Eski Milletvekili

Eski Milletvekili

Son dakika eski milletvekili haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan eski milletvekili gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan eski milletvekili haber sayfamızda...

Eski Milletvekili

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 20.708 eski milletvekili haberi bulunmuştur.
Prof. Dr. Naci Görür'den uyarı! 'Bu bölge çok ciddi bir deprem bölgesi'
Prof. Dr. Naci Görür'den uyarı! 'Bu bölge çok ciddi bir deprem bölgesi' Bilim Akademisi üyesi, yer bilimci ve deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, yüzyılın felaketine neden olan 6 Şubat depremleriyle, binlerce kişinin yaşamını yitirdiği Hatay’da, depreme dirençli şehir yaratmak için herkesin katkı vermesi gerektiğini söyledi. Naci Görür, "Birden fazla İskenderun’u tehdit edecek deprem kaynağı var. Bu bölge çok ciddi bir deprem bölgesi. " dedi.
19.04.2024 Gündem
Savaş kaybetti, Öntürk kazandı!
Savaş kaybetti, Öntürk kazandı! Hatay’da CHP’li Lütfü Savaş ile AK Parti’nin adayı Mehmet Öntürk kıyasıya yarıştı. Öntürk yüzde 44,47 ile ipi göğüsleyen taraf oldu. Adıyaman ve Kilis CHP’ye, Şahlıurfa YRP’ye geçti. AK Parti Kahramanmaraş’ta yüzde 25, Malatyada ise yüzde 19 oy kaybına uğradı. MHP ise kalesi Osmaniye’de yüzde 15 oy kaybetti.
1.04.2024 Gündem
Baharın müjdecisi coşkuyla karşılandı
Baharın müjdecisi coşkuyla karşılandı Baharın gelişi, eski çağlardan beri, doğanın yeniden uyanışının, bolluğun, bereketin simgesi olarak kutlamalarla karşılanıyor.
22.03.2024 Gündem
İYİ Partili eski milletvekiline ofisinde bıçaklı saldırı
İYİ Partili eski milletvekiline ofisinde bıçaklı saldırı İYİ Parti Eski Milletvekili Ahmet Çelik, Bahçelievler'deki ofisinde kardeşi tarafından bıçaklandı.
12.03.2024 Haberler
İYİ Partili eski milletvekiline ofisinde bıçaklı saldırı
İYİ Partili eski milletvekiline ofisinde bıçaklı saldırı  İYİ Parti Eski Milletvekili Ahmet Çelik, Bahçelievler'deki ofisinde kardeşi tarafından bıçaklandı.
12.03.2024 Gündem
Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül’e 5 yıl hapis cezası
Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül’e 5 yıl hapis cezası MİT TIR'ları görüntülerinin yayınlanmasına ilişkin Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül’ün yargılandığı davada karar çıktı. Mahkeme, Gül’ü ‘silahlı terör örgütüne üye olmamakla birlikte örgüte bilerek ve isteyerek yardım etmek’ suçundan 5 yıl hapis cezasına çarptırdı.
28.02.2024 Gündem
CHP'de Hatay düğümü çözüldü! Lütfü Savaş kararı belli oldu
CHP'de Hatay düğümü çözüldü! Lütfü Savaş kararı belli oldu CHP, Hatay'da Lütfü Savaş ile devam edecek mi etmeyecek mi sorusu yanıt buldu. Gelen son dakika bilgisine göre CHP'nin Lütfü Savaş kararı kesinleşti.
19.02.2024 Gündem
CHP’de Hataysız ve heyecansız tanıtım
CHP’de Hataysız ve heyecansız tanıtım CHP’de Hatay düğümü, dünkü aday tanıtım toplantısında da çözülmedi. Yeniden aday gösterilmesi kararı tartışmalara yol açan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın ismi toplantıda anons edilmedi.
19.02.2024 Gündem
Barış Yarkadaş'tan flaş CHP çıkışı: Değişim işi çuvalladı, örgüt bir infial içinde
Barış Yarkadaş'tan flaş CHP çıkışı: Değişim işi çuvalladı, örgüt bir infial içinde CHP eski Milletvekili Barış Yarkadaş katıldığı canlı yayında flaş açıklamalarda bulundu. Yarkadaş, "Değişim işi çuvalladı. İlçe başkanları tepeden atamaları TV'den öğreniyor. Örgüt büyük bir infial halinde" açıklamasında bulundu.
1.02.2024 Gündem
Aday yapılan Adıgüzel’den İmamoğlu’na teşekkür
Aday yapılan Adıgüzel’den İmamoğlu’na teşekkür Battal İlgezdi’nin yerine Ataşehir’den aday gösterilen CHP eski milletvekili ve eski genel başkan yardımcısı Onursal Adıgüzel, sosyal medyadan açıklama yaptı.
28.01.2024 Gündem
AK Parti’li Galip Ensarioğlu: Bu millete hizmet etmek, şiarımızdır
AK Parti’li Galip Ensarioğlu: Bu millete hizmet etmek, şiarımızdır AK Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Halis Bilden için düzenlenen programda konuşan AK Parti Diyarbakır Milletvekili M. Galip Ensarioğlu, "Onlara hizmet edecek olana mı teslim edeceğiz, yoksa bu şehri, bu şehrin tarihi mekanlarında, şehrin göbeğinde, ilçelerinde hendekler kazanlara mı teslim edeceğiz? Tarihimizi tahrip edenlere mi teslim edeceğiz, Kurşunlu Cami’ye kurşun sıkanlara mı bu şehri teslim edeceğiz? Yoksa Kurşunlu Cami’ye sahip çıkıp ihya edenlere mi bu şehri teslim edeceğiz?" dedi.
22.01.2024 Gündem
Eski milletvekili Halil Özcan, son yolculuğuna uğurlandı
Eski milletvekili Halil Özcan, son yolculuğuna uğurlandı Ankara’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden 24, 25, 26, ve 27'nci Dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan'ın cenazesi, memleketinde son yolculuğuna uğurlandı.
8.01.2024 Gündem
Eski milletvekili Halil Özcan, hayatını kaybetti
Eski milletvekili Halil Özcan, hayatını kaybetti Eski AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan (59), tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
7.01.2024 Gündem
Bakan Bak: Bu ülkenin destanlarını anlatmaya devam edeceğiz
Bakan Bak: Bu ülkenin destanlarını anlatmaya devam edeceğiz Sarıkamış Harekatı'nın 109'uncu yılı anma etkinlikleri kapsamında, Kars'ın Sarıkamış ilçesinde şehitler anısına, 'Karı yorgan edenler' temasıyla yapılan kardan heykelin açılışı gerçekleştirildi. Açılışa katılan Bakan Bak, 'Şehidiyle, şehadetiyle güçlü bir Türkiye var. Bu ülkenin değerlerini, bu ülkenin destanlarını anlatmaya devam edeceğiz' dedi.
6.01.2024 Gündem
Kulisleri hareketlendiren CHP ve İmamoğlu iddiası: Kendi belirlemek istiyor
Kulisleri hareketlendiren CHP ve İmamoğlu iddiası: Kendi belirlemek istiyor CHP'deki aday belirleme süreci tartışmaları da beraberinde getirirken parti içinde belediye başkan adaylarının ön seçimsiz belirlenmesi tepkilere neden oldu.
5.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan hastane ziyareti
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan hastane ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Metal Sendikası Başkanı Pevrul Kavlak'ı ve AK Parti Şanlıurfa eski milletvekili Halil Özcan'ı hastanede ziyaret etti.
28.12.2023 Gündem
AK Parti'den hakeme saldırılan Faruk Koca için flaş karar
AK Parti'den hakeme saldırılan Faruk Koca için flaş karar AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın hakem Halil Umut Meler'e saldırısına ilişkin aldıkları kararı açıkladı.
12.12.2023 Haberler
AK Parti'den hakeme saldırılan Faruk Koca için flaş karar
AK Parti'den hakeme saldırılan Faruk Koca için flaş karar AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın hakem Halil Umut Meler'e saldırısına ilişkin aldıkları kararı açıkladı.
12.12.2023 Gündem
AK Parti Faruk Koca'yı ihraç istemiyle disipline sevk etti
AK Parti Faruk Koca'yı ihraç istemiyle disipline sevk etti AK Parti MKYK'da tutuklanan Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın ihraç istemiyle disipline sevkine karar verildi.
12.12.2023 Gündem
CHP Kocaeli eski milletvekili Hikmet Erenkaya kaza yaptı
CHP Kocaeli eski milletvekili Hikmet Erenkaya kaza yaptı İzmit’te cadde üzerinde iki otomobilin çarpıştığı kazada aralarında CHP Kocaeli eski Milletvekili Hikmet Erenkaya’nın da bulunduğu 3 kişi yaralandı.
17.11.2023 Gündem
İYİ Parti’de bir istifa daha
İYİ Parti’de bir istifa daha Ankara Milletvekili Adnan Beker, dün İYİ Parti’den istifa etti. Beker, Eskişehir Milletvekili İdris Nebi Hatipoğlu’ndan sonra İYİ Parti’den istifa eden ikinci milletvekili oldu.
17.11.2023 Gündem
İYİ Parti’de iki istifa daha
İYİ Parti’de iki istifa daha İYİ Parti’den dün iki istifa haberi peş peşe geldi.
11.11.2023 Gündem
İngiliz spiker kin kustu: Yahudilere bunu söylemeyi nasıl cüret edersin?
İngiliz spiker kin kustu: Yahudilere bunu söylemeyi nasıl cüret edersin? İngiliz televizyonuna katılan eski bir vekil, Gazze'de yaşanan insani krizden İsrail'i sorumlu tutunca, spiker ile tartıştı. Vekilin sözlerini daha sonra İngiltere Ulusal Yahudi Meclisi Başkanı Gary Mond tarafından da eleştirildi.
9.11.2023 Dünya
Eski milletvekili Aysel Tuğluk serbest bırakıldı
Eski milletvekili Aysel Tuğluk serbest bırakıldı Hakkari'de açılan bir dava nedeniyle hakkında çıkarılan yakalama kararı kapsamında gözaltına alınan eski Milletvekili Aysel Tuğluk, savunması alındıktan sonra serbest bırakıldı
8.11.2023 Gündem
CHP'de kurultay günü! Kılıçdaroğlu'ndan sert mesajlar: Sırtımdaki hançerlerle seçime girdim
CHP'de kurultay günü! Kılıçdaroğlu'ndan sert mesajlar: Sırtımdaki hançerlerle seçime girdim CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 38'inci Olağan Kurultay'da yaptığı konuşmada dikkat çeken mesajlar verdi.
4.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Eski Milletvekili ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.