Eşref Hamamcıoğlu

Eşref Hamamcıoğlu

Son dakika Eşref Hamamcıoğlu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Eşref Hamamcıoğlu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Eşref Hamamcıoğlu haber sayfamızda...

Eşref Hamamcıoğlu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 429 eşref hamamcıoğlu haberi bulunmuştur.
ÖZEL | Galatasaray, Okan Buruk'un sözleşmesini uzatıyor! Yıllık ücretine ciddi zam
ÖZEL | Galatasaray, Okan Buruk'un sözleşmesini uzatıyor! Yıllık ücretine ciddi zam Dursun Özbek'in başkanlığa seçilmesinin ardından Domenec Torrent'in yerine teknik direktörlük görevine getirilen Okan Buruk, rekorları altüst ettiği 2022-2023 sezonunda sarı-kırmızılıları şampiyonluğa taşımıştı. Galatasaray yönetimi, Okan Buruk'un sözleşmesini uzatıyor.
14.09.2023 Galatasaray
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten Anderson Talisca cevabı! '4-5 oyuncuya iyi teklif var'
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten Anderson Talisca cevabı! '4-5 oyuncuya iyi teklif var' Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılıların transfer çalışmalarına dair açıklamalarda bulundu. Başkan Özbek, Anderson Talisca'yla ilgili soruya cevap verdi.
13.06.2023 Galatasaray
Dursun Özbek: Kabadayılık oyunlarına gelmem
Dursun Özbek: Kabadayılık oyunlarına gelmem Galatasaray Spor Kulübü’nün Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı, Haliç Kongre Merkezi Haliç Salonu’nda düzenleniyor. Başkan Özbek gündeme dair açıklamalarda bulundu. Özbek, basketbol salonu için ise müjdeyi verdi.
25.03.2023 Galatasaray
Hüseyin Eroğlu'dan Galatasaray itirafı! 'Teklif etmişlerdi'
Hüseyin Eroğlu'dan Galatasaray itirafı! 'Teklif etmişlerdi' Spor Toto 1. Lig’e verilen devre arasında çalışmalarını Antalya’da gerçekleştiren Samsunspor’un deneyimli teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, Misli TV'ye önemli açıklamalarda bulundu.
7.01.2023 1.Lig
Sporda 2022 böyle geçti
Sporda 2022 böyle geçti 2022 yılı birbirinden renkli, coşkulu spor organizasyonlarına sahne oldu.
30.12.2022 Diğer
Galatasaray'da Torrent'in sözleşme feshi sonrası şok çıkış: Yazıktır, günahtır!
Galatasaray'da Torrent'in sözleşme feshi sonrası şok çıkış: Yazıktır, günahtır! Galatasaray'da ikinci kez başkan seçilen Dursun Özbek'in ilk icraatı teknik direktör değişikliği oldu. Ocak'ta Burak Elmas yönetiminin göreve getirdiği Domenech Torrent'in sözleşmesini fesheden Özbek, Okan Buruk'la 1+1 yıllık sözleşme imzaladı. İspanyol hocanın sözleşmesinin feshedilmesinin ardından çok konuşulacak eleştiri geldi.
25.06.2022 Galatasaray
Fenerbahçe ve Galatasaray devreye girdi! Genç savunmacı için transfer yarışı
Fenerbahçe ve Galatasaray devreye girdi! Genç savunmacı için transfer yarışı Süper Lig'in iki devi Fenerbahçe ve Galatasaray gelecek sezon için transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-lacivertliler ile sarı-kırmızılıların, 23 yaşındaki savunmacı için devreye girdiği iddia edildi. Portekiz basını, iki takımın transfer yarışını duyurdu.
20.06.2022 Fenerbahçe
Dursun Özbek'ten Galatasaray'a bayram hediyesi! Dünyaca ünlü yıldız...
Dursun Özbek'ten Galatasaray'a bayram hediyesi! Dünyaca ünlü yıldız... Galatasaray Kulübü'nde 2. Dursun Özbek dönemi geçen hafta resmen başlamıştı. Taraftara bayram hediyesi vermek isteyen sarı-kırmızılı kulübün başkanı, piyasa değeri 13 milyon euro olan ünlü yıldızı kadroya katmak için girişimlere başladı.
19.06.2022 Galatasaray
Galatasaray transfer için gündemine aldı! Fenerbahçe ile anılan dev forvet...
Galatasaray transfer için gündemine aldı! Fenerbahçe ile anılan dev forvet... Dursun Özbek'in başkan seçilmesinin ardından teknik direktörlük görevine de Okan Buruk'u getiren Galatasaray'da tüm gözler transfer dönemine çevrildi. Sarı-kırmızılıların, Fenerbahçe'nin de gündeminde olduğu iddia edilen dünyaca ünlü santraforu transfer etmek istediği iddia edildi. İşte detaylar...
19.06.2022 Galatasaray
Galatasaray için Fatih Terim iddiası! Teknik direktörlük için 4 aday
Galatasaray için Fatih Terim iddiası! Teknik direktörlük için 4 aday Galatasaray'ın 103. dönem yönetiminin belirlendiği kongrede rakibi Eşref Hamamcıoğlu'ndan fazla oy alan Dursun Özbek, 4 yıl aradan sonra tekrar başkanlık koltuğuna oturdu. Domenech Torrent'le yolları ayıracak olan Dursun Özbek yönetimi, yeni teknik direktörü takımın başına getirmek için kolları sıvadı. Sarı-kırmızılı kulüpte teknik adam seçimi öncesi ciddi uyarı geldi.
17.06.2022 Galatasaray
Jesus sonrası övgü dolu sözler: İsmail Kartal boş durmamış, helal olsun
Jesus sonrası övgü dolu sözler: İsmail Kartal boş durmamış, helal olsun Fenerbahçe yönetimi, Süper Lig'de geçen sezonun ikinci yarısında müthiş bir ivme yakalayan, takımın bu başarısında büyük pay sahibi olan teknik direktör İsmail Kartal'la yola devam etmedi. Mali genel kurulda deneyimli teknik adam için duygusal veda töreni düzenlendi. Sarı-lacivertli kulüp, ünlü teknik adam Jorge Jesus'la 1 yıllık sözleşme imzalarken, İsmail Kartal'a övgü dolu sözler geldi...
16.06.2022 Fenerbahçe
İşte Dursun Özbek'in ilk transferi! Anlaşma sağlandı
İşte Dursun Özbek'in ilk transferi! Anlaşma sağlandı Galatasaray’da yeni yönetim ilk transferini gerçekleştirmek üzere. Sarı Kırmızılılar yıldız isimle anlaşma sağladı.
16.06.2022 Galatasaray
Galatasaray'da ayrılık kapıda! Bir dönem kapanıyor
Galatasaray'da ayrılık kapıda! Bir dönem kapanıyor Galatasaray'da 11 Haziran'da yapılan Olağanüstü Genel Seçim'de başkanlığa Dursun Özbek geldi. Başkan Özbek sonrası hem teknik direktör seçimi hem de transferde sıcak gelişmelerin yaşanması beklenen sarı-kırmızılı kulüpte bir dönem kapanıyor.
15.06.2022 Galatasaray
Galatasaray Alman teknik adamla prensipte anlaştı! Son karar Dursun Özbek'in
Galatasaray Alman teknik adamla prensipte anlaştı! Son karar Dursun Özbek'in Galatasaray'da yapılan başkanlık seçimi sonrası Dursun Özbek yarışı kazandı. Sarı-kırmızılı kulüpte Torrent ile yolların ayrılması beklenirken Cenk Ergün yeni teknik direktör ile prensipte anlaşıldı.
14.06.2022 Galatasaray
Okan Buruk derken Dursun Özbek'ten sürpriz hamle! Galatasaray'a kupa canavarı teknik direktör
Okan Buruk derken Dursun Özbek'ten sürpriz hamle! Galatasaray'a kupa canavarı teknik direktör Galatasaray'da göreve seçilen yeni başkan Dursun Özbek henüz mazbatayı almasa da çalışmalara şimdiden başladı. Yeni sezon öncesi teknik direktörü belirlemek adına kurmaylarıyla birlikte yoğun mesai harcayan başkan Özbek'in yeni teknik direktörü netlik kazanmaya başladı.
13.06.2022 Galatasaray
Galatasaray'da Cenk Ergün geri dönüyor! 'Borcumuzu ödeyeceğiz'
Galatasaray'da Cenk Ergün geri dönüyor! 'Borcumuzu ödeyeceğiz' Galatasaray’da yeniden başkanlık koltuğuna oturan Dursun Özbek, dün lisenin “Pilav Günü”ne katıldı. Genel kurulun bu görevi vermesinin kendileri için önemli olduğunu dile getiren Özbek, “Bundan sonra borcumuzu Galatasaray’a ödeyeceğiz” diye konuştu. Galatasaray’da görevin alınmasının ardından ilk işin, iki adayın da “futbol aklı” olarak düşündüğü Cenk Ergün’ün göreve getirilmesi olacak.
13.06.2022 Galatasaray
İtalyan basını Galatasaray'ın teklifini açıkladı! Görüşmeler ortaya çıktı
İtalyan basını Galatasaray'ın teklifini açıkladı! Görüşmeler ortaya çıktı Galatasaray Kulübü'nde yeni başkan Dursun Özbek seçildi. Sarı-kırmızılılarda teknik direktör arayışı devam ederken İtalyan basını, seçim sürecinde Süper Lig devinin dünyaca ünlü teknik direktöre resmi teklifte bulunduğunu duyurdu. İşte detaylar...
13.06.2022 Galatasaray
Galatasaray'da Dursun Özbek koltuğu devraldı! 'Ölene kadar Galatasaray'
Galatasaray'da Dursun Özbek koltuğu devraldı! 'Ölene kadar Galatasaray' Dursun Özbek, 23 Ocak 2018’de bıraktığı Galatasaray başkanlığına dün yeniden ulaştı. Rakibi Eşref Hamamcıoğlu ile son ana kadar kıran kırana bir yarış geçiren Özbek, 135 oy fark attı, 2 bin 208 oyla başkanlık koltuğunu devraldı.
12.06.2022 Galatasaray
Galatasaray'da Dursun Özbek dönemi! Fatih Terim sesleri, 'Hocamız Okan Buruk'tu'
Galatasaray'da Dursun Özbek dönemi! Fatih Terim sesleri, 'Hocamız Okan Buruk'tu' Galatasaray Kulübü'nde Dursun Özbek, Eşref Hamamcıoğlu'nu geride bırakarak başkanlık koltuğuna oturdu. Sarı-kırmızılılarda Dursun Özbek'in başkan seçilmesinin ardından Fatih Terim sesleri yükseldi. Öte yandan Süper Lig devinde yeni yönetici "Ben gelseydim hocamız Okan Buruk'tu" dedi.
12.06.2022 Galatasaray
Galatasaray'da Burak Elmas'ın oyunun sırrı!
Galatasaray'da Burak Elmas'ın oyunun sırrı! Bir yıl görevde kalan ve Galatasaray başkanlığını dün itibariyle bırakan Burak Elmas’ın oyu kongrede tartışma konusu oldu
12.06.2022 Galatasaray
Erden Timur: Bundan sonra sorumluluk büyük
Erden Timur: Bundan sonra sorumluluk büyük Galatasaray'ın yeni başkanı Dursun Özbek’in ekibinde yer alan Erden Timur, çok mutlu olduklarını belirterek, "Bundan sonra sorumluluk büyük. Yapacak da çok iş var. Taraftarımızın da beklentisi büyük. İnşallah layık olabileceğiz. Çok zorlu bir süreç bekliyor" dedi.
11.06.2022 Galatasaray
Galatasaray yeni başkanı Dursun Özbek kimdir, kaç yaşında ve nereli? Ne iş yapıyor?
Galatasaray yeni başkanı Dursun Özbek kimdir, kaç yaşında ve nereli? Ne iş yapıyor? Galatasaray'da 2. Dursun Özbek dönemi... Yapılan seçim sonrası Dursun Özbek başkan seçildi. Bu gelişme sonrası "Dursun Özbek kimdir, kaç yaşında ve nereli?" soruları gelmeye başladı. İşte Özbek'in biyografisi...
11.06.2022 Skorer
Galatasaray'da ikinci Dursun Özbek dönemi! Seçim sonuçları açıklandı
Galatasaray'da ikinci Dursun Özbek dönemi! Seçim sonuçları açıklandı Galatasaray’ın yeni başkanı Dursun Özbek oldu. Özbek, toplam 2 bin 208 oy olarak başkan seçildi. Galatasaray’ın yeni başkanı Dursun Özbek, "Bu seçimde kazanan, kaybeden diye bir şey yok. Yarından itibaren hep beraberiz, kol kolayız. Hep beraber Galatasaray’ı, hepimizin, çocuklarımızın, torunlarımızın da gurur duyacağı bir hale getireceğiz” dedi.
12.06.2022 Galatasaray
Galatasaray'da olağanüstü seçimli genel kurul başladı
Galatasaray'da olağanüstü seçimli genel kurul başladı Galatasaray Spor Kulübü Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu, Galatasaray Lisesi'nde başladı. Dursun Özbek ve Eşref Hamamcıoğlu'nun sarı-kırmızlı kulübün başkanı olmak için yarıştığı olağanüstü seçimli genel kurul toplantısı öncesinde üyelere seslenen Galatasaray Başkanı Burak Elmas, görev sürecindeki ekip arkadaşlarına teşekkür etti ve iki başkan adayına başarılar diledi.
11.06.2022 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Eşref Hamamcıoğlu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.