Escriba

Escriba

Son dakika Escriba haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Escriba gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Escriba haber sayfamızda...

Escriba

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 34 escriba haberi bulunmuştur.
Celta Vigo'da Escriba'nın görevine son verildi
Celta Vigo'da Escriba'nın görevine son verildi İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) kulüplerinden Celta Vigo, teknik direktör Fran Escriba'nın görevine son verdi.  
1.07.2020 İspanya La Liga
Okay Yokuşlu, Granada maçıyla sahalara dönüyor!
Okay Yokuşlu, Granada maçıyla sahalara dönüyor! A Milli Takım'ın 30 Mayıs'ta Yunanistan ile oynadığı özel maçta sağ dizinden sakatlık geçiren Okay'ın sakatlığının geçtiği ve pazar günü Granada maçında oynayabileceği bildirildi.
1.07.2020 İspanya La Liga
İspanyollar'dan Emre Mor yorumu
İspanyollar'dan Emre Mor yorumu Galatasaray'a transfer olan Emre Mor'un Celta Vigo'dan ayrılış süreciyle ilgili İspanyollar dikkat çekici bir değerlendirmede bulundu.
30.06.2020 Galatasaray
Emre Mor ve Okay Yokuşlu, Celta ile antrenmanlara başladı
Emre Mor ve Okay Yokuşlu, Celta ile antrenmanlara başladı Celta Vigo'da forma giyen milli futbolculardan Okay Yokuşlu ve Emre Mor takımın sezon öncesi kampına katıldı.
30.06.2020 Galatasaray
Duyurdular! Galatasaray, Okay'a talip...
Duyurdular! Galatasaray, Okay'a talip... İspanyol basını milli futbolcunun yeni sezonda farklı bir takımda forma giyebileceğini duyurdu. Takımdan ayrılabileceği belirtilen futbolcunun gönderilmek istenmediği ancak ciddi taliplerinin bulunduğuna dikkat çekildi. İngiliz ekipleri Tottenham ve West Ham United ile Galatasaray, Okay ile ismi geçen ekipler arasında sıralandı.
1.07.2020 İspanya La Liga
Escriba: Emre’nin iletişim sorunu var
Escriba: Emre’nin iletişim sorunu var Emre Mor hakkında konuşan Celta Vigo teknik direktörü Escriba “Emre Mor’un biraz iletişim problemi var. Kendisi için ödenen büyük paraların ve yaptığı hataların farkında” diye konuştu.
1.07.2020 İspanya La Liga
Celta Vigo'da teknik direktör değişikliği
Celta Vigo'da teknik direktör değişikliği Türk futbolcular Okay Yokuşlu ve Emre Mor'u kadrosunda bulunduran Celta Vigo'da teknik direktör Miguel Cardoso'nun görevine son verildi.
1.07.2020 İspanya La Liga
Gastroantep için geri sayım başladı
Gastroantep için geri sayım başladı UNESCO tarafından titizlikle seçilen Yaratıcı Şehirler Ağı’nda 116 şehir arasında yer almayı başararak adını tüm dünyaya duyuran Gaziantep, 20-22 Eylül tarihlerinde 40 ülkeden dünyaca ünlü 41 şefin de katılacağı “GastroAntep” Festivali, Gaziantep’in zengin mutfağı ve sahip olduğu kültür mirasını yerelden globale taşıyacak.
17.09.2018 Tatil
Villarreal, Calleja ile devam edecek
Villarreal, Calleja ile devam edecek İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) ekibi Villarreal'de teknik direktör Javi Calleja'nın sözleşmesi bir yıllığına uzatıldı.
1.07.2020 İspanya La Liga
Las Palmas'ta Marquez dönemi sona erdi
Las Palmas'ta Marquez dönemi sona erdi Las Palmas teknik direktörü Marquez, alınan kötü sonuçlar nedeniyle istifa etti.
1.07.2020 İspanya La Liga
Skorer TV - Günün Gelişmeleri
Skorer TV - Günün Gelişmeleri Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda Beşiktaş'ın Leipzig ile yapacağı maç öncesi teknik direktör Şenol Güneş ve Cenk Tosun basın toplantısı düzenledi. Tecrübeli teknik adam, derbide yaşananlarla da ilgili "Kimseyi provoke etmedik" dedi.   Beşiktaşlı Caner Erkin, F.Bahçeli yönetici Mahmut  Uslu'nun kendisi hakkında söylediği sözleri duyunca adeta çılgına döndü. Özel hayatıyla ilgili açıklamalara tepki vermek isteyen milli sol bek, teknik heyetin kararıyla takım otobüsüne bindirilmedi.   Arda Turan, Barcelona'nın Şampiyonlar Ligi'nde Sporting Lizbon'a karşı oynayacağı maçın kadrosuna alınmadı. Teknik Direktör Ernesto Valverde, sakatlıktan çıkmış olmasına rağmen art arda 3 maçtır Arda Turan'ı kadro dışı bıraktı.   Villarreal, Fran Escriba'nın yerine teknik direktörlüğe Javi Calleja'yı getirdi. Altyapıda görev alan Javi Calleja, böylelikle Enes Ünal'ın yeni hocası oldu.
25.09.2017 Programlar
Villarreal yeni teknik direktörünü altyapıdan seçti
Villarreal yeni teknik direktörünü altyapıdan seçti Villarreal, Escriba'nın yerine yeni teknik direktör olarak altyapı takımını çalıştıran Javi Calleja'yı göreve getirdi
1.07.2020 İspanya La Liga
Enes'in hocası Fran Escriba kovuldu
Enes'in hocası Fran Escriba kovuldu Villarreal, teknik direktör Fran Escriba'nın görevine son verdiğini açıkladı.
1.07.2020 İspanya La Liga
Enes Ünal, Villarreal'de
Enes Ünal, Villarreal'de Milli futbolcu Enes Ünal, 14 milyon euro bonservis bedeliyle artık La Liga'da...
1.07.2020 İspanya La Liga
Galatasaray Transfer Haberleri: Mehmet Ekici'de son dakika! G.Saray...
Galatasaray Transfer Haberleri: Mehmet Ekici'de son dakika! G.Saray... Cacares transferinden vazgeçen Trabzonspor'un Chedjou'ya talip olması üzerine Galatasaray Kulübünün kapısını çalan menajerler "Mehmet Ekici ile takas" önerisini ortaya attı.
30.06.2020 Galatasaray
Escriba: "Sabırsız olmanın cezasını çektik"
Escriba: "Sabırsız olmanın cezasını çektik" UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda sahasında Osmanlıspor'a 2-1 yenilen Villarreal'in teknik direktörü Fran Escriba, "Sabırsız olmanın cezasını çektik." dedi.
1.07.2020 Futbol
Villarreal Osmanlıspor maç sonucu 1-2 (Maçın özeti)
Villarreal Osmanlıspor maç sonucu 1-2 (Maçın özeti) UEFA Avrupa Ligi temsilcilerimizden Osmanlıspor dün akşam İspanya ekibi Villarreal ile karşı karşıya geldi. Villarreal Osmanlıspor maçında gülen taraf Osmanlıspor oldu. İşte Villarreal Osmanlıspor maçının özeti..
1.07.2020 Futbol
Villarreal - Osmanlıspor: 1-2
Villarreal - Osmanlıspor: 1-2 UEFA Avrupa Ligi L Grubu 4. hafta maçında temsilcimiz Osmanlıspor deplasmanda Villarreal'i 2-1 yendi.
1.07.2020 Futbol
Fran Escriba: 'Yarın umarım farklı olur'
Fran Escriba: 'Yarın umarım farklı olur' UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nun 4. haftasında yarın Osmanlıspor'u ağırlayacak Villarreal'in teknik direktörü Fran Escriba, "Türkiye'deki maçtaki ilk yarıyı tekrarlamamak için oynayacağız." dedi.
1.07.2020 UEFA Avrupa Ligi
"Hakemin verdiği karar doğru"
"Hakemin verdiği karar doğru" Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Villarreal maçının ardından açıklamalarda bulundu.
1.07.2020 Futbol
Osmanlıspor - Villarreal: 2-2
Osmanlıspor - Villarreal: 2-2 UEFA Avrupa Ligi L Grubu 3. hafta maçında Osmanlıspor sahasında Villarreal ile 2-2 berabere kaldı.
1.07.2020 Futbol
Escriba: “Gollü bir maç olursa bizim için sürpriz olur”
Escriba: “Gollü bir maç olursa bizim için sürpriz olur” Villarreal Teknik Direktörü Fran Escriba, Osmanlıspor maçıyla ilgili olarak, “Gollü bir maç olursa bizim için sürpriz olur. İki takımda dengeli oynadığı için söylüyorum bunu. Osmanlıspor’un şansını da içerideki maçlarda kuvvetli olduğu için yüksek olduğunu düşünüyorum” dedi.
20.10.2016 Futbol
Escriba: "Türkiye'ye gelme konusunda endişemiz olmadı"
Escriba: "Türkiye'ye gelme konusunda endişemiz olmadı" Villarreal Teknik Direktörü Escriba ve kaleci Andres Fernandez, UEFA Avrupa Ligi'nde karşılaşacakları Başkent temsilcisi Osmanlıspor maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.
1.07.2020 Futbol
Başkent’te umut çok
Başkent’te umut çok Osmanlıspor’un Avrupa Ligi gruplarına giderken yakaladığı 4 maçlık galibiyet serisi inanılmaz bir umut aşıladı. Hem Trabzonspor hem de Osmanlıspor başında Avrupa Ligi’nde 14 maçta hiç kaybetmeyen Mustafa Akçay, hücumu seven futbol anlayışıyla da pozitif bir görüntü çiziyor.
1.07.2020 Futbol
Osmanlıspor’un UEFA’daki rakiplerini tanıyalım
Osmanlıspor’un UEFA’daki rakiplerini tanıyalım UEFA Avrupa Ligi’nde Osmanlıspor L Grubu’nda Villareal, Steau Bükreş ve FC Zürih ile eşleşti. Grupta Villareal favori olarak gözükürken, gruptan çıkacak ikinci takımın ise diğer 3 ekip arasında oynanacak mücadeleler sonucunda belirlenmesi ön görülüyor.
1.07.2020 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Escriba ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.