Et Döner

Et Döner

Son dakika et döner haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan et döner gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan et döner haber sayfamızda...

Et Döner

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 664 et döner haberi bulunmuştur.
Survivor All Star'da iki eleme adayı aynı gün belli oldu! Acun Ilıcalı yeni kuralları açıkladı
Survivor All Star'da iki eleme adayı aynı gün belli oldu! Acun Ilıcalı yeni kuralları açıkladı Survivor All Star'da Acil Durum Konseyi toplandı. Acun Ilıcalı, birleşme haftasına girdiklerini belirterek yeni kuralları açıkladı. Eleme haftasının ilk dokunulmazlık oyununda rekor fark geldi. İlk eleme adayı belli oldu. İkinci dokunulmazlık oyunu kıran kırana geçti. İkinci eleme adayı da belli oldu. İşte detaylar...
20.04.2024 Cadde
İnci Taneleri'nde Dilber'le Azem ayrıldı! Gece yarısı gizemli mesaj
İnci Taneleri'nde Dilber'le Azem ayrıldı! Gece yarısı gizemli mesaj Kanal D’nin; Yılmaz Erdoğan imzalı çok izlenen dizisi 'İnci Taneleri’nin 11. bölümü yayınlandı. Milyonları ekrana kilitleyen dizide, Cihan, Reyyaz'ı kurtardı, Sırat'a çok ağır ceza verildi. Azem müzikoldeyken Piraye geldi. Azem yaşadıklarından sonra ne yaptığını sorguladı. Azem hislerini kaleme alırken gizemli birinden mesaj geldi. İşte detaylar...
19.04.2024 Cadde
Survivor All Star'da et döner ödülü! Zorlu mücadele
Survivor All Star'da et döner ödülü! Zorlu mücadele Survivor'da adaya veda eden son yarışmacı Yaman Keleş olmuştu. Düello sonrası ilk ödül oyununda yarışmacılar oldukça zorlandı. Kazanan takım ödül olarak döner yedi. İşte detaylar...
18.04.2024 Cadde
Döner eskiye döner mi? Fiyatı 500 TL’ye dayandı
Döner eskiye döner mi? Fiyatı 500 TL’ye dayandı Almanya’da döner fiyatlarının 3 Euro’dan 8-10 Euro’ya yükselmesi Almanya Başbakanı’na kadar ulaşan şikâyetlere neden olurken, Türkiye’de de bir porsiyon yani 120 gram dönerin fiyatı 500 liraya dayandı. Restoran sahipleri, artışı et fiyatlarına ve maliyetlere bağlıyor.
18.03.2024 Ekonomi
Dünyanın en ‘tatlı’sıyız! Dondurma, baklava...
Dünyanın en ‘tatlı’sıyız! Dondurma, baklava... Tüm ülkelerde popüler olan uluslararası “TasteAtlas” rehberinin dünyanın “en iyi tatlıları” değerlendirmesinde, Türkiye’den 7 tatlı birden listeye girdi.
7.03.2024 Dünya
Bakan Yumaklı'dan yapay et iddialarına ilişkin açıklama: İzin verilmesi söz konusu değildir
Bakan Yumaklı'dan yapay et iddialarına ilişkin açıklama: İzin verilmesi söz konusu değildir Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, zaman zaman 'bakanlık yapay ete izin verdi' gibi bazı haberler, paylaşımlar yapıldığını belirterek, "Yapay et bakanlığımızın hiçbir zaman gündeminde olmamıştır, olmayacaktır. Yapay et üretimine izin verilmesi söz konusu değildir" dedi.
10.01.2024 Ekonomi
Restoran ve kafelerde yeni dönem: Fiyat listesi zorunluluğu başladı
Restoran ve kafelerde yeni dönem: Fiyat listesi zorunluluğu başladı Yeni yılın ilk günü itibariyle lokanta, restoran, kafe ve pastanelerde fiyat listelerinin giriş kapısı ve masalara koyulması zorunlu hale geldi. Çoğu işletme karara uyarken bazı iş yerlerinde ise fiyat bilgisinin yer almadığı görüldü. Öte yandan vatandaşlar uygulamanın yerinde olduğunu söylerken, bazı işletmeciler ise işlerinin yarı yarıya düştüğünü belirtti.
1.01.2024 Haberler
Restoran ve kafelerde yeni dönem: Fiyat listesi zorunluluğu başladı
Restoran ve kafelerde yeni dönem: Fiyat listesi zorunluluğu başladı Yeni yılın ilk günü itibariyle lokanta, restoran, kafe ve pastanelerde fiyat listelerinin giriş kapısı ve masalara koyulması zorunlu hale geldi. Çoğu işletme karara uyarken bazı iş yerlerinde ise fiyat bilgisinin yer almadığı görüldü. Öte yandan vatandaşlar uygulamanın yerinde olduğunu söylerken, bazı işletmeciler ise işlerinin yarı yarıya düştüğünü belirtti.
1.01.2024 Ekonomi
Dönerin DNA'sı bozuk çıktı! Soslar gerçeği saklıyor, et parlıyorsa hemen anlaşılıyor
Dönerin DNA'sı bozuk çıktı! Soslar gerçeği saklıyor, et parlıyorsa hemen anlaşılıyor Geçtiğimiz günlerde yapılan bir çalışma, döner etiyle ilgili korkunç gerçeği gün yüzüne çıkardı. Buna göre birçoğumuzun 'döner' diye tükettiği şey aslında döner olmayabilir! Peki gıda güvenliğine uygun ve lezzetli bir dönerin sırrı nerede yatıyor? "Soslar etin imdadına yetişiyor" diyen Gıda Mühendisi Hüseyin Şirin ve "Et önünüze geldiğinde parlamalı" diyen Döner Ustası Ali Özcan'a sorduk.
22.09.2023 Yaşam
9. Sınıf Matematik Ders Kitabı Cevapları MEB Yayınları 2021-2022
9. Sınıf Matematik Ders Kitabı Cevapları MEB Yayınları 2021-2022 Eğitim öğretim hayatında öğrencilerin en çok karşısına çıkan derslerden birisi de matematiktir. İlkokul döneminde başlayan matematik dersleri üniversite dönemine kadar sürmektedir. Özellikle LGS, YKS oturumları TYT-AYT ve memur sınavları gibi KPSS'de öğrencilerin ihtiyaç duyduğu alanlardan bir tanesidir. Matematik ders konuları MEB tarafından açıklanan müfredata göre düzenlenmektedir. 9. sınıf matematik ders kitabında öğrencilerin kendisini geliştirmesi için çeşitli örnekler ve etkinlikler yer almaktadır. 2021-2022 yılında 9. sınıf matematik ders kitabı cevapları MEB yayınlarını öğrenmek istiyorsanız içeriğimize göz atabilirsiniz.
12.09.2023 Eğitim
Survivor'da zorlu pota! Elenen isim belli oldu... Gözyaşları içinde veda etti
Survivor'da zorlu pota! Elenen isim belli oldu... Gözyaşları içinde veda etti Tv8'in sevilen yarışması Survivor All Star, 17 Mayıs akşamı 107'nci bölümüyle ekranlara geldi. Ödül oyunu heyecanının yaşandığı yeni bölümde, ünlüler ve gönüllüler, günün ödülü için olağanüstü performans gösterdi. Ardından altı eleme adayı arasından bir isim Survivor hayallerine veda etti. İşte gözyaşları içinde yarışmadan ayrılan o isim...
18.05.2022 Cadde
Et ve tavuk dönerde tadarak anlaşılamayan hileler
Et ve tavuk dönerde tadarak anlaşılamayan hileler Et ve tavuk dönerde hile ya da tağşiş yapan işletmeler tüketicinin hem sağlığına hem de cebine zarar veriyor. Bazı tavuk döner işletmeleri 100 gram fiyatına 50 gram verip, içeriğinde de tavuk derisi kullanıyor. Et dönerde ise hileci işletmeler et dönerin içine kıyma, kırıntı et, sakatat hatta tek tırnaklı eti koyabiliyor. Üstelik bunları tadımla anlamak mümkün değil. Gıda Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Ali Manavoğlu, Tarım ve Orman Bakanlığı'nın gıda işletmelerini sıklıkla denetlediğini belirtti.
6.07.2021 Et Yemekleri
Tadarak anlaşılmıyor! Dönerde akılalmaz hile...
Tadarak anlaşılmıyor! Dönerde akılalmaz hile... Et ve tavuk dönerde hile ya da tağşiş yapan işletmeler tüketicinin hem sağlığına hem de cebine zarar veriyor. Bazı tavuk döner işletmeleri 100 gram fiyatına 50 gram verip, içeriğinde de tavuk derisi kullanıyor. Et dönerde ise hileci işletmeler et dönerin içine kıyma, kırıntı et, sakatat hatta tek tırnaklı eti koyabiliyor. Üstelik bunları tadımla anlamak mümkün değil.
1.02.2021 Haberler
Tadarak anlaşılmıyor! Dönerde akılalmaz hile...
Tadarak anlaşılmıyor! Dönerde akılalmaz hile... Et ve tavuk dönerde hile ya da tağşiş yapan işletmeler tüketicinin hem sağlığına hem de cebine zarar veriyor. Bazı tavuk döner işletmeleri 100 gram fiyatına 50 gram verip, içeriğinde de tavuk derisi kullanıyor. Et dönerde ise hileci işletmeler et dönerin içine kıyma, kırıntı et, sakatat hatta tek tırnaklı eti koyabiliyor. Üstelik bunları tadımla anlamak mümkün değil.
1.02.2021 Gündem
Tahammülümüz artık kalmamıştır
Tahammülümüz artık kalmamıştır Doğu Akdeniz’de Türkiye’nin ve KKTC’nin adil bir şekilde yer almadığı hiçbir denklemin barış ve istikrar üretemeyeceğini vurgulayan Erdoğan, “Diplomasi oyunlarına tahammülümüz kalmamıştır. Sismik ve sondaj faaliyetlerimize devam edeceğiz” dedi
16.11.2020 Siyaset
Et dönerde kanatlı hayvan ve lohusa şerbetli hile
Et dönerde kanatlı hayvan ve lohusa şerbetli hile Türk mutfağının önde gelen lezzetlerinden et dönerin maliyetini ve satış fiyatını düşürmek isteyen bazı işletmeciler, hileye başvurup, içine tavuk ve hindi gibi kanatlı hayvan eti ya da soya kıyması katıyor. Ayrıca lohusa şerbetiyle dönerin hem rengi koyulaştırılıyor hem de harmanlanan üründeki kanatlı hayvan tadı baskılanıyor. Gıda Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı İbrahim Uğur Toprak, "Ambalaja girmiş dönerlerde de et ve tavuk karışık satılabiliyor. Ancak ambalajın üzerindeki etikette bilgilendirme olması lazım" dedi.
8.10.2020 Haberler
Et dönerde kanatlı hayvan ve lohusa şerbetli hile!
Et dönerde kanatlı hayvan ve lohusa şerbetli hile! Türk mutfağının önde gelen lezzetlerinden et dönerin maliyetini ve satış fiyatını düşürmek isteyen bazı işletmeciler, hileye başvurup, içine tavuk ve hindi gibi kanatlı hayvan eti ya da soya kıyması katıyor. Ayrıca lohusa şerbetiyle dönerin hem rengi koyulaştırılıyor hem de harmanlanan üründeki kanatlı hayvan tadı baskılanıyor. Gıda Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı İbrahim Uğur Toprak, "Ambalaja girmiş dönerlerde de et ve tavuk karışık satılabiliyor. Ancak ambalajın üzerindeki etikette bilgilendirme olması lazım" dedi.
8.10.2020 Gündem
Evde döner nasıl yapılır? Evde et döner tarifi ve malzemeleri
Evde döner nasıl yapılır? Evde et döner tarifi ve malzemeleri TV8'in sevilen yemek yarışması MasterChef Türkiye'de bu akşam et döner yapılıyor. Peki ne kadar zahmetli görünse de, evde et döner nasıl yapılır? sorusunun cevabı aslında çok basit. Evde yaptığınız et döner, dışarıda yediğiniz et dönerden daha sağlıklı ve daha güvenli olacaktır. Peki evde et döner nasıl yapılır? Et seçimi nasıl olmalı? İşte tüm püf noktaları ile evde et döner yapımı...
6.10.2020 Gündem
Son dakika |  Resmen zehir! Ölüm saçıyor... Yasak kapıda!
Son dakika | Resmen zehir! Ölüm saçıyor... Yasak kapıda! Doyma hissini baskılayan, epilepsiden obeziteye kadar hastalıklara davetiye çıkaran ‘Çin tuzu’nun (MSG) yasaklanması için MHP, Meclis’e yasa teklifi verdi. Bir çeşit kimyasal ürün olan ve ‘Çin tuzu’ olarak bilinen bu maddenin sadece kapalı gıdalarda değil, balıktan patates kızartmasına kadar gıda maddelerinde tat verici olarak kullanıldığı ifade edildi.
25.02.2020 Gündem
Et, tavuk derken şimdi de o! Gören şaşırıyor...
Et, tavuk derken şimdi de o! Gören şaşırıyor... Et döner ve tavuk döner seçeneklerinin yanına yeni bir lezzet daha eklendi. Balıkseverler için ‘balık döner’ satışları başladı. İzmir'in Torbalı ilçesinde, av zamanında toplanan uskumrulardan yapılan 'balık döner' yurt dışına da ihraç edilmeye hazırlanıyor. 'Balık döner' fabrikasının sahibi Eyüp Kuru, “Bizler için oldukça riskli bir işti. Ama artık et ve tavuk dönerin yanına ‘balık döner’ de eklendi” dedi.
22.02.2020 Ekonomi
Buca zabıtasından ‘korku filmi’ gibi dönerci baskını
Buca zabıtasından ‘korku filmi’ gibi dönerci baskını Halk sağlığı açısından sürekli gündeme gelen tavuk döner satışını Buca Belediyesi de mercek altına aldı, merdiven altı tavuk döner imalathanesine baskın yaptı ve 3 ton sağlıksız eti imha etti. Tuvaletin yanında, yerlerde ve açık havada muhafaza edilen etlerden yapılan dönerleri gören yetkililer, korkunç manzara karşısında şoke oldu. Yaptırımların artırılması için çağrıda bulunan Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç ise, “İnsan canına kasteden bu işletmelerin kökünü kazımamız lazım” dedi.
5.02.2020 Gündem
Dönercilere şok baskın! Vatandaşlara yediriyorlardı
Dönercilere şok baskın! Vatandaşlara yediriyorlardı Halk sağlığı açısından sürekli gündeme gelen tavuk döner satışını Buca Belediyesi de mercek altına aldı, merdiven altı tavuk döner imalathanesine baskın yaptı ve 3 ton sağlıksız eti imha etti. Tuvaletin yanında, yerlerde ve açık havada muhafaza edilen etlerden yapılan dönerleri gören yetkililer, korkunç manzara karşısında şoke oldu. Yaptırımların artırılması için çağrıda bulunan Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç ise, “İnsan canına kasteden bu işletmelerin kökünü kazımamız lazım” dedi.
5.02.2020 Gündem
Dikkat! Korkutan açıklama: Dönerde çamaşır suyu
Dikkat! Korkutan açıklama: Dönerde çamaşır suyu UDOFED Genel Başkanı Mehmet Mercan, “Son tüketim tarihi geçen ürünleri merdiven altı işletmelere daha ucuz fiyattan veriyorlar. Ben 12 liraya alıyorsam onlar 6-7 liraya alıyor.” dedi ve korkunç çamaşır suyu detayını anlattı.
22.01.2020 Gündem
Yılbaşında 80’ler ve 90’lar şarkıları eşliğinde dev sokak partisi!
Yılbaşında 80’ler ve 90’lar şarkıları eşliğinde dev sokak partisi! Malum inanışa göre, yıl nasıl başlarsa öyle gider.
17.12.2019 Kültür Sanat
Kaliteli, gerçek lezzet
Kaliteli, gerçek lezzet Yeni şubesini İzmir’de açmayı planlayan Kosovalı Döner aileden miras aldığı et kültürünü yaşatıyor. Markanın sahibi Hakkı Korkmaz, “Soya kıyması veya renklendirilmiş tavuk eti kullananlar sektörü kötü yönde etkiliyor” dedi
16.12.2019 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Et Döner ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.