Esat Yontunç

Esat Yontunç

Son dakika Esat Yontunç haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Esat Yontunç gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Esat Yontunç haber sayfamızda...

Esat Yontunç

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 70 esat yontunç haberi bulunmuştur.
Demet Özdemir: Ben de çok şaşkınım, hâlâ ikna olamıyorum!
Demet Özdemir: Ben de çok şaşkınım, hâlâ ikna olamıyorum! Şarkıcı Oğuzhan Koç ile yaklaşık iki yıllık birlikteliğini 28 Ağustos tarihinde evlilikle taçlandıran Demet Özdemir, son günlerde dijital platformda yayınlanan yeni projesi ile adından söz ettirmeyi başarıyor. Bir süre dinlenip, evle ilgileneceğini dile getiren 30 yaşındaki güzel oyuncu, magazin gündeminden düşmeyen evliliğinin nasıl gittiğini de ilk kez anlattı.
8.10.2022 Cadde
Yılın düğünü gerçekleşti
Yılın düğünü gerçekleşti 26 Ağustos’taki nikâh törenini olumsuz hava şartları nedeniyle erteleyen Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, iki günlük gecikmeyle nikâh masasına oturdu. İbrahim Çelikkol'dan Selin Şekerci'ye pek çok ünlü ismin yer aldığı düğün, Six Senses Hotel’de gerçekleşti.
29.08.2022 Magazin
Yılın düğünü gerçekleşti! Oğuzhan'dan Demet'e dudak uçuklatan hediye
Yılın düğünü gerçekleşti! Oğuzhan'dan Demet'e dudak uçuklatan hediye 26 Ağustos’taki nikâh törenini olumsuz hava şartları nedeniyle erteleyen Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, iki günlük gecikmeyle nikâh masasına oturdu. İbrahim Çelikkol'dan Selin Şekerci'ye pek çok ünlü ismin yer aldığı düğün, Six Senses Hotel’de gerçekleşti. Gecede üç farklı gelinlik giyen Özdemir'in ilk seçimi çok konuşulurken; Koç'un da ayakkabıları da sosyal medya kullanıcılarının dikkatinden kaçmadı. Öte yandan Oğuzhan Koç'un eşi Özdemir'e aldığı düğün hediyesinin fiyatı ise dudak uçuklattı.
29.08.2022 Cadde
Acun Ilıcalı kızının mezuniyetine katıldı: Canım kızım ne çabuk büyüdün
Acun Ilıcalı kızının mezuniyetine katıldı: Canım kızım ne çabuk büyüdün 2003–2016 yılları arasında evli olan Acun Ilıcalı ve Zeynep Yılmaz çiftinin18 yaşındaki kızları Leyla Ilıcalı liseden mezun oldu. Kızını mutlu gününde yalnız bırakmayan Ilıcalı, tören sonrası sosyal medya hesabından fotoğrafları paylaştı. Ünlü isim paylaşımının altına duygusal bir not düşmeyi de ihmal etmedi.
23.06.2022 Cadde
Esat Yontunç'tan Alpay Kazan'a veda: 42 yıl sonra kalktın yanımdan!
Esat Yontunç'tan Alpay Kazan'a veda: 42 yıl sonra kalktın yanımdan! Acun Ilıcalı ve Esat Yontunç'un yakın arkadaşı Alpay Kazan, pazar günü hayatını kaybetti. Kazan, Üsküdar Şakirin Camii'nde düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı. Esat Yontunç da çocukluk arkadaşı için sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşım yaptı.
9.03.2022 Cadde
Survivor Hikmet Tuğsuz oyun alanını terk etti!
Survivor Hikmet Tuğsuz oyun alanını terk etti! 'Survivor All Star 2022'de dün akşam dokunulmazlık heyecanı vardı. Su parkuru, kıyasıya mücadelenin yanı sıra herkese şaşkınlık yaşatan görüntülere de sahne oldu. Rakibi Barış Murat Yağcı ile ilgili ısrarlı itirazı kabul edilmeyince oyun alanını terk eden Hikmet Tuğsuz, tüm takım arkadaşlarının tepkisini çekti.
25.01.2022 Cadde
Esat Yontunç ve Hande Gülşen'in oğlu Esathan Dominik’te okula gidecek
Esat Yontunç ve Hande Gülşen'in oğlu Esathan Dominik’te okula gidecek Esat Yontunç ve Hande Gülşen çifti, oğulları Esathan’ı, “Survivor”ın çekimleri için yılın büyük bölümünü geçirdikleri Dominik’te okula yazdırıyor.
11.01.2022 Cadde
Acun Ilıcalı'dan Naciye Teyze'ye sürpriz ziyaret
Acun Ilıcalı'dan Naciye Teyze'ye sürpriz ziyaret TV8 kanalının patronu Acun Ilıcalı, 'Var mısın Yok musun' yarışmasıyla tanınan Mevlüt Acaroğlu'nun annesi Naciye Acaroğlu'nu Konya'daki evinde ziyaret etti. Acaroğlu, bu anları takipçilerinin beğenisine sundu.
9.09.2021 Cadde
Tanem Sivar: Her şey işte böyle başladı
Tanem Sivar: Her şey işte böyle başladı Sunucu Tanem Sivar geçmiş günleri yad etti. Televizyon kariyerine Acun Ilıcalı'nın yanında başlayan 41 yaşındaki Sivar, ekrana çıktığı ilk anın görüntüsünü takipçilerinin beğenisine sundu.
16.06.2021 Cadde
Acun Ilıcalı'dan Esat Yontunç paylaşımı
Acun Ilıcalı'dan Esat Yontunç paylaşımı TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı, yakın arkadaşı Esat Yontunç'un doğum gününü sosyal medya hesabından böyle kutladı.
6.05.2021 Cadde
Esat Yontunç kimdir, kaç yaşında? İşte Esat Yontunç hayatı ve eşi...
Esat Yontunç kimdir, kaç yaşında? İşte Esat Yontunç hayatı ve eşi... Esat Yontunç'un annesi Emel Yontunç yaşamını yitirdi. Acun Ilıcalı'nın yakın arkadaşı Esat Yontunç'un yaşamı magazin gündeminde araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki Esat Yontunç kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar...
5.04.2021 Cadde
Motosiklet tutkunu Esat Yontunç
Motosiklet tutkunu Esat Yontunç Başarılı televizyon yapımcısı Esat Yontunç, geçtiğimiz gün Vadİstanbul’da görüntülendi.
23.07.2020 Cadde
Esat Yontunç’tan Acun Ilıcalı’ya doğum günü sürprizi
Esat Yontunç’tan Acun Ilıcalı’ya doğum günü sürprizi TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı, 51 yaşına girdi. Yakın dostu Esat Yontunç, ünlü yapımcıya 'Survivor 2020' çekimleri sırasında doğum günü sürprizi yaptı.
30.05.2020 Cadde
Esat Yontunç kimdir? Kaç yaşına ve nereli?
Esat Yontunç kimdir? Kaç yaşına ve nereli? Acun Ilıcalı'nın yakın dostu ve ortağı Esat Yontunç zaman zaman Survivor programlarında boy gösteriyor. Bu akşamki bölümde Esat Yontunç ayak tenisi maçında Acun Ilıcalı ve İrem Kanan'la birlikte aynı takımda mücadele edecek. Peki, Esat Yontunç kimdir? Kaç yaşına ve nereli?
28.05.2020 Gündem
Misafirlerini ağırladı
Misafirlerini ağırladı Acun Medya Genel Koordinatörü Esat Yontunç ve eşi Hande Hanım, misafirlerini gezdirdi.
6.11.2019 Cadde
Esat Yontunç misafirlerini ağırladı
Esat Yontunç misafirlerini ağırladı Acun Medya Genel Kordinatörü Esat Yontunç, önceki eşi Hande Yontunç ile birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere takıldı.
5.11.2019 Cadde
Esat-Hande Yontunç alışveriş turunda
Esat-Hande Yontunç alışveriş turunda Acun Medya Genel Kordinatörü Esat Yontunç, önceki eşi Hande Yontunç ile birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere takıldı.
20.08.2019 Cadde
Esat Yontunç ile Hande Gülşen'in bebekleri dünyaya geldi
Esat Yontunç ile Hande Gülşen'in bebekleri dünyaya geldi Esat Yontunç ve eşi Hande Gülşen oğulları Esathan'a kavuştu. Acun Ilıcalı, yakın arkadaşı Yontunç'un mutlu anlarını Instagram'dan paylaştı.
2.08.2019 Cadde
Acun Ilıcalı'ya doğum günü kutlaması: Küçüğüm de olsan iyi ki varsın!
Acun Ilıcalı'ya doğum günü kutlaması: Küçüğüm de olsan iyi ki varsın! TV8'in patronu Acun Ilıcalı, 50 yaşına girdi. Acun Medya Genel Koordinatörü Esat Yontunç, yıllar önce çekilen bir fotoğraflarını paylaşarak, yakın arkadaşının doğum gününü kutladı.
30.05.2019 Cadde
Esat Yontunç baba oluyor!
Esat Yontunç baba oluyor! Acun Medya Genel Koordinatörü Esat Yontunç ve eşi Hande Gülşen bebek bekliyor. Müjdeli haberi Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin duyurdu.
27.02.2019 Cadde
Acun Ilıcalı'dan bayram ziyareti
Acun Ilıcalı'dan bayram ziyareti Bodrum'da tatil yapan Acun Ilıcalı, sürat teknesi ile geldiği Türkbükü'nde Fatih Terim'i evinde ziyaret etti.
24.08.2018 Cadde
Acun Ilıcalı'dan bayram ziyareti
Acun Ilıcalı'dan bayram ziyareti Bodrum'da tatil yapan Acun Ilıcalı, sürat teknesi ile geldiği Türkbükü'nde Fatih Terim'i evinde ziyaret etti.
24.08.2018 Cadde
Özoğuz ayrıldı
Özoğuz ayrıldı Gökhan Özoğuz, beş yıldır jüri üyesi olduğu ‘O Ses Türkiye’ yarışmasından ayrıldı.
8.08.2018 Cadde
Baran söyledi, Rıza oynadı
Baran söyledi, Rıza oynadı Şarkıcı Baran Bayraktar, Çeşme Spiaggia Grande Beach Club’ta gerçekleştirilen Happy Hour Party’de sahne aldı.
21.07.2018 Cadde
Baran söyledi, Rıza oynadı
Baran söyledi, Rıza oynadı Şarkıcı Baran Bayraktar, Çeşme Spiaggia Grande Beach Club’ta gerçekleştirilen Happy Hour Party’de sahne aldı.
21.07.2018 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Esat Yontunç ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.