Endemol

Endemol

Son dakika endemol haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan endemol gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan endemol haber sayfamızda...

Endemol

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 434 endemol haberi bulunmuştur.
Yapım şirketine dava açan Erkan Petekkaya: Çok mağdur oldum!
Yapım şirketine dava açan Erkan Petekkaya: Çok mağdur oldum! Rol aldığı bir TV dizisindeki oyunculuk ücreti ile dizinin yurt dışı satışlarından payına düşen yüzde 5’lik ücreti alamadığı iddiasıyla Endemol Medya Şirketi’ne dava açan oyuncu Erkan Petekkaya, duruşmada, "Çok mağdur oldum, uzun süredir alnımızın teri orada yatıyor" dedi.
1.02.2023 Magazin
Yapım şirketine dava açan Erkan Petekkaya: Çok mağdur oldum!
Yapım şirketine dava açan Erkan Petekkaya: Çok mağdur oldum! Rol aldığı bir TV dizisindeki oyunculuk ücreti ile dizinin yurt dışı satışlarından payına düşen yüzde 5’lik ücreti alamadığı iddiasıyla Endemol Medya Şirketi’ne dava açan oyuncu Erkan Petekkaya, duruşmada, "Çok mağdur oldum, uzun süredir alnımızın teri orada yatıyor" dedi.
1.02.2023 Cadde
Barış Falay kimdir? Afara'nın konukları arasında olan Barış Falay kaç yaşında, evli mi?
Barış Falay kimdir? Afara'nın konukları arasında olan Barış Falay kaç yaşında, evli mi? Barış Falay, Kanal D ekranlarında yayınlanamaya başlayan Afara programı konukları arasında yer alıyor. Birçok yapımda rol alan Barış Falay'ın yaşamı ise izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki Barış Falay kimdir, kaç yaşında?
22.04.2022 Cadde
Mahkeme, Şükrü Özyıldız'ı haklı buldu! En yüksek faiz ile ödenecek
Mahkeme, Şükrü Özyıldız'ı haklı buldu! En yüksek faiz ile ödenecek Oyuncu Şükrü Özyıldız'ın, Aslı Enver'le birlikte başrolünde yer aldığı 'Kış Güneşi' adlı dizinin yurt dışı gelirinden pay alamadığı iddiasıyla ikinci kez Endemol Medya şirketine açtığı davada karar verildi.
7.04.2022 Cadde
Fransa Güzeli'nden Cinsiyet Eşitliği Bakanı'na 'feminist' cevabı!
Fransa Güzeli'nden Cinsiyet Eşitliği Bakanı'na 'feminist' cevabı! Yeni taç giyen 2022 Miss France güzeli, ülkenin cinsiyet eşitliği bakanının yarışma kurallarını "gerici" ve demode diye nitelemesinin ardından, feminist olduğu konusunda ısrar ediyor.
14.12.2021 Dünya
Bilirkişi, Şükrü Özyıldız'ı haklı buldu! '60 bin TL alması gerekir'
Bilirkişi, Şükrü Özyıldız'ı haklı buldu! '60 bin TL alması gerekir' Oyuncu Şükrü Özyıldız’ın başrolünde yer aldığı 'Kış Güneşi' adlı dizinin yurtdışı gelirinden pay alamadığı iddiasıyla Endemol Medya Şirketine açtığı davada, mahkemeye ulaşan bilirkişi raporu oyuncuyu haklı buldu. Raporda, yapım şirketinin Özyıldız’a 60 bin 808 TL ödemesi gerektiği belirtildi.
29.09.2021 Cadde
Songül Öden'den Endemol Medya'ya 100 dolarlık dava!
Songül Öden'den Endemol Medya'ya 100 dolarlık dava! Songül Öden, rol aldığı 'Serçe Sarayı' adlı dizinin yurtdışı gelirlerinden pay alamadığı iddiasıyla Endemol Medya’yı mahkemeye verdi. Dilekçesinde Endemol Medya’dan toplam alacağının 682 bin 500 dolar olduğunu belirten oyuncu şimdilik 100 dolarlık dava açtı.
27.04.2021 Cadde
İbrahim Çelikkol'dan yapım şirketine ikinci kez alacak davası
İbrahim Çelikkol'dan yapım şirketine ikinci kez alacak davası Oyuncu İbrahim Çelikkol, 'Kördüğüm' dizisinin yurt dışı satışlarından gereken payı alamadığı iddiasıyla Endemol Medya Prodüksiyon Şirketi'ne ikinci kez alacak davası açtı. Çelikkol, daha önce Endemol Medya Prodüksiyon Şirketi'ne açtığı alacak ve tazminat davasından 167 bin TL kazanmıştı.
16.04.2021 Cadde
Şükrü Özyıldız davasında dosya bilirkişide
Şükrü Özyıldız davasında dosya bilirkişide Oyuncu Şürkü Özyıldız’ın 'Kış Güneşi' isimli diziden alacağı olduğu iddiasıyla Endemol Medya’ya açtığı davada yeni gelişme yaşandı. Mahkeme, oyuncunun ne kadar tazminat alabileceğinin belirlenmesi için dosyayı bilirkişiye gönderdi. Özyıldız ilk açtığı davadan 78 bin TL kazanmış, ancak eksik olduğu gerekçesiyle yeniden dava açarak 40 bin TL daha ödenmesi gerektiğini söylemişti.
15.04.2021 Cadde
Alina Boz ile Leyla Tanlar davayı kazandı
Alina Boz ile Leyla Tanlar davayı kazandı Rol aldıkları 'Paramparça' adlı dizideki oyunculuk ücretlerini alamadıkları gerekçesiyle Endemol Medya şirketine dava açan Alina Boz ile Leyla Tanlar, davayı kazandı.
19.12.2020 Cadde
‘Rüşvet teklif ettiler’
‘Rüşvet teklif ettiler’ Endemol Shine Türkiye’nin iflas davasına katılan Erkan Petekkaya, “Bana, ‘Biz senin paranı karşılayacağız, bu işe bulaşma’ diyerek, rüşvet teklif ettiler” dedi
10.01.2020 Cadde
Endemol şirketinin iflas davası reddedildi
Endemol şirketinin iflas davası reddedildi Hollandalı Endemol şirketinin Türkiye ayağı olan Endemol Shine Türkiye'nin iflas davasına şirketten alacağı bulunan oyuncu Erkan Petekkaya da katıldı. Petekkaya ifadesinde, “Endemol gibi bir şirketin böyle ülkemize girip, dizi üzerinden 50 milyon dolar kazanıp daha sonra bizi dolandırıp gitmesini istemiyoruz” dedi. Kararını açıklayan mahkeme, iflas davasının reddine karar verdi.
9.01.2020 Ekonomi
Cansel Erçin 220 bin TL'lik davayı kazandı
Cansel Erçin 220 bin TL'lik davayı kazandı Oyuncu Cansel Elçin, 'Dayan Yüreğim' adlı diziden alacağı için iki yıl önce Endemol Medya Şirketi’ne açtığı davayı kazandı.
7.12.2019 Cadde
Erkan Petekkaya’dan Endemol’e alacak davası
Erkan Petekkaya’dan Endemol’e alacak davası Oyuncu Erkan Petekkaya, ‘Paramparça’ dizisindeki 15 bölümlük alacağı için iflas davası devam eden Endemol Medya Prodüksiyon Şirketi’ne şimdilik 50 bin liralık dava açtı.
4.10.2019 Cadde
'Cesur ve Güzel', Emmy'de finalde
'Cesur ve Güzel', Emmy'de finalde Uluslararası Emmy Ödülleri finalistleri açıklandı. 20 ülkeden, 11 kategoride 44 adayın yarıştığı Uluslararası Emmy Ödülleri 2018’de, Ay Yapım imzalı 'Cesur ve Güzel' dizisi de finale kaldı.
29.09.2018 Cadde
Bilirkişi raporu, Aslı Enveri’i haklı buldu
Bilirkişi raporu, Aslı Enveri’i haklı buldu ‘Kış Güneşi’ adlı dizide başrol oynayan Aslı Enver, dizinin yurt dışı gelirinden pay alamadığı iddiasıyla Endemol Medya şirketine 32 bin 533 TL alacak davası açmıştı. Bilirkişi raporunda, davalı Endemol Medya şirketinin ticari defterleri üzerinde yapılan inceleme sonucu, ünlü oyuncuya 32 bin 533 TL borçlu olunduğu yönünde görüş bildirildi.
18.07.2018 Cadde
Hümeyra da Endemol'e dava açtı
Hümeyra da Endemol'e dava açtı Bir süre önce iflas başvurusunda bulunan Endemol Medya Prodüksiyon şirketine sanatçı Hümeyra da dava açtı.
25.06.2018 Cadde
Endemol Türkiye’ye kayyum atandı!
Endemol Türkiye’ye kayyum atandı! 13. Asliye Ticaret Mahkemesi, daha önce denetim kayyumu atanan Endemol Türkiye şirketinin bu kez yönetimine kayyum atadı.
11.06.2018 Cadde
Son dakika... Dünyaca ünlü Türkiye'deki yapım şirketine kayyum atandı!
Son dakika... Dünyaca ünlü Türkiye'deki yapım şirketine kayyum atandı! Hollandalı Endemol’ün Türkiye’deki şirketi için mahkeme kayyum atadı.
11.06.2018 Ekonomi
Erkan Petekkaya'dan 3 milyon liralık Londra seferi
Erkan Petekkaya'dan 3 milyon liralık Londra seferi Erkan Petekkaya, başrolünde oynadığı 'Paramparça' dizisinin yapım şirketinden kalan 3 milyon lira alacağı için haftaya Londra'ya gidiyor.
8.05.2018 Cadde
Hakkım 160 bin TL
Hakkım 160 bin TL Alina Boz, Paramparça dizisinin yapımcısı Endemol Medya şirketine ücretini alamadığı gerekçesiyle tazminat davası açtı.
20.04.2018 Cadde
‘Yazdıklarımla büyüyorum’
‘Yazdıklarımla büyüyorum’ 25 yaşındaki Naz Yiğit, kendi projelerini geliştirmeye odaklandığını söyledi. Genç senarist, “Tecrübe ettikçe anlatmak, öğrendikçe öğretmek istiyorum. Aslında yazdıklarımla büyüyorum” dedi.
19.03.2018 Cadde
İlk duruşma şubatta
İlk duruşma şubatta Sedef Avcı, önceki gün Akmerkez’deydi.
26.01.2018 Cadde
Ünlü oyuncu yapım şirketine dava açtı!
Ünlü oyuncu yapım şirketine dava açtı! Endemol Shine şirketine alacak davası açan isimler arasına Cansel Elçin’in de katıldığı ortaya çıktı.
18.01.2018 Cadde
Paramparça! Dizi seti gibi iflas davası
Paramparça! Dizi seti gibi iflas davası Hollandalı Endemol'ün Türkiye ayağı olan Endemol Shine Türkiye'nin iflas davası dizi setine döndü. Mahkeme, Endemol'den alacakları bulunan aralarında Mine Tugay, Erkan Petekkaya, Songül Öden, İbrahim Çelikkol, Aslı Enver gibi isimlerin de bulunduğu 30 oyuncu, 25 şirket ve 2 bankanın davaya katılmasına karar verdi.
30.09.2017 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Endemol ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.