanın 8 basit yolu Emzirmenin istek ve bilgiye sahip her kadının rahatlıkla başarabileceği bir süreç olduğunu söyleyen Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Çiğdem Yavrucu, yeni doğum yapmış annelere başarılı emzirmenin 8 etkili yolunu anlatarak önemli uyarılar ve önerilerde bulundu.
7.08.2023 Genel Sağlık
Emine Erdoğan'dan Dünya Emzirme Haftası paylaşımı
Emine Erdoğan'dan Dünya Emzirme Haftası paylaşımı Emine Erdoğan, "Dünya Emzirme Haftası’nın çocuğun sağlığı ve gelişimi için temel olan anne sütü mucizesinin yaygınlaşmasına vesile olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.
3.08.2023 Gündem
“A’dan Z’ye ilgili bir babayım”
“A’dan Z’ye ilgili bir babayım” 47 yaşında baba olan Arda Türkmen 7 aylık olan kızı Siena Ada’nın A’dan Z’ye her şeyiyle ilgilenen bir baba olduğunu söylüyor: “Ben babayım, anne baksın derseniz uzak kalırsınız. Benim ilk günden beri kızımla çok tatlı bir iletişimim var”.
17.06.2023 Pazar
Ülke tarihinde bir ilk! Parlamentoda bebeğini emzirdi
Ülke tarihinde bir ilk! Parlamentoda bebeğini emzirdi İtalyan Vekil Gilda Sportiello, Parlamentoda bebeğini emzirdi, o anlar anbean objektife yansıdı.
8.06.2023 Dünya
Pelin Karahan: Bunu zaten erkek oyuncu yapmaz!
Pelin Karahan: Bunu zaten erkek oyuncu yapmaz! Pelin Karahan, "Aslı Şafak’la İşin Aslı' programına konuk oldu. 2014 yılında Bedri Güntay ile dünyaevine giren oyuncu, "Sektöre neden kırıldınız" sorusu üzerine üzüntüsünü dile getirdi.
20.12.2022 Cadde
'Maske ve izolasyon tedbirleri azalınca çocuklarda RSV arttı'
'Maske ve izolasyon tedbirleri azalınca çocuklarda RSV arttı' Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Elif Ünver Korğalı, pandemi sonrası respiratuvar sinsityal virüsünde (RSV) artış olduğunu belirterek, "Birkaç yıl pediatrik açıdan rahat kış geçirdik çünkü maske kullanılıyordu ve izolasyon önlemlerine ileri derecede uyuluyordu. Şimdi maskeleri kaldırdık, okulları açtık ve izolasyon tedbirleri gevşedi" dedi.
13.12.2022 Gündem
Antalya'daki selde 6 aylık bebekleri ağlayınca uyanan aile kurtuldu
Antalya'daki selde 6 aylık bebekleri ağlayınca uyanan aile kurtuldu Antalya'da dün başlayan yağışlar sabaha kadar etkisini gösterdi. Sel felaketinin yaşandığı bölgede bir aile 6 aylık bebeklerinin ağlaması sonucu kurtuldu.
12.12.2022 Gündem
‘Üç Kız Kardeş’te Türkan yalnız kaldı! Bebeği yaşayacak mı?
‘Üç Kız Kardeş’te Türkan yalnız kaldı! Bebeği yaşayacak mı? Kanal D ekranlarının çok sevilen dizisi ‘Üç Kız Kardeş’, 15 Kasım Salı akşamı yayınlanan 26’ncı bölümüyle izleyicileri ekrana kilitledi. Yapımını Süreç Film’in, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu’nun üstlendiği ‘Üç Kız Kardeş’ dizisinde yine heyecan dolu anlar yaşandı.
16.11.2022 Cadde
Yılda 20 bin kadına tanı konuyor
Yılda 20 bin kadına tanı konuyor Dünya genelinde yılda bir milyon kişiye meme kanseri teşhisi konulurken; her 19 saniyede 1 kadın, meme kanseri tanısı alıyor ve her 1 dakikada 1 kadın da meme kanserinden hayatını kaybediyor.
2.11.2022 Gündem
Yunus polisi 1 km koştu, minik Efna'yı hastaneye yetiştirdi
Yunus polisi 1 km koştu, minik Efna'yı hastaneye yetiştirdi Yürekleri ısıtacak bir haberi getireceğiz ekranlarınıza... Bir buçuk aylık Efna bebek, uykusunda bir anda nefessiz kaldı. Dedesi torununu koşarak hastaneye yetiştirmeye çalışırken bir yunus polisi onları fark etti. O polis Efna bebeği hayata bağladı. CNN TÜRK muhabiri Merve Tokaz ile kameraman Alper Öztürk'ün özel haberi.
25.09.2022 Haberler
Lara Paşalı: Ağlamaktan helak olmuştum!
Lara Paşalı: Ağlamaktan helak olmuştum! Oyuncu Selahattin Paşalı, geçtiğimiz nisan ayında Lara Tümer ile nikâh masasına oturmuştu. Bodrum'da aile yakınları ve arkadaşlarının katıldığı bir tören düzenleyen ikilinin kızları Pera, 1 Temmuz’da dünyaya gelmişti.
11.08.2022 Cadde
Anne sütü bir çok hastalığı önlüyor
Anne sütü bir çok hastalığı önlüyor - Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Doğum ve Kadın Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Nilüfer Tuğut, emzirmenin bir çok hastalığı önlediğini açıkladı.
2.08.2022 Sağlık
Emzirirken diyet yapılır mı? Sütünüzü artırırken fazla kilolardan kurtulun!
Emzirirken diyet yapılır mı? Sütünüzü artırırken fazla kilolardan kurtulun! Emzirirken diyet yapılır mı? Diyet yaparken süt azalır mı? Fazla kilolarınızdan çok şikayetçisiniz, ama bir yandan da bebeğinizin gelişimi için endişelisiniz... Zaten hayatınızda yeni bir döneme girdiniz, artık annesiniz, üzerine kilo ve süt kalitesi düşüncesi de eklenince işin içinden çıkılmaz bir durummuş gibi gelebilir. Aslında öyle değil. Uzman Diyetisyen Didem Yıldız Küçük konu hakkında bilgiler verdi.
28.06.2022 Diyetler
Doğumdan ne kadar zaman sonra diyete başlanmalı?
Doğumdan ne kadar zaman sonra diyete başlanmalı? Emzirirken diyet yapılmalı mı, eğer yapılırsa ne tür bir diyet olmalı? Hamilelik kiloları hangi şekilde daha kolay verilebilir? İşte tüm bunların cevabını Beslenme ve Diyet Uzmanı Hülya Çağatay veriyor.
7.06.2022 Diyetler
Yumurtalık kanserinde erken teşhis hayat kurtarıyor
Yumurtalık kanserinde erken teşhis hayat kurtarıyor Zonguldak'ta "Yumurtalık Kanseri Farkındalık Toplantısı'nda konuşan ZBEÜ Jinekolojik Onkolojisi Cerrahisi Uzmanları, yumurtalık kanserinin önemine dikkat çekti. Söz konusu kanserin dünyada kadınlarda en sık görülen dokuzuncu, Türkiye'de ise yedinci kanser olduğunun önemini vurguladılar.
27.05.2022 Sağlık
38. Hafta Hamilelik: Anne ve Bebekte Hangi Değişiklikler Olur?
38. Hafta Hamilelik: Anne ve Bebekte Hangi Değişiklikler Olur? Bebeğinizin 38. hafta gelişimine ve hayatınızda yaşanan değişimlere göz atalım.
10.05.2022 Gebelik Hesaplama
31. Hafta Hamilelik: Anne ve Bebekte Hangi Değişiklikler Olur?
31. Hafta Hamilelik: Anne ve Bebekte Hangi Değişiklikler Olur? Bebeğinizin 31. hafta gelişimine ve hayatınızda yaşanan değişikliklere göz atalım.
10.05.2022 Gebelik Hesaplama
27. Hafta Hamilelik: Anne ve Bebekte Hangi Değişiklikler Olur?
27. Hafta Hamilelik: Anne ve Bebekte Hangi Değişiklikler Olur? Bebeğinizin 27. hafta gelişimi ve sizin hayatınızdaki değişimlere göz atalım.
10.05.2022 Gebelik Hesaplama
8. Hafta Hamilelik: Anne ve Bebekte Hangi Değişiklikler Olur?
8. Hafta Hamilelik: Anne ve Bebekte Hangi Değişiklikler Olur? Bu hafta bebeğinizin minik parmakları oluşuyor. İşte sekizinci haftada gelişimi ve sizi bekleyen değişiklikler…
10.05.2022 Gebelik Hesaplama
Sette kriz çıktı! Özge Özpirinçci kutlama yemeğine katılmadı
Sette kriz çıktı! Özge Özpirinçci kutlama yemeğine katılmadı Oyuncu Özge Özpirinçci'nin, dijital platformda yayınlanan, denizaltına sığınan bir grup insanın hayatta kalabilmek için verdikleri mücadeleyi konu alan 'Yakamoz S-245' dizisinin kutlama yemeğine neden katılmadığı ortaya çıktı.
26.04.2022 Cadde
UNICEF açıkladı: Covid kapanmaları hala 400 milyon öğrenciyi etkiliyor
UNICEF açıkladı: Covid kapanmaları hala 400 milyon öğrenciyi etkiliyor Birleşmiş Milletler Çocuk Fonu (UNICEF), Covid salgını nedeniyle 23 ülkedeki 405 milyon öğrencinin okullarının hala kısmen ya da tamamen kapalı olduğunu açıkladı.
30.03.2022 Dünya
Türkiye’nin ilk emzirme çamaşırı
Türkiye’nin ilk emzirme çamaşırı Anne sütü bir besinin ötesinde olup anne ve bebek arasında ruhsal bir bağ kurulmasını sağlıyor. Anne ile bebeğin bağının ilk temelini emzirme süreci oluşturuyor. Bebeklerin sağlıklı gelişimi için ilk 6 ay anne sütü oldukça önem arz ederken doğru emzirme teknikleri de hayati önem taşıyor. Emzirme Uzmanı Ebru Duman, annelerin doğru emzirebilmesi için geliştirdiği ürünüyle Türkiye’de bir ilke imza attı.
7.03.2022 Bebek

Benzer Haber Etiketleri

Emzirmek ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.