Erişim Sorunu

Erişim Sorunu

Son dakika erişim sorunu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan erişim sorunu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan erişim sorunu haber sayfamızda...

Erişim Sorunu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 654 erişim sorunu haberi bulunmuştur.
WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? 3 Nisan Instagram, Whatsapp çöktü mü, mesajlar neden gitmiyor, ne oldu? Whatsap'ta ve Instagram'da sorun mu var?
WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? 3 Nisan Instagram, Whatsapp çöktü mü, mesajlar neden gitmiyor, ne oldu? Whatsap'ta ve Instagram'da sorun mu var? 'Whatsapp çöktü mü?' sorusu, 3 Nisan Çarşamba günü Whatsapp'tan mesaj gönderemeyen kullanıcılar tarafından sorgulanıyor. Dünyanın en çok popüler mesajlaşma uygulaması olan Whatsapp'a erişim sorunu yaşanıyor. Mesaj göndermek isteyenler mesajının gönderilmediğini görüyor ve "Bağlanıyor" uyarısı ile karşılaşıyor. Kullanıcılar ise '3 Nisan Whatsapp çöktü mü, ne oldu, Whatsapp'ta sorun mu var?' sorularının cevabını merak ediyor.
3.04.2024 Bilgi Rehberi
Cumhur İttifakı Aydın Adayı Mustafa Savaş masadaki son anket sonucunu açıkladı! 3 puanlık fark var...
Cumhur İttifakı Aydın Adayı Mustafa Savaş masadaki son anket sonucunu açıkladı! 3 puanlık fark var... AK Parti'nin Aydın Adayı Mustafa Savaş, CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında projelerini anlattı Öte yandan Mustafa Savaş anketlerdeki son durumu da açıkladı.
21.03.2024 Gündem
Instagram ve Facebook çöktü Elon Musk'tan gönderme geldi!
Instagram ve Facebook çöktü Elon Musk'tan gönderme geldi! Instagram ve Facebook'ta dünya çapında sorun yaşandı. Milyonlarca kullanıcının yaşadığı sorunla ilgili Elon Musk'tan dikkat çeken açıklama geldi.
5.03.2024 Dünya
Ev kredisinde hesap değişti! Yeni destek mi geliyor?
Ev kredisinde hesap değişti! Yeni destek mi geliyor? Konut kredisinde yükselen faizlerle birlikte piyasada durgun seyir sürüyor. Uzmanlar, ‘Piyasanın hareketlenmesi için yeni bir desteğe ihtiyaç var’ görüşünü dile getiriyor.
16.02.2024 Ekonomi
Deprem bölgesinde ek teşvik talebi
Deprem bölgesinde ek teşvik talebi 6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin vurduğu şehirlerin üretim ve ticaretindeki sorunlar sürüyor.
4.02.2024 Ekonomi
SAHİBİNDEN düzeldi mi? Sahibinden.com'a neden girilmiyor/ulaşılmıyor, erişim sorunu nedir? Son dakika açıklaması
SAHİBİNDEN düzeldi mi? Sahibinden.com'a neden girilmiyor/ulaşılmıyor, erişim sorunu nedir? Son dakika açıklaması Sahibinden platformuna erişimde sorun yaşandığı sayfayı ziyaret edenler tarafından bildiriliyordu. Sahibinden tarafından ise beklenen açıklama geldi. Peki, Sahibinden neden açılmıyor, sorunmu var?
4.01.2024 Bilgi Rehberi
iCloud Şifremi Unuttum Ne Yapabilirim? 2024 iCloud Şifre Değiştirme ve Sıfırlama
iCloud Şifremi Unuttum Ne Yapabilirim? 2024 iCloud Şifre Değiştirme ve Sıfırlama Apple kullanıcıları cihazlarının aktif ve yedeklenebilir olması için iCloud hesabına ihtiyaç duyar. Telefondaki fotoğraf, video ve belgelerin saklanması açısından büyük önem taşır. iCloud hesabı hotmail veya gmail hesabı ile açılır. Şifrenin unutulması halinde cihaz kilitlenebilir ve erişim sorunu yaşanır. Daha kötüsü bilgiler ve özel fotoğraflara başkaları tarafından erişilmesi gibi durumlara yol açabilir. iCloud şifre değiştirme veya sıfırlama işlemi birkaç adımda yapılabilir. Ancak mailin de unutulması halinde bu işlem biraz daha karmaşık hale gelebilir. iCloud şifremi unuttum ne yapabilirim? 2024 iCloud Şifre Değiştirme ve Sıfırlama Nasıl Yapılır? içeriğimizden detaylı bilgi elde edebilirsiniz.
3.01.2024 Teknoloji
Son dakika: Sahibinden.com'a erişim problemi! Resmi açıklama geldi
Son dakika: Sahibinden.com'a erişim problemi! Resmi açıklama geldi İkinci el araç ve konut alım satımında sıklıkla ziyaret edilen sitelerden birisi olan sahibinden.com'da saatlerdir erişim problemi yaşanırken, ilk resmi açıklama da geldi.
3.01.2024 Gündem
X (Twitter) platformunda yaşanan erişim sorunu çözüldü
X (Twitter) platformunda yaşanan erişim sorunu çözüldü En çok tercih edilen sosyal medya platformlarından biri olan X, eski adıyla Twitter'da sorun olduğu kullanıcılar tarafından bildiriliyor. Karşılaşılan sıkıntı sonrası ''X çöktü mü?'', "Twitter çöktü mü?" sorusu kullanıcılar tarafından aranmaya başlandı.
21.12.2023 Dünya
INSTAGRAM ÇÖKTÜ MÜ (2 KASIM 2023), akış neden yenilenmiyor? Instagram sorunu düzeldi mi?
INSTAGRAM ÇÖKTÜ MÜ (2 KASIM 2023), akış neden yenilenmiyor? Instagram sorunu düzeldi mi? Instagram'da bazı kullanıcılar erişim sorunu yaşadığını ifade etmişti. Popüler sosyal medya uygulamasında yaşanan problem sonrasında Instagram çöktü mü? sorusunun cevabı araştırılıyor. Peki Instagram ne zaman düzelecek, akış neden yenilenmiyor?
2.11.2023 Bilgi Rehberi
MİDAS çöktü mü, emir veriliyor mu? MİDAS erişim sorunu 21 Ağustos 2023: Son dakika açıklaması
MİDAS çöktü mü, emir veriliyor mu? MİDAS erişim sorunu 21 Ağustos 2023: Son dakika açıklaması Midas Menkul Değerler A.Ş. son saatlerde yaşanan erişim problemi işlem yapacaklara zor anlar yaşatıyor. Peki, Midas'ta sorun çözüldü mü, çöktü mü? Yatırımcıların gözü Borsa'da.
21.08.2023 Bilgi Rehberi
İlaçta kritik günler
İlaçta kritik günler Son dönemde kur farkı nedeniyle ilaçların tedarik aşamasında sorunlar artıyor. Dövize endeksli sistemden çıkılması gerektiği belirtilirken, yeni bir formül bekleniyor.
20.08.2023 Ekonomi
Eczacılar: İlaca erişim eylüle kadar rahatladı
Eczacılar: İlaca erişim eylüle kadar rahatladı İlaçtaki kur sabitine 7 ay aradan sonra yapılan ve dün yürürlüğe giren yüzde 30,5 zama karşın eczacılar, reel kurun altında kalan kur sabitinin, ilaca erişimi en fazla eylüle kadar rahatlatacağı görüşünde.
25.07.2023 Ekonomi
Whatsapp'ta yarım saatlik fire! Dünya genelinde erişim sorunu yaşandı
Whatsapp'ta yarım saatlik fire! Dünya genelinde erişim sorunu yaşandı Gelen son dakika bilgisine göre Whatsapp uygulaması çöktü. Kullanıcılar 23.20'den itibaren kısa süreliğine mesaj gönderemedi. Konuyla ilgili Bakan Yardımcısı Sayan açıklama yaptı.
19.07.2023 Dünya
Okul öncesi eğitimde sessiz devrim
Okul öncesi eğitimde sessiz devrim Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in okul öncesi eğitimdeki eksiklikleri gidermek için başlattığı seferberlikle kısa sürede 6 bin 700 anaokulu kapasitesi oluşturuldu; 5 yaşta okullaşma oranı yüzde 99,9’a yükseldi
26.05.2023 Eğitim
Trabzonspor’un hacklenen Youtube kanalı yeniden açıldı
Trabzonspor’un hacklenen Youtube kanalı yeniden açıldı Trabzonspor’un sabah saatlerinde siber korsanlarca hacklenen YouTube hesabı, platform yetkilileriyle yapılan görüşmeler sonucunda geri alındı. Trabzonspor kulübü, sorunun global olduğunu ve kanalın yeniden aktif hale geldiğini açıkladı.
11.03.2023 Trabzonspor
TWİTTER ÇÖKTÜ MÜ, SON DAKİKA düzeldi mi? 1 Mart Twitter erişim sorunu bitti mi?
TWİTTER ÇÖKTÜ MÜ, SON DAKİKA düzeldi mi? 1 Mart Twitter erişim sorunu bitti mi? Twitter çöktü mü? sorusunun cevabı gündemde araştırılan konular arasında bulunuyor. Popüler sosyal medya uygulaması Twitter'da kullanıcılar erişim problemi yaşıyor. Erişim sorunu sonrasında Twitter'ın düzeleceği zaman ve sorun ile ilgili detaylar ise merak ediliyor. Twitter'da yaşanan sorun sonrasında sayfa yenilendiği zaman saatler önce atılmış olan paylaşımlar ana sayfa kısmında yer alıyor. Peki 1 Mart'ta Twitter çöktü mü, Twitter ne zaman düzelecek, erişim sorunu mu var?
1.03.2023 Bilgi Rehberi
Son dakika... Twitter iki saat devre dışı kaldı
Son dakika... Twitter iki saat devre dışı kaldı Dünya genelinde milyonlarca kullanıcı Twitter'a cep telefonu uygulamaları ve bilgisayarlardan ulaşamadı. Türkiye saatiyle 13.17'de başlayan sorun, yaklaşık iki saat sonra giderilebildi.
1.03.2023 Dünya
Twitter ÇÖKTÜ MÜ (18 Şubat BUGÜN ), erişim sorunu bitti mi? || Son dakika Twitter'da sorun mu var?
Twitter ÇÖKTÜ MÜ (18 Şubat BUGÜN ), erişim sorunu bitti mi? || Son dakika Twitter'da sorun mu var? Twitter'da bazı kullanıclar erişim sorunu yaşanıyor. Popüler sosyal medya uygulaması Twitter ile yaşanan sorun sonrasında "Twitter çöktü mü?" sorusunun cevabını araştırıyorlar. Peki Twitter'da erişim sorunu var mı ne zaman gelecek?
18.02.2023 Bilgi Rehberi
Instagram mı çöktü? 16 Şubat Instagram sorun düzeldi mi?
Instagram mı çöktü? 16 Şubat Instagram sorun düzeldi mi? Instagram'da sorun yaşandığı kullanıcılar tarafından gündeme getirildi. Popüler sosyal medya platformu Instagram, 16 Şubat akşam saatlerinde erişim sorunu ile öne çıktı. Kullanıcılar ise 'Instagram çöktü mü, DM çöktü mü?' şeklinde soruları yöneltiyor.
16.02.2023 Bilgi Rehberi
Twitter Çöktü mü? 15 Şubat Twitter'da neden yavaş, sorun düzeldi mi?
Twitter Çöktü mü? 15 Şubat Twitter'da neden yavaş, sorun düzeldi mi? Son dakika Twitetr çöktü mü? Popüler sosyal medya platformu Twitter'da erişim sorunu olduğu kullanıcılar tarafıdan ifade ediliyor. Oturum açmada sıkıntı yaşandığı bildirilen Twitter'da kullanıcılar sorun olduğunu belirtiyor. Peki, Twitter çöktü mü?
15.02.2023 Bilgi Rehberi
'Bürokratik engeli kabul etmeyeceğiz'
'Bürokratik engeli kabul etmeyeceğiz' Deprem bölgesine her türlü yardım için CHP’li belediye başkanlarına talimat verdiğini belirten Kılıçdaroğlu, “Bürokratik engel mi koyuyorlar; dinlemeyin, bu halka ekmek, battaniye bulmak için tutuklanmanız gerekirse tutuklanın” dedi.
9.02.2023 Gündem
TWITTER çöktü mü? Twitter erişime açıldı mı, son durum nedir?
TWITTER çöktü mü? Twitter erişime açıldı mı, son durum nedir? Twitter çöktü mü neden açılmıyor soruları araştırma konusu olmaya devam ediyor. Gün içerisinde milyonlarca insanın haberleşme amacı ile kullandığı platform, doğal afet durumlarında yardımlaşma adı altında yapılan paylaşımlar ile de biliniyor. Peki 8 Şubat Twitter çöktü mü, son durum nedir?
8.02.2023 Bilgi Rehberi
SON DAKİKA: TİKTOK ÇÖKTÜ MÜ? || 8 Şubat 2023'te Tiktok'a neden girilmiyor, TİKTOK ne zaman gelecek?
SON DAKİKA: TİKTOK ÇÖKTÜ MÜ? || 8 Şubat 2023'te Tiktok'a neden girilmiyor, TİKTOK ne zaman gelecek? Tiktok kullanıcıları uygulamaya giremiyor. Video paylaşım uygulamasına giremeyenler "Tiktok çöktü mü, neden açılmıyor? Tiktok kapandı mı, erişim sorunu neden?" sorularına cevap arıyor. Peki resmi bir resmi açıklama geldi mi?
8.02.2023 Bilgi Rehberi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Kontrollü olarak doğalgaz verilecek
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Kontrollü olarak doğalgaz verilecek Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilde büyük yıkıma neden olan depremlere ilişkin, “Biz bu kadar emek verirken, dayanışma içinde olmamız gerektiğini her seferinde ifade etmeme rağmen, son derece dikkatli davranılmasına rağmen gidip son derece basitçe siyaset yapmak kadar çirkin bir olay olamaz. Depremzedeler üzerinden siyasete yazıklar olsun” dedi.
8.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Erişim Sorunu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.