Erdem

Erdem

Son dakika Erdem haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Erdem gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Erdem haber sayfamızda...

Erdem

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 22.638 erdem haberi bulunmuştur.
Teleferik kazası sonrası Kepez belediyesinde başkan vekili belli oldu
Teleferik kazası sonrası Kepez belediyesinde başkan vekili belli oldu Antalya'da yaşanan teleferik kazasının ardından tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün vekili belli oldu.
25.04.2024 Gündem
Kemer Country’de 23 Nisan coşkusu
Kemer Country’de 23 Nisan coşkusu Kemer Country Club, geçtiğimiz günlerde 23 Nisan coşkusuna ev sahipliği yaptı.
25.04.2024 Cadde
Fenerbahçe Opet'te Lavarini'den ayrılık açıklaması! 'Başka dinamikler var'
Fenerbahçe Opet'te Lavarini'den ayrılık açıklaması! 'Başka dinamikler var' Sultanlar Ligi 2023-2024 sezonunun son maçında Eczacıbaşı'nı mağlup eden Fenerbahçe Opet şampiyonluğunu ilan etti. Sarı-lacivertli takımda başantrenör Lavarini'den ayrılık açıklaması geldi.
24.04.2024 Voleybol
Fenerbahçe Opet'te şampiyonluk yemeği! Voleybolcular şıklık yarışına girdi
Fenerbahçe Opet'te şampiyonluk yemeği! Voleybolcular şıklık yarışına girdi Fenerbahçe kulübünde Sultanlar Ligi'ndeki başarı sonrası şampiyonluk yemeği düzenledi. Sarı Melekler'in şıklığı sosyal medyada gündem oldu.
23.04.2024 Voleybol
Galatasaray'da Okan Buruk'a talip çıktı! Kararı belli oldu
Galatasaray'da Okan Buruk'a talip çıktı! Kararı belli oldu Galatasaray'da gösterdiği performansla Avrupa'dan devlerin radarına giren Okan Buruk'a yeni bir talibin çıktığı iddia edildi. Sarı-kırmızılı takımla sözleşmesi bitecek Okan Buruk'un kararının belli olduğu belirtildi.
22.04.2024 Galatasaray
Trabzonspor ilk transferini bitirdi! Sözleşme şartları belli oldu
Trabzonspor ilk transferini bitirdi! Sözleşme şartları belli oldu Trabzonspor'da gelecek sezon için çalışmalarına başlayan kurmayların ilk transferini bitirdiği öğrenildi. Yıldız futbolcunun sözleşme şartları netlik kazandı.
22.04.2024 Trabzonspor
Basketbolda dengeleri değiştiren hamle! Beşiktaş'ın koçu Dusan Alimpijevic Anadolu Efes'e
Basketbolda dengeleri değiştiren hamle! Beşiktaş'ın koçu Dusan Alimpijevic Anadolu Efes'e Sezona Erdem Can yönetiminde başlayan Anadolu Efes, alınan kötü sonuçlar sonrası yolları ayırmıştı. Şu anda Tomislav Mijatovic ile yola devam eden lacivert-beyazlılardan gelecek sezon için çok konuşulacak bir hamle geldi. Anadolu Efes, Beşiktaş'ın başantrenörünün peşinde. İşte detaylar...
Saliha Şahin: Olimpiyatta şampiyonluk yaşamak istiyorum
Saliha Şahin: Olimpiyatta şampiyonluk yaşamak istiyorum Polonya'da Chemik Police ile şampiyonluk yaşayan milli yıldız Saliha Şahin, hem sezonu değerlendirirken hem de Filenin Sultanları'ndaki hedeflerinden bahsetti.
22.04.2024 Voleybol
Gibi'nin Ersoy'u Ahmet Kürşat, Eda Erdem hayranı çıktı! O anlar gündem oldu
Gibi'nin Ersoy'u Ahmet Kürşat, Eda Erdem hayranı çıktı! O anlar gündem oldu Fenerbahçe Opet, Sultanlar Ligi'nde şampiyonluğa ulaşırken maç sonunda kaptan Eda Erdem büyük ilgi gördü. Saha içinde ünlü oyuncu Ahmet Kürşat Öçalan, kaptanla fotoğraf çektirmek için sıra bekledi.
22.04.2024 Voleybol
Galata’dan Drama’ya kurulan köprü
Galata’dan Drama’ya kurulan köprü Sadece geçmişe bir bakış değil, geleceğe dair bir umut ışığı da sunan “Drama - Bir Dostluk Köprüsü” sergisi, Türk ve Yunan halkları arasındaki dostluğun gelişmesine katkıda bulunmayı amaçlıyor.
22.04.2024 Kültür Sanat
Kerem Aktürkoğlu'ndan Süper Lig'de 12'nci gol!
Kerem Aktürkoğlu'ndan Süper Lig'de 12'nci gol! Galatasaray'ın yıldızı Kerem Aktürkoğlu, Pendikspor maçında attığı golle Süper Lig'de bu sezon 12'nci kez rakip fileleri havalandırdı.
21.04.2024 Galatasaray
Fenerbahçe'de Eda Erdem şampiyonluk sonrası konuştu: Tek ayakla bu kadar oluyor
Fenerbahçe'de Eda Erdem şampiyonluk sonrası konuştu: Tek ayakla bu kadar oluyor Sultanlar Ligi final serisinde Eczacıbaşı'nı yenerek şampiyonluğa uzanan Fenerbahçe'de Gizem Örge ile kaptan Eda Erdem açıklamalarda bulundu.
21.04.2024 Voleybol
Sultanlar Ligi'nde rüya takım belli oldu! Boskovic'in hayal kırıklığı
Sultanlar Ligi'nde rüya takım belli oldu! Boskovic'in hayal kırıklığı Fenerbahçe Opet, Vodafone Sultanlar Ligi Play-Off Final serisi 5’inci maçında Eczacıbaşı Dynavit’i 3-0 mağlup ederek seride durumu 3-2’ye getirdi ve şampiyon oldu. Mücadele sonrası Sultanlar Ligi'nde rüya takım belli oldu.
21.04.2024 Voleybol
Galatasaray, Pendikspor engeline takılmadı! Süper Lig'de haftayı lider kapattı
Galatasaray, Pendikspor engeline takılmadı! Süper Lig'de haftayı lider kapattı Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Galatasaray, Pendikspor engelini 4-1'lik skorla geçti.
22.04.2024 Galatasaray
Sultanlar Ligi'nde şampiyon Fenerbahçe! Eczacıbaşı'na set vermedi
Sultanlar Ligi'nde şampiyon Fenerbahçe! Eczacıbaşı'na set vermedi Vodafone Sultanlar Ligi play-off final serisi 5'inci maçında Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i konuk etti. Büyük heyecana sahne olan final maçında sarı-lacivertliler rakibine set vermedi ve şampiyonluğa ulaştı.
21.04.2024 Voleybol
Son dakika... Tokat’ta bir deprem daha! Prof. Dr. Naci Görür'den ilk açıklama
Son dakika... Tokat’ta bir deprem daha! Prof. Dr. Naci Görür'den ilk açıklama Tokat’ın Turhal ilçesinde bugün saat 15.03’te 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem sonrası halk parklara ve sokaklara çakarken Yerbilimci Prof. Dr. Naci Görür’den de bir açıklama geldi.
21.04.2024 Gündem
Metin Tokat: Yaşadığımız hakikaten bir hukuk garabetidir!
Metin Tokat: Yaşadığımız hakikaten bir hukuk garabetidir! Eski FIFA hakemi ve Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği Başkan adayı Metin Tokat, Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği’nin (TFFHGD) seçiminde yaşanan olaylarla ilgili konuştu.
19.04.2024 Futbol
“21’inci Yüzyıl Afrika ve Türkiye yüzyılı olacaktır”
“21’inci Yüzyıl Afrika ve Türkiye yüzyılı olacaktır” Türkiye-Tanzanya İş Forumu’nda konuşan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Tanzanya ile 2003 yılında yaklaşık 11 milyon dolar olan ikili ticaret hacmimiz, 2023 yılında 350 milyon dolar seviyesine yaklaşmıştır. Hedefimiz ise 1 milyar dolar olarak belirlendi. 21’inci Yüzyıl Afrika ve Türkiye yüzyılı olacaktır” dedi.
19.04.2024 Ekonomi
‘Nezaket ziyareti değil’
‘Nezaket ziyareti değil’ CHP Grubu dün Afyonkarahisar Belediye Başkanı seçilen Burcu Köksal’dan boşalan grup başkanvekilliği ile Grup Disiplin Kurulu’ndaki iki boş üyelik için seçim yaptı. 
19.04.2024 Gündem
Özellerde yabancı öğretmen hilesi! 30 saatte unvan hazır
Özellerde yabancı öğretmen hilesi! 30 saatte unvan hazır Bazı kolejler, sırf yabancı diye uzmanlığı öğretmenlik olmayan kişilere öğretmenlik yaptırıyor. Bu kişilerin özgeçmişlerini ise sır gibi saklıyorlar. Aralarında mühendislik, veterinerlik gibi bölümlerden mezun olanlar hatta kendi ülkelerinde manavlık, çağrı merkezi operatörlüğü yapanlar bile bulunuyor.
19.04.2024 Gündem
İncelemede ortaya çıktı! 250 milyonluk yeni vurgun
İncelemede ortaya çıktı! 250 milyonluk yeni vurgun Antalya'nın Manavgat ilçesinde Denizbank şubesinde, müşterilerin hesaplarından 205 milyon lira çalınmasına ilişkin soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı.
18.04.2024 Gündem
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri Dünyanın en güzel duygularından bir tanesi de hiç şüphesiz anne ve baba olmak. Aileye yeni katılması beklenen üyenin yanında çiftleri isim heyecanı da sarar. Bebek isimleri ile ilgili uzun ve derin bir araştırma sürecine giren anne ve adayları çocuklarının isminin en güzel ve en anlamlı olmasını isterler. Hamilelik döneminde cinsiyetin belli olmasının ardından en çok üzerine düşülen konulardan bir tanesidir. Ömür boyu taşıyacakları ismin kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler bebeklerinin isminin keşfedilmemiş, en zor ve nadir bulunan, değişik, duyulmamış, özel ve farklı olmasını isterler. Bunun dışında kız ve erkek bebeklerine verecekleri ismin unisex olmasını isteyen aileler de var. Ancak ismin güzelliği kadar anlamlarının da güzel olmasını önemserler. En güzel, duyulmamış, modern, değişik kız ve erkek bebekler için unisex isimler sözlüğü ve anlamları hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız “Bebek İsimleri 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
18.04.2024 Bebek
Mehmet Topal şampiyonluk maçını açıkladı! Fenerbahçe iddiası: Yapabilecek gücü var
Mehmet Topal şampiyonluk maçını açıkladı! Fenerbahçe iddiası: Yapabilecek gücü var Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Mehmet Topal, UEFA Konferans Ligi'ndeki Olympiakos maçı öncesi konuştu. Süper Lig'deki şampiyonluk yarışını değerlendiren eski futbolcu dikkat çeken ifadeler kullandı.
17.04.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'da Yunus Akgün bilmecesi! Transfer kararı ortaya çıktı
Galatasaray'da Yunus Akgün bilmecesi! Transfer kararı ortaya çıktı Galatasaray'ın sezon başında kiralık olarak Leicester City'e gönderdiği Yunus Akgün'le ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Tecrübeli futbolcunun geleceğine dair kararının belli olduğu aktarıldı.
17.04.2024 Galatasaray
İran'ın İsrail'e saldırısı sonrası ülkeyi terk etti! İstanbul'a kaçtı
İran'ın İsrail'e saldırısı sonrası ülkeyi terk etti! İstanbul'a kaçtı İran'ın İsrail'e yönelik saldırısının yankıları devam ederken futbol dünyasını yakından ilgilendiren bir haber ortaya çıktı. İran temsilcisi Tractor'ün teknik direktörü Paco Jemez, sözleşmesi feshetti ve İstanbul'a kaçtı.
17.04.2024 Dünyadan Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Erdem ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.