Erkek Paketi

Erkek Paketi

Son dakika erkek paketi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan erkek paketi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan erkek paketi haber sayfamızda...

Erkek Paketi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 330 erkek paketi haberi bulunmuştur.
Erkekpaketi'nden ilk defa kadınlara özel ürün
Erkekpaketi'nden ilk defa kadınlara özel ürün Alışveriş yapmaya zaman bulamayan ve bundan hoşlanmayan erkeklere Türkiye’de ilk defa abonelik modeliyle iç çamaşırı, çorap, tıraş-bakım ürünleri ve prezervatif gönderim hizmeti sunan Erkekpaketi.com verilerine göre, 2017’de erkek dikeyinde boxer’dan sonra en çok satın alınan ürün prezervatif-jel oldu.
Ünlülerin zayıflama uzmanından kilo vermek için 20 basit kural
Ünlülerin zayıflama uzmanından kilo vermek için 20 basit kural Yayımlandığı yıl New York Times’ın ve Amazon.com’un “En Çok Satanlar” listesine 1 numaradan giren ve haftalarca zirvede kalan “Sıskalık Kuralları” Erkekpaketi.com yayınıyla artık Türkçe’de. Kitabı indirimli satın almak ve kilo verme kurallarını öğrenmek için okumaya devam edin.
28.03.2018 Diyetler
#YeniyıldanBeklentim kampanyamıza katıl
#YeniyıldanBeklentim kampanyamıza katıl Yeni yılda sana mutluluk getirecek bir sürprizimiz var...
27.12.2016 Yaşam
Sevgililer Günü hediyesi kazan
Sevgililer Günü hediyesi kazan Sevgilin ErkekPaketi.Com 'nden alacağın sürpriz kutuya bayılacak
5.02.2016 İlişkiler
#BabaDediğin kampanyasına katıl, Babalar Günü Hediyesi Kazan
#BabaDediğin kampanyasına katıl, Babalar Günü Hediyesi Kazan Erkek Paketi Babalar Günü'nde babana özel hediye veriyor
18.06.2015 Moda
Erkekler en çok prezervatif ve çorap aldı
Erkekler en çok prezervatif ve çorap aldı Alışveriş verilerine göre erkekler 2014’te en çok sırasıyla boxer, prezervatif ve çorap alışverişi yaptı.
2.03.2015 Teknoloji
#MutluEder kampanyamıza katılın
#MutluEder kampanyamıza katılın Sevgilin, eşin, erkek kardeşin, oğlun için Erkek Paketi’nden sürpriz hediyeyi kazan, sen de onu mutlu et!
25.02.2015 Yaşam
Sezon açıldı, düğün salonlarının yüzde 70’i doldu
Sezon açıldı, düğün salonlarının yüzde 70’i doldu Her yıl ortalama 600 bin kişinin evlendiği Türkiye’de, yaz sezonunun yaklaşmasıyla birlikte düğün hareketliliği de başladı. İzmir’deki düğün salonlarında ise eylül ayına kadar rezervasyonların yüzde 70’i doldu.
19.04.2024 Ekonomi
Asrın felaketinin 1'inci yıl dönümünde taziye yemeği hazırlığı! 'Acının tarifi yok'
Asrın felaketinin 1'inci yıl dönümünde taziye yemeği hazırlığı! 'Acının tarifi yok' Hatay'ın İskenderun ilçesinde 3 bin 500 gönüllünün katılımıyla depremzedelere 17 milyon kap sıcak yemek dağıtımı yapan, sosyal gastronominin öncülerinden şef Ebru Baybara Demir’in kurduğu Gönül Mutfağı, asrın felaketi olarak adlandırılan 6 Şubat depremlerinin ilk yıl dönümünde kazanlarca taziye yemeği hazırladı. Şef Ebru Baybara Demir, acıda birleştiklerini belirterek, dayanışma ile neler yapabileceklerini gördüklerini ve bu şekilde hem birbirlerine hem de bölgedeki depremzedelere daha çok bağlandıklarını söyledi.
5.02.2024 Haberler
Asrın felaketinin 1'inci yıl dönümünde taziye yemeği hazırlığı! 'Acının tarifi yok'
Asrın felaketinin 1'inci yıl dönümünde taziye yemeği hazırlığı! 'Acının tarifi yok' Hatay'ın İskenderun ilçesinde 3 bin 500 gönüllünün katılımıyla depremzedelere 17 milyon kap sıcak yemek dağıtımı yapan, sosyal gastronominin öncülerinden şef Ebru Baybara Demir’in kurduğu Gönül Mutfağı, asrın felaketi olarak adlandırılan 6 Şubat depremlerinin ilk yıl dönümünde kazanlarca taziye yemeği hazırladı. Şef Ebru Baybara Demir, acıda birleştiklerini belirterek, dayanışma ile neler yapabileceklerini gördüklerini ve bu şekilde hem birbirlerine hem de bölgedeki depremzedelere daha çok bağlandıklarını söyledi.
5.02.2024 Gündem
Dördüncü bebek heyecanı! Miranda Kerr'in karnı burnunda
Dördüncü bebek heyecanı! Miranda Kerr'in karnı burnunda Snapchat'ın CEO'su Evan Spiegel ile mutlu bir birliktelik sürdüren Miranda Kerr, üç ay önce dördüncü çocuğuna hamile olduğunu duyurmuştu. Karnı iyice belirginleşen 40 yaşındaki emekli modelden hamilelik fotoğrafı geldi. Kerr, Geçtiğimiz yıl eşiNİN yeni bir bebek için kendisini ikna etmeye çalıştığını söylemişti.
28.12.2023 Cadde
ABD'de İsrail ve Ukrayna’ya yardım içeren finansman paketi Senato engeline takıldı
ABD'de İsrail ve Ukrayna’ya yardım içeren finansman paketi Senato engeline takıldı ABD'de İsrail'e ve Ukrayna'ya yardım sağlanmasını içeren 105 milyar dolarlık finansman paketinin oylamaya sunulması Senato'da reddedildi.
7.12.2023 Dünya
Avrupa’da İzmir’i anlattı
Avrupa’da İzmir’i anlattı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Brüksel’de ikili temaslarda bulundu, Avrupa’nın çeşitli bölgelerinden yerel yöneticileri bir araya getiren 21. Avrupa Bölgeler ve Şehirler Haftası’na katıldı.
14.10.2023 Ege
Deyimler ve Anlamları Sözlüğü: A'dan Z'ye En Bilinen Kalıplaşmış Deyim Örnekleri Nelerdir?
Deyimler ve Anlamları Sözlüğü: A'dan Z'ye En Bilinen Kalıplaşmış Deyim Örnekleri Nelerdir? Türkçede sıklıkla karşılaştığımız konulardan birisi de deyimler ve atasözleridir. Kalıplaşmış söz öbekleri olarak da bilinen deyimler kendilerine özgü anlamlar taşır. Yazıldıkları kelimelerde farklı anlamlar taşıyan deyimler uzun uzun anlatılmak istenen ifadelerin kısaca aktarılmasında büyük yarar sağlar. Birden fazla anlamları bulunan deyimlerin sayısı oldukça fazladır. Bazılarını anlamak kolay olsa da bazı deyimler anlaşılması zordur. Kalıplaşmış kelimelerden oluşan deyimler okullarda da Türkçe derslerinde öğrencilerin karşılarına çıkar. A’dan Z’ye dilimizde onlarca deyim vardır. Deyimler ve anlamları ile ilgili araştırma içerisindeyseniz sizin için en çok bilinen, kalıplaşmış, kıza ve uzun açıklamalı deyim örneklerini derledik…
26.09.2023 Eğitim
Dünya yıllar sonra farkına vardı! Yüz binlerce çocuğun hayatını bu kutu kurtarmış
Dünya yıllar sonra farkına vardı! Yüz binlerce çocuğun hayatını bu kutu kurtarmış Tam 85 yıl önce hamile anne adayları teker teker hastaneye gidip isimlerini listeye kaydettirmeye başladı. Böylelikle hem doğacak bebekleri hem de kendileri için hazırlanan kutunun sahibi olabileceklerdi. İşte tüm dünyanın yıllar sonra farkına vardığı, yüz binlerce çocuğun hayatını kurtaran kutunun ardındaki gerçek...
20.08.2023 Yaşam
'Dönence'de aşk alevleniyor! Kız kardeşlerin kavgası son bölüme damga vurdu
'Dönence'de aşk alevleniyor! Kız kardeşlerin kavgası son bölüme damga vurdu Kanal D'nin yeni dizisi 'Dönence' tüm hızıyla devam ediyor. Salı günleri ekrana gelen ve izlenme rekorları kıran Dönence, ekrana gelen son bölümü ile yine ilgiyi topladı. Dönence'nin üçüncü bölümünde; Özgür, kardeşiyle yaşadığı sorunu atlatabilmesi için Gece'ye destek olur ve ikili daha da yakınlaşır.
19.07.2023 Cadde
Seyahatsever projesi pazartesi günü başlayacak
Seyahatsever projesi pazartesi günü başlayacak Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Seyahatsever projesinin 10 Temmuz Pazartesi günü başlayacağını duyurdu.
7.07.2023 Gündem
‘Çift şeritli yol sorunu çözülmeli’
‘Çift şeritli yol sorunu çözülmeli’ Seyrek’teki kampüste 6 bin 500 öğrencinin okuduğunu, çevredeki işyerleriyle birlikte nüfusun sürekli arttığını söyleyen Rektör Berktaş, “Bölgeye çift şeritli yol şart” dedi.
3.06.2023 Ege
Erkeklere çeyiz paketi geldi: ‘Damat Sandığı’
Erkeklere çeyiz paketi geldi: ‘Damat Sandığı’ D’S damat, erkek çeyiz paketi “Damat Sandığı” hizmetini hayata geçirdiğini duyurdu. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “D’S damat kalitesi ile erkeklerin düğün öncesi tüm çeyiz ihtiyacını karşılayan Damat Sandığı’nda, uzun ve kısa kollu pijama, ropdöşambır, ev terliği, cüzdan, kemer, boxer, parfüm, kravat, çorap ve gömlek yer alıyor.
2.06.2023 Ekonomi
Survivor'da gelmiş geçmiş en büyük ödül! Acun Ilıcalı açıkladı
Survivor'da gelmiş geçmiş en büyük ödül! Acun Ilıcalı açıkladı TV8'de ekranlara gelen yarışma programı Survivor, 11 Mayıs Perşembe akşamı yeni bölümüyle ekrana geldi. Sunucu Acun Ilıcalı'nın duyurduğu beş araba ödülü, yarışmaya damga vurdu. Mini erzak oyunu ve Anlat Bakalım yarışmasının da oynandığı bölüm, heyecan dolu dakikalara sahne oldu.
12.05.2023 Cadde
AYM'den devrim gibi karar: Kadının soyadı var!
AYM'den devrim gibi karar: Kadının soyadı var! Anayasa Mahkemesi, Medeni Kanunu’ndaki kadının evlendikten sonra yalnızca bekarlık soyadını kullanmasını engelleyen hükmü eşitliğe aykırı bularak iptal etti. Hukukçular, 9 ay sonra yürürlüğe girecek karardan mutlu.
29.04.2023 Gündem
Kadın işletmecilere 100 milyar TL kredi
Kadın işletmecilere 100 milyar TL kredi İş Bankası kadın işletmecilere 5 yıl içinde 100 milyar TL tutarında finansman sağlayacağını taahhüt etti.
8.03.2023 Ekonomi
Zeynep'i 50 saat uğraşıp kurtardılar! Peş peşe aynı mesaj: 'Vazgeçmeyeceğiz'
Zeynep'i 50 saat uğraşıp kurtardılar! Peş peşe aynı mesaj: 'Vazgeçmeyeceğiz' Hatay'da Alman uzmanın 'Zeynep tamam, korkma' diye seslendiği depremzede enkazdan sağ salim çıkarıldı. 100'üncü saatten sonra arka arkaya çocukları kurtaran İsrailliler ve İspanyollar ise aynı mesajı paylaştı.
10.02.2023 Dünya
Sevgiliye Yeni Yıl Mesajları 2023 - Sevgilinize gönderebileceğiniz duygusal, romantik ve aşk temalı yılbaşı mesajları
Sevgiliye Yeni Yıl Mesajları 2023 - Sevgilinize gönderebileceğiniz duygusal, romantik ve aşk temalı yılbaşı mesajları Aşk hemen hemen herkesin hayatında yaşaması gereken en güzel ve en saf duygulardan bir tanesi. Hiç şüphesiz sevmek ve sevilmek, aşkının karşılığını bulabilmek insana kendini değerli hissettiriyor. Sevgili ile birlikte geçirilen en anlamlı günlerin devamlılığı sürsün isteniyor. Yeni yılın gelmesi ile birlikte yeni başlangıçlara adım atmanın hayalini kuran çiftler birbirlerine en güzel yeni yıl dileklerini iletmek istiyor. Sevgililerin birbirine gönderebileceği güzel, anlamlı, etkili, romantik, aşk temalı yeni yıl mesajları bulunuyor. Sizin için derlediğimiz “2023 Sevgiliye Yeni Yıl Mesajları” içeriğimizden sevgilinize gönderebileceğiniz yılbaşı mesajlarını bulabilirsiniz.
1.01.2023 Bilgi Rehberi
Yazdığı muskadan cips paketi çıkmıştı! Sahte hocadan şoke eden savunma
Yazdığı muskadan cips paketi çıkmıştı! Sahte hocadan şoke eden savunma Bir televizyon programında Gaziantep'te 18 yaşındaki kızı alıkoyduğu, yazdığı muskaların içinden cips paketi ve bahis eki çıktığı iddiaları sonrası "10 yıldır erkek değilim" cevabı veren 70 yaşındaki sahte hoca tutuklandı.
7.12.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Erkek Paketi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.