Estetik

Estetik

Son dakika Estetik haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Estetik gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Estetik haber sayfamızda...

Estetik

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 13.992 estetik haberi bulunmuştur.
Bakan Özhaseki'den TOKİ açıklaması: Depremden sonra herkes gördü ki hiçbir tanesi yıkılmadı
Bakan Özhaseki'den TOKİ açıklaması: Depremden sonra herkes gördü ki hiçbir tanesi yıkılmadı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Eskiden bizim daha çok entel dantel geçinen tiplerimiz TOKİ'yi beğenmezlerdi. Yukarıdan bakarlardı. 'TOKİ konutları değil mi?' vesaire gibi böyle bir kekremsi ifadeyle de kendilerine sunarlardı. Ama depremden sonra herkes gördü ki TOKİ'nin şu ana kadar 20 yılda, 22 yılda yaptığı 1 milyon 340 bin konut var. Hiçbir tanesi yıkılmadı. O şiddetli depremlerde dayandı. Depreme dirençli konutlar yapıldığını, dosdoğru yapıldığını ispat etti" dedi.
17.03.2024 Ekonomi
Cenk Eren yüzüne estetik yaptırdı: Nerelerdesin diye sorup duruyordunuz
Cenk Eren yüzüne estetik yaptırdı: Nerelerdesin diye sorup duruyordunuz Ünlü şarkıcı Cenk Eren, yüzüne estetik yaptırdığını açıkladı. Eren, yüzünün son halini; "Nerelerdesin diye sorup duruyordunuz?" notuyla yayımladı.
18.03.2024 Cadde
Mesut insanlar fotoğrafhanesi
Mesut insanlar fotoğrafhanesi Ozan Sağdıç’ın eşsiz karelerinden oluşan “Fotoğrafçının Tanıklığı” sergisi Türkiye’nin 70 yıllık siyasi, sosyal ve kültürel hayatından bir panorama.
17.03.2024 Kültür Sanat
Plastik yüzlerin sebebi Selfie
Plastik yüzlerin sebebi Selfie Araştırmaya göre, “selfie kültürü” insanları filtrelenmiş fotoğraflar gibi görünmeleri için estetik ameliyatlar olmaya yönlendiriyor.
17.03.2024 Dünya
‘Yaratıcı olmak için yorulmayın’
‘Yaratıcı olmak için yorulmayın’ Esra Dermancıoğlu, oyuncu olmak isteyen gençlere verdiği tavsiyeyle sosyal medyanın gündemine oturdu.
17.03.2024 Cadde
'Yüz filtresi yaptığımda yapay zekaya dönüşüyorum!'
'Yüz filtresi yaptığımda yapay zekaya dönüşüyorum!' 'Okyanus' adlı single'ını 2016'da yayınlayan Derya Uluğ, Temmuz 2023'te kariyerinin ilk albümü 'Nefes'i müzikseverlerle buluşturdu. Müzik kariyerinin dışında sosyal medya paylaşımlaruyla da adından söz ettiren şarkıcı, "En çok kullandığın filtre nedir?" sorusuna verdiği cevapla dikkat çekti.
16.03.2024 Cadde
Tolga Güleç estetik yaptıran erkekleri tiye aldı: Burnum ve dudaklarımda botoks var!
Tolga Güleç estetik yaptıran erkekleri tiye aldı: Burnum ve dudaklarımda botoks var! Oyuncu Tolga Güleç, önceki gün komedyen Doğu Demirkol'u izlemeye gitti. Son dönemin gündemden düşmeyen atrtışması estetik hakkında konuşan Güleç, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
16.03.2024 Cadde
Bülent Cihantimur'dan ilk açıklama! Kaza gecesini anlattı
Bülent Cihantimur'dan ilk açıklama! Kaza gecesini anlattı Eyüpsultan’daki kazayla ilgili oğlu ve eski eşi Eylem Tok ABD'ye kaçan Bülent Cihantimur, Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na gelerek savcılığa ifade verdi. Cihantimur, adliyeye gelmeden önce yazılı açıklamasında olay gecesini anlattı.
15.03.2024 Gündem
Baba Bülent Cihantimur ile ilgili flaş gelişme! İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti
Baba Bülent Cihantimur ile ilgili flaş gelişme! İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti İstanbul’da ehliyetsiz kullandığı otomobille çarptığı Oğuz Murat Aci’nin ölümüne yol açan ve kazanın ardından annesi Eylem Tok’un yurt dışına kaçırdığı 17 yaşındaki T.C., annesiyle birlikte New York’ta görüntülenmişti. Bugün soruşuma ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Baba Bülent Cihantimur ifadesi alınmak üzere savcılığa davet edildi.
15.03.2024 Haberler
Baba Bülent Cihantimur ile ilgili flaş gelişme! İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti
Baba Bülent Cihantimur ile ilgili flaş gelişme! İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti İstanbul’da ehliyetsiz kullandığı otomobille çarptığı Oğuz Murat Aci’nin ölümüne yol açan ve kazanın ardından annesi Eylem Tok’un yurt dışına kaçırdığı 17 yaşındaki T.C., annesiyle birlikte New York’ta görüntülenmişti. Bugün soruşuma ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Baba Bülent Cihantimur ifadesi alınmak üzere savcılığa davet edildi.
15.03.2024 Gündem
Gökhan Özen'in doktorundan ‘temas’ yasağı
Gökhan Özen'in doktorundan ‘temas’ yasağı Şarkılarıyla 2000'li yıllara damga vuran Gökhan Özen bu kez sağlık sorunlarıyla gündemde. Ünlü şarkıcı İzmir konseri sonrasında çok ciddi bir enfeksiyon geçirdiğini söyleyerek doktorunun hiç kimseyle temas etmemesi gerektiği uyarısında bulunduğunu söyledi.
14.03.2024 Cadde
‘Erkeklere yakışmıyor’
‘Erkeklere yakışmıyor’ Bengü, Vadistanbul Magic World Eğlence Merkezi’nde görüntülendi.
14.03.2024 Cadde
Ramazan Bayramı tatilinde hangi ünlü nerede sahne alacak?
Ramazan Bayramı tatilinde hangi ünlü nerede sahne alacak? Turizm sezonunun başlangıç dönemine denk gelen Ramazan Bayramı tatilinde, Antalya ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti başta olmak üzere otellerde ünlü sanatçıların konser ve gösterileri olacak.
13.03.2024 Cadde
135 bin yolcu kapasiteli istasyon açıldı! Bakan Uraloğlu: 72.3 milyar TL yatırım yaptık
135 bin yolcu kapasiteli istasyon açıldı! Bakan Uraloğlu: 72.3 milyar TL yatırım yaptık Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-Sivas YHT Hattı’nın doğu batı hızlı tren hatlarının ana omurgası olduğunu belirterek, hat üzerindeki YHT İstasyonlarını hizmete açtıklarını açıkladı. Uraloğlu, “Bugün açılışını yaptığımız Akdağmadeni YHT İstasyonu, 135 bin yolcuya hizmet verecek. Bugün itibariyle Ankara-Sivas hattımızdaki 8 istasyondan 5’inin gar binalarını inşa etmiş olduk” dedi. Uraloğlu, Yozgat’ın ulaştırma altyapısına 72 milyar 363 milyon lira yatırım yaptıklarını açıklayarak, önemli 12 adet karayolu projesine de devam ettiklerini bildirdi.
13.03.2024 Ekonomi
Sorgun YHT Garı açıldı! 240 bin yolcuya hizmet verecek
Sorgun YHT Garı açıldı! 240 bin yolcuya hizmet verecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, geçtiğimiz yıl açılışı yapılan Ankara-Sivas YHT Hattı’nda şu ana kadar 885 bin yolcunun seyahat ettiğini belirterek, hat üzerindeki YHT garlarını da birer birer hizmete verdiklerini açıkladı. Uraloğlu, “Bugün açılışını yaptığımız Sorgun YHT Garı, 240 bin yolcuya hizmet verecek” dedi. Bakan Uraloğlu, şu anda 3 bin 600 kilometre hızlı tren hattında yapım çalışmalarının devam ettiklerinin altını çizdi.
13.03.2024 Ekonomi
Bengü: Erkekler estetik yaptırmasa daha iyi!
Bengü: Erkekler estetik yaptırmasa daha iyi! Bengü, çocukları Zeynep ve Selim ile birlikte Vadistanbul’da görüntülendi. Selim Selimoğlu ile mutlu bir evliliği olan şarkıcı, çocuklarıyla birlikte eğlence merkezine gelerek keyifli zaman geçirdi.
13.03.2024 Cadde
Cybertruck'ı mermi yağmuruna tuttu! Elon Musk haklıymış: 'Hâlâ tek parça halinde'
Cybertruck'ı mermi yağmuruna tuttu! Elon Musk haklıymış: 'Hâlâ tek parça halinde' Tanıtıldığı günden bu yana gerek ilginç tasarımı ve reklam çalışmalarıyla zaman zaman gündem olan Tesla Cybertruck, birçok dünyaca ismin garajında görmek istediği bir akıma dönüştü. Dayanıklılık konusunda da oldukça iddialı olan ve Elon Musk tarafından kurşun geçirmez olarak tanımlanan Cybertruck, çeşitli testlerde de başrolü oynuyor.
13.03.2024 Yaşam
Deprem konutları için ‘huzur’ ayarı
Deprem konutları için ‘huzur’ ayarı Kamu tarafından yapılacak konutların peyzaj tasarımlarında, depremzedelerde endişe ve gerginlik oluşturmayacak rahatlatıcı ve huzur verici açık yeşil alan düzenleme tekniklerine dikkat edilecek.
13.03.2024 Ekonomi
Oruçluyken botoks orucu bozar mı? Dolgu yaptırmak orucu etkiler mi?
Oruçluyken botoks orucu bozar mı? Dolgu yaptırmak orucu etkiler mi? Ramazan ayına sayılı günler kala botoks ve dolgu gibi enjeksiyonlu medikal estetik uygulamaların orucu bozup bozmadığı merak konusu oldu. Peki oruçluyken botoks yaptırılır mı, dolgu yaptırmak orucu bozar mı? İşte ayrıntılar...
11.03.2024 Ramazan Haberleri
'Yaptıkları bu tür işe saygı duyamıyorum!'
'Yaptıkları bu tür işe saygı duyamıyorum!' Kıbrıs'ta müzikseverlerle buluşan Bülent Serttaş, sahne öncesi çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Mutlu evliliğin sırrını paylaşan şarkıcı, ünlüler dünyasında etek giyip, oje süren isimleri hedef aldı.
11.03.2024 Cadde
Kadınların tercihi büyümeyi zıplatacak
Kadınların tercihi büyümeyi zıplatacak "Ailenin hangi konutu tercih edeceği kararını her zaman kadın veriyor. Bu yıl hırdavat, beyaz eşya ve vitrifiye ürünlerimizi satan 120 yeni deneyim alanı hedefliyoruz. Büyüme trendimiz beş yıl içinde her yıl çok hızlı artarak devam edecek"
11.03.2024 Milliyet Executive
Gökhan Türkmen: Estetik yaptırdığı halde 'yok' diyorlar!
Gökhan Türkmen: Estetik yaptırdığı halde 'yok' diyorlar! Magazin gündeminden düşmeyen tartışmaya son olarak Gökhan Türkmen de dahil oldu. 40 yaşındaki şarkıcı, "Son zamanlarda ünlülerin estetik haberleri çok konuşuluyor. Senin yorumun ne?" sorusunu cevapladı.
10.03.2024 Cadde
Sosyal medya hikaye oldu
Sosyal medya hikaye oldu Eğer milyarlarca sosyal medya kullanıcısından biriyseniz akışta bir şey paylaşmanın demode olduğunu gözlemlemişsinizdir. İnsanlar artık hikâyeler ve direkt mesajlarda takılıyor! Peki ne oldu da paylaşımlar azaldı. Uzmanlara sorduk.
9.03.2024 Pazar
Saç dökülmesi türüne göre çözüm önerileri
Saç dökülmesi türüne göre çözüm önerileri PRP, mezoterapi, kök hücre gibi onarıcı tedavi şekilleri genellikle var olan saçları güçlendirmek içindir. Kaybedilmiş saç köklerinin yeniden canlanmasını sağlamaz. Bu nedenle saç ekimi operasyonu saç kaybında uygulanan bir yöntemdir.
12.03.2024 Pazar
Hafsanur Sancaktutan: Beni seven böyle izlesin!
Hafsanur Sancaktutan: Beni seven böyle izlesin! Son olarak final yapan 'Ya Çok Seversen' dizisinde rol alan Hafsanur Sancaktutan, her zaman oyunculukta sınırlarının olduğunu söylerken, sıkça tartışma konusu olan estetiğe bakış açısını da anlattı.
9.03.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Estetik ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.