Euphoria

Euphoria

Son dakika Euphoria haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Euphoria gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Euphoria haber sayfamızda...

Euphoria

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 82 euphoria haberi bulunmuştur.
Hollywood'un gözde oyuncusuna ağır eleştiri! 'Güzel değil, rol de yapamıyor'
Hollywood'un gözde oyuncusuna ağır eleştiri! 'Güzel değil, rol de yapamıyor' Ünlü yapımcı Carol Baum, son dönemde Hollywood'un en çok konuşulan isimlerinden biri olan Sydney Sweeney'i eleştirdi. Oyuncunun 'Anyone But You' adlı romantik komedi türündeki filmi hakkında da konuşan Baum, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
17.04.2024 Cadde
Euphoria'nın başrolü Zendaya kombiniyle şaşırttı! Ayakkabıları dikkat çekti
Euphoria'nın başrolü Zendaya kombiniyle şaşırttı! Ayakkabıları dikkat çekti Euphoria'nın yıldız ismi Zendaya, son zamanlarda bir aşk üçgeninin konu edinildiği 'Challengers' filmiyle adından söz ettiriyor. Fragmanın ardından gündeme gelen Zendaya, filmin basın toplantısındaki tarzı ile dikkatleri üzerine çekti. Ünlü ismin ilginç ayakkabıları herkesi şaşırttı.
9.04.2024 Cadde
'Immaculate'ı izlemeyin': Seyircileri sinema salonunda kusturan film!
 'Immaculate'ı izlemeyin': Seyircileri sinema salonunda kusturan film! Vizyona girdiği anda kendisine büyük 'şöhret' edinen film izleyicileri koltuklarına mıhladı. Gelen yorumlara göre, psikolojik korku türündeki yapımı izlemek yürek istiyor. Zira, korku aşıkları arasında; 'salonu birkaç kez terk etmek zorunda kaldım' diyende var, 'bunun için yeterince güçlü değilim, benim için çok fazla' diyen de...
4.04.2024 Dünya
2023’te dünya bunları konuştu
2023’te dünya bunları konuştu Dünyaca ünlü isimler, 2023 yılında skandallar ve yasak aşklarla gündeme geldi. Senenin başarılı kadını ise yıl boyunca konuşulan Taylor Swift oldu.
28.12.2023 Cadde
Ünlü oyuncudan göğüs estetiği itirafı! 'Çok rahatsız oluyordum'
Ünlü oyuncudan göğüs estetiği itirafı! 'Çok rahatsız oluyordum' Dijital bir platformda yayınlanan 'Euphoria' dizisinde Cassie Howard karakterine hayat veren ünlü oyuncu Sydney Sweeney, son röportajında gençken göğüslerini küçültmek için bıçak altına yatmak istediğini açıkladı. Evlilikle ilgili de konuşan Sweeney, samimi açıklamalarda bulundu.
21.12.2023 Cadde
Loreen 'Is It Love'la gecikmeli de olsa Fas-İsveç kombini yapıyor
Loreen 'Is It Love'la gecikmeli de olsa Fas-İsveç kombini yapıyor Eurovision Şarkı Yarışması'nı hem 2012'de hem de 2023'te kazanan Loreen, bu kez yoluna 'Is It Love'la devam ediyor. Oryantal tınısıyla dikkat çeken 'Is It Love', Loreen'in bugüne kadar eksik kalan Fas-İsveç kombinini en sonunda tamamlamasına yardımcı oluyor ve diskografisine iyi bir halka ekliyor.
16.11.2023 Müzik
Genç oyuncu aşırı doz alarak hayatını kaybetmişti! Annesi, oğlunun cansız bedenini bulduğu anı anlattı
Genç oyuncu aşırı doz alarak hayatını kaybetmişti! Annesi, oğlunun cansız bedenini bulduğu anı anlattı Tüm dünyada büyük bir ilgiyle izlenen 'Euphoria' dizisinde canlandırdığı 'Fezco' rolüyle tanınan Angus Cloud (25), 31 Temmuz'da evinde ölü bulunmuştu. Ünlü ismin annesi Lisa Cloud, oğlunun cansız bedenini bulduğu anı anlattı.
26.09.2023 Cadde
'Euphoria' dizisinin yıldızı Angus Cloud'un ölüm nedeni açıklandı!
'Euphoria' dizisinin yıldızı Angus Cloud'un ölüm nedeni açıklandı! Tüm dünyada büyük bir ilgiyle izlenen 'Euphoria' dizisinde canlandırdığı 'Fezco' rolüyle tanınan Angus Cloud (25), 31 Temmuz'da evinde ölü bulunmuştu. Babasının vefatıyla başa çıkma mücadelesi sonucu intihar etmiş olabileceği düşünülen genç oyuncunun ölüm nedeni belli oldu.
23.09.2023 Cadde
Zendaya'dan Angus Cloud'a veda! 'Sonsuz güzelliğini anlatmaya kelimeler yetmez'
Zendaya'dan Angus Cloud'a veda! 'Sonsuz güzelliğini anlatmaya kelimeler yetmez' 'Euphoria' dizisinde canlandırdığı 'Fezco' rolüyle tanınan, geçtiğimiz hafta babasını kaybeden oyuncu Angus Cloud (25), önceki gün evinde ölü bulundu. Zendaya, rol arkadaşına sosyal medya hesabından yaptığı duygu yüklü paylaşımla veda etti.
3.08.2023 Cadde
ANGUS CLOUD KİMDİR, NEDEN ÖLDÜ? Euphoria'nın Fezco'su Angus Cloud nereli, hangi dizilerde oynadı, nereli? İşte Angus Cloud'un biyografisi...
ANGUS CLOUD KİMDİR, NEDEN ÖLDÜ? Euphoria'nın Fezco'su Angus Cloud nereli, hangi dizilerde oynadı, nereli? İşte Angus Cloud'un biyografisi... Ünlü oyuncu Angus Cloud yaşamını yitirdi. 'Euphoria' dizisinde Fezco karakterine hayat veren Cloud 25 yaşında hayatını kaybetti. Angus Cloud'un yaşamı ile ilgili bilgiler merak ediliyor. Peki Euphoria'nın Fezco'su Angus Cloud kimdir, neden öldü?
1.08.2023 Bilgi Rehberi
Ünlü oyuncu evinde ölü bulundu!
Ünlü oyuncu evinde ölü bulundu! 'Euphoria' dizisinde canlandırdığı 'Fezco' rolüyle tanınan 25 yaşındaki oyuncu Angus Cloud, evinde ölü bulundu. Ünlü ismin ailesinden ilk açıklama geldi.
2.08.2023 Cadde
'Zendaya, kıyafeti nedeniyle Roma'daki lüks bir restorana alınmadı' iddiasına yanıt
'Zendaya, kıyafeti nedeniyle Roma'daki lüks bir restorana alınmadı' iddiasına yanıt 'Euphoria' dizisiyle Emmy ödülü kazanan Zendaya, hem başarılı oyunculuğu hem özel hayatı hem de tarzıyla dikkat çeken bir isim. Son olarak Roma'da görüntülenen Zendaya, rezervasyonu olmasına rağmen gösterişli bir restorana girmesine izin verilmediği için utanç verici bir an yaşadığı iddia edildi. Zendaya'nın temsilcisi bu iddialara yanıt verdi.
13.06.2023 Cadde
Dizisi çıplaklık içerdiği için eleştirilmişti! 'Cinselliğin ön plana çıkarıldığı bir dünyada yaşıyoruz'
Dizisi çıplaklık içerdiği için eleştirilmişti! 'Cinselliğin ön plana çıkarıldığı bir dünyada yaşıyoruz' Şarkıcı The Weeknd'in ilk kez oyunculuk yaptığı ve başrolü Lily-Rose Depp ile paylaştığı 'The Idol' dizisi, Cannes Film Festivali'nde prömiyerini yaptı. Dizinin yönetmeni Sam Levinson ile Lily-Rose Depp, katıldıkları bir basın toplantısında içerdiği cinsellik ve çıplaklık sahneleriyle eleştirilen 'The Idol'ı savundu.
25.05.2023 Cadde
İsveç 7’nci defa Eurovision birincisi
İsveç 7’nci defa Eurovision birincisi İngiltere’nin Liverpool kentinde önceki gece düzenlenen 2023 Eurovision Şarkı Yarışması’nın galibi İsveç oldu. İsveç’i temsil eden şarkıcı Loreen 'Tattoo' (Dövme) adlı şarkısıyla finalde 583 puan toplayarak birinciliği aldı. İsveç, böylece Eurovision’u 7’nci defa kazanmış oldu.
15.05.2023 Cadde
Eurovision 2023 finalinde Loreen tarih yazdı, Käärijä ve Noa Kirel yıldıza dönüştü
Eurovision 2023 finalinde Loreen tarih yazdı, Käärijä ve Noa Kirel yıldıza dönüştü Bu yıl güvenlik gerekçeleri nedeniyle Ukrayna yerine Birleşik Krallık'ta düzenlenen Eurovision 2023'te kazanan ikinci kez İsveçli şarkıcı Loreen oldu... Türkiye'nin son kez katıldığı 2012 yılında 'Euphoria' ile şampiyon olan Loreen bir kez daha en yakın rakibine 57 puan fark atarak adını tarihe yazdırdı. Unutulmaz gecede ayrıca Finlandiyalı Käärijä ve İsrailli Noa Kirel, unutulmaz performanslarıyla geceye damga vuran diğer isimlerdi.
14.05.2023 Müzik
Eurovision 2023 birincisi İsveç oldu
Eurovision 2023 birincisi İsveç oldu Bu yıl 67’ncisi düzenlenen Eurovision Şarkı Yarışması’nı İsveç’i temsil eden Loreen kazandı.
14.05.2023 Dünya
Eurovision 2023'te ikinci yarı finalin gerçek yıldızı Edgar Allan Poe'lu Avusturya oldu
Eurovision 2023'te ikinci yarı finalin gerçek yıldızı Edgar Allan Poe'lu Avusturya oldu Bu yıl güvenlik gerekçeleri nedeniyle Ukrayna yerine Birleşik Krallık'ta düzenlenen Eurovision 2023'teki ikinci yarı finali de tamamladık. İlk yarı finale göre oldukça vasat şarkıların yarıştığı 2023 Eurovision'un ikinci yarı finaline edebiyatta korku, gerilim ve polisiye türlerinin öncüsü ABD'li şair ve kısa öykü yazarı Edgar Allan Poe'ya göndermede bulundukları şarkısıyla Avusturya temsilcisi Teya & Salena ikilisi 'Who The Hell Is Edgar?'la damga vurdu...
12.05.2023 Müzik
Eurovision 2023'te ilk yarı finalin coşturanları: Finlandiya, İsveç ve İsrail oldu
Eurovision 2023'te ilk yarı finalin coşturanları: Finlandiya, İsveç ve İsrail oldu Bu yıl güvenlik gerekçeleri nedeniyle Ukrayna yerine Birleşik Krallık'ta düzenlenen Eurovision 2023'teki ilk yarı finali tamamladık. 2023 Eurovision'un en güçlü yarı finalinde Finlandiya adına yarışan Käärijä, İsveç'e daha önce de Eurovision birinciliği kazandıran Loreen ve İsrail temsilcisi Noa Kirel geceye damga vuran yıldızlar oldular...
10.05.2023 Müzik
Genç neslin hızla yükselen yıldızı
Genç neslin hızla yükselen yıldızı ABD’li oyuncu Zendaya, başrolünde Tom Holland’ın yer aldığı “Örümcek Adam: Eve Dönüş” film serisindeki rolüyle çıktığı şöhretin zirvesinde adından söz ettiriyor.
30.04.2023 Dünya
Mae Muller 'I Wrote A Song' ile Eurovision'da Birleşik Krallık'a derece getirebilir mi?
Mae Muller 'I Wrote A Song' ile Eurovision'da Birleşik Krallık'a derece getirebilir mi? Geçen yıl Sam Ryder'ın 'Space Man'ine Molatik olup "Birleşik Krallık'a yıllar sonra Eurovision'da derece getirmeye yakın" demiştik. Benzer şeyleri bu yıl Mae Muller için de söylememiz mümkün. 'Therapist' ve 'I Just Came To Dance' ile son dönemde adını iyiden iyiye duyuran Mae Muller, 'I Wrote A Song' şarkısıyla 2023 Eurovision Şarkı Yarışması'nda ülkesine, üstelik de kendi şehrinde ilk 5 ya da en kötü ilk 10 getirmeye bir hayli yakın...
29.03.2023 Müzik
Melodifestivalen 2023'te Loreen 'Tattoo' ile 6 yıl önceki intikamını aldı!
Melodifestivalen 2023'te Loreen 'Tattoo' ile 6 yıl önceki intikamını aldı! 'Euphoria' ile Can Bonomo'nun 7'nci olduğu 2012 Eurovision Şarkı Yarışması'nda şampiyon olan Loreen, 2017'de şansını bir kez daha Melodifestivalen'da denemiş ancak büyük finali kıl payı kaçırmıştı. 6 yılın intikamını alan ve 'Tattoo' ile Mello'yu kazanan Loreen şu anda 2023 Eurovision Şarkı Yarışması'nın da en güçlü favorisi konumunda. Tebrikler kraliçe!
15.03.2023 Müzik
80'inci Altın Küre Ödülleri sahiplerini buldu!
80'inci Altın Küre Ödülleri sahiplerini buldu! 'Irkçılık' suçlaması ve 'etik ihlaller' nedeniyle Hollywood tarafından boykot edilen ve yayına bir yıl ara veren Altın Küre Ödülleri, geçtiğimiz gece 80'inci kez sahiplerini buldu. Sinema ve televizyon dünyasının en iyilerinin açıklandığı gecede kırmızı halıda yürüyen birbirinden ünlü isimler, adeta şıklık yarışına girdi. İşte kırmızı halının en çok konuşulanları eve ödülle dönen isimler...
12.01.2023 Cadde
Loreen eğer Melodifestivalen 2023'e katılırsa dönüşü muhteşem olur!
Loreen eğer Melodifestivalen 2023'e katılırsa dönüşü muhteşem olur! Eurovision tarihine gelmiş geçmiş en büyük klasiklerinden biri olan 'Euphoria'yı kazandıran Fas kökenli İsveçli şarkıcı Loreen'in 2017'de finale bile kalamayarak büyük hüsran yaşadığı 'Melodifestivalen'a bir kez daha döneceği konuşuluyor. Peki Loreen'in 4'üncü kez Melfest'te yarışmaya sıcak bakması neden bu kadar önemli?
21.11.2022 Müzik
Kenan Thompson'dan Zendaya'ya 'Leonardo DiCaprio' şakası!
Kenan Thompson'dan Zendaya'ya 'Leonardo DiCaprio' şakası! Oscar ödüllü oyuncu Leonardo DiCaprio ile beş yıldır aşk yaşadığı Camila Morrone'nin, geçtiğimiz hafta ilişkilerini noktalama kararı aldığı ortaya çıkmıştı. Bunun üzerine aktörün 25 yaşından büyük kadınlarla aşk yaşamadığı söylentileri yayılırken; önceki gün sahiplerini bulan Emmy Ödülleri'nde sunuculuk yapan Kenan Thompson, DiCaprio'yu hedef alan şakasıyla gündem oldu. Öte yandan ayrılığın ardından adı Gigi Hadid'le anılan Hollywood yıldızı, ilk kez süper modelle birlikte görüntülendi.
15.09.2022 Cadde
74'üncü Emmy Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kırmızı halının en şık isimleri
74'üncü Emmy Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kırmızı halının en şık isimleri Bu yıl 74'üncü kez düzenlenen Emmy Ödülleri, geçtiğimiz gece sahiplerini buldu. Televizyon dünyasının en iyilerinin açıklandığı gecede kırmızı halıda yürüyen birbirinden ünlü isimler, adeta şıklık yarışına girdi. İşte kırmızı halının en çok konuşulanları eve ödülle dönen isimler...
13.09.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Euphoria ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.