Ernst

Ernst

Son dakika Ernst haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ernst gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ernst haber sayfamızda...

Ernst

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.398 ernst haberi bulunmuştur.
Mehmet Özdilek'ten milli yıldıza sert eleştiri: Futbolu unutmuş gibi!
Mehmet Özdilek'ten milli yıldıza sert eleştiri: Futbolu unutmuş gibi! A Milli Takım, Ernst Happel'de Avusturya'ya 6-1 kaybetti. Spor yorumcusu Mehmet Özdilek milli yıldız için "Futbolu unutmuş gibi" ifadelerini kullandı.
27.03.2024 Milli Takım
A Milli Takım'dan Avusturya'da tatsız prova! 7 gol
A Milli Takım'dan Avusturya'da tatsız prova! 7 gol A Milli Futbol Takımı hazırlık maçında Ernst Happel Stadyumu'nda Avusturya ile karşı karşıya geldi. Ay-Yıldızlılar sahadan 6-1 mağlup ayrıldı.
26.03.2024 Futbol
Avusturya-Türkiye maçından kareler
Avusturya-Türkiye maçından kareler A Milli Futbol Takımı, Ernst Happel Stadyumu'nda Avusturya ile karşı karşıya geldi.
26.03.2024 Milli Takım
Vincenzo Montella: Herkes burada oynamayı hak ediyor!
Vincenzo Montella: Herkes burada oynamayı hak ediyor! A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Macaristan maçının ardından konuştu.
22.03.2024 Milli Takım
Macaristan - Türkiye maçının hakemi belli oldu
Macaristan - Türkiye maçının hakemi belli oldu A Milli Takım, yarın deplasmanda Macaristan ile özel maçta karşı karşıya gelecek. Mücadelede düdük çalacak hakem belli oldu.
21.03.2024 Milli Takım
A Milli Futbol Takımı'nda 4 isme ilk davet!
A Milli Futbol Takımı'nda 4 isme ilk davet! A Milli Futbol Takımı’nın 14 Haziran-14 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek 2024 Avrupa Şampiyonası’na hazırlık kapsamında Macaristan ve Avusturya ile yapacağı özel maçların aday kadrosu açıklandı.
16.03.2024 Milli Takım
TFF açıkladı! EURO 2024 öncesi Milli Takım'ın son provası Polonya karşısında
TFF açıkladı! EURO 2024 öncesi Milli Takım'ın son provası Polonya karşısında 2024 Avrupa Şampiyonası'nda mücadele edecek olan Milli Takım, final turnuvası öncesindeki son özel maçını 10 Haziran'da deplasmanda Polonya ile oynayacak.
13.03.2024 Milli Takım
Avusturya, Türkiye maçının kadrosunu açıkladı!
Avusturya, Türkiye maçının kadrosunu açıkladı! Avusturya, 26 Mart'ta Türkiye ile karşı karşıya geleceği özel maçın aday kadrosunu açıkladı.
11.03.2024 Milli Takım
Şirketler lider kadroları güçlendiriyor
Şirketler lider kadroları güçlendiriyor Türkiye'nin önde gelen şirketleri yönetici kadrolarını belirlemeyi sürdürüyor. Şirketler hedeflerine yönelik atamalarını devam ettirdi.
11.03.2024 Milliyet Executive
Şirketlerde çifte vergi endişesi
Şirketlerde çifte vergi endişesi EY (Ernst & Young), 2024 Uluslararası Vergi ve Transfer Fiyatlandırması Araştırmasının sonuçlarını yayımladı.
8.02.2024 Ekonomi
Milli Takım, Macaristan ve Avusturya ile özel maçta karşılaşacak
Milli Takım, Macaristan ve Avusturya ile özel maçta karşılaşacak A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası finalleri hazırlıkları kapsamında gelecek ay Macaristan ve Avusturya ile deplasmanda birer özel maç oynayacak.
7.02.2024 Milli Takım
İngiltere'de kar uyarısı yapan şirketler arttı
İngiltere'de kar uyarısı yapan şirketler arttı İngiltere'de kar uyarısında bulunan şirket oranı 2008 finansal krizini aştı.
29.01.2024 Uzmanpara
Şirketler lider kadroları güçlendiriyor
Şirketler lider kadroları güçlendiriyor Yeni yılla birlikte Türkiye'nin önde gelen şirketleri yönetici kadrolarını belirlemeyi sürdürüyor. Şirketler hedeflerine yönelik atamalarını devam ettirdi.
8.01.2024 Milliyet Executive
Çizgilerle Modern Türkiye Mimarlığı
Çizgilerle Modern Türkiye Mimarlığı Vitra’nın cumhuriyetin 100. yılı için Arkitera iş birliğiyle geliştirdiği “Çizgilerle Modern Türkiye Mimarlığı” serisinin senaryo, çizim ve animasyon ekibinde görev alan Cem Dedekargınoğlu, Umut Şumnu, Onur Kutluoğlu ve Kayahan Kaya ile, grafik roman türünde aktardıkları, modern Türkiye’nin inşa edilmesinde öncü rol oynayan mimar ve yapıların hikayelerini konuştuk.
1.01.2024 Mimarlık
Türk ve Yunanlardan ortak tarif “Baklava Cumhuriyeti”
Türk ve Yunanlardan ortak tarif “Baklava Cumhuriyeti” “Baklava Cumhuriyeti” bu paylaşılamayan geleneksel tatlı üzerinden ulus ve kimlik kavramlarını tartışıyor. Tartışırken de hem fena hâlde una buluyor etrafı hem de güçlü mizahı ve müzikleriyle coşturuyor. Türk ve Yunan bir çiftin evliliği üzerinden gelişen hikâyeyi oyunun yönetmeni Anestis Azas ve oyuncuları Cem Yiğit Üzümoğlu ve Katerina Mavrogeorgi ile konuştuk.
10.12.2023 Pazar
Yeni girişim nasıl hızla marka olur?
Yeni girişim nasıl hızla marka olur? Markalaşma her girişim için rekabetçi bir avantaj sağlarken, güçlü bir marka ise diğer şirketlerden ayrılıyor. Turquality de markalaşma konusunda şirketlere büyük destek veriyor. İşte yeni girişimler için markalaşmaya giden yolda ipuçları...
9.12.2023 Milliyet Executive
Taliban temsilcisi Almanya’yı karıştırdı!
Taliban temsilcisi Almanya’yı karıştırdı! Afganistan’dan gelen üst düzey bir Taliban temsilcisinin, Almanya’nın Köln kentinde Diyanet İşleri Türk İslam Birliği’ne (DİTİB) bağlı camide konuşma yapması krize neden oldu. DİTİB, olayın tartışma yaratması üzerine açıklama yaparak “Taliban’ın insanlık, kadın ve özgürlük düşmanı” görüşlerine inançlarında yer olmadığını bildirdi.
20.11.2023 Dünya
Irkları hedef alabiliyor! ‘Genetik silah’ iddiası
Irkları hedef alabiliyor! ‘Genetik silah’ iddiası Çin istihbarat teşkilatı, bazı ülkelerin belirli ırkları hedef alan “gen silahları” geliştirdiğini iddia etti.
2.11.2023 Dünya
Cumhuriyetin 100. Yılında Türkiye Mimarlık Panoraması
Cumhuriyetin 100. Yılında Türkiye Mimarlık Panoraması Ebru Şevli, Mimar- Cumhuriyetimizin kuruluşundan bugüne, politik, ekonomik, kültürel ve toplumsal dönüşümler doğrultusunda gelişen mimarlık ortamımızın önemli kırılma noktalarını ve sürece etki sağlamış mihenk taşı niteliğindeki üretimleri, günümüz mimarlarına ve akademisyenlere sorduk...
30.10.2023 Mimarlık
Vedat Dalokay Unutulmamalı
Vedat Dalokay Unutulmamalı Yüzyılın son on yılında yaratıcı belediyecilik konusunda çığır açıp önderlik eden Brezilyalı kent yönetimi kahramanı Jaime Lerner’ı vefatı nedeniyle bu ortamda anmamızın üzerinden neredeyse iki yıl geçmiş.
30.10.2023 Mimarlık
Kadın girişimcilere desteğe devam
Kadın girişimcilere desteğe devam “Cumhuriyetin 100’üncü Yılı Kadın Girişimci Zirvesi”nde konuşan Garanti BBVA Genel Müdürü Recep Baştuğ, “Son beş yılın rakamlarına baktığımızda kadın girişimcilere sağladığımız finansman desteği 150 milyar TL’yi aştı. Bu rakamı bir başlangıç seviyesi alıyoruz. Bundan sonra da kadın girişimcilere finansman desteğimiz katlanarak artmaya devam edecek” dedi.
23.10.2023 Ekonomi
İş dünyası önemli transferler yaptı
İş dünyası önemli transferler yaptı Türkiye’nin önde gelen şirketleri stratejik birimleri için yönetici pozisyonlara yaptığı atamalarını sürdürdü. Farklı şirketlerdeki yeni pozisyonlara transfer olan yöneticiler olduğu gibi, şirket ve grup bünyesi içinde yönetici transferleri de yapıldı.
9.10.2023 Milliyet Executive
Gerçeğin resmi doğanın ritminde
Gerçeğin resmi doğanın ritminde Mat Collishaw yeni sergisi “Aritmi”de bilim ve sanatın nüanslarıyla dünyanın akıbetini sorguluyor. Felsefe ve bilim tarihini katederek doğayla bağ kurmak için kuramların yanı sıra duyuların ve hayal gücünün gerekliliğini vurguluyor.
17.09.2023 Kültür Sanat
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 CHRO'su
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 CHRO'su Dünyada farklı kuşaklar birbiri ardına çalışma hayatına katılırken ve teknoloji adeta ışık hızıyla ilerlerken İnsan Kaynakları Direktörleri'nin, yani CHRO'ların (Chief Human Resources Officer) omzundaki yük giderek artıyor. Yeniden şekillenen iş yaşamında CHRO'lar belki de kariyerlerinin en ciddi sınavlarından geçiyor.
13.09.2023 Milliyet Executive
Kadın futboluna yatırım sosyal getiriyi artırıyor
Kadın futboluna yatırım sosyal getiriyi artırıyor Hayata geçirdiği projelerle kadınlara destek olan Kotex Türkiye, toplumdaki önyargılarla mücadele etmek adına üç yıldır “Kızlar Sahada” girişimi ile birlikte “Kotex Kızlar Sahada Futbolcu Gelişim Programı”nı yürütüyor. Toplumsal cinsiyet eşitsizliğinin karşısında duran programa ilişkin olarak Social Return on Investment- SROI raporu yayımlandı. Yatırımın sosyal dönüşünü ortaya koyan rapor; Kotex Kızlar Sahada Futbolcu Gelişim Programı’nın bugüne dek yapılan yatırımın dokuz katı oranında sosyal getiri elde ettiğini ortaya koyuyor.
21.08.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Ernst ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.