Estetik Operasyon

Estetik Operasyon

Son dakika estetik operasyon haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan estetik operasyon gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan estetik operasyon haber sayfamızda...

Estetik Operasyon

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.370 estetik operasyon haberi bulunmuştur.
9 saatlik ameliyata girmişti! Operasyonun bedeli dudak uçuklattı
9 saatlik ameliyata girmişti! Operasyonun bedeli dudak uçuklattı Yaptığı açıklamalarla ve iddialı paylaşımlarıyla sık sık magazin gündeminde adından söz ettiren Selen Görgüzel, geçtiğimiz gün yaptırdığı estetik operasyonun ardından sosyal medya hesabında son halini yayınlamıştı. Ünlü ismin ameliyat bedeli ortaya çıktı.
24.03.2024 Cadde
Selen Görgüzel tanınmaz halde! 'Çok gergin olduğum doğrudur'
Selen Görgüzel tanınmaz halde! 'Çok gergin olduğum doğrudur' Yönetmen Hamdi Alkan'ın eski eşi Selen Görgüzel, magazin gündeminden düşmüyor. Açıklamaları ve iddialı paylaşımlarıyla dikkat çeken şarkıcı, bu kez estetik operasyonla adından söz ettirdi. Yüzünü ve boynunu gerdiren Görgüzel, sosyal medya hesabından son halini paylaşırken, kısa süre sonra silmesi dikkatlerden kaçmadı.
23.03.2024 Cadde
Son hali olay olmuştu! Cenk Eren'in estetik faturası ortaya çıktı
Son hali olay olmuştu! Cenk Eren'in estetik faturası ortaya çıktı Estetikli ünlüler kervanına katılan son isim Cenk Eren olmuştu. Geniş bir hayran kitlesine sahip şarkıcının, geçtiğimiz günlerde basına yansıyan görüntüleri çok konuşulmuştu. Değişimiyle dikkat çeken Cenk Eren'in, yüz gerdirme operasyonuna ödediği fiyat dudak uçuklattı.
23.03.2024 Cadde
Lara: Sahnede beni dinleyenler 'Dişi Tatlıses' lakabını taktı
Lara: Sahnede beni dinleyenler 'Dişi Tatlıses' lakabını taktı Şarkıcı Lara, Larabesk adını taşıyan yeni albümünü çıkarmanın heyecanı yaşadığını söyledi. Lara, kendisine yakıştırılan Dişi Tatlıses lakabının sahnelerdeki arabesk performanslarından dolayı verildiğini açıkladı.
19.03.2024 Cadde
Cenk Eren yüzüne estetik yaptırdı: Nerelerdesin diye sorup duruyordunuz
Cenk Eren yüzüne estetik yaptırdı: Nerelerdesin diye sorup duruyordunuz Ünlü şarkıcı Cenk Eren, yüzüne estetik yaptırdığını açıkladı. Eren, yüzünün son halini; "Nerelerdesin diye sorup duruyordunuz?" notuyla yayımladı.
18.03.2024 Cadde
Plastik yüzlerin sebebi Selfie
Plastik yüzlerin sebebi Selfie Araştırmaya göre, “selfie kültürü” insanları filtrelenmiş fotoğraflar gibi görünmeleri için estetik ameliyatlar olmaya yönlendiriyor.
17.03.2024 Dünya
Ozon tedavisi sırasında rahatsızlandı! Ruhsatsız klinikte şoke eden ölüm
Ozon tedavisi sırasında rahatsızlandı! Ruhsatsız klinikte şoke eden ölüm Nevşehir'de ruhsatsız işletildiği öne sürülen özel klinikte ozon tedavisi sırasında fenalaşan Eda Özden (36), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
6.03.2024 Gündem
İsveç'ten İstanbul'a gelerek 3 estetik operasyon geçirdi! 1 gün sonra ölü bulundu
İsveç'ten İstanbul'a gelerek 3 estetik operasyon geçirdi! 1 gün sonra ölü bulundu İsveç'ten İstanbul'a gelerek özel bir hastanede estetik ameliyat olduktan 1 gün sonra hayatını kaybeden 33 yaşındaki kadının ailesi şikayetçi oldu.
4.03.2024 Haberler
İsveç'ten İstanbul'a gelerek 3 estetik operasyon geçirdi! 1 gün sonra ölü bulundu
İsveç'ten İstanbul'a gelerek 3 estetik operasyon geçirdi! 1 gün sonra ölü bulundu İsveç'ten İstanbul'a gelerek özel bir hastanede estetik ameliyat olduktan 1 gün sonra hayatını kaybeden 33 yaşındaki kadının ailesi şikayetçi oldu.
4.03.2024 Gündem
Rafet El Roman'dan 'estetik' tepkisi! 'Fake, kurgu, montaj'
Rafet El Roman'dan 'estetik' tepkisi! 'Fake, kurgu, montaj' Şarkıcı Rafet El Roman, hakkında çıkan estetik haberlerine cevap verdi. Basına yansıyan görüntüsü ile günlerdir magazin gündeminden düşmeyen 55 yaşındaki sanatçı, sosyal medyada yorum yağan yüzündeki değişim hakkında konuştu.
1.02.2024 Cadde
İzlenmesi Gereken Diziler 2024: Mutlaka İzlenmesi Gereken Yerli ve Yabancı En İyi Diziler Listesi
İzlenmesi Gereken Diziler 2024: Mutlaka İzlenmesi Gereken Yerli ve Yabancı En İyi Diziler Listesi Televizyon kanallarında gösterime girdiği andan bu yana izlenme rekorları kıran pek çok yerli ve yabancı diziler yer alıyor. Konuları, oyunculukları ile seyircileri ekran başına kilitleyen bu dizilerden bazıları eski olsa da günümüzde hala izlememiş olanlar da. Gelmiş geçmiş en diziler arasında yer alan bu içeriklerin bazıları Netflix’te de izlenebilir. İzlenmesi gereken diziler için "Mutlaka İzlenmesi Gereken Yerli ve Yabancı Gelmiş Geçmiş En İyi Diziler Listesi 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
3.01.2024 Kültür Sanat
Yılbaşı hediyesi estetik faturası
Yılbaşı hediyesi estetik faturası  Bu yıl çok sayıda kişinin yılbaşı hediyesi olarak eşlerinin, yakınlarının estetik operasyon ücretini üstlendiği ortaya çıktı. Hediyelikler arasında botoks ve dolgu başı çekiyor!
25.12.2023 Dünya
Seda Sayan ablası Nursel Sayan'a estetik yaptırdı! Değişimi gündem oldu
Seda Sayan ablası Nursel Sayan'a estetik yaptırdı! Değişimi gündem oldu Yaptırdığı estetiklerle çok konuşulan Seda Sayan, ablası Nursel Sayan'a kendi uzmanını önerdi. Doktorun öncesi ve sonrası görüntüleri paylaşması üzerine Seda Sayan'ın ablası Nursel Hanım, eski ve yeni haliyle magazin gündemine bomba gibi düştü.
21.11.2023 Cadde
Estetiği reddetti ‘yorgunum’ dedi
Estetiği reddetti ‘yorgunum’ dedi Los Angeles’taki bir film galasında şiş ve gergin yüzüyle dikkati çeken Brezilyalı manken Adriana Lima’nın (42) estetik operasyon geçirdiği öne sürüldü.
17.11.2023 Cadde
Estetik bağımlısı Katie Price: Ucubeye döneceğimi bilsem de durduramıyorum!
Estetik bağımlısı Katie Price: Ucubeye döneceğimi bilsem de durduramıyorum! Sık sık yaptırdığı estetik operasyonlarla gündeme gelen ve daha önce Türkiye'de de birçok kez ameliyat olan model Katie Price, 'Go Love Yourself' adlı podcast yayınında durmadan geçirdiği estetik operasyonlarla ilgili konuştu.
17.10.2023 Cadde
İkiz kardeşi olmadan tatile çıktı! Nurcan Şencan'ın Çeşme keyfi
İkiz kardeşi olmadan tatile çıktı! Nurcan Şencan'ın Çeşme keyfi Bir dönem ilgiyle izlenen moda ve stil yarışma programının finalistlerinden Nurcan Şencan, ikiz kardeşi Aycan olmadan tatile çıktı. Çeşme'de deniz ve güneşin tadını çıkaran Nurcan, The Beach of Momo’da görüntülendi.
9.08.2023 Cadde
Katie Price: Kızım çok çirkindi, istersen internetten bak!
Katie Price: Kızım çok çirkindi, istersen internetten bak! Üst üste yaptırdığı estetik operasyonlarla adından söz ettiren TV yıldızı Katie Price, Peter Andre'den dünyaya gelen 16 yaşındaki kızı Princess hakkında dikkat çeken bir itirafta bulundu. Price'ın kızı Princess, kıvırcık saçları ve mavi gözleriyle annesinin gençlik yıllarına benzetiliyor. Genç kız, son olarak bir modellik firmasıyla anlaşma imzalamıştı.
22.07.2023 Cadde
Ebru Polat: Doğuştan gelen bir güzelliğim var
Ebru Polat: Doğuştan gelen bir güzelliğim var Ebru Polat, önceki gün Nişantaşı City's AVM'de objektiflere yansıdı. Güzelliği ve fit hali ile yıllara meydan okuyan 40 yaşındaki şarkıcı, basın mensuplarının 'estetik' sorusunu cevapladı.
18.07.2023 Cadde
13'üncü kez bıçak altına yatan ünlü modelin annesi konuştu: Göğüsleri gülünç görünüyor!
13'üncü kez bıçak altına yatan ünlü modelin annesi konuştu: Göğüsleri gülünç görünüyor! Sık sık yaptırdığı estetik operasyonlarla gündeme gelen ve daha önce Türkiye'de de birçok kez ameliyat olan model Katie Price'ın annesi Amy Price, kızının son haliyle ilgili konuştu. 13 kez göğüs estetiği yaptıran ünlü ismin annesi, Katie'nin durumuyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
5.07.2023 Cadde
Estetik ameliyat olan Songül Karlı'nın son hali!
Estetik ameliyat olan Songül Karlı'nın son hali! Ünlüler dünyasında adından sıkça söz ettiren isimlerden olan Songül Karlı, geçtiğimiz günlerde estetik operasyon geçirmişti. Ünlü şarkıcı, ameliyat sonrası ilk kez fotoğraf paylaştı.
2.05.2023 Cadde
Seda Sayan: Millet yaptırıp yaptırıp 'bende hiçbir şey yok' diyor
Seda Sayan: Millet yaptırıp yaptırıp 'bende hiçbir şey yok' diyor Geçirdiği çok sayıda estetik operasyonlarıyla sık sık gündeme gelen 60 yaşındaki ünlü şarkıcı Seda Sayan, geçtiğimiz günlerde güzellik uğruna yeniden bıçak altına yatmıştı. Sosyal medya hesabından yayınladığı videoda "Lolita olacağım" açıklamasıyla herkesi şaşırtan ünlü şarkıcı, estetik yaptırıp da söylemeyenleri hedef aldı.
24.04.2023 Cadde
Seda Sayan bayramda da doktorun kapısını çaldı! 'Lolita olacağım'
Seda Sayan bayramda da doktorun kapısını çaldı! 'Lolita olacağım' Yıllara meydan okuyan Seda Sayan, yaptırdığı estetik operasyonların etkisiyle her geçen gün daha da genç bir görünüme kavuşuyor. Daha önce 'Fransız Askısı' adlı yüz germe işlemine başvuran, dudak liftingi yaptıran, silikonlarını yenileten ve gıdısını gerdiren ünlü isim; son olarak 'Lolita Lift' adı verilen bir işlem yaptırmak için harekete geçti. Sayan, o anları sosyal medyadan da paylaştı.
23.04.2023 Cadde
Zeynep Beşerler'in menajerinden 'ayrılık' iddialarına yanıt
Zeynep Beşerler'in menajerinden 'ayrılık' iddialarına yanıt Ünlü oyuncu Zeynep Beşerler, 2013 yılında evlendiği iş adamı Emir İçgören’le boşanacakları iddialarına menajeri aracılığıyla yanıt verdi. 'Anlatırsam Aşık Olurum', 'Mavi Pansiyon' ve Kanal D'nin fenomen dizisi 'Arka Sokaklar' gibi yapımlarda rol alan oyuncu Zeynep Beşerler, evlendikten sonra kariyerine son vermişti.
12.04.2023 Cadde
81 yaşında estetik olan Bedia Akartürk'ten açıklama!
81 yaşında estetik olan Bedia Akartürk'ten açıklama! Türk Halk Müziği sanatçısı Bedia Akartürk, Samsun'da estetik operasyon geçirdi. Türk Halkı için estetik olduğunu belirten Akartürk, "Dünyada iki şeye aşığım. Biri türkülerime, biri de halkıma. Onlara türkülerimi en iyi şekilde inceleyerek okudum. Bir de kendim güzel olayım diye onun üzerine durdum. Onlar beni hep dinç ve güzel görsünler" dedi.
25.01.2023 Magazin
81 yaşında estetik olan Bedia Akartürk'ten açıklama!
81 yaşında estetik olan Bedia Akartürk'ten açıklama! Türk Halk Müziği sanatçısı Bedia Akartürk, Samsun'da estetik operasyon geçirdi. Türk Halkı için estetik olduğunu belirten Akartürk, "Dünyada iki şeye aşığım. Biri türkülerime, biri de halkıma. Onlara türkülerimi en iyi şekilde inceleyerek okudum. Bir de kendim güzel olayım diye onun üzerine durdum. Onlar beni hep dinç ve güzel görsünler" dedi.
26.01.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Estetik Operasyon ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.