Gol geldi Karan çıldırdı!
Gol geldi Karan çıldırdı! Tepecikspor'un yeni teknik direktörü eski Galatasaraylı Ümit Karan, ilk maçında mesleştaşıyla birbirine girdi.
22.10.2016 Futbol
Halil Çolak'tan inanılmaz füze!
Halil Çolak'tan inanılmaz füze! Spor Toto 2. lig Beyaz grupta oynanan BB Erzurumspor - İstanbulspor maçında İstanbulspor2da forma giyen Halil Çolak'ın uzak mesafeden attığı frikik golü haftanın en güzel golleri arasında yerini aldı.
17.10.2016 Futbol
Belluschi ve arkadaşları Barcelona'yı geçti!
Belluschi ve arkadaşları Barcelona'yı geçti! Arjantin'de oynanan Godoy Cruz - San Lorenzo maçında eski Bursasporlu Fernando Belluschi'ni forma giydiği SAn Lorenzo takımı attığı gol ile adeta BArcelona takımını bile kıskandırdı.
14.10.2016 Futbol
Rüya değil gerçek! Maradona verdi Totti attı!
Rüya değil gerçek! Maradona verdi Totti attı! 'Barış için Maç' isimli özel maçta Dünya'nın en iyi futbolcusu olarak gösterilen Maradona İtalyan yıldız Totti'ye asist yaptı ve o unutulmaz anlar tarihe böyle geçti.
13.10.2016 Futbol
Genç Kartal'dan Dinamo Kiev ağlarına harika gol
Genç Kartal'dan Dinamo Kiev ağlarına harika gol Avrupa Gençler Ligi'nde oynanan Beşiktaş - Dinamo Kiev maçında Beşiktaş'ın genç yıldızı "Zidane" lakaplı Muhammed Enes Durmuş attığı harika gol ile izleyenleri kendine hayran bıraktı.
29.09.2016 Futbol
Ne de olsa Arshavin!
Ne de olsa Arshavin! Kazakistan'da oynanan Aktobe - Kairat maçında konuk ekip Kairat'ın Rus yıldızı Andrei Arshavin ilerlemiş yaşına rağmen tekniğinden hiçbir şey kaybetmediğini attığo golle gösterdi.
26.09.2016 Futbol
Organize işler bunlar!
Organize işler bunlar! İngiltere 1.Liginde Scunthorpe United ile Sheffield United arasında oynanan maçta konuk ekip sheffield'in attığı gol, iyi hazırlanmış frikik orgazniasyonunun dersi niteliğindeydi.
26.09.2016 Futbol
Yaşlı kurt Amerika'yı büyüledi!
Yaşlı kurt Amerika'yı büyüledi! Amerika MLS takımlarından Orlando City'de forma giyen 34 yaşındaki Julio Baptista, DC United ile oynanan maçta attığı muhteşem frikik golü ile izleyenleri adeta büyüledi.
26.09.2016 Futbol
Beker uzak mesafeden acımadı!
Beker uzak mesafeden acımadı! Hollanda Eredivisie'de oynanan Twente - Vitesse maçında Vitesse forması giyen Lewis Baker uzak mesafeden attığı harika gol ile izleyenleri kendine hayran bıraktı.
25.09.2016 Futbol
Yıllar sonra Hollanda'da Bergkamp golü!
Yıllar sonra Hollanda'da Bergkamp golü! Hollanda Eredivisie'de oynanan Utrecht - Sparta Rotterdam maçında ev sahini Utrecht'in yıldız ismi Nacer Barazite attığı harika gol ile akıllara Hollandalı yıldzı Denis Bergkamp'ı getirdi.
25.09.2016 Futbol
Yaradana sığındı ve...
Yaradana sığındı ve... İskoçya'da Celtic ile Kilmarnock arasında oynanan maçta konuk ekibin başarılı ismi Souleymane Coulibaly uzak mesafeden attığı harika gol ile İskoçya'da haftanın en çok konuşulan oyuncularından biri oldu.
25.09.2016 Futbol
Yine Enes yine Enes yine Enes!
Yine Enes yine Enes yine Enes! Hollanda'da oynanan Twente - Vitesse Arnhem maçında milli yıldız Enes Ünal golünü atarak takımını 1-0 öne geçiren isim oldu.
26.09.2016 Futbol
Hollanda'da Bruma etkisi!
Hollanda'da Bruma etkisi! Hollanda Eredivisie'de oynanan Ajax - PEC Zwolle maçında ev sahini Ajax'ın Chelsea'den kiraladığı Bertrand Traore attığı şık gol ile Galatasray'ın genç yıldızı Bruma'yı getirdi.
25.09.2016 Futbol
Derbide ilk gülen Beşiktaş oldu!
Derbide ilk gülen Beşiktaş oldu! Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanan U21 maçında ev sahibi Beşiktaş sahadan 2-1 galip ayrılan taraf oldu.
24.09.2016 Futbol
Beşiktaş'a gözdağı verdiler!
Beşiktaş'a gözdağı verdiler! Ukrayna Premier Lig'de 9. hafta mücadelesinde Olimpik Donetsk ile Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Dynamo Kiev karşılaştı.Bannikov Stadı'nda oynanan karşılaşmada Dinamo Kiev 4-0'lık skorla kazandı.
24.09.2016 Futbol
Galatasaray'dan cevap gecikmedi!
Galatasaray'dan cevap gecikmedi! Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanan U21 maçında Galatasaray Kerem Çalışkan'ın attığı gol ile skoru 1-1'e getirmeyi başardı.
24.09.2016 Futbol
Derbide ilk gol Beşiktaş'tan geldi!
Derbide ilk gol Beşiktaş'tan geldi! Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanan U21 maçında ev sahibi Beşiktaş dakikalar 14'ü gösterirken Hamza Küçükköyüi'nün attığı gol ile skoru 1-0 yapan taraf oldu.
24.09.2016 Futbol
Danimarka'da yılın golü!
Danimarka'da yılın golü! Danimarka'da oynanan bir maçta atılan harika rövaşata golü akıllara İngiltere - İsveç maçında Zlatan Ibrahimoviç'in attığı golü getirdi.
24.09.2016 Futbol
Yunus Mallı attı, Mainz kazandı!
Yunus Mallı attı, Mainz kazandı! Almanya Bundesliga'da milli futbolcumuz Yunus Mallı'nın forma giydiği Mainz 05, Werder Bremen'i 2+1 mağlup ederken galibiyeti getiren gollerden birinide Yunus Mallı kaydetti.
22.09.2016 Futbol
Almanlar Hajroviç'in füzesini konuşuyor!
Almanlar Hajroviç'in füzesini konuşuyor! Galatasaray'ın büyük umutlar ile kadrosuna kattığı ve daha sonra istenilen performansı alamadığı eski oyuncusu İzet Hajroviç, Werder Bremen forması ile Mainz'e attığı harika ile maçın en çok konuşulan isimlerinden biri olmayı başardı
22.09.2016 Futbol
Avrupa Enes'i konuşuyor!
Avrupa Enes'i konuşuyor! Hollanda Ligi Eredivisie 6. haftasında oynanan maçlarda atılan en güzel 5 gol.
22.09.2016 Futbol
Burak durdurulamıyor!
Burak durdurulamıyor! Milli futbolcu Burak Yılmaz, takımı Beijing Guoan'ın Yanbian Funde'yi 3-0 yendiği maçta 2 gole imza attı.
22.09.2016 Futbol
Xhaka uzaktan affetmedi!
Xhaka uzaktan affetmedi! İngiltere Lig kupasında oynanan Nottingham Forest - Arsenal maçında konuk ekip Arsenal'in İsviçreli yıldızı Granit Xhaka uzak mesafeden attığı harika gol ile izleyenlerin ağzını açık bıraktı.
21.09.2016 Futbol
Linnes ve eşi antrenmanda
Linnes ve eşi antrenmanda Martin Linnes ve eşi Elisabeth Haugen Florya'da tekniklerini geliştiriyorlar...
20.09.2016 Futbol
James böyle istedi!
James böyle istedi! Kolombiya ile Venezuela arasında oynana Dünya Kupası eleme grubu maçında Real Madrid'in yıldız ismi James Rodriquez gösterdiği performans ile maçın yıldızı oldu.
2.09.2016 Futbol