En ucuz sıfır otomobiller
En ucuz sıfır otomobiller Koronavirüs sonrası tüketiciler bireysel otomobillere yöneldiler. Tercihlerden birisi de sıfır otomobiller oldu. Bundan dolayı tüketiciler sıfır otomobil fiyatlarını araştırmaya başladı. İşte en ucuz sıfır otomobiller. En ucuz sıfır otomobiller listesinde hangi otomobil markaları bulunuyor?
26.08.2020 Otomobil
En ucuz sıfır otomobiller! 2020 Temmuz ayının en ucuz sıfır otomobilleri
En ucuz sıfır otomobiller! 2020 Temmuz ayının en ucuz sıfır otomobilleri Otomobil firmaları ve bankaların kampanyaları devam ederken otomobil sahibi olmak isteyenlerde çoğaldı. Bu yüzden en uygun otomobili seçmek araştırmalar yapılıyor. Bizler de sizler için 2020'nin temmuz ayındaki en ucuz sıfır otomobilleri sıraladık. 150 bin TL altında en ucuz sıfır otomobiller haberimizde. İşte en ucuz sıfır otomobiller.
9.07.2020 Otomobil
Kasım ayı itibariyle en ucuz sıfır otomobiller!
Kasım ayı itibariyle en ucuz sıfır otomobiller! Kasım ayının bitimine kısa bir süre kala TBMM'de kabul edilen Motorlu Taşıtların ÖTV oranlarının yeniden düzenlenmesine yönelik tasarı Otomobil fiyatları üzerinde de etkili olacak. İşte Kasım ayı itibariyle en ucuz sıfır otomobiller.
22.11.2016 Otomobil