Esed Rejimi

Esed Rejimi

Son dakika esed rejimi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan esed rejimi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan esed rejimi haber sayfamızda...

Esed Rejimi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.360 esed rejimi haberi bulunmuştur.
İran yanlısı gruplar vuruldu
İran yanlısı gruplar vuruldu ABD, Ürdün’de 3 Amerikalı askerin öldüğü saldırıya misilleme olarak Suriye ve Irak'ta, İran destekli gruplara hava saldırısı başlattı. 125 hassas bombanın kullanıldığı operasyonda 85 hedefin vurulduğunu açıklandı.
3.02.2024 Dünya
1000 doları veren gidiyor! Tel Rıfat ve Münbiç’te teröristlerden sivillere baskı
1000 doları veren gidiyor! Tel Rıfat ve Münbiç’te teröristlerden sivillere baskı Türkiye'nin olası operasyonuyla gündeme gelen Suriye'nin Tel Rıfat ve Münbiç kentlerinden yeni haberler de gelmeye devam ediyor. Terör örgütü PKK/YPG, her aileden bir kişiyi kendi saflarına alarak sivillerin şehirden ayrılmalarının önüne geçmeye çalışıyor. Bazı sivillerin ise teröristlere rüşvet verdiği belirtiliyor.
13.06.2022 Gündem
Katliam için bin dolar! PKK/YPG’li terörist itiraf etti
Katliam için bin dolar! PKK/YPG’li terörist itiraf etti Barış Pınarı Harekatı ile terörden temizlenen Tel Abyad bölgesinde 16 sivilin öldüğü, 32 kişinin de yaralandığı 4 bombalı saldırıyı düzenleyen ve istihbarat birimlerinin operasyonuyla yakalanan PKK/YPG’li teröristin ifadesi ortaya çıktı.
31.03.2022 Gündem
Facebook duyurdu! 4 grup için özel önlem alındı
Facebook duyurdu! 4 grup için özel önlem alındı İsmini "Meta" olarak değiştiren ABD’li teknoloji şirketi Facebook, geçen aylarda Pakistan ve Suriye merkezli dört hacker grubuna karşı önlem aldığını açıkladı.
16.11.2021 Teknoloji
İsrail: Rusya Suriye'deki saldırılarımıza  yeşil ışık yaktı
İsrail: Rusya Suriye'deki saldırılarımıza yeşil ışık yaktı İsrail İskan Bakanı Zeev Elkin, Rusya'nın İsrail'in Suriye'deki hava saldırılarını engellememeyi kabul ettiğini belirtti. Elkin, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve İsrail Başbakanı Naftali Bennett'in dün Rusya'nın Soçi kentinde yaptığı görüşmeye ilişkin İsrail basınına değerlendirmelerde bulundu.
23.10.2021 Dünya
Resmen hayal kırıklığı! 'Umduğumuz şeyi başaramadık'
Resmen hayal kırıklığı! 'Umduğumuz şeyi başaramadık' Gelen son dakika haberine göre; Birleşmiş Milletler (BM) Suriye Özel Temsilcisi Geir O. Pedersen, Suriye Anayasa Komitesi toplantılarının altıncı turunun hayal kırıklığıyla sonuçlandığını ve Komite toplantılarına bu şekilde devam edemeyeceklerini belirterek, "Elde etmeyi umduğumuz şeyi başaramadık. Yeni bir metin sunmamaya karar veren hükümet (Beşşar Esed rejimi) delegasyonuydu." dedi.
22.10.2021 Dünya
Esad rejiminin ateşkes anlaşmasını bozduğu açıklandı
Esad rejiminin ateşkes anlaşmasını bozduğu açıklandı Dera Merkezi Komitesi Sözcüsü Masalme, 1 Eylül'de Dera'da varılan ateşkes anlaşmasının rejim güçlerinin yeni taleplerde bulunması üzerine bozulduğunu ve kan dökülmemesi için bölgeden göç etmenin tek seçenekleri olduğunu belirtti.
4.09.2021 Dünya
AB, Suriye kaynaklı petrol sızıntısından endişeli
AB, Suriye kaynaklı petrol sızıntısından endişeli Avrupa Birliği (AB), Akdeniz'deki Suriye kaynaklı petrol sızıntısının çevresel etkilerinden endişe duyuyor.
1.09.2021 Ekonomi
Türkiye de devrede! Suriye'den denize petrol sızıyor
Türkiye de devrede! Suriye'den denize petrol sızıyor Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Suriye kaynaklı petrol sızıntısının Kıbrıs'a doğru ilerlemesine ilişkin, "Gelen ciddi miktardaki yakıtın KKTC'yi teğet geçeceği yönünde haber aldık, bu da bizi mutlu ediyor." dedi. Suriye'den petrol sızıntısıyla ilgili Türkiye'nin de devrede olduğu öğrenildi.
31.08.2021 Gündem
Suriye'deki bir mahallede sivillerin yüzde 80'i evinden oldu
Suriye'deki bir mahallede sivillerin yüzde 80'i evinden oldu Suriye'nin güneyinde Esed rejimi güçlerinin saldırdığı Dera ilinde uzlaşı görüşmeleri sürerken il merkezinde hedef alınan mahallelerde yaşayan yaklaşık 50 bin sivilin yüzde 80'inin evlerini geride bırakarak başka mahallelere göç ettiği bildirildi.
6.08.2021 Dünya
Esed rejiminin İdlib'e saldırısında 6 sivil hayatını kaybetti
Esed rejiminin İdlib'e saldırısında 6 sivil hayatını kaybetti Suriye'de Beşşar Esed rejimi ve destekçilerinin İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'ndeki ateşkesi ihlal ederek sivil yerleşimlere düzenlediği saldırıda, ilk belirlemelere göre 3’ü kadın, 2’si çocuk en az 6 sivil hayatını kaybetti.
17.07.2021 Dünya
Esed rejiminin İdlib'e saldırı
Esed rejiminin İdlib'e saldırı Suriye'de Esed rejimi ve destekçilerinin İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'ndeki ateşkesi ihlal ederek sivil yerleşimlere düzenlediği saldırıda, ilk belirlemelere göre 6 sivil öldü, 3'ü Sivil Savunma (Beyaz Baretli) çalışanı olmak üzere, toplam 6 sivil yaralandı.
17.07.2021 Haberler
Son dakika... ABD'nin Suriye'deki üssüne saldırı!
Son dakika... ABD'nin Suriye'deki üssüne saldırı! Suriye'nin Beşşar Esed rejimi ve İran destekli terörist grupların kontrolündeki Deyrizor'un Meyadin ilçesinden ABD'nin kontrolündeki Ömer petrol sahasına füze saldırısı düzenlendi.
28.06.2021 Dünya
Son dakika: AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Kılıçdaroğlu'na 'Katar' tepkisi
Son dakika: AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Kılıçdaroğlu'na 'Katar' tepkisi AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, bütün vatandaşların normale dönmek için aşı randevularına titizlikle riayet etmelerinin ve sağlıklarını bu şekilde korumalarının son derece önemli olduğunu söyledi. Çelik, Katar'dan gelen öğrencilerin sınavsız bir şekilde tıp eğitimi alacağı iddialarla ilgili olarak CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na tepki göstererek, "CHP'de özür dileyebilen, bununla açık şekilde yüzleşebilen öz güvenli kimseler vardı. Daha demokrat kimseler zaman zaman olabiliyordu. Fakat bir şey söyleniyor, bunun yalan olduğu ortaya çıkıyor, önüne koyuluyor, hiçbir şey olmamış gibi devam ediyorlar. Bu haber yalan bir haberdir. " dedi.
28.06.2021 Siyaset
Son dakika! Afrin'de terör saldırısı: Çok sayıda kişi hayatını kaybetti
Son dakika! Afrin'de terör saldırısı: Çok sayıda kişi hayatını kaybetti Son dakika haberine göre; Hatay Valiliği, terör örgütü YPG/PKK'nın Afrin'deki hastaneye saldırısında hayatını kaybeden sivillerin sayısının 13'e, yaralananların sayısının 27'ye yükseldiğini bildirdi. Dışişleri Bakanlığı, YPG/PKK'nın Tel Rıfat'tan Afrin'de bir hastaneye yaptığı ve çok sayıda sivilin öldüğü saldırıyı "şiddetle lanetledi"
12.06.2021 Gündem
İsrail'in Suriye'ye saldırı düzenlediği iddia edildi!
İsrail'in Suriye'ye saldırı düzenlediği iddia edildi! Beşşar Esed rejimi, İsrail'in Suriye'nin başkenti Şam'a ve ülkenin orta kesimindeki Humus iline saldırılar gerçekleştirdiğini öne sürdü. İsrail'den ise konuya ilişkin açıklama yapılmadı.
8.06.2021 Dünya
Son dakika... Suriye'de rejim Esed'in sözde devlet başkanlığı seçimini kazandığını duyurdu
Son dakika... Suriye'de rejim Esed'in sözde devlet başkanlığı seçimini kazandığını duyurdu Suriye'de Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi (BMGK) kararlarını hiçe sayan rejimin göstermelik adaylarla düzenlediği sözde devlet başkanlığı seçimini, rejimin lideri Beşşar Esed'in kazandığı ilan edildi.
27.05.2021 Dünya
Esed rejiminden bir bakan 10 yıl sonra Suudi Arabistan'da
Esed rejiminden bir bakan 10 yıl sonra Suudi Arabistan'da Beşşar Esed rejiminin Turizm Bakanı Muhammed Rami Rıdvan Martini'nin, Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü'nün (UNWTO) toplantısına katılmak üzere Suudi Arabistan'a gittiği bildirildi. Böylece 10 yıl sonra ilk kez bir rejim bakanının bu ülkeye gittiği duyuruldu.
26.05.2021 Dünya
Son dakika... Ortak Suriye açıklaması! 'Seçimler özgür ve adil olmayacak...'
Son dakika... Ortak Suriye açıklaması! 'Seçimler özgür ve adil olmayacak...' ABD, Fransa, Almanya, İtalya ve İngiltere dışişleri bakanları, ortak açıklama yaparak, Suriye'de yarın yapılacak seçimlerin, adil ve özgür bir ortamda olmayacağını ve herhangi bir meşruiyetinin bulunmadığını bildirdi.
25.05.2021 Dünya
Son dakika... Esed rejimi, terörist YPG/PKK'nın ele geçirdiği Tay Mahallesi'ni geri almayı hedefliyor
Son dakika... Esed rejimi, terörist YPG/PKK'nın ele geçirdiği Tay Mahallesi'ni geri almayı hedefliyor Esed rejimi yetkilileri, terör örgütü YPG/PKK'nın Kamışlı'da çatışarak ele geçirdiği Tay Mahallesi'nin seçimlerden sonra geri alınacağını söyledi. Yerel kaynaklar, Esed rejimi askeri yetkililerinin, mahalledeki rejim yandaşları Şebbiha milislerinin öfkesini yatıştırmak için en kısa sürede mahallenin kontrolün tekrar ele geçirileceğini taahhüt ettiği belirtiliyor.
3.05.2021 Dünya
ABD'li general: Esed-YPG/PKK gerilimini düşürmek istiyoruz
ABD'li general: Esed-YPG/PKK gerilimini düşürmek istiyoruz ABD Merkez Kuvvetler (CENTCOM) Komutanı Orgeneral Kenneth McKenzie, Suriye'nin kuzeydoğusunda Beşar Esed rejimi güçleri ile SDG ismini kullanan YPG/PKK arasındaki çatışmaların gelecek haftalarda daha da artmasını beklediklerini, ABD'nin ise gerilimi düşürmek için elinden gelen yardımı yapacağını söyledi.
22.04.2021 Dünya
AB'den 'Suriye'de kimyasal silah' açıklaması: Peşini bırakmayacağız
AB'den 'Suriye'de kimyasal silah' açıklaması: Peşini bırakmayacağız Avrupa Birliği (AB), Suriye'deki Esed rejiminin Kimyasal Silahlar Sözleşmesi kapsamındaki oy hakkını da içeren bazı hak ve ayrıcalıklarını askıya almasından memnuniyet duyulduğunu belirterek, rejimin kimyasal silah saldırıları gibi suçlarının tüm seviyelerde takipçisi olacağını bildirdi.
21.04.2021 Dünya
Son dakika... Türkiye'den Suriye rejiminin kimyasal silah kullanımına tepki!
Son dakika... Türkiye'den Suriye rejiminin kimyasal silah kullanımına tepki! Dışişleri Bakanlığı, Suriye'de rejim güçlerinin Şubat 2018'de Serakib'de kimyasal silah kullanımının uluslararası hukukun vahim bir ihlalini oluşturduğunu belirterek, saldırıların sorumlularının cezasız kalmaması çağrısını yineledi.
13.04.2021 Dünya
Jeffrey: Türk-Amerikan ilişkilerinde şu an hataya yer yok
Jeffrey: Türk-Amerikan ilişkilerinde şu an hataya yer yok Türk-Amerikan ilişkilerinin bugününü ve muhtemel seyrini değerlendiren ABD'nin eski Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey, ilişkilerin bugün çok da yakın olmadığına işaret ederek "Şu an ilişkilerde bir sakinleşme döneminde olduğumuzu düşünüyorum, 6 ay sonra ilişkilerin ne durumda olduğuna yeniden bakalım, daha iyi olacağına eminim." dedi.
5.04.2021 Dünya
ABD'den Suriye rejiminin kimyasal saldırılarının yıl dönümü hatırlatması
ABD'den Suriye rejiminin kimyasal saldırılarının yıl dönümü hatırlatması ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ned Price, önümüzdeki hafta, Suriye'nin kendi halkına yaptığı iki kimyasal silah saldırısının yıl dönümü olduğuna işaret etti.
4.04.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Esed Rejimi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.