Esim

Esim

Son dakika esim haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan esim gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan esim haber sayfamızda...

Esim

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 18.326 esim haberi bulunmuştur.
Kurum ailesi kameraların karşısında! Seçimi kazanırsa yapacağı ilk iş
Kurum ailesi kameraların karşısında! Seçimi kazanırsa yapacağı ilk iş AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, kameraların karşısına bu kez bir eş ve bir baba olarak çıktı. “Murat Kurum ile 24 Saat” belgeselinde, Kurum’un, seçim kampanyasının son günlerinde bir gününü nasıl geçirdiği, yoğun çalışma temposunun aile bireyleriyle ilişkilerine nasıl yansıdığı soruları yanıt buldu.
29.03.2024 Haberler
Kurum ailesinin bir günü! 'Çok iyi baba ama çocuklarıyla vakit geçiremiyor'
Kurum ailesinin bir günü! 'Çok iyi baba ama çocuklarıyla vakit geçiremiyor' AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, kameraların karşısına bu kez bir eş ve bir baba olarak çıktı. “Murat Kurum ile 24 Saat” belgeselinde, Kurum’un, seçim kampanyasının son günlerinde bir gününü nasıl geçirdiği, yoğun çalışma temposunun aile bireyleriyle ilişkilerine nasıl yansıdığı soruları yanıt buldu.
29.03.2024 Gündem
SMA'lı Berfin Ada'nın annesi: 23 aydır oruçlu bir bebek
SMA'lı Berfin Ada'nın annesi: 23 aydır oruçlu bir bebek Malatya’da dünyaya gelen ve 6 Şubat depreminin ardından evlerini kaybettikleri için İzmir'e yerleşen SMA Tip 1 hastası 23 aylık Berfin Ada Fırat'ın ailesi bağış kampanyasını tamamlamak için mücadeleye devam ediyor. Annesi Helin Fırat (20) kızının bakımından arta kalan zamanlarda sosyal medyada bağış toplamaya çalışırken babası Cem Fırat (22) da il il dolaşıp kızına destek istiyor.
29.03.2024 Gündem
Yasak aşkları çok konuşulmuştu! Bir örnek giyinip el ele yürüdüler
Yasak aşkları çok konuşulmuştu! Bir örnek giyinip el ele yürüdüler Aylar önce aşk yaşadıkları ortaya çıkan Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile bir diğer oyuncu Cansu Tosun'un babası Kenan Tosun, Nişantaşı’nda el ele objektiflere yansıdı. İkilinin bir örnek giyinmesi, dikkatlerden kaçmadı.
29.03.2024 Cadde
3 aylık hamile eşini öldürdü! 'Pes' dedirten savunma
3 aylık hamile eşini öldürdü! 'Pes' dedirten savunma Kütahya’da, 3 aylık hamile eşi Esra Uşak’ı (26) gittikleri akraba ziyaretinde bıçakla öldüren Enes Uşak (29) tutuklandı. Öte yandan Uşak’ın ifadesi ortaya çıktı.
28.03.2024 Gündem
'Özge'ye farklı duygular beslediğim için profesyonelliği karşısında ezilmiştim'
'Özge'ye farklı duygular beslediğim için profesyonelliği karşısında ezilmiştim' Şarkıcı Sinan Güleryüz, oyuncu Özge Özder ile altı yıldır mutlu bir evlilik sürdürüyor. İki yaşında Eva Luna adında kızları olan ünlü çiftten Güleryüz, "Oyunculuk teklifi alıyor musunuz?" sorusunu cevapladı.
28.03.2024 Cadde
Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'tan 'hapis cezası' açıklaması!
Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'tan 'hapis cezası' açıklaması! Ünlü model ve sunucu Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'un bir alışverişte karşılıksız çek verdikleri gerekçesiyle hapis cezası aldığı yönünde haberler basına yansıdı. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Akkuş, haberlerin gerçeği yansıtmadığını öne sürerek; bu durumdan psikolojik rahatsızlıkları olduğunu söylediği eski eşi Gonca Sağlam'ı sorumlu tuttu.
29.03.2024 Cadde
Fenomen eşini 58 yerinden bıçaklamıştı! Mahkemede şoke eden savunma
Fenomen eşini 58 yerinden bıçaklamıştı! Mahkemede şoke eden savunma Üsküdar’da YouTuber olan eşi Merve Veziroğlu’nu 58 yerinden bıçaklayan Yunus Yıldırım hakim karşısına çıktı. Yıldırım savunmasında, “Sinirden elime bıçağı aldım, elimden tuttu, ilk o beni kesti. Boğazımı sıktı o an bıçak elindeydi. Şimdi takipçi kazanmak için medyaya çıkıyor” dedi.
27.03.2024 Gündem
Hrant Dink cinayeti davasında tutuklu sanıkların tahliye talepleri reddedildi
Hrant Dink cinayeti davasında tutuklu sanıkların tahliye talepleri reddedildi Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in öldürülmesine ilişkin Yargıtay'dan dönen ve çoğu kamu görevlilerinin yargılandığı 15 sanıklı davada, tüm sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar verildi.
27.03.2024 Gündem
Eylem Tok ile ilgili şoke eden yeni detay! '4 katı fiyat vereyim, otelde isim geçmesin'
Eylem Tok ile ilgili şoke eden yeni detay! '4 katı fiyat vereyim, otelde isim geçmesin' Yazar Eylem Tok'un 17 yaşındaki oğlu Timur Cihantimur'un yaptığı kazada oğlu Oğuz Murat Aci'yi kaybeden acılı baba Özer Aci, “Ömrüm vefa ettiği müddetçe mücadeleme devam edeceğim. Okula arabayla gidip geldiği, 3-5 sefer ceza yediği varsayılıyor. Kaza geliyorum dedi, anne baba önlem almadı. ABD'de '4 katı fiyat vereyim, otelde isim geçmesin' yani vicdansızlıklarına devam ediyorlar. Daha oğlumun mezarına eşim hiç gidemedi” dedi.
27.03.2024 Haberler
Eylem Tok ile ilgili şoke eden yeni detay! '4 katı fiyat vereyim, otelde isim geçmesin'
Eylem Tok ile ilgili şoke eden yeni detay! '4 katı fiyat vereyim, otelde isim geçmesin' Yazar Eylem Tok'un 17 yaşındaki oğlu Timur Cihantimur'un yaptığı kazada oğlu Oğuz Murat Aci'yi kaybeden acılı baba Özer Aci, “Ömrüm vefa ettiği müddetçe mücadeleme devam edeceğim. Okula arabayla gidip geldiği, 3-5 sefer ceza yediği varsayılıyor. Kaza geliyorum dedi, anne baba önlem almadı. ABD'de '4 katı fiyat vereyim, otelde isim geçmesin' yani vicdansızlıklarına devam ediyorlar. Daha oğlumun mezarına eşim hiç gidemedi” dedi.
27.03.2024 Gündem
Eşi seviyor diye ekti, yaprağını bile kaynatıp içen var! '10 ağaçla başladık, 3 ülkeye satıyoruz'
Eşi seviyor diye ekti, yaprağını bile kaynatıp içen var! '10 ağaçla başladık, 3 ülkeye satıyoruz' Tayland’ı çok seviyor, sık sık ziyaret ediyordu. Bu sevgisi Tayland’da değil ama Türkiye’de onu hayatının aşkıyla buluşturdu. 2012 yılında Taylandlı Thipphawan ile tanışıp evlenen Mustafa Uysal, 2020 yılında Kovid-19 nedeniyle herkes gibi eve kapanmak zorunda kaldı. Ancak bu durum Mustafa ve eşine, hiç beklemedikleri kadar iyi bir boyuta ulaşan yeni bir iş kapısı oldu.
27.03.2024 Yaşam
Otobüste dehşeti yaşayan yaşlı çiftten sanıkların tahliyesine tepki! 'Biz gece uyuyamıyoruz'
Otobüste dehşeti yaşayan yaşlı çiftten sanıkların tahliyesine tepki! 'Biz gece uyuyamıyoruz' Mersin'de otobüste darp edilen engelli yaşlı adam ve eşi, olaydan sonra psikolojik sorunlar yaşadıklarını dile getirerek, sanıklara verilen cezaya ve tahliye kararına itiraz edeceklerini bildirdi.
26.03.2024 Gündem
Kılıçdaroğlu'nun 'Tunç Soyer' şaşkınlığı! Dikkat çeken görüşme
Kılıçdaroğlu'nun 'Tunç Soyer' şaşkınlığı! Dikkat çeken görüşme İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, aday gösterilmemesinin ardından Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmeyi açıkladı.
25.03.2024 Gündem
'Yargı'nın Ilgaz'ı Kaan Urgancıoğlu'ndan çarpıcı açıklamalar! 'Üçümüz arabada ağladık'
'Yargı'nın Ilgaz'ı Kaan Urgancıoğlu'ndan çarpıcı açıklamalar! 'Üçümüz arabada ağladık' Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi 'Yargı'da Pınar Deniz'le birlikte başrolü paylaşan Kaan Urgancıoğlu, Magazin D Haber Müdürü Asiye Acar'a hem diziyle hem de özel hayatıyla ilgili çok özel açıklamalarda bulundu. Başarılı oyuncu, pazar akşamlarına damga vuran dizideki en zorlandığı sahneyi analttı.
25.03.2024 Haberler
"İguanalarım beni bilim insanı yaptı"
"İguanalarım beni bilim insanı yaptı"  Türkiye onu 1960’lı yıllardaki romantik filmlerin jönü olarak tanıdı. Sinemadaki erotik film furyasından sonra paranın cazibesine kapılan birçok meslektaşı gibi sahneye çıkmadı, okumak için yurt dışına gitti. Oslo’da Ekoloji Bilimleri, Biyoloji ve Kimya okudu. Bilim insanı olarak Türkiye’ye döndü ve 1999-2002 yılları arasında Anavatan Partisi Milletvekili oldu, TBMM’de Çevre Komisyonu Başkanlığı yaptı.
23.03.2024 Pazar
Rusya'daki terör saldırısında son dakika... Hayatta kalanlar yaşadıklarını anlattı: Çizgi halinde sıkarak geldiler
Rusya'daki terör saldırısında son dakika... Hayatta kalanlar yaşadıklarını anlattı: Çizgi halinde sıkarak geldiler Rusya'daki kanlı terör saldırısını DEAŞ üstlendi. 115 kişinin öldüğü korkunç olayda hayatta kalanlar yaşadıklarını anlattı.
23.03.2024 Dünya
Çilek, tarlada 100 TL’den alıcı buluyor
Çilek, tarlada 100 TL’den alıcı buluyor Depremin vurduğu Hatay’ın bereketli topraklarında çilek hasadı başladı. Çilek, tarlada 100 TL’den alıcı buluyor.
23.03.2024 Ekonomi
Uludağ'a kar kalınlığı 58 santimetreye ulaştı! 40 yıl sonra bir ilk
Uludağ'a kar kalınlığı 58 santimetreye ulaştı! 40 yıl sonra bir ilk Türkiye’nin önemli kayak merkezlerinden olan Uludağ’da sezonun bitmesiyle beraber pistler boş kalırken, hava sıcaklığının ani düşmesiyle kar kalınlığı 58 santimetreye yükseldi.
22.03.2024 Gündem
Eşini öldüren kadın: Beni de kendini de yaktı
Eşini öldüren kadın: Beni de kendini de yaktı Kayseri’den, eşi Ahmet Uluyol'u (31) kendisine şiddet uyguladığı iddiasıyla öldüren Mervenur Uluyol'un (27), ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı. Sürekli şiddet gördüğünü öne süren Uluyol, "Ben onu öldürmesem o beni öldürecekti. Beni de kendini de yaktı" dedi.
22.03.2024 Gündem
Cem Öğet: İlhamımı eşimden ve kızımdan alıyorum
Cem Öğet: İlhamımı eşimden ve kızımdan alıyorum Birçok dizi ve filmin müziklerini yapan müzik direktörü Cem Öğet, önceki akşam eşi Müjgan Ferhan Şensoy ile akşam gezmesi dönüşü görüntülendi. İşini çok sevdiğini dile getiren Öğet, ilhamını ailesinden aldığını söyledi.
22.03.2024 Cadde
Alexander Djiku'dan Trabzonspor maçı yorumu! 'Şok ve dehşet içindeydik'
Alexander Djiku'dan Trabzonspor maçı yorumu! 'Şok ve dehşet içindeydik' Fenerbahçeli futbolcu Alexander Djiku, Trabzonspor maçının ardından yaşananlarla ilgili konuştu.
21.03.2024 Fenerbahçe
25 yıllık eşini 'aldattığı için öldürdüm' dedi! Hakim müebbet istedi
25 yıllık eşini 'aldattığı için öldürdüm' dedi! Hakim müebbet istedi Antalya'da tartıştığı 25 yıllık eşi Nadire Güzelçolak'ı (42) av tüfeğiyle başına ateş edip öldüren İbrahim Güzelçolak (49) hakkında ağırlaştırılmış ömür boyu hapis istendi.
21.03.2024 Gündem
Çocuklarını öldürdü, mektup yazdı: Sizler meleksiniz!
Çocuklarını öldürdü, mektup yazdı: Sizler meleksiniz! Kocaeli'de iki çocuğunu öldüren babanın yargılanmasına başlanırken sanığın çocuklarını boğarak öldürdükten sonra mektup yazdığı ortaya çıktı.
21.03.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Esim ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.