Ereksiyon

Ereksiyon

Son dakika ereksiyon haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ereksiyon gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ereksiyon haber sayfamızda...

Ereksiyon

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 421 ereksiyon haberi bulunmuştur.
21. yüzyıl tabloları boyutları değiştirdi
21. yüzyıl tabloları boyutları değiştirdi Türk üroloji uzmanları, nü tablolardan yola çıkarak penis boyutu algısını araştırdılar.
6.11.2022 Gündem
Hekime gitmeye çekiniliyor oysa tedavi mümkün! Cinsel terapi nedir, ne işe yarar?
Hekime gitmeye çekiniliyor oysa tedavi mümkün! Cinsel terapi nedir, ne işe yarar? Psikolojik ve fiziksel sorunlar, gelenekler, ilaçlar, yetiştirilme tarzı, çiftler arası sorunlar… Toplumumuzda tedavi için hekime gitmeye çekinilen, hatta pek çok kişinin kendisine bile itiraf etmeyerek çıkmaza girebildiği cinsel sorunlar boşanmalara da yol açabiliyor. Bu sorunun cinsel terapilerle aşılabileceğini söyleyen Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Selcen Bahadır ülkemizde yaşanan cinsel sorunlar ve tedavilerine ilişkin açıklamalar yaptı.
30.07.2022 Kadın Sağlığı
Tribulus Terretis Nedir, Ne İşe Yarar? Demir Dikeni Faydaları Nelerdir?
Tribulus Terretis Nedir, Ne İşe Yarar? Demir Dikeni Faydaları Nelerdir? Tribulus terretis, halk arasında bilinen ismiyle demir dikeni ya da çoban çökerten otudur. Küçük yapraklı bir bitkidir ve dünyanın çok farklı yerlerinde yetiştiği bilinir. Demir dikeni bitkisinin hem kökü hem de meyvesi uzun yıllar tedavilerde kullanılmıştır. Tribulus terretis nedir sizler için tüm detaylarıyla ile derledik.
21.07.2022 Eğitim
Prof. Dr. Hasan Biri: Lazer teknolojisi, prostat tedavisini hızlandırıyor
Prof. Dr. Hasan Biri: Lazer teknolojisi, prostat tedavisini hızlandırıyor Lazer teknolojilerinde görülen gelişmeler, erkeklerin 40’lı yaşlardan itibaren en önemli sağlık sorunlarının başında gelen iyi huylu prostat büyümesinin tedavisinde yeni çözümleri de beraberinde getiriyor.
28.04.2022 Sağlık
Şahmerdan Nedir, Ne İşe Yarar? Şahmerdan Özellikleri Nelerdir?
Şahmerdan Nedir, Ne İşe Yarar? Şahmerdan Özellikleri Nelerdir? Şahmerdan özellikle son zamanlarda oldukça fazla kullanılmakta olan kelimeler arasında yer almaktadır. Özellikle kullanım alanı bakımından önem taşıyan kelimelerdendir. Bu bakımdan şahmerdan kelimesinin ne anlama geldiğini öğrenebilir ve rahatlıkla kullanabilirsiniz. Şahmerdan nedir, ne işe yarar? Şahmerdan özellikleri nelerdir tüm detayları ile derledik.
13.03.2022 Sağlık
Bu sahtekârlığa 'dur' deyin
Bu sahtekârlığa 'dur' deyin Sosyal medyada, güvenilir tıp uzmanlarının isim ve fotoğrafları kullanılarak yapılan 'ilaç' reklamları isyan ettirdi. Kiminin 'ereksiyon ilacı' kiminin de 'parazit ilacı' reklamında ismi kullanıldı. Ne olduğu bilinmeyen bu ürünlerde isimleri kullanılan Prof. Mustafa Çetiner ve Prof. Mehmet Ceyhan, bu sahtekârlığa son verilmesini istedi.
29.01.2022 Gündem
Aşılama sayesinde gebelik şansı yükseliyor
Aşılama sayesinde gebelik şansı yükseliyor Aşılama (intra uterin inseminasyon - İUİ) temel olarak semenin bazı işlemlerden geçirilerek konsantre sperm elde edilmesi ve özel bir kateter yardımı ile rahim boşluğunda tüplere yakın alana bırakılması işlemidir. Burada amaçlanan, mümkün olduğu kadar çok sayıda sağlıklı spermin tüplere (dolayısıyla yumurtaya) yakın bir alana bırakılması ve bu sayede gebelik şansının artırılmasıdır. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. İhsan Atabay, aşılama hakkında bilgi verdi.
14.12.2021 Genel Sağlık
Andropozun belirtileri nelerdir?
Andropozun belirtileri nelerdir? İsim olarak kadınlardaki menopozu andırsa da andropozla menopoz arasında önemli farklar vardır. Menopoz, tüm kadınların belli yaştan sonra yaşadığı bir durumdur. Fakat tüm erkekler için andropoz söz konusu değildir. Andropoz belirtilerinin erkeklerde genelde 50 yaşından sonra ve bireylerin yaşadıkları depresyon, cinsel dürtünün azalması ve erektil disfonksiyonlar sonucu oluştuğunu belirten Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı, Op. Dr. Arman Çitçi konu hakkında bilgi verdi.
13.12.2021 Erkek Sağlığı
Disfonksiyon Nedir? Disfonksiyon (Disotomi) Kelime Anlamı Ve Disfonksiyonel Hastalıklar Nelerdir?
Disfonksiyon Nedir? Disfonksiyon (Disotomi) Kelime Anlamı Ve Disfonksiyonel Hastalıklar Nelerdir? Disfonsiyon, erkeklerin cinsel ilişki esnasında penisinin ereksiyon haline gelmemesi anlamına gelen bir kavram olarak bilinir. Normal koşullar altında erkeklerin cinsel organı kısa süre içerisinde cinsel ilişkiye hazır hale gelmektedir. Bu uyarılma sonucunda atardamardan gelmiş olan kan, penis iç kıskında yer alan toplardamarda toplanır ve ereksiyon yani sertleşme sağlanmış olur. Bu durum çeşitli sebeplerden dolayı ereksiyon geçiremez ve bu cinsel birliktelik yaşanmaz. İşte, merak edilen tüm detaylar.
7.09.2021 Sağlık
Ereksiyon bozukluğunda tedavi yöntemleri
Ereksiyon bozukluğunda tedavi yöntemleri Sertleşme probleminin ülkemizde 40 yaş üstü erkeklerde görülme sıklığının artığını belirten Ekol Hastanesi Üroloji Uzmanı Opr. Dr. Osman Gücük, “ Sertleşememenin patolojik bir bulgu olabilmesi için sorunun altı ay süreyle devam etmesi ve bu sorunun tek eşli bir yaşamda gözlemleniyor olması gerekmektedir” dedi.
25.06.2021 Ege
'Konuşabilen erkek medeni erkektir'
'Konuşabilen erkek medeni erkektir' Erkeklerin cinsellikle ilgili problemlerini konuşamadığını anlatan ürolog Prof. Dr. Saadettin Eskiçorapçı “En büyük sorun, sorunun kendisi değil, konuşulmuyor olması. Konuşsalar düzelecek” diyor.
29.05.2021 Cumartesi
Andropozu hafif belirtilerle atlatmak için ne yapmalı?
Andropozu hafif belirtilerle atlatmak için ne yapmalı? Erkeklerde yaşlanma ile birlikte kandaki testosteron hormonu seviyesinin azalması ve buna bağlı olarak ortaya çıkan klinik tablo andropoz olarak tanımlanıyor. Bu sürecin en fazla bilinen belirtisinin cinsel işlev bozukluğu olduğunu, depresyon ve kaygı bozukluklarının da görülebileceğini söyleyen Psikiyatri Uzmanı Dr. Öğretim Üyesi Dilek Sarıkaya, andropozun belirtilerine ve tedavi yöntemlerine değindi.
24.04.2021 Erkek Sağlığı
Ejakülasyon Nedir? Prematür Ejakülasyon Sorunu Tedavisi Nasıl Yapılır?
Ejakülasyon Nedir? Prematür Ejakülasyon Sorunu Tedavisi Nasıl Yapılır? Ejakülasyon nedir? Prematür ejakülasyon sorunu tedavisi nasıl yapılır? Ejakülasyon belirtileri nelerdir, ne gibi semptomlar gösterir? Ejakülasyon tedavisinde hangi yöntemler kullanılır? Tüm detayları ile ejakülasyon nedir ve tedavisi nasıl yapılır sorularının cevaplarını derledik.
17.02.2021 Sağlık
Depresyon ilaçları fabrikada ereksiyon haplarıyla karıştı
Depresyon ilaçları fabrikada ereksiyon haplarıyla karıştı Tennessee merkezli bir ilaç şirketi, fabrikada paketlenirken "karışan" iki ilacı piyasadan toplatıyor.
11.12.2020 Dünya
Arjinin Nedir? Arjinin Kullanmanın Faydaları Nelerdir? Hangi Hastalıklarda Arjinin Kullanılır?
Arjinin Nedir? Arjinin Kullanmanın Faydaları Nelerdir? Hangi Hastalıklarda Arjinin Kullanılır? Proteinlerin yapıtaşı olan aminoasitlerin bir türü olan arjin; bebekler, büyüme çağındaki çocuklar, fazla kilolu insanlar ile yaşlılar için önerilmektedir. İnsan vücuduna besinle alınması zorunlu olan kimyasallar olarak nitelenen esansiyellerden organizmanın dışarıdan alınmaya muhtaç olduğu esansiyel aminositlerden arjin merak uyandırıyor. Peki, arjinin nedir? Arjinin kullanmanın faydaları nelerdir? Hangi hastalıklarda arjinin kullanılır? İşte, tüm detaylar.
8.12.2020 Sağlık
Üniversiteli Raşit’in katil zanlısı: Benimle dalga geçtiği için oldu
Üniversiteli Raşit’in katil zanlısı: Benimle dalga geçtiği için oldu Eskişehir’de sosyal medya üzerinden tanıştığı üniversite öğrencisi Raşit Alpi’yi (23) cinsel ilişki için gittiğini öne sürdüğü evinde aralarında çıkan tartışma sonucu 8 bıçak darbesiyle öldürdüğü suçlamasıyla tutuklanıp, hakkında dava açılan Mustafa Şen'in (32), yargılanmasına başlandı. Müebbet hapis cezasının yanı sıra 14 yıldan 28 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan Şen, “Böyle bir olay yaşandığı için çok pişmanım. İstemediğim bir şekilde aniden oldu. Şahsın benimle dalga geçmesi, bana saldırması yüzünden oldu” dedi.
5.10.2020 Gündem
Ereksiyon sorununa güncel yaklaşımlar
Ereksiyon sorununa güncel yaklaşımlar Ekol Hastanesi’nden Üroloji Uzmanı Op. Dr. Turgut, 40 yaş üstünde sıklıkla görülen sertleşme sorununun tedavi yöntemlerini anlattı
26.09.2020 Ege
Erkeklerde PSA testi ne işe yarıyor? - PSA testi neden yapılır?
Erkeklerde PSA testi ne işe yarıyor? - PSA testi neden yapılır? Erkeklerde erken teşhis edilmediğinde öldürücü olabilen prostat kanseri ile prostat büyümesi arasındaki farkın ayırt edilmesinde PSA testi çok önemli rol oynuyor. İnternette en çok araştırılan sorular arasında da "Prostat testi ne zaman yapılır?" sorusu yer alıyor. Prostat nedir? PSA testi ne için yapılır? Prostat büyümesi kanser midir? Prostat kanseri olduğu nasıl anlaşılır? Prostat kanserine yol açan sebepler nelerdir? Prostat Spesifik Antijen (PSA) testi ile ilgili tüm bilinmesi gerekenleri, Üroloji Uzmanı Op.Dr. Eren Soner Tekin anlattı
4.06.2020 Erkek Sağlığı
Sildenafil nedir? Sildenafil'in yan etkileri nelerdir?
Sildenafil nedir? Sildenafil'in yan etkileri nelerdir? Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından gıdada taklit ve tağşiş yapan 55 işletmeye ceza kesildi. Yayınlanan son listede uygunsuzluk yer alan ürünlerin içerisinde Sildenafil'e rastlandı. Peki Sildenafil nedir, yan etkileri nelerdir?
18.04.2020 Gündem
Penis eğriliği yapan Peyronie hastalığı nedir, nasıl tedavi edilir?
Penis eğriliği yapan Peyronie hastalığı nedir, nasıl tedavi edilir? Üroloji ve Androloji Uzmanı Prof. Dr. Ömer Faruk Karataş, penis eğriliğine neden olan Peyronie hastalığını ve tedavisini anlattı.
13.03.2020 Erkek Sağlığı
Boğalar için olan ilacı kullanınca...
Boğalar için olan ilacı kullanınca... Meksika'nın Veracruz eyaletinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. İsmi açıklanmayan bir adam boğalar için geliştirilen bir iktidarsızlık ilacını alınca 3 gün boyunca ereksiyon yaşayıp, hastanelik oldu.
15.01.2020 Vitrin
'Hafta sonu hapları' cinsel isteği artırmıyor!
'Hafta sonu hapları' cinsel isteği artırmıyor! Sertleşme sorunu yaşama korkusuyla kullanılan “hafta sonu hapları” yani cinsel gücü artırıcı hapların işe yaramama ihtimali var! Bu konuda uyarıda bulunan Üro-Androloji Uzmanı Prof.Dr. Halim Hattat "Bu ilaçlar, cinsel isteği artırmak için de kullanılıyor. Oysa sertleşme ilaçlarının cinsel istek üzerine hiçbir etkisi yok" dedi
29.11.2019 Erkek Sağlığı
Sonbaharda cinsel gücü tavan yaptıracak 9 öneri
Sonbaharda cinsel gücü tavan yaptıracak 9 öneri Sonbahar, erkek vücudu için en kritik dönem. Çünkü bu aylarda yoğun iş temposuna bağlı cinsel isteği yöneten testosteron hormonu da düşmeye başlıyor. Ancak bu durumdan kurtularak cinsel gücü tavan yaptırmanın yolları çok basit. Üro-Androloji Uzmanı Prof.Dr. Halim Hattat paylaştı
2.10.2019 Cinsel Sağlık
Cinsellik hem bedeni hem de ruhu etkiliyor
Cinsellik hem bedeni hem de ruhu etkiliyor Bugün 4 Eylül Dünya Cinsel Sağlık Günü... Cinsel alanda yaşanan sorunların ruh sağlığını etkilediğini belirten uzmanlar, özellikle depresyon ve kaygı bozukluklarının cinsel alanda yaşanan sorunlara eşlik ettiğine dikkat çekiyor
4.09.2019 Cinsel Sağlık
Erkeklere önemli sağlık tavsiyeleri
Erkeklere önemli sağlık tavsiyeleri Hareketsiz yaşam, sigara tüketimi ve yanlış beslenme özellikle erkeklerde ürolojik rahatsızlıklara yol açabiliyor. Prostat kanseri, böbrek taşı, ereksiyon sorunları gibi erkekleri çok yakından ilgilendiren sağlık sorunları için bazı püf noktalara dikkat etmek gerekiyor. Üroloji Bölümü’nden Prof. Dr. Turhan Çaşkurlu, erkeklere önemli sağlık tavsiyelerinde bulundu.
31.07.2019 Erkek Sağlığı

Benzer Haber Etiketleri

Ereksiyon ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.