Sözcü Kalın'dan Erzurum'da yaşanan olaylarla ilgili açıklama
Sözcü Kalın'dan Erzurum'da yaşanan olaylarla ilgili açıklama Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Ekrem İmamoğlu'nun Erzurum mitinginde yaşanan olaylara ilişkin açıklamalarda bulundu. Kalın, 'Bu kadar herkesin çok motive olduğu, kitlesini sahaya sürdüğü bir ortamda böyle bir hadisenin yaşanması üzüntü verici.' dedi.
7.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şırnak'ı yeniden ayağa kaldırdık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şırnak'ı yeniden ayağa kaldırdık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Devlet olarak sadece teröristlerin açtıkları çukurları kapatmakla kalmadık aynı zamanda şehri baştan sona inşa ederek tüm yaraları sarmak suretiyle Şırnak'ı yeniden ayağa kaldırdık." dedi.
23.10.2021 Siyaset
Kar yağmayan Sivas'tan, Erzurum'a çağrı
Kar yağmayan Sivas'tan, Erzurum'a çağrı Sivas Belediyesi sosyal medya Erzurum Büyükşehir Belediyesi'ni etiketleyerek,"Hani kar Erzurum'da doğmuş Sivas'ta ikamet ediyordu. Komşu duy sesimizi biz hazırız yollayın artık kışı" çağrısında bulundu
13.01.2018 Gündem
Menderes'in unvanı 57 yıl sonra geri verildi
Menderes'in unvanı 57 yıl sonra geri verildi Erzurum Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nin 1957 yılında Başbakan Adnan Menderes'e uygun gördüğü, ancak 1960 ihtilali ile iptal edilen 'Fahri hemşehrilik ve fahri belediye reisliği' unvanı, ikinci kez verildi. Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Mehmet Sekmen, "Menderes'in ruhu şad, mekanı cennet olsun" dedi.
14.07.2017 Siyaset
15 dakikada uçaktan kayağa
15 dakikada uçaktan kayağa Palandöken ve Konaklı kayak merkezleri, ulaşım kolaylığı, güvenli pistleri ve uygun fiyatlarıyla tatilcilere konforlu bir kayak keyfi vâdediyor
28.01.2017 Pazar
Uğur Işılak'tan '37 bin TL' iddiasına yanıt
Uğur Işılak'tan '37 bin TL' iddiasına yanıt Şarkıcı Uğur Işılak, darbe girişimi sonrası "Erzurum Belediyesi'nin kent meydanındaki programına katılmak için 37 bin TL para talep ettiği" yönündeki iddiaya yanıt verdi.
23.07.2016 Cadde
Uğur Işılak'tan '37 bin TL' iddiasına yanıt
Uğur Işılak'tan '37 bin TL' iddiasına yanıt Şarkıcı Uğur Işılak, darbe girişimi sonrası "Erzurum Belediyesi'nin kent meydanındaki programına katılmak için 37 bin TL para talep ettiği" yönündeki iddiaya yanıt verdi.
23.07.2016 Cadde
Erzurum’da oyun yasağı
Erzurum’da oyun yasağı Erzurum Belediyesi, Tiyatrokare’nin “Onca Yoksulluk Varken” adlı oyununun şehirde sahnelenmesine izin vermedi.
11.04.2012 Gündem
Erdoğan, Erzurum'da seçim meydanında halka seslendi...
Erdoğan, Erzurum'da seçim meydanında halka seslendi... Erdoğan, Erzurum'da seçim meydanında halka seslendi...
11.03.2004 Gündem
GİZLİ GÜÇLER	 tezgâh kurdu
GİZLİ GÜÇLER tezgâh kurdu Başpehlivan Yıldırım, Erzurumda aldığı yenilgiden Melih Gökçeki sorumlu tuttu. İddiaya göre Gökçek hakem oyunlarıyla rövanşı aldı
24.07.2002 Gündem
GİZLİ GÜÇLER	 tezgâh kurdu
GİZLİ GÜÇLER tezgâh kurdu GİZLİ GÜÇLER tezgâh kurdu
24.07.2002 Gündem
İşte azmin zaferi
İşte azmin zaferi İşte azmin zaferi
26.12.1999 The Others
SSK'nın geliri özel emekliliğe
SSK'nın geliri özel emekliliğe SSK'nın geliri özel emekliliğe
21.11.1999 Yazarlar
Erzurum'da şeker fabrikasında korkutan yangın
Erzurum'da şeker fabrikasında korkutan yangın Erzurum'da özel bir şirkete ait işçilerin kaldığı yatakhanenin çatısında yangın çıktı.
15.04.2024 Gündem
Kayseri'de 'Şuşa Azerbaycan Evi' törenle açıldı! 'Bütün dünya için bir örnektir'
Kayseri'de 'Şuşa Azerbaycan Evi' törenle açıldı! 'Bütün dünya için bir örnektir' Kayseri'de, Talas Belediyesi tarafından Azerbaycan Kardeşlik Parkı'na yaptırılan Şuşa Azerbaycan Evi, düzenlenen törenle açıldı. Azerbaycan Diaspora Bakanı Fuad Muradov, "Türkiye- Azerbaycan kardeşliği bütün dünya için bir örnektir" dedi.
7.04.2024 Gündem
Kars MHP’ye geçti
Kars MHP’ye geçti Doğu Anadolu’daki 14 ilin 5’ini AK Parti,6’sını DEM Parti, 2’sini MHP, 1’ini de CHP kazandı. MHP, 2019 seçimlerinde HDP’li belediye olup kayyum atanan Kars’ı da aldı.
1.04.2024 Gündem
26 milletvekili belediye başkan adayı olmuştu... Sandıktan ne çıktı?
26 milletvekili belediye başkan adayı olmuştu... Sandıktan ne çıktı? 31 Mart seçimlerinde 26 milletvekili birçok il ve beldeden belediye başkan adayı olmuştu. Sandıklardan gelen veriler doğrultusunda sonuçlar belli oldu.
31.03.2024 Gündem
ERZURUM Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayları Kimler? Seçim sonuçları: 2024 Yerel Seçim Başkan Adayları Listesi
ERZURUM Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayları Kimler? Seçim sonuçları: 2024 Yerel Seçim Başkan Adayları Listesi 2024 Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı adayları belirlendi. 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleşecek yerel seçimde seçim sonuçları ekranı Milliyet.com.tr'de olacak. 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi'nde, Büyükşehirlerde hangi parti ve adayların yer alacağı araştırılıyor. Milliyet.com.tr'nin seçim ekranı, 31 Mart Yerel Seçimlerinde Büyükşehirlerden aday olan isimlere kolaylıkla ulaşmanızı sağlıyor. İşte 2024 Erzurum Belediye Başkanı adaylığı için seçime katılan partiler ve aday isimleri hakkında detaylar.
28.03.2024 Bilgi Rehberi
Kılıçdaroğlu'nun 'Tunç Soyer' şaşkınlığı! Dikkat çeken görüşme
Kılıçdaroğlu'nun 'Tunç Soyer' şaşkınlığı! Dikkat çeken görüşme İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, aday gösterilmemesinin ardından Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmeyi açıkladı.
25.03.2024 Gündem
İstanbul, İzmir, Ankara... Hafta sonu hava durumu nasıl olacak? Birçok ile uyarı
İstanbul, İzmir, Ankara... Hafta sonu hava durumu nasıl olacak? Birçok ile uyarı Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık hava tahmin raporunu yayımladı. Raporda bir çok il için kuvvetli yağış, çığ, buzlanma ve don uyarısı yapıldı. İşte detaylar...
22.03.2024 Gündem
Murat Kurum: İki günlük konser parasına 39 ilçeye kent lokantası, kreş ve kütüphane açarım
Murat Kurum: İki günlük konser parasına 39 ilçeye kent lokantası, kreş ve kütüphane açarım İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beyaz TV’deki Gündem Özel programında gazetecilerin sorularını yanıtladı.
21.03.2024 Gündem
Son dakika: Donacağız! Meteoroloji duyurdu, soğuk hava dalgası geliyor
Son dakika: Donacağız! Meteoroloji duyurdu, soğuk hava dalgası geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 günlük raporunu yayımladı. Buna göre; perşembe günü itibarıyla yurdun iç kesimlerde kar yağışı etkisini gösterecek, yurt genelinde sıcaklıklar düşecek.
19.03.2024 Gündem
Özgür Özel: CHP'nin aday belirleme süreçlerinde kadın adayların ve gençlerin olmasını istedik
Özgür Özel: CHP'nin aday belirleme süreçlerinde kadın adayların ve gençlerin olmasını istedik CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Candan Yüceer'in 'Proje Tanıtım Toplantısı'na katıldı. Kentte bir otelde düzenlenen programda konuşan Özel, 2011 yılından beri Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde olduğunu, yaklaşık 8,5 - 9 yılının da grup başkanvekili olarak geçtiğini belirtti.
3.03.2024 Gündem
İşitme Engelliler Kış Olimpiyatları'nın başlangıcı mehterle yapıldı!
İşitme Engelliler Kış Olimpiyatları'nın başlangıcı mehterle yapıldı! Erzurum'un ev sahipliğinde düzenlenen 20'nci İşitme Engelliler Kış Olimpiyatları'nın açılış töreni mehterle yapıldı. 36 ülkeden 600'e yakın sporcunun yarışacağı organizasyon 12 Mart'ta sona erecek.
2.03.2024 Diğer
Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Enes Eminoğlu'ndan Rize'de Dünya Kayak Şampiyonası müjdesi!
Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Enes Eminoğlu'ndan Rize'de Dünya Kayak Şampiyonası müjdesi! Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Enes Eminoğlu, 2025 Dünya Kayak Şampiyonası'nın heyecanının Rize'de yaşanacağını dile getirdi.
29.02.2024 Diğer

Benzer Haber Etiketleri