Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak

Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak

Son dakika Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak haber sayfamızda...

Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.571 enerji ve tabii kaynaklar bakanı berat albayrak haberi bulunmuştur.
Enerjide bağımsızlığın mimarı! Eski Bakan Masum Türker'den Berat Albayrak sözleri
Enerjide bağımsızlığın mimarı! Eski Bakan Masum Türker'den Berat Albayrak sözleri Karadeniz'den çıkarılan yerli doğal gazın karayla buluşması sonrası değerlendirmelerde bulunan DSP'li Masum Türker, bağımsızlık ateşinin mimarının Berat Albayrak olduğunu söyledi.
21.04.2023 Haberler
Enerjide bağımsızlığın mimarı! Eski Bakan Masum Türker'den Berat Albayrak sözleri
Enerjide bağımsızlığın mimarı! Eski Bakan Masum Türker'den Berat Albayrak sözleri Karadeniz'den çıkarılan yerli doğal gazın karayla buluşması sonrası değerlendirmelerde bulunan DSP'li Masum Türker, bağımsızlık ateşinin mimarının Berat Albayrak olduğunu söyledi.
21.04.2023 Gündem
Enerjide bağımsızlık ateşi yandı! Her şey Berat Albayrak'ın o tarihi konuşmasıyla başladı
Enerjide bağımsızlık ateşi yandı! Her şey Berat Albayrak'ın o tarihi konuşmasıyla başladı Türkiye tarihinin en önemli enerji projelerinden Karadeniz gazı bugün sisteme alındı. Enerjide bağımsızlığa giden yol, dönemin Enerji ve Tabii ve Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'ın kararlı adımları ile açılmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filyos Türkiye Petrolleri Limanı’nda Karadeniz Doğal Gazı Devreye Alma Töreni'nde yaptığı açıklamada dönemin Enerji ve Tabii ve Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'a teşekkür etti.
20.04.2023 Ekonomi
Karadeniz gazında yeni müjde! Tarihi adımı başlatan sözler
Karadeniz gazında yeni müjde! Tarihi adımı başlatan sözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı Karadeniz'deki 58 milyar metreküplük yeni keşif akıllara dönemin Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak döneminde atılmış olan yerli filo adımlarını getirdi. Konuyla ilgili konuşan Kocaeli Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Yunus Furuncu "Berat Albayrak döneminde alınan gemiler ile kurulan filo enerji yolculuğundaki en stratejik hamleydi." dedi.
26.12.2022 Ekonomi
Enerjide milli adımı başlatan söz! Adım adım tarihi süreç
Enerjide milli adımı başlatan söz! Adım adım tarihi süreç Türkiye'de enerji alanında dev bir yatırım daha hizmete alındı. Türkiye'nin ilk yer altı doğalgaz tesisi olan Silivri Doğal Gaz Depolama Tesisi hizmete girdi. Tarihi adımın temelleri dönemin Enerji ve Tabii ve Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'ın kritik konuşması ile atılmıştı.
16.12.2022 Ekonomi
Türkiye'nin bölgede kaderini değiştiren soru! Berat Albayrak'ın şükrettiği gün
Türkiye'nin bölgede kaderini değiştiren soru! Berat Albayrak'ın şükrettiği gün Türkiye'nin sondaj gemileri Akdeniz ve Karadeniz'de peş peşe göreve başlarken, tarihi adımın temellerinin nasıl atıldığı da ortaya çıkıyor. Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'ın o dönem çalışma arkadaşı olan Bakan Fatih Dönmez'e yönelttiği bir soruyla kritik sürecin adımları atıldı.
14.08.2022 Gündem
İşte enerjide milli adımın hikayesi! Dev hamlenin fitilini ateşleyen konuşma
İşte enerjide milli adımın hikayesi! Dev hamlenin fitilini ateşleyen konuşma Türkiye'nin dördüncü sondaj gemisi olan Abdülhamid Han gemisi, Mersin Limanı'ndan ayrılarak görevine başladı. Tarihi adımın temelleri dönemin Enerji ve Tabii ve Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'ın kritik konuşması ile atılmıştı.
9.08.2022 Ekonomi
Karadeniz gazının hikayesi! Her şey o sözle başladı...
Karadeniz gazının hikayesi! Her şey o sözle başladı... Tarihimizin en büyük keşfi olan Karadeniz’de bulunan 540 milyar metreküplük doğalgaz rezervinin karaya çıkartılması için denize ilk boru indirme ve kaynak töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirildi. Karadeniz'deki bu tarihi adımın hikayesi dönemin Enerji ve Tabii ve Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'ın o konuşması ile başladı...
13.06.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'nükleer santral' çıkışı: Karşı çıkmak ihanet değilse gaflettir
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'nükleer santral' çıkışı: Karşı çıkmak ihanet değilse gaflettir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “EPDK Hizmet Binası ve Yapımı Tamamlanan Enerji Santrallerinin Açılış Töreni”nde konuşma yaptı. 'Sayın Berat Albayrak ve Fatih Dönmez'in filomuza kattığı gemiler ile tarihimizin en büyük keşfini yaptık' diyen Erdoğan, 'Dünyanın 32 ülkesinde 443 nükleer güç santrali halen faaliyetteyken 'Türkiye nükleer enerjiye sahip olmasın' demek ihanet değilse gaflettir. Asıl sorgulanması gereken Türkiye'nin bu adımı neden 20-30 sene evvel atmadığıdır. Bizim dünyada 60 yıldır kullanılan bu enerjiye yeni kavuşuyor olmamız büyük bir kayıptır.' dedi.
9.11.2021 Siyaset
TPAO: İlk kez bir petrol kuyusuna şehidimizin ismini verdik
TPAO: İlk kez bir petrol kuyusuna şehidimizin ismini verdik Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Melih Han Bilgin, Şırnak'ta petrol keşfedilerek üretime alınan kuyuya "Şehit Esma Çevik-1" adının verildiğini hatırlatarak, bunun bir ilk olduğunu söyledi.
16.09.2021 Ekonomi
Türk-Rus iş birliğinde örnek proje TürkAkım bir yıldır devrede
Türk-Rus iş birliğinde örnek proje TürkAkım bir yıldır devrede TürkAkım Gaz Taşıma AŞ Genel Müdürü Şakir Arıkan, Rus doğal gazını Türkiye'ye ve Türkiye üzerinden Avrupa'ya ileten TürkAkım Doğal Gaz Boru Hattı'nın açılışının üzerinden bir yıl geçtiğini belirterek, "Kamulaştırma, satın alma, inşaat ve devreye alma işlemleri 2019'da rekor sürede tamamlanan projeyle 5,8 milyar metreküp gaz Avrupa'ya kesintisiz olarak güvenle taşındı." dedi.
7.01.2021 Ekonomi
TürkAkım'da ilk imzaların atılmasının üzerinden 4 yıl geçti
TürkAkım'da ilk imzaların atılmasının üzerinden 4 yıl geçti Rus doğal gazını Türkiye'ye ve Türkiye üzerinden Avrupa'ya iletecek TürkAkım Doğal Gaz Boru Hattı'nda hükümetler arası anlaşmanın kabulünün üzerinden 4 yıl geçti. Gazprom Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve TürkAkım Proje Şirketi (South Stream Transport) Üst Yöneticisi Dr. Oleg Aksyutin, "Çevreyle dost ve verimli bir enerji kaynağı olan doğal gazı bölgedeki piyasalara nesiller boyunca aktarmak üzere tasarlanıp gerçekleştirilen TürkAkım, artık ülkelerimizin hizmetinde." dedi.
9.10.2020 Ekonomi
Son dakika...Adım adım doğal gaz zaferine! Taşlar 2017'de döşenmeye başlandı
Son dakika...Adım adım doğal gaz zaferine! Taşlar 2017'de döşenmeye başlandı Türkiye dün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı müjde ile tarihi bir gün yaşadı. Zafere giden yolun taşları 2017’de döşenmeye başladı. Dönemin Enerji Bakanı Albayrak’ın vizyonuyla alınan milli gemiler, gaz keşfini gerçekleştirdi. Bulunan gaz, başlangıç rezerviyle kalsa bile Türkiye'nin 7 yılda cebinde kalacak para 105 milyar dolar...
22.08.2020 Gündem
İşte Fatih gemisinin hikayesi! 2 yıl sonra tarih yazdı...
İşte Fatih gemisinin hikayesi! 2 yıl sonra tarih yazdı... Son dakika haberlere göre, 29 Mayıs 2018'de yola çıkan Türkiye'nin ilk milli sondaj gemisi Fatih, bugün büyük bir başarıyla tekrar gündemde. Yola çıkışı sırasında törende konuşan Bakan Albayrak, "Türkiye'nin enerji tarihinde yeni bir milada tanık oluyoruz" demişti. Bakan Albayrak, bugün ise "Ülkemizin makus talihini tarihe gömdüğümüz büyük bir zafere imza attık. Artık ne doğu ne batı yeni eksen Türkiye" açıklamasında bulundu.
21.08.2020 Ekonomi
Fatih gemisinin hikayesi
Fatih gemisinin hikayesi 29 Mayıs 2018'de yola çıkan Türkiye'nin ilk milli sondaj gemisi Fatih, bugün büyük bir başarıyla tekrar gündemde. Yola çıkışı sırasında törende konuşan Bakan Albayrak, "Türkiye'nin enerji tarihinde yeni bir milada tanık oluyoruz" demişti. Bakan Albayrak, bugün ise "Ülkemizin makus talihini tarihe gömdüğümüz büyük bir zafere imza attık. Artık ne doğu ne batı yeni eksen Türkiye" açıklamasında bulundu.
21.08.2020 Haberler
'Türkiye’nin güneşi daha çok parlayacak'
'Türkiye’nin güneşi daha çok parlayacak' Avrupa ve Ortadoğu’nun ilk ve tek entegre güneş paneli üretim tesisi faaliyete geçmek için gün sayıyor. Tesisi inceleyen Enerji Bakanı Dönmez, “Türkiye’nin güneşi daha çok parlayacak” dedi.
2.07.2020 Ekonomi
Türkiye'den müthiş hamle! 2 bin katına çıkacak
Türkiye'den müthiş hamle! 2 bin katına çıkacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Dünya bor lideri Eti Maden ve yine savunma sanayi alanında faaliyette bulunan özel sektörün katılımıyla TRBOR Bor Teknolojileri AŞ'yi kurduk. Söz konusu şirkete Eti Maden yüzde 33 pay ile iştirak etti. Tesis ilk etapta yılda bin ton kapasiteyle bor karbür üretimi gerçekleştirecek." dedi.
25.10.2019 Ekonomi
Türkiye rüzgârı arkasına aldı
Türkiye rüzgârı arkasına aldı ‘Yerli kaynak-milli enerji’ planıyla özellikle son iki yıldır enerjide dışa bağımlılığını en aza indirmeye odaklanan Türkiye, bir yandan petrol ve doğal gaz arama çalışmalarına hız verirken, diğer yandan yenilenebilir enerji ve kaya gazında büyük hedef koydu
4.06.2019 Ekonomi
Maden sahasına ‘sütre’ formülü
Maden sahasına ‘sütre’ formülü Sultangazi’deki maden ocaklarının yarattığı toz ve kirli havanın yerleşim yerlerine etkisini en aza indirmek için maden sahasını çevreleyecek şekilde sütre (yapay yeşil tepe) oluşturulacak...
23.11.2018 Gündem
Son Dakika: Yeni sistemin ekonomi kurmayları belli oldu
Son Dakika: Yeni sistemin ekonomi kurmayları belli oldu Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne geçişin ardından Türkiye ekonomisini yönetecek isimler Başkan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı. Yeni dönemde Hazine ve Maliye Bakanlığına eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak getirilirken, Sanayi ve Teknoloji Bakanı, Mustafa Varank, Ticaret Bakanı da Ruhsar Pekcan oldu.
10.07.2018 Ekonomi
1 no’lu kabine
1 no’lu kabine Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ilk kabinesinde Erdoğan’ın tek yardımcısı Fuat Oktay oldu En büyük sürpriz Genelkurmay Başkanı Org. Akar’ın Milli Savunma Bakanlığı’na getirilmesiyle yaşandı
9.07.2018 Siyaset
1 no’lu kabine
1 no’lu kabine Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ilk kabinesinde Erdoğan’ın tek yardımcısı Fuat Oktay oldu En büyük sürpriz Genelkurmay Başkanı Org. Akar’ın Milli Savunma Bakanlığı’na getirilmesiyle yaşandı
9.07.2018 Siyaset
Son dakika: Yeni sistemin ilk kabinesi açıklandı! Son ana kadar bilmiyorlardı
Son dakika: Yeni sistemin ilk kabinesi açıklandı! Son ana kadar bilmiyorlardı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ilk Başkanı Erdoğan, yeni yönetim sisteminin ilk kabinesini açıkladı. Yeni kabine üyeleri bugün saat 15.00'te TBMM'de yemin edecek. İşte isim isim yeni kabinede yer alan isimler...
10.07.2018 Siyaset
Son dakika: Yeni sistemin ilk kabinesi açıklandı! Son ana kadar bilmiyorlardı
Son dakika: Yeni sistemin ilk kabinesi açıklandı! Son ana kadar bilmiyorlardı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ilk Başkanı Erdoğan, yeni yönetim sisteminin ilk kabinesini açıkladı. Yeni kabine üyeleri bugün saat 15.00'te TBMM'de yemin edecek. İşte isim isim yeni kabinede yer alan isimler...
10.07.2018 Siyaset
Enerji Bakanı Berat Albayrak Meclis'te yemin etti
Enerji Bakanı Berat Albayrak Meclis'te yemin etti 27. Dönem Parlamentosu, milletvekillerinin yemin töreni için saat 14.00'te toplandı. Renkli görüntülere sahne olan TBMM'deki tarihi günde, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak da Meclis kürsüsüne çıkarak yeminini etti.
11.09.2019 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.