Eşcinsellik

Eşcinsellik

Son dakika eşcinsellik haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan eşcinsellik gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan eşcinsellik haber sayfamızda...

Eşcinsellik

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 483 eşcinsellik haberi bulunmuştur.
Yanık: Sığınmacıların nüfusu ve doğurganlığı tehdit oluşturmuyor
Yanık: Sığınmacıların nüfusu ve doğurganlığı tehdit oluşturmuyor Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, “Sığınmacıların nüfus ve doğurganlığı şu an için bizim açımızdan bir tehdit oluşturmuyor” dedi. Yanık, 2022 yılı değerlendirme toplantısında medya kuruluşlarının Ankara temsilcileri ile 75. Yıl Huzurevi’nde bir araya geldi.
26.01.2023 Gündem
Bakan Yanık'dan sığınmacılara ilişkin açıklama!
Bakan Yanık'dan sığınmacılara ilişkin açıklama! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "Sığınmacıların nüfus ve doğurganlığı şu an için bizim açımızdan bir tehdit oluşturmuyor" dedi. "Akran zorbalığı meselesi şu anda bizim çok sıcak gündemimizde" diyen Yanık, bu sorunun mart ayında yapılması planlanan Çocuk Şurası'nın gündeminde yer alacağı bilgisini verdi.
25.01.2023 Gündem
Papa Benedictus'tan ilk fotoğraflar! 'Kural yok', tarihe geçecek
Papa Benedictus'tan ilk fotoğraflar! 'Kural yok', tarihe geçecek Naaşı Vatikan'da halka açılan eski papanın cenazesinde, yalnızca iki ülkeden resmi davetliler olacak. İstifa kararıyla 600 yıl sonra tarihe geçen Benedictus, cenaze töreniyle de bir ilke imza atacak.
2.01.2023 Dünya
'Nefret söylemi kimden gelirse gelsin tehlikeli'
'Nefret söylemi kimden gelirse gelsin tehlikeli' Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, LGBTİ+ karşıtlarının eylemini değerlendirirken yaptığı açıklamaya sosyal medya üzerinden yükselen tepkileri sosyal medya hesabından yanıtladı.
24.09.2022 Siyaset
Sansürün belgeli tarihi
Sansürün belgeli tarihi Doç. Dr. Ali Karadoğan ve Prof. Dr. Semire Ruken Öztürk’ün iki yıl süren çalışmasıyla ortaya çıkan üç ciltlik “Türkiye'de Sinema Sansürünün Tarihi”, 1988’e kadar sinemamızda uygulanmış sansür gerekçelerini detaylıca ortaya koyuyor.
5.04.2022 Kültür Sanat
Çin'de bu sefer de Friends sansürlendi
Çin'de bu sefer de Friends sansürlendi Çin'deki dijital yayın platformunda ilk sezonu yayımlanan Friends'te cinsellikle ilgili sahneler sansürlendi. Dövüş Kulübü'nün sonunun değiştirilmesi dünyada gündem olmuştu.
13.02.2022 Dünya
Macaristan'da eşcinsellik konusunda referandum düzenlenecek
Macaristan'da eşcinsellik konusunda referandum düzenlenecek Macaristan Başbakanı Viktor Orban, 18 yaşından küçükleri eşcinselliğe ve cinsiyet değişikliğine "teşvik etmeyi" yasaklayan yasal düzenlemeye yönelik eleştiriler nedeniyle konunun halk oylamasına götürüleceğini belirtti.
21.07.2021 Dünya
Merkel'den AB’nin bölünmemesi çağrısı
Merkel'den AB’nin bölünmemesi çağrısı Almanya Başbakanı Angela Merkel, Macaristan ve Polonya ile ilgili devam eden hukukun üstünlüğüne ilişkin tartışmada Avrupa Birliği’nin (AB) bölünmemesi gerektiğini bildirdi.
28.06.2021 Dünya
Merkel'den Türkiye ile Gümrük Birliği mesajı
Merkel'den Türkiye ile Gümrük Birliği mesajı Almanya Başbakanı Angela Merkel, Avrupa Birliği’nin (AB) Türkiye ile Gümrük Birliği’nin güncellenmesine ilişkin çalışmalara devam edeceğini söyledi.
25.06.2021 Dünya
Son dakika: AB'den Türkiye açıklaması! Anlaşma sağlandı
Son dakika: AB'den Türkiye açıklaması! Anlaşma sağlandı Gelen son dakika haberine göre; Almanya Başbakanı Angela Merkel, AB'nin Türkiye'ye göç anlaşması için 3 milyar euro verilmesinde anlaştığını açıkladı. Öte yandan AB Zirvesi devam ederken Türkiye ile ilgili görüşmelerin tamamlanmasının ardından zirve bildirisinin Türkiye hakkındaki bölümü kamuoyuyla paylaşıldı.
25.06.2021 Dünya
Maç öncesi ‘gökkuşağı’ gerilimi
Maç öncesi ‘gökkuşağı’ gerilimi Macaristan’da geçtiğimiz salı günü parlamentodan geçen eşcinsellik karşıtı tasarı, şimdi Avrupa Futbol Şampiyonası’nda gündem oldu. Münih Belediye Başkanı Dieter Reiter, Fransa maçında gökkuşağı renginde kaptanlık pazubandı takan Almanya Milli Takımı kalecisi Manuel Neuer’e UEFA’nın soruşturma başlatmasına ve Macaristan’da okullarda LGBTİ hakkında bilgilendirme yapılmasını yasaklayan yasayı onaylanmasına tepki gösterdi.
23.06.2021 Gündem
‘O film amcamı yanlış tanıttı’
‘O film amcamı yanlış tanıttı’ II. Dünya Savaşı’nda Nazi şifrelerinin kırılmasını sağlayan ünlü İngiliz bilgisayar bilimcisi Alan Turing’in yeğeni kitap yazdı. Yeğen Dermot Turing kitabında, Benedict Cumberbatch’in oynadığı Alan Turing’i anlatan filmi sert bir şekilde eleştirdi
21.04.2021 Dünya
Erotomani nedir, ne demek, erotoman belirtileri nelerdir? Masumiyet'te geçen Erotoman nedir, ne anlama geliyor?
Erotomani nedir, ne demek, erotoman belirtileri nelerdir? Masumiyet'te geçen Erotoman nedir, ne anlama geliyor? Erotomani anlamı araştırılıyor. Kelime ile ilgili detaylar gündeme geldi. Hülya Avşar, Deniz Çakır, Mehmet Aslantuğu'un rol aldığı Masumiyet'in yeni bölüm fragmanında geçen erotoman kelimesi izleyicileri meraklandırdı. Peki erotomani nedir? İşte erotoman ile ilgili ayrıntılar...
10.03.2021 Gündem
İletişim Başkanı Fahrettin Altun: Terör örgütleri tüm dünya için tehdit
İletişim Başkanı Fahrettin Altun: Terör örgütleri tüm dünya için tehdit İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Dijital Dünya Çalıştayı'nın açılış programında açıklamalarda bulunuyor. Altun konuşmasında terör örgütlerinin tüm dünya için tehdit teşkil ettiğini belirtirken, "FETÖ'yü himaye edenler büyük bir suça ortaklık yaptıklarının farkına varmalıdırlar. FETÖ de PKK gibi çağımızın gördüğü en alçak örgütlerdendir." ifadelerini kullandı.
6.03.2021 Siyaset
CHP'den istifa eden Haşim Teoman Sancar: Komployu bozacağım
CHP'den istifa eden Haşim Teoman Sancar: Komployu bozacağım Denizli Milletvekili Haşim Teoman Sancar’ın sosyal medyadan paylaştığı partisinden istifa ettiğine ilişkin tek cümlelik mesajı, tartışma başlattı.
2.03.2021 Gündem
Eşcinsellik hastalık mıdır? Eşcinselliğin tarihçesi ve bugünü
Eşcinsellik hastalık mıdır? Eşcinselliğin tarihçesi ve bugünü Eşcinsellik, bir türün bir bireyinin, kendisiyle aynı cinsiyetten bir diğer bireye karşı romantik veya cinsel bir çekim hissetmesi veya bu iki birey arasında cinsel etkileşim yaşanmasıdır. Gelin eşcinselliğin tarihçesine ve bugününe Molatik olalım...
24.02.2021 İlişkiler
Eşcinsellik karşıtı parlamenter, eşcinsel seks partisinde yakalanınca istifa etti
Eşcinsellik karşıtı parlamenter, eşcinsel seks partisinde yakalanınca istifa etti Macaristan anayasasında eşcinsel evlilikleri yasaklayan değişikliğin mimarı olan, Avrupa Parlamentosu (AP) Milletvekili Jozsef Szajer, Brüksel'deki bir eşcinsel barın üzerinde düzenlenen yasa dışı seks partisinde basıldı. Polisin yaptığı aramada, çantasında uyuşturucu bulunduğu belirtilen muhafazakar siyasetçi, göreini bıraktı.
2.12.2020 Dünya
Trump’ın adayı göreve başladı
Trump’ın adayı göreve başladı ABD Senatosu, Başkan Donald Trump’ın Yüksek Mahkeme yargıçlığı için aday gösterdiği muhafazakar yargıç Amy Coney Barrett’i onayladı.
28.10.2020 Dünya
Son dakika: Trump aday göstermişti! Ve onaylandı
Son dakika: Trump aday göstermişti! Ve onaylandı Son dakika haberine göre ABD Senatosu, Başkan Donald Trump'ın Yüksek Mahkeme yargıçlığı için aday gösterdiği muhafazakar yargıç Amy Coney Barrett'i onayladı.
27.10.2020 Dünya
Papa'nın eşcinsel çiftler açıklaması olay yaratır mı?
Papa'nın eşcinsel çiftler açıklaması olay yaratır mı? Papa Francis, 2013'te Papa olarak seçildiğinden beri enteresan açıklamalarla gündemi belirliyor adeta. Papa Francis bu kez de eşcinsel çiftler için bir medeni birliktelik yasası çıkartılması gerektiğini söylemiş...
23.10.2020 Dünya
Netflix'ten Suudi Arabistan'daki 'Cemal Kaşıkçı' sansürüne ilişkin itiraf
Netflix'ten Suudi Arabistan'daki 'Cemal Kaşıkçı' sansürüne ilişkin itiraf Netflix, Suudi Arabistan Veliaht bin Selman'ın, Cemal Kaşıkçı cinayeti nedeniyle eleştirildiği bir programı Suudi Arabistan'da yayından kaldırma karşılığında, "pedofili" ve "eşcinsellik" içerikli videoları yayınlamalarına izin verildiğini açıkladı.
15.09.2020 Dünya
'İmzana sahip çıkamıyorsun'
'İmzana sahip çıkamıyorsun' Türkiye’nin İstanbul Sözleşmesi’nden çıkabileceği yönündeki açıklamalara tepki gösteren CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun “Ne değişti de sözleşmeden çıkıyorsun? Attığın imzaya bile sahip çıkamıyorsun. İmza  atmışsın, bari arkasında dur” dediği öğrenildi.
16.07.2020 Siyaset
Son dakika: AK Parti’den barolar için jet çalışma! Büyükşehirlere ‘alternatif baro’
Son dakika: AK Parti’den barolar için jet çalışma! Büyükşehirlere ‘alternatif baro’ Son dakika haberlere göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın meslek örgütlerinin seçim sistemini değiştirme talimatı, AK Parti kurmaylarını jet hızıyla harekete geçirdi. İlk etapta baroların yönetim yapısı, seçim sistemi değişecek, büyükşehirlerde ikinci baro kurulabilecek.
7.05.2020 Siyaset
Din İşleri Yüksek Kurulu'ndan gayrimeşru ilişki açıklaması
Din İşleri Yüksek Kurulu'ndan gayrimeşru ilişki açıklaması Din İşleri Yüksek Kurulu, İslam'da zinanın ve bütün çeşitleriyle eşcinsel ilişkinin açık ve kesin bir şekilde haram olduğunu vurgulayan bir açıklama yaptı.
28.04.2020 Gündem
Son dakika! Din İşleri Yüksek Kurulu’ndan açıklama
Son dakika! Din İşleri Yüksek Kurulu’ndan açıklama Gelen bir son dakika haberine göre; Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu, İslam’da zinanın ve bütün çeşitleriyle eşcinsel ilişkinin açık ve kesin bir şekilde haram olduğunu açıkladı. Açıklamada, "İslam, zinanın yanı sıra bütün çeşitleriyle eşcinselliği de açıkça yasaklamıştır. Kur’an-ı Kerim’de eşcinsel ilişkinin çok çirkin bir fiil olduğu ve Allah’ın koyduğu sınırları çiğnemek anlamına geldiği açık ve kesin bir şekilde ortaya konmuştur. ifadeleri yer aldı.
28.04.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Eşcinsellik ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.