Erdal Tosun

Erdal Tosun

Son dakika Erdal Tosun haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Erdal Tosun gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Erdal Tosun haber sayfamızda...

Erdal Tosun

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 503 erdal tosun haberi bulunmuştur.
VİZONTELE FİLMİ OYUNCULARI VE KONUSU: Vizontele filmi konusu nedir, oyuncuları kim? Vizontele nerede ve ne zaman çekildi?
VİZONTELE FİLMİ OYUNCULARI VE KONUSU: Vizontele filmi konusu nedir, oyuncuları kim? Vizontele nerede ve ne zaman çekildi? Vizontele filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. 2000 yılı yapımı olan Vizontele filminin başrollerinde Yılmaz Erdoğan, Demet Akbağ ve Altan Erkekli yer alıyor. Filmin devamı isek Vizontele Tuuba olarak vizyona girdi. Peki, Vizontele filmi konusu nedir, oyuncuları kim? Vizontele nerede ve ne zaman çekildi?
8.04.2024 Bilgi Rehberi
ORGANİZE İŞLER FİLMİ KONUSU NEDİR, OYUNCULARI KİMLER? Organize İşler 1 filmi nerede ve ne zaman çekildi?
ORGANİZE İŞLER FİLMİ KONUSU NEDİR, OYUNCULARI KİMLER? Organize İşler 1 filmi nerede ve ne zaman çekildi? Organize İşler filmi konusu ve oyuncularıyla merak ediliyor. 2005 yılında vizyona giren filmin başrollerinde Yılmaz Erdoğan, Tolga Çevik, Demet Akbağ, Altan Erkekli, Cem Yılmaz, Erdal Tosun yer alıyor. Komedi türünün en başarılı örneklerinden olan Organize İşler 1 filmi oyuncuları kim, konusu nedir?
21.02.2024 Bilgi Rehberi
Vizontele Tuuba oyuncuları kimler, konusu nedir? Vizontele Tuuba nerede ve ne zaman çekildi?
Vizontele Tuuba oyuncuları kimler, konusu nedir? Vizontele Tuuba nerede ve ne zaman çekildi? Vizontele Tuuba filmi oyuncuları ve konusu merak ediliyor. Yılmaz Erdoğan'ın yazıp yönettiği Vizontele Tuuba filmi bu akşam Star TV ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Peki, Vizontele Tuuba oyuncuları kimler, konusu nedir? Vizontele Tuuba nerede ve ne zaman çekildi?
11.01.2024 Bilgi Rehberi
Küçük Esnaf filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede ve ne zaman çekildi?
Küçük Esnaf filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede ve ne zaman çekildi? Küçük Esnaf filmi konusu ve oyuncuları merak konusu oldu. Bu akşam televizyon ekranlarında izleyici ile buluşacak olan filmin yönetmenliğini Bedran Güzel üstlenirken başrol ve senaristleri İbrahim Büyükak ve Zeynep Koçak'tır. Peki, Küçük Esnaf filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede ve ne zaman çekildi? İşte filmin detayları...
26.12.2023 Bilgi Rehberi
Çakallarla Dans filmi konusu nedir ve oyuncuları kimler? Çakallarla Dans oyuncu kadrosu!
Çakallarla Dans filmi konusu nedir ve oyuncuları kimler? Çakallarla Dans oyuncu kadrosu! Çakallarla Dans filmi konusu ve oyuncu kadrosu yeniden gündeme geldi. 2010 yılında vizyona giren film bu akşam TV ekranlarında olacak. Komedi alanındaki filmin yönetmen koltuğunda Murat Şeker otururken başrollerinde Şevket Çoruh, Timur Acar, Murat Akkoyunlu ve İlker Ayrık gibi usta isimler yer alıyor. İşte Çakallarla Dans filmi konusu oyuncu ve karakterleri...
18.12.2023 Bilgi Rehberi
Vizontele Tuuba oyuncuları: Vizontele Tuuba filmi nerede çekilmiş, konusu nedir?
Vizontele Tuuba oyuncuları: Vizontele Tuuba filmi nerede çekilmiş, konusu nedir? Vizontele Tuuba filmi 2003 yılında sinema severlerle buluştu. Filmin başrollerinde Yılmaz Erdoğan, Tuba Ünsal, Demet Akbağ, Tarık Akan ve Altan Erkekli yer aldı. Vizontele Tuuba filmi 1980'li yılların Hakkari'sinde geçiyor. Peki, Vizontele Tuuba oyuncu kadrosunda kimler var?
31.10.2023 Cadde
ORGANİZE İŞLER OYUNCU KADROSU! Organize İşler 1 filmi nerede çekildi, konusu nedir?
ORGANİZE İŞLER OYUNCU KADROSU! Organize İşler 1 filmi nerede çekildi, konusu nedir? Organize İşler filmi 2005 yılında vizyona girdi. Filmin başrollerinde Yılmaz Erdoğan, Tolga Çevik, Demet Akbağ, Altan Erkekli, Cem Yılmaz, Erdal Tosun yer alıyor. Komedi türünün en başarılı örneklerinden olan Organize İşler 1 filmi oyuncuları kim, konusu nedir?
28.09.2023 Cadde
59. Antalya Film festivali: Film maratonu başladı
59. Antalya Film festivali: Film maratonu başladı Antalya Altın Portakal Film Festivali renkli bir törenle başladı. Başta Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması olmak üzere yerli ve yabancı filmlerle dolu bir hafta, 8 Ekim’e kadar sinemaseverleri bekliyor.
3.10.2022 Kültür Sanat
Kırmızı halıda boy gösterdiler! Ünlü isimler birbirleriyle yarıştı
Kırmızı halıda boy gösterdiler! Ünlü isimler birbirleriyle yarıştı Bu yıl 59'uncusu düzenlenen Antalya Altın Portakal Film Festivalinin açılışı gerçekleştirildi. Açılış töreni öncesinde katılımcıların yürüdüğü kırmızı halıda şıklık yarışı yaşandı.
1.10.2022 Cadde
Kara Bela oyuncuları ve konusu! Kara Bela filmi nerede çekildi?
Kara Bela oyuncuları ve konusu! Kara Bela filmi nerede çekildi? Kara Bela filmi, Burak Aksak'ın ikinci filmidir. Halka açık gala düzenleyerek de bir ilki gerçekleştirmiştir. Filmin başrollerinde Cengiz Bozkurt, Seda Bakan ve Erkan Kolçak Köstendil yer alıyor. Film 2015 yılında vizyona girdi. İşte, Kara Bela filmi oyuncu kadrosu ve karakterler...
29.09.2022 Cadde
Vizontele oyuncuları kim? Vizontele filmi nerede çekildi, konusu nedir?
Vizontele oyuncuları kim? Vizontele filmi nerede çekildi, konusu nedir? Yılmaz Erdoğan klasiklerinden olan Vizontele, 2001 yılında beyazperdedeki yerini aldı. Filmde Hakkari'ye televizyonun gelişi anlatılıyor. Peki, Vizontele filmi oyuncu kadrosunda kimler var?
2.08.2022 Cadde
Vizontele Tuuba oyuncuları kim, konusu nedir? Vizontele Tuuba filmi nerede çekildi, ne zaman?
Vizontele Tuuba oyuncuları kim, konusu nedir? Vizontele Tuuba filmi nerede çekildi, ne zaman? Vizontele Tuuba, filmin ikincisidir. Yılmaz Erdoğan, Tuba Ünsal, Tarık Akan ve demet Akbağ gibi isimlerin başrolde yer aldığı yerli film, 2003 yılında vizyona girdi. Filmde televizyonun köye gelmesinden sonra yaşananlar ele alınıyor. Fİlmin sevenleri ise Vizontele Tuuba oyuncu kadtosunu araştırıyor. Peki, Vizontele Tuuba ne zaman nerede çekildi?
26.07.2022 Bilgi Rehberi
Küçük Esnaf oyuncuları - konusu: Küçük Esnaf filmi nerede, ne zaman çekildi?
Küçük Esnaf oyuncuları - konusu: Küçük Esnaf filmi nerede, ne zaman çekildi? Küçük Esnaf filmi, 2016 yıllında sinemalarda yerini aldı. Filmin başrollerinde ise İbrahim Büyükak ve Zeynep Koçak yer alıyor. Filmde istemeden de olsa mafyaya bulaşmış olan esnaf Berhudar'ın hikayesi anlatılıyor. Peki, Küçük Esnaf filmi nerede çekildi?
6.07.2022 Bilgi Rehberi
Usta oyuncu Serhat Özcan evlendi
Usta oyuncu Serhat Özcan evlendi Son olarak 'Zümrüdüanka' adlı dizide boy gösteren oyuncu Serhat Özcan, beş yıldır birlikte olduğu Avukat Deniz İpek ile Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde dünyaevine girdi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Özcan, kendisini son derece huzurlu ve mutlu hissettiğini belirtti.
20.06.2022 Cadde
Bana Masal Anlatma filmi konusu oyuncu kadrosu! Bana Masal Anlatma filmi nerede çekildi?
Bana Masal Anlatma filmi konusu oyuncu kadrosu! Bana Masal Anlatma filmi nerede çekildi? Bana Masal Anlatma filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşacak. 2015 yılında vizyona giren Bana Masal Anlatma filminin yönetmenliğini ve senaristliğini Burak Aksak üstleniyor. Peki Bana Masal Anlatma filmi nerede çekildi, konusu ve oyuncu kadrosu...
18.06.2022 Cadde
Serhat Özcan ile Deniz İpek'ten evlilik yolunda ilk adım
Serhat Özcan ile Deniz İpek'ten evlilik yolunda ilk adım Son olarak 'Zümrüdüanka' adlı dizide boy gösteren oyuncu Serhat Özcan, beş yıldır birlikte olduğu Avukat Deniz İpek ile Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde nişanlanarak, evlilik yolunda ilk adımı attı.
5.05.2022 Cadde
G.O.R.A oyuncuları karakterler ve konusu | Gora filmi nerede çekildi?
G.O.R.A oyuncuları karakterler ve konusu | Gora filmi nerede çekildi? Gora filmi 2004 yılında vizyona giren yerli yapımlar arasında yer alıyor. Filmin başrollerinde Cem Yılmaz, Özge Özberk ve Ozan Güven bulunuyor. Filmde Arif'in uzay maceraları anlatılıyor. Peki, G.O.R.A filmi oyuncu kadrosunda kimler var, konusu nedir?
24.03.2022 Cadde
Şenay Gürler'den 'Avrupa Yakası' açıklaması
Şenay Gürler'den 'Avrupa Yakası' açıklaması Şenay Gürler, senaristliğini Gülse Birsel'in yaptığı, 2004-2009 yılları arasında yayınlanan ve 'Fatoş' karakterini canlandırdığı 'Avrupa Yakası' dizisi hakkında konuştu.
3.03.2022 Cadde
Vizontele Tuuba filmi nerede çekildi, oyuncuları kim? Vizontele Tuuba filmi konusu nedir, ne zaman çekildi?
Vizontele Tuuba filmi nerede çekildi, oyuncuları kim? Vizontele Tuuba filmi konusu nedir, ne zaman çekildi? Vizontele Tuuba filmi Yılmaz Erdoğan'ın yazıp yönettiği devam filmidir. Başrollerinde Yılmaz Erdoğan, Tuba Ünsal, Demet Akbağ, Tarık Akan ve Altan Erkekli bulunuyor. Köye gelen bir kütüphanecinin kızı olan hayat dolu Tuuba, yaşamı bambaşka hale getirmişti. İşte, Vizontele Tuuba oyuncu kadrosu...
31.01.2022 Cadde
Çakallarla Dans filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Çakallarla Dans karakterleri...
Çakallarla Dans filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Çakallarla Dans karakterleri... Çakallarla Dans filmi konusu ve oyuncu kadrosu araştırma konusu olmaya devam ediyor. 2010 yılında vizyona giren yönetmen koltuğunda Murat Şeker'in oturduğu Çakallarla Dans filminin başrollerinde Şevket Çoruh, Timur Acar, Murat Akkoyunlu ve İlker Ayrık gibi usta isimler yer alıyor. İşte Çakallarla Dans filmi konusu oyuncu ve karakterleri...
1.01.2022 Cadde
G.O.R.A filmi konusu ve oyuncu kadrosu! G.O.R.A filmi nerede çekildi?
G.O.R.A filmi konusu ve oyuncu kadrosu! G.O.R.A filmi nerede çekildi? Cem Yılmaz'ın yazıp yönettiği G.O.R.A filmi konusu ve oyuncu kadrosu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Arif, halı kilim ticareti yapan bir esnaftır. Uzay'a merakı olan Arif G.O.R.A gezegenine götürülür. G.O.R.A'da başına gelen olayların konu alındığı filmde Arif Işık gezegenden kurtumak için çeşitli yollara başvurur. İşte konusu ve oyuncu kadrosu...
25.12.2021 Cadde
Kara Bela oyuncuları kim, konusu nedir? Kara Bela oyuncu kadrosu...
Kara Bela oyuncuları kim, konusu nedir? Kara Bela oyuncu kadrosu... Kara Bela filmi bu akşam televizyon ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Burak Aksak'ın yönetmen koltuğubda oturduğu filmin türü ise komedidir. 2015 yapımı filmin oyuncu kadrosu merak konusu. Peki Kara Bela filmi oyuncuları kimler, konusu nedir?
16.12.2021 Cadde
Erdal Tosun beşinci ölüm yıl dönümünde unutulmadı! 'Anmadığım gün yok hâlâ'
Erdal Tosun beşinci ölüm yıl dönümünde unutulmadı! 'Anmadığım gün yok hâlâ' 2016 yılında geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden oyuncu ve seslendirme sanatçısı Erdal Tosun, ölüm yıl dönümünde unutulmadı. Sanatçının dostları, Erdal Tosun anısına art arda mesajlar yayınladılar.
30.11.2021 Cadde
Düğün Dernek 2 oyuncuları tam kadro ve konusu! Düğün Dernek 2: Sünnet oyuncu kadrosu
Düğün Dernek 2 oyuncuları tam kadro ve konusu! Düğün Dernek 2: Sünnet oyuncu kadrosu Serinin ikinci yapımı Düğün Dernek 2: Sünnet filmi, oyuncu kadrosu ve konusuyla izleyeni kahkaha tufanına sürüklemeyi başardı. Sinema salonlarının ardından televizyon ekranlarında da ilgi gören Düğün Dernek 2 filmi ne zaman çekildi?
28.10.2021 Cadde
Organize İşler filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Organize İşler filmi kaç yılında çekildi?
Organize İşler filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Organize İşler filmi kaç yılında çekildi? Organize İşler filmi konusu ve oyuncu kadrosu araştırma konusu olmaya devam ediyor. 2005 yılında çekilen filmde Yılmaz Erdoğan hem oynayıp hem filmin yönetmenliğini yaparken filmde Tolga Çevik, Cem Yılmaz, Demet Akbağ, Altan Erkekli ve Özgü Namal gibi birçok usta isim filmde rol almıştır. İşte Organize İşler filmi konusu ve oyuncu kadrosu...
16.10.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Erdal Tosun ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.