Şehir turu attı! Farsız, camsız, bir o kadar da gamsız
Şehir turu attı! Farsız, camsız, bir o kadar da gamsız Bursa'da farları ve camları olmayan otomobille trafikte seyreden sürücü görenleri dehşete düşürdü. Restore edildiği tahmin edilen otomobil bir süre sonra sokak aralarına girerek gözden kayboldu.
6.02.2022 Gündem
Hurda araçlara yeniden can veriyor!
Hurda araçlara yeniden can veriyor! Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde eski otomobil ve motosikletlerle gönül bağı kuran Burak Kaya, şehir şehir gezerek mahalle aralarında bulduğu hurda araçlara yeniden can veriyor.
28.08.2019 Galeri
Klasik otomobil festivali bugün başladı!
Klasik otomobil festivali bugün başladı! Klasik otomobilseverlerin merakla beklediği, Antika Otomobil Federasyonu tarafından düzenlenen Klasik Otomobil Festivali bugün başladı. Mustafa Koç’tan Ayhan Işık’a, Zeki Alasya’dan Sadri Alışık’a birçok ünlünün de kullandığı otomobillerin yer aldığı festivalde, 500 klasik otomobil sergileniyor. İşte detaylar...
3.07.2018 Otomobil
Klasik araç severlerin dikkatine: Klasik Otomobil Fuarı başlıyor
Klasik araç severlerin dikkatine: Klasik Otomobil Fuarı başlıyor Klasik otomobil severler ve eski otomobillere ilgi duyanlar için Klasik Otomobil Festivali başlıyor. 29 Haziran-01 Temmuz 2018 tarihlerinde TÜYAP Fuar Merkezinde İstanbul Klasik Otomobil Fuarı yapılacak.
25.06.2018 Otomobil
Tarihe karışan 37 otomobil
Tarihe karışan 37 otomobil İşte Türkiye'de yakından tanınan ancak artık üretimde olamayan efsane 37 model...
15.02.2018 Otomobil
Uçan araba reklamı tuttu, işler arttı
Uçan araba reklamı tuttu, işler arttı Karadenizli bir kaportacının iş yerinin çatısına koyduğu eski otomobil, uzaktan bakınca "uçan araba" sanılıyor.
9.01.2018 Otomobil
Cumhuriyetle yaşıt otomobil
Cumhuriyetle yaşıt otomobil Elazığlı Ali Özen, on yıl önce satın aldığı cumhuriyetle yaşıt otomobilini evinin bahçesindeki garajında sergiliyor.1923 model Ford marka otomobile gözü gibi bakıyor. 10 yıl önce satın aldığı aracı evinin bahçesindeki garajda sergileyen Özen, “Bu tarz arabalara merakım var. Aracın resmi işlemini 3-4 yıl içerisinde tamamladım. Ruhsatı çıkarttım, muayenesini yaptırdım. Şuan muayenesi var, araba yürür bir şekilde. Bir problemi yok, trafiğe çıkabiliyor” dedi.Aracı satın aldığında siyah olduğunu anlatan Özen, “O boyayı ustalar silince alttan orijinal rengi çıktı. Otomobilin kaportası orijinal, alüminyum demir karışımı bir yapıya sahip. Zaten mıknatıs tam tutmuyor. Tabi ki bu arabanın motorunda ve bazı yerlerinde değişiklik yapılmış ama kaportasında değişiklik yapılmamış tamamen orijinal” diye konuştu.
11.09.2019 Yaşam