Esir

Esir

Son dakika esir haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan esir gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan esir haber sayfamızda...

Esir

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.424 esir haberi bulunmuştur.
‘Terör bataklığı kurutulacak’
‘Terör bataklığı kurutulacak’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak ziyaretinden dönüş yolunda uçakta yaptığı konuşmada “Irak’ta da Suriye’de de terör bataklığı sadece bizim çalışmamızla değil, her iki ülke yönetiminin müşterek gayretleriyle kurutulacaktır” dedi.
24.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel görüşmesiyle ilgili ilk açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel görüşmesiyle ilgili ilk açıklama Irak dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak ile terörle mücadelede atılabilecek adımlara ilişkin bilgileri aktarıken, Gazze için de net mesajlar verdi. Erdoğan, CHP lideri Özel ile beklenen görüşmesine ilişkin de konuştu. Erdoğan'ın gündeminde fahiş fiyatlara ilişkin atılacak yeni adımlar da vardı.
23.04.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör çukurları dümdüz edilecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör çukurları dümdüz edilecek Irak dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak ile terörle mücadelede atılabilecek adımlara ilişkin bilgileri aktarıken, Gazze için de net mesajlar verdi. Erdoğan, CHP lideri Özel ile beklenen görüşmesine ilişkin de konuştu. Erdoğan'ın gündeminde fahiş fiyatlara ilişkin atılacak yeni adımlar da vardı.
23.04.2024 Gündem
İstanbul’da Filistin mesaisi
İstanbul’da Filistin mesaisi İsrail-İran gerilimi nedeniyle dünyanın gözü Ortadoğu’ya çevrilmiş durumdayken, Gazze’yi gündemde tutmaya yönelik diplomasisine hız veren Türkiye, bugün İstanbul’da iki önemli konuğu ağırlayacak.
20.04.2024 Gündem
Ateşkes olana kadar bienal yok
Ateşkes olana kadar bienal yok Venedik Bienali’nde İsrail’i temsil etmek üzere seçilen sanatçı Ruth Patir, Gazze’de ateşkes sağlanana ve rehineler serbest bırakılıncaya kadar İsrail pavyonunu açmayı reddettiğini söyledi.
18.04.2024 Kültür Sanat
İlk ayak basan neden Barış Manço oldu? Bir Türk'ün bile yaşamadığı köy: Turkeye
İlk ayak basan neden Barış Manço oldu? Bir Türk'ün bile yaşamadığı köy: Turkeye İki farklı rivayet, kazanılan büyük bir zafer ve Hollanda’nın göbeğinde 'Türkiye' isimli köy! İlk Türk ziyaretçisi Barış Manço olan bu köy, 412 yıldır göndere çekilmiş ay yıldız gölgesinde yaşıyor. Üstelik yaşananların hepsi, birbirini İspanyollardan koruyan Türk ve Hollandalıların barış dolu duygularının vücut bulmuş hali.
12.04.2024 Yaşam
Haniye’nin 3 çocuğu Gazze’de öldürüldü
Haniye’nin 3 çocuğu Gazze’de öldürüldü İsrail’in Gazze’deki Şati Kampı’nda insansız hava aracıyla vurduğu otomobilde Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye’nin 3 oğlu ve 4 torunu yaşamını yitirdi. Haniye “Oğullarımın öldürülmesi Hamas’ın ateşkes taleplerini etkilemeyecek” dedi.
11.04.2024 Dünya
Türkiye'den Hamas Lideri Haniye'ye başsağlığı! 'İsrail hesabını verecek'
Türkiye'den Hamas Lideri Haniye'ye başsağlığı! 'İsrail hesabını verecek' Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı İbrahim Kalın, İsrail saldırısında şehit olan 3 oğlu ve torunları için Hamas Lideri Haniye'ye arayarak başsağlığı diledi. İsmail Haniye ile bir telefon görüşmesi gerçekleştiren Erdoğan, İsrail’in işlediği insanlık suçlarının hesabını hukuk önünde mutlaka vereceğini ifade etti.
10.04.2024 Gündem
Kahire’de çıkmaz! İki taraf da geri adım atmadı
Kahire’de çıkmaz! İki taraf da geri adım atmadı İsrail ve Hamas arasında Kahire’de süren müzakerelerde yeniden çıkmaza girildi. Her iki tarafın da tüm baskılara rağmen taleplerinden geri adım atmaya yanaşmadığı belirtiliyor.
10.04.2024 Dünya
İsrail’e karşı yeni tedbirler
İsrail’e karşı yeni tedbirler Türkiye’nin Gazze’ye havadan insani yardım talebini reddeden İsrail’e karşı yeni tedbirler hayata geçiriliyor. Dışişleri Bakanı Fidan “Ateşkes ilan edilene ve yardımların Gazze’ye kesintisiz ulaşmasına izin verilene kadar tedbirler devam edecek” dedi.
9.04.2024 Dünya
İçte ve dışta tepkilerin hedefi! İran'dan 'azami zarar' tehdidi
İçte ve dışta tepkilerin hedefi! İran'dan 'azami zarar' tehdidi İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Gazze’de yürüttüğü savaş ve İran, Lübnan ve Suriye’ye yönelik saldırılar nedeniyle tepkilerin hedefi haline gelirken, ülke içinde de huzursuzluk artıyor.
8.04.2024 Dünya
Gazze: Can kaybı 33 bini geçti
Gazze: Can kaybı 33 bini geçti İsrail’in Gazze'ye sürdürdüğü saldırılarda hayatını kaybeden Filistinlilerin sayısı en az 33 bin 37’ye, yaralananların sayısı ise 75 bin 668’e yükseldi.
4.04.2024 Dünya
Mümtehine Suresi Oku: Mümtehine Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Tefsiri, Diyanet Meali
Mümtehine Suresi Oku: Mümtehine Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Tefsiri, Diyanet Meali Mümtehine suresi, Kur’an-ı Kerim’in 60. suresidir. Sure toplam 13 ayetten oluşmaktadır. Mümtehine suresi tamamının Medine’de indirildiğine inanılır. Mushaftaki sırada altmışıncı, iniş sırasına göre doksan birinci suredir. Mümtehine suresi, Haşr suresinden sonra, Saf suresinden önce gelmektedir.
4.04.2024 Sureler
Papa’dan, Gazze’de çağrısı
Papa’dan, Gazze’de çağrısı Papa Francis, Vatikan'da düzenlenen Paskalya ayinindeki konuşmasında, "Gazze'ye insani yardım erişiminin sağlanması, rehinelerin derhal serbest bırakılması ve Gazze Şeridi'nde derhal ateşkes sağlanması için bir kez daha çağrıda bulunuyorum” dedi. Papa, savaşı 'her zaman saçmalık' olarak nitelendirdi.
31.03.2024 Dünya
İsrail’de Netanyahu’ya tepkiler büyüyor! 'Hiçbir şey işe yaramayacak'
İsrail’de Netanyahu’ya tepkiler büyüyor! 'Hiçbir şey işe yaramayacak' İsrail’in başkenti Tel Aviv’de toplanan binlerce kişi Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetini protesto etti. Gösteride konuşma yapan İsrailli Aviva Siegel, "Beni duyuyor musun Bibi? Zaferden bahsetmeyi bırak. Askeri baskıdan bahsetmeyi bırak. Hiçbir şey işe yaramayacak” dedi.
30.03.2024 Dünya
Moskova'da terör saldırısı! Kurtulmuş: Başka bir senaryonun parçası
Moskova'da terör saldırısı! Kurtulmuş: Başka bir senaryonun parçası Moskova’daki terör saldırısıyla ilgili konuşan Meclis Başkanı Kurtulmuş, " Burada da bazı ülkeler ‘vekil ülkeler’ olarak kullanılıyor, başka bir senaryonun parçası haline dönüştürülmeye çalışılıyor." dedi.
26.03.2024 Gündem
'İnci Taneleri'nde Azem oğlunu kurtarmak için seferber oldu! Sırat'ı dize getiren görüntüler
'İnci Taneleri'nde Azem oğlunu kurtarmak için seferber oldu! Sırat'ı dize getiren görüntüler Kanal D’nin; Yılmaz Erdoğan imzalı çok izlenen dizisi 'İnci Taneleri’nin dokuzuncu bölümü yayınlandı. Milyonları ekrana kilitleyen ve sosyal medyada çok konuşulan dizide, Azem'in oğlunu kurtardığı dakikalarda, Zahir'in otele gelip Dilber'in oğlu Alişan'ı götürmesi duygu dolu anlar yaşattı.
22.03.2024 Cadde
ABD Dışişleri Bakanı Blinken Sisi ile temaslarda bulundu
ABD Dışişleri Bakanı Blinken Sisi ile temaslarda bulundu ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, 6. Orta Doğu turu kapsamında geldiği Mısır'da Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi ile bir araya geldi.
21.03.2024 Dünya
‘Hangi terör odağına selam gönderdi’
‘Hangi terör odağına selam gönderdi’ MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, CHP lideri Özgür Özel’in “Gece telefon çalsın, ‘darbe oluyor’ desinler ama ‘gençler yapıyor’ desinler, ben o darbeye teslim olurum” ifadelerine sert tepki gösterdi.
21.03.2024 Gündem
İsrail Refah’ı vurdu
İsrail Refah’ı vurdu ABD Başkanı Biden, Refah’a yönelik operasyona karşı olduğunu açıkça aktarırken, Netanyahu ise “Başka yol yok” diye ısrar ediyor. Bununla birlikte İsrail ordusu itirazlara rağmen Refah’a hava saldırısı gerçekleştirdi.
20.03.2024 Dünya
Ateşkes için yeni manevralar
Ateşkes için yeni manevralar İsrail ile Hamas arasındaki müzakereler dolaylı olarak sürerken, Netanyahu, Hamas’ın son ateşkes teklifinin “akıl dışı” talepler içerdiğini öne sürdü, ayrıca Refah’a operasyonun onayını verdi.
16.03.2024 Dünya
Tüyler ürperten 'aşk merkezi!' 658 kişi kurtarıldı, aralarında erkekler de var
Tüyler ürperten 'aşk merkezi!' 658 kişi kurtarıldı, aralarında erkekler de var Filipinler’de, internette sevgili rolü oynayarak sahtecilik yapmaya zorlanan yüzlerce kişi bir dolandırıcılık merkezinden kurtarıldı.
14.03.2024 Dünya
Biz katile katil deriz
Biz katile katil deriz Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Katile katil, zalime zalim demekten bizi alıkoyamazlar. İsrailli yöneticiler, soykırımı saklamaya çalışmak yerine Gazze’de ölen bebeklerin hesabını versin” dedi.
13.03.2024 Gündem
Rusya'da Il-76 model nakliye uçağı düştü! Korkunç görüntüler
Rusya'da Il-76 model nakliye uçağı düştü! Korkunç görüntüler Sovyetler Birliği tarafından üretilen Il-76 model nakliye uçağı Rusya'nın Ivanovo şehri üzerinde düştü.
13.03.2024 Dünya
Gazze'deki savaşta son dakika... BBC işkenceyi ortaya koydu: Zorla soyup, üzerlerine köpek saldılar!
Gazze'deki savaşta son dakika... BBC işkenceyi ortaya koydu: Zorla soyup, üzerlerine köpek saldılar! Fransız gazetesi Liberation, yayınladığı karikatür ile büyük tepki çekti. Gazete, açlıktan ölümlerin yaşandığı Gazze halkı ile alay eden bir karikatür yayınladı. BBC'nin yaptığı araştırma ise, İsrail askerlerinin Filistinli sağlık çalışanlarına yönelik skandal işkenceyi ortaya koydu.
12.03.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Esir ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.