Espiye

Espiye

Son dakika Espiye haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Espiye gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Espiye haber sayfamızda...

Espiye

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 317 espiye haberi bulunmuştur.
Giresun'da heyelan: Birçok köy yolu ulaşıma kapandı
Giresun'da heyelan: Birçok köy yolu ulaşıma kapandı Giresun’un Espiye ilçesi Ericek grup yolunda yapılan yol çalışması sırasında heyelan meydana geldi. Heyelanda herhangi bir can kaybı ve yaralanma yaşanmazken, ulaşımın alternatif yollardan sağlanması yönünde uyarı yapıldı.
8.04.2024 Gündem
2024 ESPİYE SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Giresun Espiye Seçim Sonuçları ve Oy Oranları
2024 ESPİYE SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Giresun Espiye Seçim Sonuçları ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘Giresun Espiye Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Espiye ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘Giresun Espiye Seçim Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
31.03.2024 Bilgi Rehberi
Bakan Tunç: Hakim-savcı sayımız 24 bine ulaştı
Bakan Tunç: Hakim-savcı sayımız 24 bine ulaştı Giresun'da törene katılan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, ”2002 yılında 9 bin civarında hakim-savcımız varken, bugün bu sayı 24 bine ulaştı" dedi.
14.03.2024 Gündem
MHP 55 adayını daha açıkladı
MHP 55 adayını daha açıkladı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde adaylıkları kesinleşen 55 yeni adayın isim listesini yayımladı.
21.01.2024 Gündem
CHP'de yerel seçim hazırlığı! İşte belirlenen 125 adayın tam listesi...
CHP'de yerel seçim hazırlığı! İşte belirlenen 125 adayın tam listesi... CHP'de adaylar netleşmeye devam ediyor. Aday gösterilen 125 isim daha belli oldu.
21.12.2023 Gündem
Karadeniz Sahil Yolu'nda fırtınanın verdiği hasar ortaya çıktı
Karadeniz Sahil Yolu'nda fırtınanın verdiği hasar ortaya çıktı Giresun Espiye ilçesinde etkili olan fırtına nedeniyle dalgaların yıktığı duvar ve çökme yaşanan Karadeniz Sahil Yolu'nda oluşan hasarın boyutu, gün ağarınca ortaya çıktı.
21.11.2023 Haberler
Karadeniz Sahil Yolu'nda fırtınanın verdiği hasar ortaya çıktı
Karadeniz Sahil Yolu'nda fırtınanın verdiği hasar ortaya çıktı Giresun Espiye ilçesinde etkili olan fırtına nedeniyle dalgaların yıktığı duvar ve çökme yaşanan Karadeniz Sahil Yolu'nda oluşan hasarın boyutu, gün ağarınca ortaya çıktı.
21.11.2023 Gündem
Giresun'da fırtına etkili oldu: Valilik uyardı
Giresun'da fırtına etkili oldu: Valilik uyardı Giresun'un Espiye ilçesinde etkili olan fırtına nedeniyle kıyıda dalgaların aşındırdığı beton duvarın bir kısmı yıkıldı, sahil yolunda çökme kaynaklı hasar oluştu. Önlem alınan yolda ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanıyor.
20.11.2023 Haberler
Giresun'da fırtına etkili oldu: Valilik uyardı
Giresun'da fırtına etkili oldu: Valilik uyardı Giresun'un Espiye ilçesinde etkili olan fırtına nedeniyle kıyıda dalgaların aşındırdığı beton duvarın bir kısmı yıkıldı, sahil yolunda çökme kaynaklı hasar oluştu. Önlem alınan yolda ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanıyor.
20.11.2023 Gündem
Giresun'da feci kaza! Minibüs ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 2 yaralı
Giresun'da feci kaza! Minibüs ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 2 yaralı Giresun’da minibüs ile otomobilin kafa kafaya çarpıştığı trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.
31.08.2023 Gündem
Akıntıya kapılan Feyza'nın 7.5 saatlik mucize kurtuluşu
Akıntıya kapılan Feyza'nın 7.5 saatlik mucize kurtuluşu Giresun'un Espiye ilçesinde akıntıya kapılarak 3 kilometre açığa sürüklenen 41 yaşındaki Feyza Alya Turan, suda geçirdiği 7.5 saatlik yaşam mücadelesini anlattı. Verdiği mücadeleyle hayata tutunan Turan, akıntıya kapılanları panik yapmamaları konusunda uyarıyor.
5.08.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu: İklim değişikliğinin yıkıcı etkilerini yaşıyoruz
Bakan Uraloğlu: İklim değişikliğinin yıkıcı etkilerini yaşıyoruz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Son günlerde ülkemizde vuku bulan felaketler, iklim değişikliğinin yıkıcı etkilerini bir kez daha gözler önüne sermiştir. Artık daha radikal kararlar alacağız ve teknik elemanlarla yapacağımız tespitlerle bundan sonraki önlemleri artıracağız” dedi.
12.07.2023 Ekonomi
Boşandığı eşi ve kızını öldürmüştü! İkinci kez akıl sağlığı raporu istendi
Boşandığı eşi ve kızını öldürmüştü! İkinci kez akıl sağlığı raporu istendi Erzurum’da, boşandıktan sonra dini nikahla yaşamaya devam ettiği Ayşe İşlek (46) ile kızı Tuba Kızıl'ı (30) öldürdüğü suçlamasıyla 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasıyla tutuklu yargılanan Erdal Kızıl (53) için mahkeme heyeti, avukatının itirazı üzerine yeniden rapor alınmasına karar verdi.
30.05.2023 Gündem
3 kişi sandık başında can verdi
3 kişi sandık başında can verdi Trabzon, Rize ve Giresun’da biri seçim sandık görevlisi üç kişi oy kabininde seçim heyecanına dayanamayarak, kalp krizi geçirdi.
15.05.2023 Gündem
Espiye Seçim Sonuçları 2023: Cumhurbaşkanlığı Oy Oranları, Milletvekili Sayısı ve Oyların Partilere Göre Dağılımı Milliyet.com.tr’de
Espiye Seçim Sonuçları 2023: Cumhurbaşkanlığı Oy Oranları, Milletvekili Sayısı ve Oyların Partilere Göre Dağılımı Milliyet.com.tr’de Bugün gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçiminin ardından Espiye Seçim Sonuçları 2023 sayfasından Espiye için özel seçim istatistiklerine ulaşabileceğiniz gibi, diğer Giresun ilçeleri ile birlikte Türkiye’nin toplam 973 ilçesi için de seçim sonuçları verilerine ulaşabileceksiniz. Türkiye genelinde 08:00’de başlayan oy verme işlemleri, Espiye ilçesi ile birlikte diğer tüm ilçeler için 17:00 itibarıyla sona erecektir. Oy verme işlemlerinin sona ermesi ve YSK tarafından yayın yasağını kaldırılmasının hemen ardından Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce, Sinan Oğan’ın aldığı oy oranları Milliyet’in 14 Mayıs 2023 Espiye Seçim Sonuçları sayfasında yer alacaktır. İl il ve ilçe ilçe detaylı olarak seçim istatistiklerini görmek isterseniz; hangi aday ne kadar seçmenden toplamda kaç oy aldı, hangi parti toplam milletvekili sayısı olarak önde gidiyor, seçim sonuçları tamamen ne zaman açıklanacak, ilk açıklanan tahmini verilere göre en çok oy alan Cumhurbaşkanı adayı kimdir gibi soruların da yanıtları ile birlikte şehir şehir ve bölge bölge ayrıntılı olarak Milliyet.com.tr’nin 2023 Seçim sayfasında bulabilirsiniz. Sadece Espiye için bilgi almak isterseniz sizler için hazırladığımız rehberimizden 14 Mayıs 2023 Espiye Seçim Sonuçları sayfalarına erişebilirsiniz.
14.05.2023 Bilgi Rehberi
Sandık başında kalp krizi geçiren 3 kişi hayatını kaybetti
Sandık başında kalp krizi geçiren 3 kişi hayatını kaybetti Trabzon'un Akçaabat ilçesinde yaşlı bir kadın oy kullanırken geçirdiği kalp krizi sonrasında hayatını kaybetti. Giresun'un Espiye ilçesinde oy kabininde kalp krizi geçiren İbrahim Yıldız (85), yaşamını yitirdi. Rize'nin Pazar ilçesinde çay alım yerinde kurulan sandık başında kalp krizi geçiren AK Parti'nin sandık görevlisi Şeref Kurt ise (64), kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.
14.05.2023 Gündem
Giresun'da oy kullanırken kalp krizi geçiren yaşlı şahıs hayatını kaybetti
Giresun'da oy kullanırken kalp krizi geçiren yaşlı şahıs hayatını kaybetti Giresun’un Espiye ilçesinde 85 yaşındaki bir seçmen oy kullanırken geçirdiği kalp krizi sonrasında hayatını kaybetti.
14.05.2023 Gündem
Hem şehir, hem köyde konutlar tamamlandı
Hem şehir, hem köyde konutlar tamamlandı Afet bölgelerinde yeni yapılaşmalar için 1 yıllık hedefle hareket eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Giresun’daki sel felaketi ardından yapımını başlattığı konut, dükkan ve köy evlerini teslim etti.
7.04.2023 Ekonomi
Açıklamalar peş peşe geldi! Eğitime kar engeli
Açıklamalar peş peşe geldi! Eğitime kar engeli Milyonlarca öğrencinin merakla beklediği kar tatili haberleri gelmeye başladı! Diyarbakır, Adıyaman, Gaziantep başta olmak üzere olumsuz hava şartları nedeniyle sömestr tatili uzatıldı. İşte eğitime ara verilen o iller...
5.02.2023 Gündem
Tabuta tören kılıcı! Şehit Teğmen Öztürkmen'in vasiyeti ortaya çıktı
Tabuta tören kılıcı! Şehit Teğmen Öztürkmen'in vasiyeti ortaya çıktı Irak'ın kuzeyinde teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Teğmen Duabey Onur Öztürkmen’in (24) cenazesi, memleketi Gaziantep'te toprağa verildi. Öte yandan Şehit Teğmen Öztürkmen’in vasiyeti olduğu öne sürülen görüntü, sosyal medyada çok kez paylaşıldı.
28.11.2022 Gündem
Karısını öldüren şahsa ilk duruşmada müebbet
Karısını öldüren şahsa ilk duruşmada müebbet Rize’de eşini darp ederek öldürdükten sonra hakim karşısına çıkan şahıs ilk duruşmada ağırlaştırılmış müebbet ve 5 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırıldı.
24.11.2022 Gündem
TOKİ arsa ödemeleri nasıl olacak, başvuru nasıl yapılır? TOKİ arsaları nerede? İşte TOKİ arsa listesi
TOKİ arsa ödemeleri nasıl olacak, başvuru nasıl yapılır? TOKİ arsaları nerede? İşte TOKİ arsa listesi 'İlk Evim Arsa' için başvurular başladı. E-devlet ve Ziraat Bankası şubelerinden yapılan TOKİ arsa başvuruları için son tarih 7 Kasım. Peki, TOKİ arsaları nerelerde olacak, arsa ödemeleri asıl yapılacak? İşte Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yurt genelinde projelendirilen TOKİ arsaları ile ilgili merak edilenler.
14.10.2022 Bilgi Rehberi
TOKİ ARSA LİSTESİ: TOKİ arsaları nerede, hangi illerde var? İşte TOKİ arsa başvuru bedeli
TOKİ ARSA LİSTESİ: TOKİ arsaları nerede, hangi illerde var? İşte TOKİ arsa başvuru bedeli TOKİ arsa başvurusu nasıl yapılır? TOKİ arsa ve iş yeri başvuruları başladı. 250 bin sosyal konutun ardından arsa ve iş yeri başvurusu için de detaylar belli oldu. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk Evim İş Yerim' projesi kapsamında yer alan illeri de açıkladı. Peki, TOKİ arsa başvurusu nasıl yapılır? İşte başvuru şartları.
13.10.2022 Bilgi Rehberi
TOKİ ARSA ve İŞYERİ başvurusu nasıl yapılır, başvuru bedeli kaç lira? TOKİ arsa/işyeri başvuru şartları neler, fiyatları ne kadar? İl il arsa yerleri ve tapu teslim tarihi
TOKİ ARSA ve İŞYERİ başvurusu nasıl yapılır, başvuru bedeli kaç lira? TOKİ arsa/işyeri başvuru şartları neler, fiyatları ne kadar? İl il arsa yerleri ve tapu teslim tarihi Arsa - işyeri başvurusu başladı! Bir yandan da TOKİ konut başvuruları devam ediyor. Ekim ayı ile birlikte ilk arsam ve ilk işyerim başvuru süreci başlıyor. Konuyla ilgilenenler ise TOKİ arsa başvuru şartları ile işyeri başvuru sürecini araştırıyor. Peki, 2022 TOKİ işyeri ve arsa başvuru şartları neler, fiyatlar ne kadar?
10.10.2022 Bilgi Rehberi
TOKİ ARSA BAŞVURUSU nasıl, nereye yapılır? TOKİ arsa yerleri nerede, fiyatları ne kadar? İşte arsa başvuru şartları...
TOKİ ARSA BAŞVURUSU nasıl, nereye yapılır? TOKİ arsa yerleri nerede, fiyatları ne kadar? İşte arsa başvuru şartları... TOKİ arsaları ile ilgili peş peşe sorular geliyor. Bugün başlayan TOKİ arsa başvuru işlemleri nasıl, nereye yapılır? TOKİ arsa yerleri nerede, fiyatları ne kadar? İşte TOKİ arsa başvuru şartları...
10.10.2022 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Espiye ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.