Ev Satın Almak

Ev Satın Almak

Son dakika ev satın almak haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ev satın almak gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ev satın almak haber sayfamızda...

Ev Satın Almak

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.015 ev satın almak haberi bulunmuştur.
ABD'de mortgage faizi geriledi
ABD'de mortgage faizi geriledi ABD'de mortgage başvuruları üst üste üçüncü haftasında da düşüş gösterdi. 30 yıllık faiz hafif aşağı geldi.
28.02.2024 Uzmanpara
Dünyanın en büyük 14. elmasını buldu! Şimdi ahırda yaşıyor, sebebi çok başka
Dünyanın en büyük 14. elmasını buldu! Şimdi ahırda yaşıyor, sebebi çok başka Sabah şafak sökmeden uyanıyor, kaynatılmış muzla kahvaltılarını ettikten sonra elmas bulmak için kazıya gidiyorlardı. Her gün hayallerini süsleyen zenginlik, ikisinin kapısını çaldığında hiçbir şey bekledikleri gibi gitmedi. Dünyanın en büyük 14. elmasını bulan bu iki Afrikalı gence ne olmuştu?
6.01.2024 Yaşam
KONUT KREDİSİ KAMPANYASI 🏙 İlk kez ev alacaklara düşük faizli konut kredisi kampanyası başladı mı, ne zaman başlar, başvuru şartları neler?
KONUT KREDİSİ KAMPANYASI 🏙 İlk kez ev alacaklara düşük faizli konut kredisi kampanyası başladı mı, ne zaman başlar, başvuru şartları neler? Konut kredisi, ev sahibi olmak isteyen bireylerin veya ailelerin ev satın almak için bankalardan veya finans kuruluşlarından aldıkları bir tür kredidir. Bu kredi, genellikle uzun vadeli bir taksit planı üzerinde sunulur ve ev alımı için gereken büyük miktardaki sermayeyi karşılamak için kullanılır. Peki şu an Konut kredisi faiz oranları % kaç? İlk kez ev alacaklara düşük faizli konut kredisi kampanyası başladı mı, ne zaman başlar? İşte son durum
25.11.2023 Bilgi Rehberi
ABD'de konut satış hızı 10 yılın dibinde
ABD'de konut satış hızı 10 yılın dibinde ABD'de konut satış hızı yüksek mortgage oranları nedeniyle son 10 yılın en düşük seviyesine indi.
19.07.2023 Uzmanpara
Büyük Yıkımın Ardından…
Büyük Yıkımın Ardından… 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş Pazarcık ilçesi merkezli 7.7 büyüklüğünde ve Elbistan ilçesi merkezli 7.6 büyüklüğünde meydana gelen depremler Kahramanmaraş başta olmak üzere Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kilis, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa illerini de kapsayan geniş bir alanda büyük bir yıkıma ve çok sayıda can kaybına neden oldu.
27.03.2023 Mimarlık
Kastamonu’ya deprem göçü: Ev ve arsalara talep patladı
Kastamonu’ya deprem göçü: Ev ve arsalara talep patladı İstanbul’da 600 binden fazla nüfusu barındıran Kastamonulular, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından memleketine geri dönüşlere başladı. Başta İstanbul olmak üzere deprem riski taşıyan illerden Kastamonu’ya yaşanan göç sebebiyle şu anda hem kiralık hem de satılık ev ya da arsa kalmadı, satılık ev ya da arsa fiyatları da iki kat arttı.
11.03.2023 Ekonomi
DEAŞ'ın sözde yöneticisi olduğu iddia edilen sanık hakim karşısında
DEAŞ'ın sözde yöneticisi olduğu iddia edilen sanık hakim karşısında DEAŞ’ın Türkiye’de yakalanan ve 'Ebu Zeyd /Üstaz Zeyd’ kod adlı en önemli sözde üst düzey yöneticisi olduğu iddia edilen Beşar Hattab Gazal Al-Sumaidai'nin de arasında bulunduğu 3 sanık hakim karşısına çıktı.
22.12.2022 Gündem
Lionel Messi'yi Dünya Kupası'nda izlemek için yıllarca para biriktirdiler
Lionel Messi'yi Dünya Kupası'nda izlemek için yıllarca para biriktirdiler Arjantinli futbolseverler, ünlü oyuncu Lionel Messi'yi Katar'daki FIFA Dünya Kupası'nda izleyebilmek için yıllarca nasıl para biriktirdiklerini anlattı.
10.11.2022 Dünya Kupası
Sabah uyandığında hesabında 9 milyon lira buldu! İlk yaptığı şey bakın ne oldu
Sabah uyandığında hesabında 9 milyon lira buldu! İlk yaptığı şey bakın ne oldu Çift, büyük bir mutluluk içinde arkadaşlarıyla yeni ev kutlaması dahi yaptı. Ancak aslında onlar için hiç de yolunda gitmeyen bir şey vardı. Yolladıkları para yanlış bir kişiye ulaşmıştı. Üstelik bahsi geçen para neredeyse 9 milyon liranın üzerindeydi! Bu parayı banka hesabında gören adamın yaptıkları ise 'pes' dedirtecek türden.
8.11.2022 Dünya
Harabeden saray yavrusuna! Tesadüfen başladı, başlarına gelmeyen kalmadı
Harabeden saray yavrusuna! Tesadüfen başladı, başlarına gelmeyen kalmadı Kız arkadaşıyla birlikte güzel bir ev satın almak için 10 bin sterlin (yaklaşık 210 bin TL) ödemişlerdi. Ancak yaptıkları bir hata hayatlarını bambaşka bir noktaya taşıdı. Harabeden adeta saray yavrusu yaratan çiftin yaşadıkları ise bir belgesele bile konu oldu.
14.09.2022 Dünya
15 bin lirayla adım attılar, şimdi her şey değişti! 'Peynir verip ekmek alıyoruz'
15 bin lirayla adım attılar, şimdi her şey değişti! 'Peynir verip ekmek alıyoruz' Evlendikten 6 ay sonra İstanbul'dan Muğla’ya göç etmeye karar veren Melda-Taner Gölbaş çifti, 1.5 yıldır Seydikemer'e bağlı bir köyde yaşıyor. 15 bin lirayla köye adım atan ve artık İstanbul'a dönmekten korkan çift, "Peynir veriyoruz, ekmek alıyoruz. Köy yaşamında her şey değişiyor" diyerek deneyimlerini paylaştı.
11.09.2022 Gündem
Konut satışlarında Türkiye rekora giderken, dünya düşüşte
Konut satışlarında Türkiye rekora giderken, dünya düşüşte Dünya pandeminin yaralarını sarmaya çalışırken, bu defa da artan inşaat maliyetleri ve azalan harcama gücü konut piyasasını sarsıyor. Artan enflasyonla birlikte gelişmiş ülkelerde konut satışları yüzde 20’ler seviyesinde düşerken, Türkiye’de yüzde 31 yukarıda.
28.07.2022 Ekonomi
Çinli emlak şirketinden karpuz karşılığı ev satışı
Çinli emlak şirketinden karpuz karşılığı ev satışı Çin'in Jiangsu eyaletindeki Nanjing kentinde bir emlak şirketi konut almak isteyen çiftçiler için nakit yerine karpuz ve diğer tarımsal ürünleri kabul ettikleri bir kampanya başlattı.
4.07.2022 Dünya
TOKİ’den konut üreticilerine ve ev sahibi olmak isteyenlere büyük fırsat
TOKİ’den konut üreticilerine ve ev sahibi olmak isteyenlere büyük fırsat Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), düzenlendiği açık artırma ile yatırım yapmak isteyenler için vadeli, KDV’den muaf olan konut üreticisine 10 bin konutluk yatırım fırsatı sunuyor.
20.06.2022 Ekonomi
Ev için 50 bin lira kapora verdiği satıcı, dolandırıcı çıktı
Ev için 50 bin lira kapora verdiği satıcı, dolandırıcı çıktı Aksaray'da Özlem O.'dan 50), satacağı ev için 50 bin lira kapora alarak ortadan kaybolan Burak Yalçınkaya (23) yakalandı. Poliste 'dolandırıcılık' suçundan kaydı bulunan, kendisini emlakçı olarak tanıtan Yalçınkaya, polisteki işlemlerinin ardından tutuklandı.
2.06.2022 Gündem
Başakşehir'de 'emlak' dolandırıcılığı vurgunu
Başakşehir'de 'emlak' dolandırıcılığı vurgunu İstanbul Başakşehir'de kendini emlakçı ya da mal sahibi olarak tanıtan Erdal İ.'nin, yabancı uyruklu çok sayıda kişiyi dolandırdığı öne sürüldü. Mağdurların 20'den fazla olduğu belirtilirken, Erdal İ. 4 kişiden yaklaşık 500 bin dolar kapora alarak kayıplara karıştığı iddia edildi. Şikayetçi olan mağdurlardan bazıları, Erdal İ.'nin emlak ofisinin camlarına "hırsız" yazısı yapıştırdı.
20.05.2022 Haberler
Başakşehir'de 'emlak' dolandırıcılığı vurgunu! 4 kişiden 500 bin dolar aldı, kayıplara karıştı
Başakşehir'de 'emlak' dolandırıcılığı vurgunu! 4 kişiden 500 bin dolar aldı, kayıplara karıştı Başakşehir'de kendini emlakçı ya da mal sahibi olarak tanıtan Erdal İ.'nin, yabancı uyruklu çok sayıda kişiyi dolandırdığı öne sürüldü. Mağdurların 20'den fazla olduğu belirtilirken, Erdal İ. 4 kişiden yaklaşık 500 bin dolar kapora alarak kayıplara karıştığı iddia edildi. Şikayetçi olan mağdurlardan bazıları, Erdal İ.'nin emlak ofisinin camlarına "hırsız" yazısı yapıştırdı.
20.05.2022 Gündem
Savaştan kaçan Ukraynalı, parasını konuta yatırdı
Savaştan kaçan Ukraynalı, parasını konuta yatırdı Türkiye'deki gayrimenkul sektörü yabancılardan büyük ilgi görüyor. Rus füzeleri Antalya'da konut piyasasını değiştirdi. Bazı dairelerin kira fiyatı 6 bin liradan 30 bin liraya çıktı. Emlakçılar konuyla ilgili önemli uyarılarda bulundu. İşte detaylar...
23.04.2022 Haberler
Savaştan kaçan Ukraynalı, parasını konuta yatırdı
Savaştan kaçan Ukraynalı, parasını konuta yatırdı Türkiye'deki gayrimenkul sektörü yabancılardan büyük ilgi görüyor. Rus füzeleri Antalya'da konut piyasasını değiştirdi. Bazı dairelerin kira fiyatı 6 bin liradan 30 bin liraya çıktı. Emlakçılar konuyla ilgili önemli uyarılarda bulundu. İşte detaylar...
23.04.2022 Ekonomi
Akşener: Enflasyon canavarını da, faiz belasını da 12 ay içerisinde çözeceğiz
Akşener: Enflasyon canavarını da, faiz belasını da 12 ay içerisinde çözeceğiz İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Er ya da geç, o sandık milletimizin önüne gelecek. Ve sandık geldiğinde, milletimiz 'İYİ Parti' diyecek. Ve İYİ Parti iktidarında, kimse sabretmek zorunda bırakılmayacak. Biz geleceğiz ve enflasyon canavarını da, faiz belasını da, en geç 12 ay içerisinde çözeceğiz" dedi.
13.04.2022 Gündem
Ev satın almak istedi, hayatının şokunu yaşadı! 'Çok büyük boşluğuma geldi'
Ev satın almak istedi, hayatının şokunu yaşadı! 'Çok büyük boşluğuma geldi' Antalya’da 87 bin TL’ye anlaştığını iddia ettiği 1+1 ev için verdiği peşinat sonrası kalan 2 bin 600 TL için iki ayrı boş senedi imzalayan Yaşar İnce, karşısına 114 bin TL'lik borç gelince neye uğradığını şaşırdı. Dolandırıldığını düşünüp hiç giremediği evini başka bir kişiye 82 bin liraya satan İnce, mahkemeye taşıdığı olayda karşı tarafın serbest bırakılmasıyla ikinci bir şok yaşadığını söyledi.
13.03.2022 Gündem
Karadağ’dan ev bakıyor
Karadağ’dan ev bakıyor Ece Seçkin’in, Karadağ’a tatilinin sırrı ortaya çıktı.
21.02.2022 Cadde
Ece Seçkin'in Karadağ tatilinin sebebi belli oldu!
Ece Seçkin'in Karadağ tatilinin sebebi belli oldu! Geçtiğimiz günlerde eşi Çağrı Terlemez ile Karadağ'a giden şarkıcı Ece Seçkin'in seyahatinin sebebi ortaya çıktı. Seçkin'in ülkeye hayran olduğu ve ev satın almak istediği öğrenildi.
21.02.2022 Cadde
Arnold Schwarzenegger'den emekli askerlere ev yapılması için bağış
Arnold Schwarzenegger'den emekli askerlere ev yapılması için bağış Arnold Schwarzenegger, ABD'nin Los Angeles kentindeki sığınakta 25 küçük ev satın almak için bağışladığı 250 bin doların (yaklaşık 2,7 milyon TL) evsiz emekli askerlerde yarattığı tepkiyi görünce sevinçle doldu.
27.12.2021 Cadde
Serenay Sarıkaya Adana'dan ev mi aldı?
Serenay Sarıkaya Adana'dan ev mi aldı? 'Şahmeran' isimli projenin çekimleri için bir süredir Adana'da bulunan Serenay Sarıkaya İstanbul'a döndü. Sarıkaya, Adana'dan ev aldığı yönünde çıkan haberlere yanıt verdi.
28.11.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Ev Satın Almak ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.