Eurolig

Eurolig

Son dakika eurolig haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan eurolig gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan eurolig haber sayfamızda...

Eurolig

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 708 eurolig haberi bulunmuştur.
BRAUN SÜRDÜRÜLEBİLİR BAŞARI ÖDÜLÜ: OLCAY ÇAKIR TURGUT
BRAUN SÜRDÜRÜLEBİLİR BAŞARI ÖDÜLÜ: OLCAY ÇAKIR TURGUT Braun Sürdürebilir Başarı Ödülü'nü Fenerbahçe Alagöz Takım kaptanı Olcay Çakır Turgut aldı. Başarılı basketbolcuya ödülünü P&G Türkiye, Orta Asya ve Kafkaslar Pazarlamadan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Onur Yaprak takdim etti. Onur Yaprak yaptığı açıklamada "Braun'a uyan bir kategori olsun dedik. 1921'de hayata geçen bir marka. Braun deyince üstün teknoloji ve kalite akıllara geliyor. Bu sene ilk kez bu ödülü vereceğiz. Sayısız lig ve Türkiye Kupası şampiyonluğu, Eurocup ve 1 Eurolig şampiyonluğu yaşayan Fenerbahçe Alagöz Kadın Basketbol Takımı'nın Kaptanı Olcay Çakır ödülün sahibi" şeklinde konuştu.
3.05.2023 Programlar
Sporun Oscar gecesi! 69. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu
Sporun Oscar gecesi! 69. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu 69. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreni Volkswagen Arena’da yapıldı. Görkemli gecede 2022 yılının en başarılı isimleri ödüllerini aldı.
3.05.2023 Skorer
Basketbolda Kulüpler Birliği Vakfı kuruluyor
Basketbolda Kulüpler Birliği Vakfı kuruluyor Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde (BSL) yer alan kulüplerin temsilcileri, Kulüpler Birliği Vakfının kurulması için bir araya geldi. Yapılan toplantıya Manisa BBSK adına Basketbol Şube Sorumlusu Bora Çaylan katıldı.
Şansal Büyüka'dan bomba Nwakaeme iddiası: Ara transferde yeniden...
Şansal Büyüka'dan bomba Nwakaeme iddiası: Ara transferde yeniden... Milliyet'in duayen yazarı Şansal Büyüka, Süper Lig'de geride kalan 12. hafta için değerlendirmelerde bulundu. Cumartesi günü oynanacak Galatasaray-Beşiktaş derbisi için görüşlerini açıklayan Büyüka, Nwakaeme ile ilgili aldığı duyumu da aktardı.
1.11.2022 Süper Lig
ABD Milli Takım gardları Çukurova Basketbol'da
ABD Milli Takım gardları Çukurova Basketbol'da Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Başkanı Serdar Çevirgen, Chelsea Gray ve Briann January transferleri ile gelecek sezonun kadrosunun şekillendiğini belirterek, "Başta EuroLig Women olmak üzere; yarıştığımız bütün kulvarlarda şampiyon olmak istiyoruz. Çukurova Basketbol'u Avrupa'nın en büyük takımı yapacağız" dedi.
3.08.2022 Basketbol
Fade Away Ne Demek, Türkçesi Nedir? Basketbolda Fade Away Yapmak Nedir?
Fade Away Ne Demek, Türkçesi Nedir? Basketbolda Fade Away Yapmak Nedir? Fade kelimesi tek başına kullanıldığında bir şeyin renginin solması ya da kararması anlamına gelir. Bu kelime, başka sözcüklerle yan yana getirildiğinde farklı anlamlara gelir. Örneğin fade out, bir şeyin yavaş yavaş gözden kaybolması demektir. Fade up ise ses açmak anlamında kullanılır. Fade away kelimesinin hem sözlük anlamını hem de basketbolda hangi anlamda kullanıldığını hakkında merak edilen ayrıntıları derledik.
2.06.2022 Eğitim
EUROLEAGUE FİNALİ NE ZAMAN? Anadolu Efes - Real Madrid final maçı saat kaçta, rakibi kim oldu?
EUROLEAGUE FİNALİ NE ZAMAN? Anadolu Efes - Real Madrid final maçı saat kaçta, rakibi kim oldu? Anadolu Efes, EuroLig Final Four mücadelesinde Olympiakos ile karşılaştı. Maçın sonunda ise temsilicimiz Anadolu Efes, rakibini mağlup ederek üçüncü defa adını finale yazdırdı. Sporseverler ise ''Anadolu Efes final maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?'' sorularına yanıt arıyor.
19.05.2022 Skorer
Frutti Extra Bursaspor Başkanı Sezgin: Avrupa'nın en çok konuşulan basketbol takımıyız
Frutti Extra Bursaspor Başkanı Sezgin: Avrupa'nın en çok konuşulan basketbol takımıyız Frutti Extra Bursaspor'un Başkanı Sezer Sezgin, EuroCup’ta finale yükselmelerini değerlendirerek, “Finaldeyiz. Şu an ev sahibi avantajlı. Karşı tarafta ben şansımızı yüzde 30-40 oranında görüyorum. Yüzde 10'luk bir dilim her zaman ev sahibi takımındır. Bologna da çok iyi bir takım. 6 tane NBA oyuncuları var. Onlar da buraya hak ederek geldi. Turnuvanın sürprizini biz yaptık. İnşallah bu güzel başlayan hikayeyi güzel bir sonla noktalandırırız. Biz Avrupa basketboluna çok hızlı bir giriş yaptık. Şu an Avrupa'nın en çok konuşulan basketbol takımlarından bir tanesiyiz" dedi.
6.05.2022 Basketbol
Uğur Özden Kayseri Basketbol'da
Uğur Özden Kayseri Basketbol'da Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Bellona Kayseri Basketbol, genel menajerlik görevine Uğur Özden’i getirdi.
Umut Şenol: Beşiktaş'ın FIBA nezdinde imajını düzelttik
Umut Şenol: Beşiktaş'ın FIBA nezdinde imajını düzelttik Beşiktaş Basketbol Şubesinden Sorumlu Yönetici Umut Şenol, Beşiktaş Icrypex takımının geçen sezonunu değerlendirirken, önümüzdeki sezonun da planlaması hakkında DHA'ya özel açıklamalarda bulundu.
Final Four ne zaman? 2021 Euroleague Final Four'da hangi takımlar olacak, nerede yapılacak?
Final Four ne zaman? 2021 Euroleague Final Four'da hangi takımlar olacak, nerede yapılacak? 2021 Final Four ne zaman sorusu gündeme geldi. Anadolu Efes'in rakibini elemesiyle yeniden Euroleague Final Four'a kaldı. Böylelikle basketbol tutkunları 2021 Euroleague Final Four hangi tarihte ve nerede gerçekleşecek araştırıyor. İşte, takımlar...
5.05.2021 Skorer
‘Haftanın 7 günü 24 saat atletizm’
‘Haftanın 7 günü 24 saat atletizm’ Burhan Felek Atletizm Pisti’nin açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Gençlerimize ve sporcularımıza şu müjdeyi vermek istiyorum, Burhan Felek Tesisleri 7 gün 24 saat hizmet verecektir’ dedi
9.02.2020 Siyaset
'Sözüm bizim hocalara: Değişin, gelişin!'
'Sözüm bizim hocalara: Değişin, gelişin!' Kalite parayla satın alınır ama hızlı futbolda mı parayla? Yabancı hocaların takımları uçarak oynarken biz niye yürüyerek oynuyoruz? Niye gençleri parlatmıyorsunuz? Avrupa’da düşük bütçeli takımlara elenirken hiç mi günahınız, yanlışınız, eksiğiniz yok? Türk futbolunun gelişimi için sadece TFF’yi, kulüp başkanlarını, medyayı yeniden dizayn etmek yetmez. Önce “yerli hocalar” kendilerini yenileyecek, geliştirecek. Sadece “koltuklarını korumayı” değil, Türk futboluna hizmet etmeyi de görev bilecekler.
1.07.2020 Süper Lig
Fenerbahçe Beko çalışmalarını sürdürdü
Fenerbahçe Beko çalışmalarını sürdürdü Fenerbahçe Beko Eurolig'de, KK Crvena zvezda ile yapacağı maç öncesi çalışmalarını sürdürdü
1.07.2020 Basketbol
EU Gençlik yeni sezonda gümbür gümbür
EU Gençlik yeni sezonda gümbür gümbür Ege Üniversitesi Rektörü Prof...
30.09.2019 Ege
Engelsiz Aslanlar'dan Wings for Life World Run'a destek
Engelsiz Aslanlar'dan Wings for Life World Run'a destek Omurilik felcinin tedavisine yönelik araştırmalara fon sağlamak ve bu konuda farkındalık yaratmak için 5 Mayıs Pazar günü tüm dünyada aynı anda koşulacak Wings for Life World Run 2019'a, İzmir bu sene de ev sahipliği yapacak.
1.07.2020 Diğer
Fenerbahçe'nin eski yıldızı Ekpe Udoh: 'İstanbul'a geleceğim'
Fenerbahçe'nin eski yıldızı Ekpe Udoh: 'İstanbul'a geleceğim' Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı'nın eski yıldızı Ekpe Udoh, sarı lacivertlilerin bu sezonda iyi bir takıma sahip olduklarını belirterek, savaşmaya devam etmeleri gerektiğini söyledi.
1.07.2020 Basketbol
"Dip dalga fena vurdu ama..."
"Dip dalga fena vurdu ama..." “Ali Koç geldi, artık şampiyonuz” duygusuna şimdiden bu kadar inanılırsa, yarınlarda önemli bir hayal kırıklığı yaşanabilir. Bu sınırsız heyecana, bu moral patlamasına, Başkan Ali Koç’a “Full destek, tam destek” anlayışına saygılar... Ama şampiyonluk başka bir şey...
30.06.2020 Fenerbahçe
Ödül töreni öncesi alışveriş
Ödül töreni öncesi alışveriş Fenerbahçe Basketbol Takımının 3 önemli ismi Egehan Arna, kaptan Melih Mahmutoğlu ve Ahmet Düverioğlu, geçtiğimiz gün İstinyePark AVM'de objektiflere takıldı.
5.04.2018 Cadde
Obradovic'ten Melih Mahmutoğlu'na Yılmaz Vural tarifesi
Obradovic'ten Melih Mahmutoğlu'na Yılmaz Vural tarifesi Zeljko Obradovic, Banvit-Fenerbahçe Doğuş maçında mola sırasında Melih Mahmutoğlu'na sert uyarılarla dolu bir konuşma yapıyordu. Daha önce de Obradovic'in o meşhur fırçalarını gördüğümüz için kimse bu durumu yadırgamadı. Obra yine kıpkırmızı ve hararetliydi. Fakat bu defa iş biraz değişti. Obradovic, Melih'e bir şeyler söyledikten sonra hafif bir tokatla oyuncusunu da bizleri de şaşırttı. Melih Mahmutoğlu da şaşkınlığını gizleyemezken herhangi bir tepki vermeden hocasını dinlemeye devam etti.
12.03.2018 Spor
EuroLeague nedir? Euroleague'in tarihi, Euroleague hakkında bilgiler
EuroLeague nedir? Euroleague'in tarihi, Euroleague hakkında bilgiler Basketbol tutkunlarının vazgeçilmezi olan Euroleague, son yıllarda sponsor, seyirci ve izlenme sayılarında Avrupa'nın en tepesinde bulunuyor. Peki Euroleague nedir? Euroleage ne zaman başladı? Euroleague hakkında merak edilenler...
14.03.2018 Spor
EuroLeague'den yeni tanıtım videosu
EuroLeague'den yeni tanıtım videosu EuroLeague Basketbol Organizasyonu, Turkish Airlines EuroLeague için yeni bir tanıtım videosu yayınladı.
1.07.2020 Basketbol
Erdoğan ile Pavlopulos'un Fenerbahçe sohbeti! 'Üzülmesin...'
Erdoğan ile Pavlopulos'un Fenerbahçe sohbeti! 'Üzülmesin...' Fenerbahçe'nin Euroleague şampiyonluğu, bugün İstanbul'da başlayan Karadeniz Ekonomik İşbirliği Teşkilatı 25. Kuruluş Yıldönümü Zirvesi'nin de gündemindeydi.
1.07.2020 Futbol
Yunanistan’dan cumhurbaşkanı düzeyinde ilk ziyaret
Yunanistan’dan cumhurbaşkanı düzeyinde ilk ziyaret Yunanistan Cumhurbaşkanı Prokopis Pavlopoulos, Karadeniz Ekonomik İşbirliği Teşkilatının (KEİ) 25. Kuruluş Yıldönümü Zirvesi'ne katılmak üzere İstanbul'a geldi. Pavlopulos, Türkiye'yi ziyaret eden ilk Yunanistan Cumhurbaşkanı oldu.avlopulos, “Yunanistan, KEİ’nin güçlendirilmesinin, Yunanistan ile Türkiye arasında yaşanan sorunların da yumuşatılmasına katkıda bulunabileceğine kesinlikle inanmaktadır” dedi. Zirveye Fenerbahçe'nin  THY Euroleague şampiyonluğu damga vurdu.
22.05.2017 Siyaset
Yunanistan’dan cumhurbaşkanı düzeyinde ilk ziyaret
Yunanistan’dan cumhurbaşkanı düzeyinde ilk ziyaret Yunanistan Cumhurbaşkanı Prokopis Pavlopoulos, Karadeniz Ekonomik İşbirliği Teşkilatının (KEİ) 25. Kuruluş Yıldönümü Zirvesi'ne katılmak üzere İstanbul'a geldi. Pavlopulos, Türkiye'yi ziyaret eden ilk Yunanistan Cumhurbaşkanı oldu.avlopulos, “Yunanistan, KEİ’nin güçlendirilmesinin, Yunanistan ile Türkiye arasında yaşanan sorunların da yumuşatılmasına katkıda bulunabileceğine kesinlikle inanmaktadır” dedi. Zirveye Fenerbahçe'nin  THY Euroleague şampiyonluğu damga vurdu.
22.05.2017 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Eurolig ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.