Enver

Enver

Son dakika enver haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan enver gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan enver haber sayfamızda...

Enver

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 7.601 enver haberi bulunmuştur.
Meclis Başkanı Kurtulmuş: Bağımsız bir Filistin devletinin yolu açılmalı
Meclis Başkanı Kurtulmuş: Bağımsız bir Filistin devletinin yolu açılmalı Bir otelde düzenlenen programa, TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Cüneyt Yüksel, AK Parti Mardin milletvekilleri Faruk Kılıç ve Muhammed Adak, AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü İbrahim Özcoşar, Mardin-Diyarbakır Metropoliti Saliba Özmen, İl Müftüsü Enver Türkmen, ilçe Belediye başkanları, şehit yakınları ve gaziler ile sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı. Kurtulmuş, Gazze'de kundaklardaki bebeklerin çırpına çırpına ölmesine, yaşlı insanların, kadınların hayattan koparılmasına dünyanın sessiz kaldığını belirterek, “Ne yazık ki arkasını dünyadaki bazı güçlü ülkelere ve çevrelere yasladığı için İsrail'in bütün bu saldırganlıkları, acımasız tavırları ve ortaya koyduğu insanlık dışı davranışlar bir şekilde karşılıksız kalmaktadır.
18.04.2024 Haberler
Meclis Başkanı Kurtulmuş: Bağımsız bir Filistin devletinin yolu açılmalı
Meclis Başkanı Kurtulmuş: Bağımsız bir Filistin devletinin yolu açılmalı TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Mardin'de bir otelde düzenlenen ‘Sivil Toplum Buluşmaları Programı’na katıldı.
18.04.2024 Gündem
Survivor All Star'da et döner ödülü! Zorlu mücadele
Survivor All Star'da et döner ödülü! Zorlu mücadele Survivor'da adaya veda eden son yarışmacı Yaman Keleş olmuştu. Düello sonrası ilk ödül oyununda yarışmacılar oldukça zorlandı. Kazanan takım ödül olarak döner yedi. İşte detaylar...
18.04.2024 Cadde
Aslı Enver'den Brüksel pozları! 'Hayat kısa, daha çok Belçika çikolatası yiyin'
Aslı Enver'den Brüksel pozları! 'Hayat kısa, daha çok Belçika çikolatası yiyin' Berkin Gökbudak ile kızı Elay'ı 4 Temmuz 2023'te kucağına alarak ilk kez anne olan Aslı Enver, Brüksel'den yeni karelerini yayınladı. Ünlü ismin paylaşımına, beğeni ve yorum yağdı.
18.04.2024 Cadde
Yanmış halde bulunmuştu! Korkunç iddia: Böbreği çalındı
Yanmış halde bulunmuştu! Korkunç iddia: Böbreği çalındı Adli Tıp İhtisas Kurulu, Zonguldak’ta yanmış halde cesedi bulunan, kaçak maden ocağının işçisi Afganistan uyruklu Vezir Mohammed Nourtani'nin (50) otopsi raporunda ‘İleri derece yanık nedeniyle mide, sol böbrek, pankreas ve bağırsaklar tefrik edilemedi’ ifadelerine yer verdi.
18.04.2024 Gündem
Bayramda Gazze diplomasisi
Bayramda Gazze diplomasisi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan Bayramı haftasında ağırlıklı olarak Müslüman ülkelerin liderleri ile telefon görüşmeleri gerçekleştirdi.
15.04.2024 Gündem
Malatya'da iki otomobil kafa kafaya çarpıştı! 3 ölü, 5 yaralı
Malatya'da iki otomobil kafa kafaya çarpıştı! 3 ölü, 5 yaralı Malatya'da iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı.
14.04.2024 Gündem
İki otomobil kafa kafaya çarpıştı! Yaralılar var
İki otomobil kafa kafaya çarpıştı! Yaralılar var Kayseri'de iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 6 kişi yaralandı.
14.04.2024 Gündem
Aslı Enver'den eşi Berkin Gökbudak'a romantik doğum günü kutlaması!
Aslı Enver'den eşi Berkin Gökbudak'a romantik doğum günü kutlaması! Berkin Gökbudak ile kızı Elay'ı 4 Temmuz 2023'te kucağına alarak ilk kez anne olma sevincini yaşayan Aslı Enver, eşinin doğum gününü Instagram sayfasından yaptığı romantik bir paylaşımla kutladı.
12.04.2024 Cadde
Erdoğan'dan bayram diplomasisi! Siyasi parti liderleriyle görüştü
Erdoğan'dan bayram diplomasisi! Siyasi parti liderleriyle görüştü Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ramazan Bayramı dolayısıyla siyasi parti liderleriyle telefonda görüştü. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, dünya liderleriyle de peş peşe kritik görüşmeler gerçekleştirdi.
10.04.2024 Gündem
Akşener işaret mi verdi?
Akşener işaret mi verdi? İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kurultayda aday olmayacağını duyurmasının ardından dün partisinin Ordu’da seçimin yenilenmesine yönelik başvurusu için Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) geldi.
10.04.2024 Gündem
İYİ Parti'den Ordu talebi: Seçim yenilensin
İYİ Parti'den Ordu talebi: Seçim yenilensin Ordu'da seçimi 2'nci sırada tamamlayan İYİ Parti adayı Enver Yılmaz, Genel Başkan Meral Akşener ve partililerle birlikte, Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) başvurarak, seçimin yenilenmesini talep etti.
9.04.2024 Haberler
İYİ Parti'den Ordu talebi: Seçim yenilensin
İYİ Parti'den Ordu talebi: Seçim yenilensin Ordu'da seçimi 2'nci sırada tamamlayan İYİ Parti adayı Enver Yılmaz, Genel Başkan Meral Akşener ve partililerle birlikte, Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) başvurarak, seçimin yenilenmesini talep etti.
9.04.2024 Gündem
‘El birliği ile beraber  hizmet edeceğiz’
‘El birliği ile beraber hizmet edeceğiz’ 31 Mart tarihinde yapılan yerel seçimlerin ardından Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Ferdi Zeyrek, ilk ziyaretini Manisa Valisi Enver Ünlü’ye gerçekleştirdi.
6.04.2024 Ege
Aslı Enver'den bahar pozları!
Aslı Enver'den bahar pozları! Berkin Gökbudak ile kızı Elay'ı 4 Temmuz 2023'te kucağına alarak ilk kez anne olan Aslı Enver, yeni karelerini yayınladı.
5.04.2024 Cadde
29 kişinin öldüğü gece kulübünün mimarı konuştu: Çıkış vardı, ben çizdim
29 kişinin öldüğü gece kulübünün mimarı konuştu: Çıkış vardı, ben çizdim İstanbul Beşiktaş'ta, 29 kişinin hayatını kaybettiği 'Masquerade' isimli gece kulübü yangının ardından binanın mimarı konuştu.
5.04.2024 Haberler
29 kişinin öldüğü gece kulübünün mimarı konuştu: Çıkış vardı, ben çizdim
29 kişinin öldüğü gece kulübünün mimarı konuştu: Çıkış vardı, ben çizdim İstanbul Beşiktaş'ta, 29 kişinin hayatını kaybettiği 'Masquerade' isimli gece kulübü yangının ardından binanın mimarı konuştu.
5.04.2024 Gündem
İYİ Partili Dervişoğlu'ndan Ordu’daki seçimlere ilişkin açıklama
İYİ Partili Dervişoğlu'ndan Ordu’daki seçimlere ilişkin açıklama İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu, Ordu’da yapılan Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde adayları Enver Yılmaz’ın hakkının yenildiğini söyleyerek, “500 bin küsur oyun içinde 98 bin oy geçersizdir demek, Ordu’da vatandaşın oy kullanmayı bilmediğini iddia etmek demektir. Bu Ordu’ya yakışmıyor. Bunu Ordu’ya yakıştıranların, Ordu’nun hakim demokratik geleneklerinin ne olduğunu iyi idrak etmesi lazım” dedi.
4.04.2024 Gündem
Etimesgut Belediye Başkanı seçilen Erdal Beşikçioğlu mazbatasını alıp göreve başladı
Etimesgut Belediye Başkanı seçilen Erdal Beşikçioğlu mazbatasını alıp göreve başladı Ankara'nın Etimesgut ilçesinde yerel seçimde belediye başkanı seçilen oyuncu Erdal Beşikçioğlu, mazbatasını alarak, göreve başladı. Beşikçioğlu, "Kol kola, beraber daha güzel yarınlara ulaşmak için yürüyeceğiz" dedi.
4.04.2024 Gündem
AK Parti 'nin adayı 129 oy farkı ile kazandı! Aşkale'de seçim sonuçlarına itiraz
AK Parti 'nin adayı 129 oy farkı ile kazandı! Aşkale'de seçim sonuçlarına itiraz Erzurum’un Aşkale ilçesinde Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde AK Parti’li Şenol Polat, en yakın rakibi Yeniden Refah Partisi (YRF) adayı Enver Başaran'a 129 oy fark atarak belediye başkanı oldu. Sonuçlara itiraz eden YRP, oyların yeniden sayılmasını talep etti.
2.04.2024 Gündem
‘Sorumluluğu alıyoruz’
‘Sorumluluğu alıyoruz’ İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yerel seçimde partisinin oylarının yüzde 3.77’ye gerilemesinin ardından olağanüstü kongre kararı aldı.
2.04.2024 Gündem
20 yıl sonra bir ilk! MHP'de olan Etimesgut, 'Behzat Ç' ile CHP'ye geçti
20 yıl sonra bir ilk! MHP'de olan Etimesgut, 'Behzat Ç' ile CHP'ye geçti Ankara’nın Etimesgut ilçesinde kesin olmayan sonuçlara göre CHP'nin adayı Erdal Beşikçioğlu, 3'ü üst üste 4 dönem belediye başkanı olan MHP'li Enver Demirel'e karşı sandıktan birinci çıktı.
1.04.2024 Gündem
Yerel seçimlerde birçok ünlü yarıştı! İşte belediye başkanı seçilenler
Yerel seçimlerde birçok ünlü yarıştı! İşte belediye başkanı seçilenler Oyuncu, sunucu, şarkıcı, sporcu... 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri, ünlü isimlerin yarışına da sahne oldu. Sandıkların açılmasıyla birlikte ortaya çıkan sonuçlar dikkat çekti. İşte yerel seçimlerde aday olan ünlüler ve aldıkları oy oranları...
1.04.2024 Cadde
Karadeniz’de kıyasıya yarış
Karadeniz’de kıyasıya yarış Karadeniz bölgesinde bulunan 18 ilden 8’ini CHP, 8’ini AK Parti, 2 ili ise MHP aldı. MHP bir önceki seçimlerde aldığı 5 ilin üçünü CHP’ye ikisini de AK Parti’ye kaptırırken, yüzü Gümüşhane ile güldü
1.04.2024 Gündem
Yüzde 25 farkla zafer Yavaş’ın
Yüzde 25 farkla zafer Yavaş’ın Rakibi Altınok’a karşı yaklaşık yüzde 25 fark atarak başkenti alan Yavaş, meclis üyeliğinde de çoğunluğu ele geçirdi. Yavaş’ın önerilerini dikkate alarak hazırladığı liste ile CHP Ankara’da 3 olan ilçe belediye başkanı sayısını da 16’ya çıkardı...
1.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Enver ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.