Ergün

Ergün

Son dakika Ergün haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ergün gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ergün haber sayfamızda...

Ergün

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 17.563 ergün haberi bulunmuştur.
Nostaljik yolculuk
Nostaljik yolculuk Erdem Ergün, yeni teklisi ‘Aşağıdan Gelir Omuz Omuza’ eseriyle müzik yolculuğuna kaldığı yerden devam etmeye geliyor.
29.03.2024 Cadde
Son dakika: Bakan Bayraktar duyurdu! Karadeniz'de yeni keşif kuyusu
Son dakika: Bakan Bayraktar duyurdu! Karadeniz'de yeni keşif kuyusu Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar yaptığı açıklamada "Nisan ayında elektrik ve doğalgaz fiyatlarında değişiklik olmayacak" ifadelerini kullandı. Bakan Bayraktar, Fatih Sondaj Gemisi'nin Karadeniz’de yeni bir keşif kuyusu kazmaya başladığını açıkladı.
28.03.2024 Ekonomi
'Türkiye, son 20 yılda dünyaya parmak ısırtan başarı hikayesi ortaya çıkardı'
'Türkiye, son 20 yılda dünyaya parmak ısırtan başarı hikayesi ortaya çıkardı' Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Türkiye son 20 yılda savunmada, havacılıkta dünyaya parmak ısırtan bir başarı hikayesi ortaya çıkardı. Bu başarı hikayesi de Türk gençleri sayesinde ortaya çıktı. Türkiye'nin iftihar kaynağı projeler sizler gibi gencecik insanların oluşturduğu mühendislik takımları tarafından geliştirildi" dedi.
28.03.2024 Ekonomi
‘Seçim boyunca emeklileri konuştum’
‘Seçim boyunca emeklileri konuştum’ İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dün Muğla’nın Dalaman, Ortaca ve Köyceğiz ilçesinde esnaf ziyaretlerinde bulundu.
26.03.2024 Gündem
Meral Akşener: Ekonominin esası emekli
Meral Akşener: Ekonominin esası emekli İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Bu seçim boyunca emeklileri konuştum ve Sayın Erdoğan'a seslendim. 2023 seçimlerine giderken herkes bol keseden söyledi. Şimdi bir emekli maaşı 10 bin liraysa 4 bin lira da kira verdiğini düşünün. 6 bin lirayla geçinebilmesi imkansız" dedi.
25.03.2024 Gündem
Anadolu Efes, Manisa Büyükşehir Belediyespor'u mağlup etti!
Anadolu Efes, Manisa Büyükşehir Belediyespor'u mağlup etti! Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 24'üncü haftasında Anadolu Efes, Manisa Büyükşehir Belediyespor'u deplasmanda 81-76 mağlup etti.
Gönüllerde ittifak çağrısı
Gönüllerde ittifak çağrısı CHP Genel Başkanı Özgür Özel, memleketi Manisa’da geçen yerel seçimde ittifak yaptıkları İYİ Parti’ye oy verdiğini belirterek bu kez İYİ Partililerden destek istedi: “Ben İYİ Partililerden, hiçbir yerde yapmadığım bir şeyi, burada kendime memleketimde, sizin evladınız için istiyorum.”
24.03.2024 Gündem
CHP Genel Başkanı Özel: Her emekliye 7 bin lira seyyanen zam lazım
CHP Genel Başkanı Özel: Her emekliye 7 bin lira seyyanen zam lazım CHP Genel Başkanı Özgür Özel, memleketi Manisa'daki Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde vatandaşlara seslendi.
23.03.2024 Gündem
Mezun olduğu okuldan 40 yıl sonra emekli olan öğretmene 40 karanfil
Mezun olduğu okuldan 40 yıl sonra emekli olan öğretmene 40 karanfil Denizli’de, mezun olduğu meslek lisesine atanıp 40 yıl öğretmenlik yaptıktan sonra emekli olan Ali Barutçu'ya (65), okulda sürpriz uğurlama yapıldı. Öğrencileri de sevgi koridoru oluşturup, meslek hayatını temsilen 40 karanfil verdi.
23.03.2024 Eğitim
Meclis Başkanı Kurtulmuş: İsrail saldırıları modern zamanların gördüğü en büyük katliamdır
Meclis Başkanı Kurtulmuş: İsrail saldırıları modern zamanların gördüğü en büyük katliamdır TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, “Gazze’deki olaylar Ramazan sürecince de hiç hızını kesmeden devam etti. Modern zamanların gördüğü en büyük katliamdır bu yaşadığımız. Hatta tam bir manasıyla soykırım haline dönmüş olan bir vahşettir. Bu vahşet sadece Netanyahu ve hükümeti ya da siyonist İsrail rejiminin defterine yazılan bir zulüm değil. Aynı zamanda bu vahşet bütün insanlık için de bir sınavdır” dedi.
22.03.2024 Gündem
Bakan Bak: Türkiye spor devrimi yaşamaktadır
Bakan Bak: Türkiye spor devrimi yaşamaktadır Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Fatih Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Fatih Sultan Mehmet Kültür ve Spor Merkezi’nin açılışına katıldı. Gençlerle ve sporcularla bir araya gelen Bakan Bak, “Türkiye Avrupa'nın ve dünyanın en modern stadyumlarına sahip” dedi. Programda konuşan Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan ise “Fatih'i beş yılda sportif alanlar açısından avantajlı bir ilçe haline dönüştürmeye başladık” dedi.
22.03.2024 Haberler
Bakan Bak: Türkiye spor devrimi yaşamaktadır
Bakan Bak: Türkiye spor devrimi yaşamaktadır Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Fatih Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Fatih Sultan Mehmet Kültür ve Spor Merkezi’nin açılışına katıldı. Gençlerle ve sporcularla bir araya gelen Bakan Bak, “Türkiye Avrupa'nın ve dünyanın en modern stadyumlarına sahip” dedi. Programda konuşan Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan ise “Fatih'i beş yılda sportif alanlar açısından avantajlı bir ilçe haline dönüştürmeye başladık” dedi.
22.03.2024 Gündem
CHP'ye para sayma soruşturmasında yeni ifade! Çantayı veren ismi açıkladı
CHP'ye para sayma soruşturmasında yeni ifade! Çantayı veren ismi açıkladı CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda çekildiği öne sürülen 'para sayma' görüntülerine ilişkin soruşturmada, Savcılığa ifade veren Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Onur Öksel'in ifadesi ortaya çıktı.
22.03.2024 Gündem
Nazlı Sinem Erköseoğlu'nun ölümüne ilişkin davada Can Paksoy hakkında karar
Nazlı Sinem Erköseoğlu'nun ölümüne ilişkin davada Can Paksoy hakkında karar İstanbul Beyoğlu’ndaki bir apartman boşluğunda 14 yıl önce cansız bedeni bulunan Nazlı Sinem Erköseoğlu’nun ölümüyle ilgili davada beraat kararı bozulan ve yeniden yargılanan Can Paksoy 3’üncü kez beraat etti. Duruşma savcısı ise karar öncesi sanığın müebbet hapis cezasına çarptırılmasını ve tutuklanmasını talep etti.
22.03.2024 Gündem
Hakan Bayrakçı SONAR'ın 31 Mart seçim anketinin sonuçlarını CNN Türk'te açıkladı
Hakan Bayrakçı SONAR'ın 31 Mart seçim anketinin sonuçlarını CNN Türk'te açıkladı Yerel seçimlere sayılı günler kala SONAR Araştırma Şirketi kurucusu, kamuoyu araştırmacısı Hakan Bayrakçı 31 Mart anket sonuçlarını CNN Türk'te açıkladı.
21.03.2024 Gündem
Özlem ve Tayyar Öz çiftinin şirketine atanan kayyum intihar etti
Özlem ve Tayyar Öz çiftinin şirketine atanan kayyum intihar etti Özlem ve Tayyar Öz çiftinin şirketlerinde kayyum olarak atanan Bünyamin Ergün, Başakşehir'de bulunan evinin 9. katından aşağı atlayarak hayatına son verdi.
20.03.2024 Gündem
'Yaprak Dökümü'nün Cevriye'si Güler Ökten'in son hali şaşırttı!
'Yaprak Dökümü'nün Cevriye'si Güler Ökten'in son hali şaşırttı! 2006-2010 yılları arasında Kanal D'de ekranlara gelen 'Yaprak Dökümü' dizisinde 'Cevriye' karakterini canlandıran Güler Ökten'in son hali sosyal medyada gündem oldu. Usta oyuncuyu görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi.
19.03.2024 Cadde
Kortta Gerçeker rüzgârı esti
Kortta Gerçeker rüzgârı esti Behzat Gerçeker, TED Spor Kulübü’nde QNB Finans Bank tarafından düzenlenen tenis turnuvasının ‘Erkekler Single 55+’ kategorosinde birinci oldu.
19.03.2024 Cadde
Ankaragücü 7 maçlık galibiyet hasretine Başakşehir karşısında son verdi!
Ankaragücü 7 maçlık galibiyet hasretine Başakşehir karşısında son verdi! Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında MKE Ankaragücü, RAMS Başakşehir'i 2-1 mağlup etti.
16.03.2024 Ankaragücü
'Son 5 senedir yeni bir belediyecilik anlayışı çıktı, o da algı belediyeciliği'
'Son 5 senedir yeni bir belediyecilik anlayışı çıktı, o da algı belediyeciliği' Bakan Özhaseki, “Son 5 senedir yeni bir belediyecilik anlayışı çıktı, o da algı belediyeciliği. Yapmadığı halde yapmış gibi göstermek, birilerinin emeğinin üstüne yatmak veyahut da sosyal medyacılara trilyonlar verip ‘Beni parlatın ben çok büyük bir adamım, buralara sığmıyorum. Belediye başkanlığı ne ki? Bana küçük geliyor demek’ Ne yazık ki bu dönemde bu başladı” dedi.
16.03.2024 Gündem
Murat Kurum Kapalıçarşı esnafına söz verdi! "Göreve gelir gelmez çözeceğiz"
Murat Kurum Kapalıçarşı esnafına söz verdi! "Göreve gelir gelmez çözeceğiz" AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Kapalıçarşı esnafını ziyaret etti. Vatandaş ve esnaf tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Kurum, yanına gelen turistlerle de fotoğraf çektirdi.
15.03.2024 Gündem
Sidney Bienali’ne SAHA desteği
Sidney Bienali’ne SAHA desteği  Köken Ergun ve Özgür Kar, SAHA’nın desteklediği yeni projeleriyle 24. Sidney Bienali’nde sanatseverlerle buluştu.
15.03.2024 Kültür Sanat
Ünlü yapımcı Arif Keskiner son yolculuğuna uğurlandı!
Ünlü yapımcı Arif Keskiner son yolculuğuna uğurlandı! 'Yeşilçam'ın Ağabeyi' olarak tanınan ünlü yapımcı Arif Keskiner (86) için Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda tören düzenlendi. Keskiner, veda töreninin ardından Teşvikiye Camii’nde kılınan cenaze namazı sonrası Demirciköy Mezarlığı’nda toprağa verildi. Kadir İnanır, cenaze boyunca tabutun başında ayrılmadı.
14.03.2024 Cadde
Hakan Bayrakçı SONAR'ın 31 Mart seçim anketinin sonuçlarını CNN Türk'te açıkladı! İşte İstanbul'da son durum...
Hakan Bayrakçı SONAR'ın 31 Mart seçim anketinin sonuçlarını CNN Türk'te açıkladı! İşte İstanbul'da son durum... Yerel seçimlere sayılı günler kala SONAR Araştırma Şirketi kurucusu, kamuoyu araştırmacısı Hakan Bayrakçı 31 Mart anket sonuçlarını açıkladı. Bayrakçı İstanbul İlçelerindeki son durumu rakamlarla anlattı. İşte detaylar...
14.03.2024 Gündem
AK Parti'nin İBB Başkan Adayı Murat Kurum, öğrenci evinde sahur yaptı
AK Parti'nin İBB Başkan Adayı Murat Kurum, öğrenci evinde sahur yaptı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, bir TV programında kendisini sahura davet eden hukuk öğrencisi Feritcan Başaranoğlu’na verdiği sözü tuttu.
12.03.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Ergün ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.