En Pahalı

En Pahalı

Son dakika en pahalı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan en pahalı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan en pahalı haber sayfamızda...

En Pahalı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 13.879 en pahalı haberi bulunmuştur.
Ünlü oyuncu 35 haftalık hamile! 'Sen hayırdır, bir yerlere mi gideceksin?'
Ünlü oyuncu 35 haftalık hamile! 'Sen hayırdır, bir yerlere mi gideceksin?' Gözlerden uzak aşk yaşadığı Levent Yaşar ile geçtiğimiz ay sade bir nikâh töreniyle dünyaevine giren Gonca Vuslateri, baby shower partisi yaptı. Hamileliğinde 35'inci haftaya giren 37 yaşındaki oyuncu, eril aşerdiğini söylerken, "Bebeğin cinsiyeti belli oldu mu?" sorusunu cevapladı.
19.04.2024 Cadde
Yusuf Yazıcı'dan Fenerbahçe yorumu! Arda Güler itirafı: Sabırlı olmamız gerekiyor
Yusuf Yazıcı'dan Fenerbahçe yorumu! Arda Güler itirafı: Sabırlı olmamız gerekiyor Ligue 1 ekibi Lille'de forma giyen Yusuf Yazıcı suskunluğunu bozdu. Milli orta saha, UEFA Konferans Ligi'nde yarı final aşamasında Fenerbahçe ile eşleşmek istediğini dile getirdi. Yusuf Yazıcı'nın Arda Güler ile ilgili itirafı dikkat çekti.
17.04.2024 Konferans Ligi
Tasfiyede lüks saatler ve Michael Jordan!
Tasfiyede lüks saatler ve Michael Jordan! Ticaret Bakanlığı, e-ihale yöntemiyle yılın ilk 3 ayında yapılan tasfiyelik satışlar için toplam 3 bin 807 ihale gerçekleştirildiği ve 913 milyon liradan fazla gelir elde edildiğini açıkladı.
17.04.2024 Ekonomi
‘Aylardır aynı kostümü giyiyorum’
‘Aylardır aynı kostümü giyiyorum’ Nez, marka tutkusu ve tüketim çılgınlığına tepki gösterdi.
16.04.2024 Cadde
Kilosu 600 bin lira olan safranın bir avucu ile 1 gram altının fiyatı eşitlendi
Kilosu 600 bin lira olan safranın bir avucu ile 1 gram altının fiyatı eşitlendi Dünyanın en değerli baharatlarından olan ve değeri nedeniyle gram ile satılan safranın kilogram fiyatı 600 bin liraya ulaştı. Bir avuç içerisine sığan 4 gram safran ile 1 gram altının fiyatı, aynı seviyeye geldi.
15.04.2024 Haberler
Beşiktaş'ta Al Musrati gerçekleri ortaya çıktı! İşte oynamama nedeni
Beşiktaş'ta Al Musrati gerçekleri ortaya çıktı! İşte oynamama nedeni Beşiktaş'ın rekor bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Al Musrati’nin son maçlarda yedek kalma nedeni ortaya çıktı. İşte detaylar...
15.04.2024 Beşiktaş
Otogarda bayram öncesi hareketlilik başladı: Tek bilet 1600 lira!
Otogarda bayram öncesi hareketlilik başladı: Tek bilet 1600 lira! Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala Bayrampaşa'daki 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda hareketlilik başladı.
4.04.2024 Haberler
Otogarda bayram öncesi hareketlilik başladı: Tek bilet 1600 lira!
Otogarda bayram öncesi hareketlilik başladı: Tek bilet 1600 lira! Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala Bayrampaşa'daki 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda hareketlilik başladı.
4.04.2024 Ekonomi
Veri merkezine 100 milyar dolar
Veri merkezine 100 milyar dolar Teknoloji devleri arasında yapay zeka yarıyı kızışırken Microsoft’un dünyanın en pahalı veri merkezi projesini finanse edebileceği ve bu kapsamda OpenAI ile 100 milyar doların üzerinde maliyete sahip olacak bir süper bilgisayar tesisi kurmayı planladığı belirtiliyor. Söz konusu projenin tamamlanması 6 yıl sürecek ve aynı zamanda 2028 yılına kadar faaliyete geçmesi planlanan Stargate adlı gelişmiş bir yapay zeka süper bilgisayarının geliştirilmesine yol açacak.
2.04.2024 Ekonomi
1 kilogramı 170 bin çiçekten elde ediliyor! Kansere karşı mucize
1 kilogramı 170 bin çiçekten elde ediliyor! Kansere karşı mucize UNESCO Dünya Miras Listesi’nde yer alan Karabük’ün Safranbolu ilçesiyle özdeşleşen ve "dünyanın en pahalı baharatı" olarak adlandırılan safranda 1 kilogram ürün elde edebilmek için 510 bin lif gerekiyor.
1.04.2024 Gündem
Sporting Lizbon'dan Viktor Gyökeres için flaş karar!
Sporting Lizbon'dan Viktor Gyökeres için flaş karar! Avrupa devlerinin radarındaki Viktor Gyökeres için Sporting Lizbon'un talep ettiği bonservis bedeli netlik kazandı.
31.03.2024 Dünyadan Futbol
AK Parti Ankara adayı Turgut Altınok: Bir 5 yıl daha Ankara Yavaş'la gitmez
AK Parti Ankara adayı Turgut Altınok: Bir 5 yıl daha Ankara Yavaş'la gitmez AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, "Bir 5 yıl daha Ankara Yavaş'la gitmez. Tekeriniz dönmez. Yaş farkı gözetmeksizin tüm emekliler ve üniversite öğrencileri otobüs, minibüs ve metrodan ücretsiz yararlanacak" dedi.
29.03.2024 Gündem
Fenerbahçe için bomba transfer iddiası! 25 milyon euroluk yıldız, kulüp tarihine geçebilir
Fenerbahçe için bomba transfer iddiası! 25 milyon euroluk yıldız, kulüp tarihine geçebilir İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, yaz transfer dönemi için çalışmalarına şimdiden start verdi. Sarı-lacivertli kulübün bonservis bedeli 25 milyon euro olan yıldız futbolcuyu radarına aldığı ve teklif yapabileceği ileri sürüldü.
28.03.2024 Fenerbahçe
Pepe pahalıya patladı
Pepe pahalıya patladı Trabzonspor’un Arsenal’den kadrosuna kattığı Fildişi Sahilli oyuncu beklentileri karşılıksız bıraktı. Yıllık garanti ücreti 3,5 milyon euro olan Pepe sadece 12 lig maçında forma giyerken 4 gole imza attı.
26.03.2024 Trabzonspor
AK Parti İzmir adayı Hamza Dağ açıkladı: Suya yüzde 50 indirim yapacağız
AK Parti İzmir adayı Hamza Dağ açıkladı: Suya yüzde 50 indirim yapacağız Yerel seçimlere için son haftaya girildi. Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ canlı yayında projelerini anlattı. Hamza Dağ "Su ücret tarifelerine yüzde 50 indirim yapacağız" dedi.
25.03.2024 Gündem
Tadic'ten Trabzonspor maçı açıklaması! Hollanda'da gündem oldu: Bavulunu toplayıp gitti
Tadic'ten Trabzonspor maçı açıklaması! Hollanda'da gündem oldu: Bavulunu toplayıp gitti Geçtiğimiz sezon başında, yıldızı olduğu Ajax'tan ayrılarak Fenerbahçe'nin yolunu tutan Dusan Tadic, 35 yaşında olmasına rağmen Süper Lig'in en iyi isimleri arasına adını yazdırmayı başardı. Tecrübeli oyuncunun performansı Hollanda basınında da geniş yankı uyandırdı. Tadic, Sırbistan Futbol Federasyonu'nun YouTube hesabına Trabzonspor maçı hakkında açıklamalarda bulundu.
25.03.2024 Fenerbahçe
Kılıçdaroğlu'nun 'Tunç Soyer' şaşkınlığı! Dikkat çeken görüşme
Kılıçdaroğlu'nun 'Tunç Soyer' şaşkınlığı! Dikkat çeken görüşme İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, aday gösterilmemesinin ardından Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmeyi açıkladı.
25.03.2024 Gündem
'Kendi imkanlarımızla seçim kampanyası yapan bir partiyiz'
'Kendi imkanlarımızla seçim kampanyası yapan bir partiyiz' Yeniden Refah Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Altınöz, Fikirtepe Platformu’nu ziyaret etti. Altınöz, “Biz kendi imkanlarımızla seçim kampanyası yapan bir partiyiz. Bizim üyelerimizin aidatlarıyla, belediye başkan adaylarımızın kendi imkanlarıyla, ilçe teşkilatımızın, il teşkilatımızın tamamen kendi uhdesinde yürüyen bir kampanya yapıyoruz” diye konuştu.
22.03.2024 Gündem
Bakan Güler, gençlerin sorularını cevapladı
Bakan Güler, gençlerin sorularını cevapladı Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Bayburt Üniversitesi'nde eğitim gören öğrencilerle bir araya geldi.
22.03.2024 Gündem
Cumhur İttifakı Aydın Adayı Mustafa Savaş masadaki son anket sonucunu açıkladı! 3 puanlık fark var...
Cumhur İttifakı Aydın Adayı Mustafa Savaş masadaki son anket sonucunu açıkladı! 3 puanlık fark var... AK Parti'nin Aydın Adayı Mustafa Savaş, CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında projelerini anlattı Öte yandan Mustafa Savaş anketlerdeki son durumu da açıkladı.
21.03.2024 Gündem
Bakan Güler Irak ile yapılması planlanan 'Kalkınma yolu' projesinin detaylarını anlattı
Bakan Güler Irak ile yapılması planlanan 'Kalkınma yolu' projesinin detaylarını anlattı Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Irak'ta gerçekleştirilen güvenlik zirvesinde önemli kararlar alındığını, Irak’ın ilk kez PKK’yı terör örgütü olarak ilan ettiğini belirterek, "Tabii bu bizim için sevindirici bir şey. İnşallah bundan sonra ortak çalışmalarımız olacak, ortak bir harekat merkezi kuracağız" dedi.
20.03.2024 Gündem
Bakan Bolat: İzmir hizmetlerden asla mahkum bırakılmadı
Bakan Bolat: İzmir hizmetlerden asla mahkum bırakılmadı Ticaret Bakanı Ömer Bolat, AK Parti İzmir İl Başkanlığı'ndaki teşkilat buluşmasında, "İzmir; bize oy vermediler, bizi seçmediler diye icraatlardan, hizmetlerden asla mahkum bırakılmadı. Türkiye'nin her tarafına ne yapılıyorsa İzmir'e de fazlasıyla yapıldı" dedi.
18.03.2024 Gündem
Turgut Altınok: Türkiye'nin en pahalı suyunu Ankara tüketiyor
Turgut Altınok: Türkiye'nin en pahalı suyunu Ankara tüketiyor AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok, "Ankara ara sıra hatırlanacak bir görev midir? Sayın Büyükşehir Belediye Başkanı Ankara'yı ara sıra hatırlıyor, seçimden seçime hatırlıyor" dedi.
16.03.2024 Gündem
Turgut Altınok: 31 Mart’tan sonra PTT çalışanları pasolarına geri dönecek
Turgut Altınok: 31 Mart’tan sonra PTT çalışanları pasolarına geri dönecek AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok, "31 Mart’tan sonra PTT çalışanları pasolarına geri dönecek. PTT personelimiz eskiden olduğu gibi ücretsiz otobüs hizmetinden yararlanacak" dedi.
8.03.2024 Gündem
Lüks iftar asgari ücreti geçti!
Lüks iftar asgari ücreti geçti! Ramazan ayına günler kala İstanbul’un popüler mekânlarında menü fiyatları belli oldu. Lüks restoranlarda iftar açmanın bedeli kişi başı bin ile 4 bin 500 lira arasında değişirken, dört kişilik bir aile asgari ücreti gözden çıkaracak.
7.03.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

En Pahalı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.