Ertuğrul Doğan

Ertuğrul Doğan

Son dakika Ertuğrul Doğan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ertuğrul Doğan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ertuğrul Doğan haber sayfamızda...

Ertuğrul Doğan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.179 ertuğrul doğan haberi bulunmuştur.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı zor günler bekliyor! 'Her sene bir Arda çıkmaz ki'
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı zor günler bekliyor! 'Her sene bir Arda çıkmaz ki' Sermayelerini seneler önce kaybeden, "borca batıklık"tan kurtulabilme adına binbir pozisyona giren Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'u mali anlamda çok zor günler bekliyor. Onlar da bunu biliyor ama popülist uygulamalar baş ağrıtmaya devam ediyor
14.04.2024 Futbol
Trabzonspor'da 9 aylık bilanço KAP'a bildirildi!
Trabzonspor'da 9 aylık bilanço KAP'a bildirildi! Trabzonspor’un önceki gün Kamu Aydınlatma Platformu’na gönderdiği 9 aylık zarar, kara tabloyu gözler önüne sermeye yetti.
10.04.2024 Trabzonspor
Trabzonspor - Fenerbahçe maçından sonra futbolcular hangi maddelerden PFDK'ya sevk edildi?
Trabzonspor - Fenerbahçe maçından sonra futbolcular hangi maddelerden PFDK'ya sevk edildi? TFF Hukuk Müşavirliği, günlerdir beklenen sevk raporunu açıkladı. Trabzonspor-Fenerbahçe maçında çıkan olaylar nedeniyle ev sahibi kulüp ve Antrenör Egemen Korkmaz, sarı-lacivertlilerde de Osterwolde, Osayi Samuel ve İrfan Can ile 2 çalışan PFDK’ya gönderildi.
2.04.2024 Trabzonspor
PFDK kararları açıklandı! Ali Koç ve Ertuğrul Doğan'a ceza
PFDK kararları açıklandı! Ali Koç ve Ertuğrul Doğan'a ceza PFDK kararları, Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinden açıklandı. Trabzonspor ve Fenerbahçe 400 bin TL; Ali Koç ve Ertuğrul Doğan ise 39 bin TL ceza aldı.
1.04.2024 Süper Lig
Trabzonspor'da dört koldan transfer harekatı! İşte listede yer alan yıldızlar
Trabzonspor'da dört koldan transfer harekatı! İşte listede yer alan yıldızlar Ligde bu sezon şampiyonluk yarışına erken havlu atan bordo-mavili takım kadroda yeniden yapılanmaya gidecek. Transferde hemen her bölgeye oyuncu bakılırken; sol bek, iki stoper, iki orta saha, kanat ve forvet transferleri mutlaka yapılacak.
28.03.2024 Trabzonspor
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: Artık deniz bitti!
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: Artık deniz bitti! Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ekonomik sıkıntılara vurgu yaptı, “Artık deniz bitti! Kulüplerin gelirleri yarı yarıya düşerken borçlar kat be kat arttı” ifadelerini kullandı.
28.03.2024 Trabzonspor
Acun Ilıcalı'dan Arda Güler itirafı! Mesut Özil ve Survivor cevabı
Acun Ilıcalı'dan Arda Güler itirafı! Mesut Özil ve Survivor cevabı İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Arda Güler ile ilgili konuştu. Acun Ilıcalı, Slovenya'dan bir takım satın almak istediğini dile getirdi. Türk iş insanı, Mesut Özil ile ilgili Survivor iddialarını cevapladı.
27.03.2024 Dünyadan Futbol
Sivasspor'dan Tokat Belediye Plevnespor'a 6 gol!
Sivasspor'dan Tokat Belediye Plevnespor'a 6 gol! Süper Lig'e verilen milli arada hazırlıklarını sürdüren Sivasspor, özel maçta Tokat Belediye Plevnespor'u 6-1 mağlup etti.
27.03.2024 Sivasspor
Real Madrid'de Toni Kroos kararı! Anlaşma sağlandı
Real Madrid'de Toni Kroos kararı! Anlaşma sağlandı La Liga devi Real Madrid'in Toni Kroos ile yeni sözleşme konusunda anlaşma sağladığı öğrenildi.
27.03.2024 İspanya La Liga
SON DAKİKA | Ali Koç, Dursun Özbek ve Ertuğrul Doğan PFDK'ya sevk edildi
SON DAKİKA | Ali Koç, Dursun Özbek ve Ertuğrul Doğan PFDK'ya sevk edildi Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildi.
27.03.2024 Süper Lig
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: Ekonomik başarı olmadan sportif başarıyı yakalayamayız
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: Ekonomik başarı olmadan sportif başarıyı yakalayamayız Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, bordo-mavili ekibin dergisine açıklamalarda bulundu.
27.03.2024 Trabzonspor
Formula 1 pilotu Lewis Hamilton'dan Filistin paylaşımı!
Formula 1 pilotu Lewis Hamilton'dan Filistin paylaşımı! Formula 1 efsaneleri arasında yer alan İngiliz pilot Sir Lewis Hamilton Filistin ile ilgili paylaşımda bulundu.
20.03.2024 Motor Sporlari
Bayern Münih'te Sacha Boey depremi! Açıklama geldi
Bayern Münih'te Sacha Boey depremi! Açıklama geldi Galatasaray'dan yüksek bir bedelle Bayern Münih'e transfer olan Sacha Boey sakatlık şoku yaşıyor. Alman kulübünden konuyla ilgili açıklama geldi.
20.03.2024 Galatasaray
Eczacıbaşı Dynavit, Türkiye'deki finali kaçırdı! Santarelli'nin takımı Imoco'ya elendi
Eczacıbaşı Dynavit, Türkiye'deki finali kaçırdı! Santarelli'nin takımı Imoco'ya elendi Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Eczacıbaşı Dynavit, İtalyan takımı Imoco Volley ile karşı karşıya geldi. Mücadeleyi 3-1 kazanan Imoco, Türkiye'de oynanacak final adını yazdırdı. Imoco'nun rakibi Milano olacak.
20.03.2024 Voleybol
Kayserispor'dan transfer yasağı açıklaması! 'Geçici bir yasaktan ibarettir'
Kayserispor'dan transfer yasağı açıklaması! 'Geçici bir yasaktan ibarettir' Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, FIFA tarafından verilen transfer yasağı ile ilgili açıklama yaptı.
20.03.2024 Kayserispor
Trabzon'da olaylı maçta sahaya giren şüphelilerden 5'i tutuklandı! İşte ilk ifadeler...
Trabzon'da olaylı maçta sahaya giren şüphelilerden 5'i tutuklandı! İşte ilk ifadeler... Süper Lig’in 30. haftasında 17 Mart Pazar günü Trabzonspor’un kendi saha ve seyircisi önünde Fenerbahçe’ye 3-2 mağlup olmasının ardından sahaya girerek Fenerbahçeli futbolculara saldıran 13 taraftardan 5'i tutuklanırken, 8 kişi adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. ilk ifadeler de ortaya çıktı.
20.03.2024 Gündem
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan çok sert derbi sözleri! 'Delikanlılığa sığmaz'
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan çok sert derbi sözleri! 'Delikanlılığa sığmaz' Trabzonspor, Fenerbahçe maçından sonra yaşanan gelişmelerle ilgili basın toplantısı düzenledi. Bordo-mavili ekibin Başkanı Ertuğrul Doğan, sert açıklamalarda bulundu.
20.03.2024 Trabzonspor
Trabzonspor, yaşanan olaylarla ilgili yarın basın toplantısı düzenleyecek
Trabzonspor, yaşanan olaylarla ilgili yarın basın toplantısı düzenleyecek Trabzonspor, Fenerbahçe maçıyla ilgili yarın saat 15.00'de geniş katılımlı bir basın toplantısı düzenleneceğini açıkladı.
19.03.2024 Trabzonspor
Galatasaray'da Fernando Muslera imzaya yakın! Davinson Sanchez müjdesi
Galatasaray'da Fernando Muslera imzaya yakın! Davinson Sanchez müjdesi Galatasaray, milli maçlar nedeniyle verilen arada sakat futbolcularının takıma katılmasını bekleyecek. 5 günlük Antalya kampıyla da ligin final dönemine takımın daha iyi motive olmalarını sağlayacak. Ayrıca sarı-kırmızılılar bu süreçte iç transferde de hamleler yapacak.
19.03.2024 Galatasaray
Beşiktaş'ta Cenk Tosun ve Salih Uçan kararı!
Beşiktaş'ta Cenk Tosun ve Salih Uçan kararı! Beşiktaş'ta sözleşmeleri sezon sonunda bitecek Cenk Tosun ile Salih Uçan'la ilgili karar verildiği öğrenildi.
18.03.2024 Beşiktaş
Egemen Korkmaz: Bu insanlığa sığmaz!
Egemen Korkmaz: Bu insanlığa sığmaz! Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Egemen Korkmaz, Fenerbahçe maçı sonrası yaşanan olaylara dair konuştu.
18.03.2024 Trabzonspor
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: Yaşanan süreci takip ediyoruz!
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: Yaşanan süreci takip ediyoruz! Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, Fenerbahçe maçının ardından yaşanan olaylara ilişkin bir açıklama yaptı.
18.03.2024 Trabzonspor
Abdullah Avcı açıklamıştı! İşte Trabzonspor'un transfer listesindeki isimler
Abdullah Avcı açıklamıştı! İşte Trabzonspor'un transfer listesindeki isimler Abdullah Avcı “Bizzat görüntülü konuştuğum isimler var” dedi, başkan Ertuğrul Doğan “Sezon bitmeden pek çok transferi bitireceğiz” mesajını gönderdi. Trabzonspor’da gelecek sezona dair çalışmalar son sürat devam ediyor. İşte gündemdeki isimler...
17.03.2024 Trabzonspor
Beşiktaş'ta sürpriz karar! Ezeli rakibe transfer oluyor
Beşiktaş'ta sürpriz karar! Ezeli rakibe transfer oluyor Devre arasında kadrosuna takviyeler yapan siyah beyazlılar, sezon sonu için de çalışmalarını sürdürürken, flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.
16.03.2024 Beşiktaş
SON DAKİKA | Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan sert sözler: Galatasaray, Türk futbolu için beka sorunu
SON DAKİKA | Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan sert sözler: Galatasaray, Türk futbolu için beka sorunu Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gündeme dair açıklamalarda bulundu. Ali Koç, "Galatasaray, Türk futbolu için beka sorunudur" ifadesini kullandı.
13.03.2024 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Ertuğrul Doğan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.