Erkan Yolaç

Erkan Yolaç

Son dakika Erkan Yolaç haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Erkan Yolaç gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Erkan Yolaç haber sayfamızda...

Erkan Yolaç

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 73 erkan yolaç haberi bulunmuştur.
Erkan Yolaç'ın sağlık durumu! Eşi Asuman Yolaç açıkladı
Erkan Yolaç'ın sağlık durumu! Eşi Asuman Yolaç açıkladı 'Evet-Hayır' yarışmasıyla bir döneme damga vuran Erkan Yolaç, 3 Temmuz'dan itibaren hastanede tedavi görüyor. Bağırsak enfeksiyonu (gastroenterit) nedeniyle hastaneye başvuran 87 yaşındaki sunucu, daha sonra koronavirüse yakalandı. Yaklaşık dört aydır Covid-19 ve zatürre tedavisi görüyor. Asuman Tuğberk Yolaç, Milliyet.com.tr'ye eşinin son durumu hakkında bilgi verdi.
28.10.2022 Cadde
ERKAN YOLAÇ KİMDİR, nereli, kaç yaşında? Sunucu Erkan Yolaç sağlık durumu nasıl?
ERKAN YOLAÇ KİMDİR, nereli, kaç yaşında? Sunucu Erkan Yolaç sağlık durumu nasıl? Sunucu ve oyuncu olarak bir döneme damga vuran Erkan Yolaç, gittiği Amerika'da geçirdiği rahatsızlık nedeniyle tedavi görmüştü. Ekranların sevilen ismi Erkan Yolaç'ın son durumu hakkında da aramalar başladı. Peki, Erkan Yolaç kimdir?
26.10.2022 Bilgi Rehberi
Erkan Yolaç alışveriş turunda
Erkan Yolaç alışveriş turunda Radyo ve televizyonda sunduğu programlar ile hafızalara kazınan Erkan Yolaç (84), eşi Asuman Tuğberk ile birlikte İstinyePark'da objektiflere yansıdı.
4.09.2019 Cadde
Önce alışveriş sonra yemek
Önce alışveriş sonra yemek Radyo ve televizyonda sunduğu programlar ile hafızalara kazınan tecrübeli sunucu Erkan Yolaç, eşi Asuman Tuğberk ile birlikte İstinyePark AVM'de objektiflere yansıdı.
25.06.2019 Cadde
1980'li yıllarda TRT'de Evet-Hayır programını kim sunuyordu?
1980'li yıllarda TRT'de Evet-Hayır programını kim sunuyordu? 1980'li yıllarda TRT'de Evet-Hayır programında seyircilerin arasında seçilen yarışmacılara sorular yönelten sunucu belli bir süre yarışmacı ile muhabbete devam eder ve kendisinden sorulan sorulara Evet-Hayır şeklinde cevap vermemesini isterdi. Yarışmacı mehter marşı ile sahneye çıkar. Evet-Hayır dediği takdirde İzmir marşı ile geri gönderilirdi. Peki Evet-Hayır programını kim sunuyordu?
25.03.2019 Gündem
Çiğdem Tunç: Mehmet Ali Erbil'in yanına girmek isterim
Çiğdem Tunç: Mehmet Ali Erbil'in yanına girmek isterim Şovmen Mehmet Ali Erbil'in 12 yıllık partneri Çiğdem Tunç, Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programına konuk oldu. Tunç, ünlü şovmenin sağlık durumuyla ilgili merak edilenleri anlattı.
27.11.2018 Cadde
Çiğdem Tunç: Mehmet Ali Erbil'in yanına girmek isterim
Çiğdem Tunç: Mehmet Ali Erbil'in yanına girmek isterim Şovmen Mehmet Ali Erbil'in 12 yıllık partneri Çiğdem Tunç, Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programına konuk oldu. Tunç, ünlü şovmenin sağlık durumuyla ilgili merak edilenleri anlattı.
27.11.2018 Cadde
Erkan Yolaç neden yoğum bakımda?
Erkan Yolaç neden yoğum bakımda? Bir dönemin fenomen programlarından 'Evet-Hayır'ın sunucusu Erkan Yolaç'ın yoğum bakıma alındığı haberi sevenlerini üzdü. Peki efsane sunucu Erkan Yolaç neden yoğum bakımda? Yoğun bakımda olan Erkan Yolaç'ın hastalığı ne?
21.05.2019 Trend
Son dakika: Efsane sunucu Erkan Yolaç'tan kötü haber!
Son dakika: Efsane sunucu Erkan Yolaç'tan kötü haber! Duayen sunucu Erkan Yolaç ABD'de rahatsızlanarak yoğun bakımda tedavi altına alındı.
6.06.2018 Cadde
Son dakika: Efsane sunucu Erkan Yolaç'tan kötü haber!
Son dakika: Efsane sunucu Erkan Yolaç'tan kötü haber! Duayen sunucu Erkan Yolaç ABD'de rahatsızlanarak yoğun bakımda tedavi altına alındı.
6.06.2018 Cadde
Hülya Avşar'dan referandum yorumu
Hülya Avşar'dan referandum yorumu Şarkıcı Hülya Avşar, anayasa değişikliği için yapılan referandumda oyunu kullandı. Hülya Avşar referandumu Erkan Yolaç'ın 'Evet- Hayır' yarışmasına benzetti.
16.04.2017 Cadde
Erkan Yolaç'ın pazar gezmesi
Erkan Yolaç'ın pazar gezmesi 80'li yılların 'Evet-Hayır' yarışma programının sunucusu Erkan Yolaç, önceki gün eşi Asuman Tuğberk ile İstinye Park Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı.
25.10.2016 Cadde
15 yaşındaki Gülben Ergen
15 yaşındaki Gülben Ergen Gülben Ergen’in 27 yıl önce katıldığı yarışmanın görüntüleri ortaya çıktı.
5.06.2014 Cadde
Gülben Ergen 15 yaşında Erkan Yolaç ile "Evet-Hayır" yarışmasında
Gülben Ergen 15 yaşında Erkan Yolaç ile "Evet-Hayır" yarışmasında Çağla Şikel ile Alişan'ın sunduğu Her Şey Dahil programının bugünkü konuğu usta sunucu Erkan Yolaç'tı. Yolaç'a Gülben Ergen canlı yayında büyük bir sürpriz yaptı. Şikel ve Alişan 15 yaşındayken Erkan Yolaç'ın 'Evet-Hayır' yarışmasına katılan Gülben Ergen'in görüntülerini ekrana taşıdı. İşte 15 yaşındaki Gülben Ergen
11.09.2019 Televizyon
Bu hafta ne var ne yok
Bu hafta ne var ne yok Zift, Beyoğlu Hayal Kahvesi’nde konser veriyor. 22.30’daki konserin biletleri 23.50 liraya satılıyor.
31.05.2013 Cumartesi
ZAMANA MEYDAN OKUYANLAR
ZAMANA MEYDAN OKUYANLAR Nükhet Duru ‘Zamana meydan okuyanlardan hayatın değerini bilenlere’ sloganıyla ayda bir kez yapılan ‘Timeless Moments’ gecesi kapsamında Frankie’de sahneye çıktı.
25.02.2013 Cadde
MÜZİK DOLU BİR YILBAŞI
MÜZİK DOLU BİR YILBAŞI Nükhet Duru ve Emel Sayın, yılbaşında İstanbul Gönen Hotel’de olacak. Sanatçılar, yeni yıla sahneden “Merhaba” diyecek.
28.12.2012 Cadde
"Yeni Yasaklar" kahkahaya boğdu!
"Yeni Yasaklar" kahkahaya boğdu! Kandemir Konduk, yıllar önce Zeki Alasya - Metin Akpınar ikilisinin, Devekuşu Kabare Tiyatrosu’yla sahneye koyduğu ve büyük ilgi gören “Yasaklar”ın ardından yıllar sonra, bu kez “Yeni Yasaklar” ile izleyiciyi gülerken düşündürmeye devam ediyor!
13.12.2012 Kültür Sanat
Orhan Boran son yolculuğuna  uğurlandı
Orhan Boran son yolculuğuna uğurlandı Kemik iliği hastalığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede dün yaşamını yitiren usta radyo ve televizyoncu Orhan Boran (84), Erenköy’deki Galippaşa Camisi’nde öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’nda toprağa verildi.
27.05.2012 Cadde
Orhan Boran son yolculuğuna uğurlandı
Orhan Boran son yolculuğuna uğurlandı KEMİK iliği hastalığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede, dün 84 yaşında yaşamını yitiren usta radyo ve televizyoncu Orhan Boran, Erenköy’deki Galippaşa Camisi’nde öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’nda toprağa verildi.
28.05.2012 Gündem
'Sevişmesi sorun değil'
'Sevişmesi sorun değil' Televizyon dünyasının en başarılı isimlerine verilen Cenk Koray Ekran Ödülleri, önceki akşam Günay Restoran’da düzenlenen törenle ikinci kez sahiplerini buldu
14.12.2011 Cadde
Dünyanın en fazla üniversitesi bu şehirde
Dünyanın en fazla üniversitesi bu şehirde İstanbul’da, sekizi devlet olmak üzere, 43 üniversite var. Boston’un ünvanını elinden alan kentin köklü geçmişleriyle dikkat çeken beş okulunu sizin için araştırdık
30.11.2010 Cadde
Uydur uydur yaz!
Uydur uydur yaz! Bu “haber” sitelerindeki bir harfe bile inanmamak gerek. Yine de bazen “sazan”lar çıkıyor
24.07.2010 Pazar
Tekstilin patronu Marmaris Büfe’yi aldı
Tekstilin patronu Marmaris Büfe’yi aldı İstanbul Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB) Başkanı Hikmet Tanrıverdi, tostu ve ıslak hamburgeriyle meşhur ‘Etiler Marmaris’ büfeyi satın aldı
4.06.2010 Ekonomi
KİM, NEREDE GÖRÜLDÜ?
KİM, NEREDE GÖRÜLDÜ? EN COOL... EN DOĞAL GÜZELLİK... EN ÇAKI GİBİ... EN BAKIMLI HAMİLE...
16.02.2010 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Erkan Yolaç ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.