Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri Film dünyasının sevilen türleri arasında gerilim, komedi, macera ve aksiyon filmleri başı çekiyor. Her yaş grubundan bireylere uygun çekilen filmler izlerken kişiyi işlediği konuya adapte ediyor. Yönetmen koltuğunda dünyaca ünlü isimlerin oturduğu ve kadrosunda önemli isimlerin yer aldığım filmler bulunuyor. Aileniz veya arkadaşlarınızla izleyebileceğiz en iyi, en yeni, sürükleyici, tehlikeli ve macera içeren Türk ve yabancı aksiyon film önerileri için sizin için hazırladığımız aksiyon filmleri 2024 içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Kültür Sanat
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Diyette dondurma yenir mi? İşte diyet dondurma tarifi
Diyette dondurma yenir mi? İşte diyet dondurma tarifi Havalar ısınmaya başlamışken yavaş yavaş soğuk atıştırmalıklara yönelme isteği ortağı çıkmaktadır. Herkesin tüm kış mevsimi boyunca hayalini kurduğu dondurma mevsimi geldi çattı. Peki diyette dondurma yenir mi? Diyetisyen Gözde Karaca konu hakkında bilgiler verdi.
7.06.2022 Yemek
Çocuklar İçin Evde Çubuk Dondurma Nasıl Yapılır?
Çocuklar İçin Evde Çubuk Dondurma Nasıl Yapılır? Hem çocuk hem de yetişkinler için en lezzetli yiyecekler arasında dondurma gelir. Pek çok farklı lezzete sahip olan dondurmalar özellikle çocuklar için çok önemlidir. Peki, çocuklar için evde çubuk dondurma nasıl yapılır? İşte bu konu üzerine merak edilen bilgiler.
20.06.2021 Çocuk
Buttermilk Nedir, Nasıl Yapılır? Buttermilk Nelerde Kullanılır?
Buttermilk Nedir, Nasıl Yapılır? Buttermilk Nelerde Kullanılır? Son dönemlerde en çok merak edilen yiyecek türleri arasında buttermilk geliyor. Tam olarak Türkçe karşılığı olmasa bile, özellikle yabancı ülkelerde marketlerde yaygın satılmaktadır. Peki buttermilk nedir, nasıl yapılır? Buttermilk nelerde kullanılır? İşte bu konuda merak edilenler.
6.07.2021 Bilgi
Podolski: Trabzonspor şampiyon ilan edilirse...
Podolski: Trabzonspor şampiyon ilan edilirse... Antalyaspor'un yıldız oyuncusu, "Bu sezon Süper Lig’de lider Trabzonspor şampiyon ilan edilirse, bu normal bir şampiyonluk duygusunu ne oyuncularda, ne taraftarlarda yaşatmaz. Aradan yıllar geçince bu başarınız, başka bir nedene bağlanarak hatırlanır" dedi.
1.07.2020 AntalyaSpor
Uzaktan eğitim sırasında çocuklar evde nasıl beslenmeli?
Uzaktan eğitim sırasında çocuklar evde nasıl beslenmeli? Okullardaki eğitim 'uzaktan eğitim' sistemine taşınmasından sonra, eğitim kadar çocukların beslenmesi de büyük önem taşıyor. Uzman Diyetisyen Şebnem Kandıralı Yıldırım özellikle bu dönemde beslenme konusunda ebeveynlere yardımcı olacak önemli bilgiler verdi. Peki, uzaktan eğitimde çocuklar evde nasıl beslenmeli? Nelere dikkat edilmeli? Sabah kahvaltısı öğlen yemeğinde nasıl besinler hazırlanmalı?
27.03.2020 Ebeveyn
Dondurma adet sancılarına iyi geliyor
Dondurma adet sancılarına iyi geliyor Yaz aylarının gelmesiyle en çok ihtiyaç duyulan gıdalardan biri olan dondurma içinde bulundurduğu kalsiyum, fosfor ve vitaminlerle birçok hastalığın da tedavisini destekliyor. Beslenme ve Diyetetik Uzmanı Cansu Alpaslan, dondurmanın bağışıklık sistemi dostu olduğuna da değinerek, “Dondurma yüksek kalsiyum içerdiğinden dolayı adet (regli) sancılarına da iyi geliyor” dedi.
16.07.2018 Kadın Sağlığı
Çimentodan saksı yapımı
Çimentodan saksı yapımı Su tutma özellikleri sayesinde, fazla suya ihtiyaç duymadan kolayca yetiştirilen sukulentler günümüzde bir çok kişinin tercih ettiği bir bitki. Halihazırda sahip olduğunuz veya almayı düşündüğünüz sukulentleriniz için modern görünümlü çimentodan saksı yapımına ne dersiniz?
19.01.2018 Kendin Yap
25 Nisan günün menüsü (Dondurma tarifleri)
25 Nisan günün menüsü (Dondurma tarifleri) 25 Nisan günün menüsü ile yaza hazırlık yaparak dondurma tarifleri veriyoruz. 25 Nisan günün menüsü verdiği dondurma tariflerinin yanı sıra dondurmanın faydalarından da bahsediyor. İşte 25 Nisan günün menüsü…
Şeker değil sanat!
Şeker değil sanat! Le Cordon Bleu İstanbul’da şeker sanatı teknikleri dersine katıldığımız patisserie şefi Christophe Bidault, yaptığı iş için “Bu bir sanat, pastacılık değil. Uğraşan kişiler arasında şef olmayıp sanatçı olanlar da var” diyor
2.07.2016 Pazar
Ramazan'da hazımsızlığa karşı probiyotik
Ramazan'da hazımsızlığa karşı probiyotik Oruçlu olan kişilerin büyük çoğunluğunda kabızlık, hazımsızlık şikayetleri yaşanıyor. Uzman Diyetisyen İpek Ağaca Özger sindirim sisteminin dengesinin korunmasında probiyotiklerin önemine dikkat çekti.
17.02.2022 Ramazan'da Sağlık
Ev yapımı dondurma tarifleri
Ev yapımı dondurma tarifleri Bu yaz dondurmanızı evde kendiniz yapın. İşte pratik, lezzetli, sağlıklı ve serinletici ev yapımı dondurma tarifleri
6.07.2021 Tatlı Tarifleri
HANDE BU iŞi BiLiYOR
HANDE BU iŞi BiLiYOR Genç oyuncuların büyük çoğunluğu özel hayatlarında kılık-kıyafet konusunda başarısızlar bana göre...
26.06.2014 Cadde
METE OLGUNLAŞTI
METE OLGUNLAŞTI ‘Öyle Bir Geçer Zaman Ki’nin Mete’si Aras Bulut İynemli, beyazperde de ‘Mahmut ile Meryem’ filminde Mahmut rolüyle boy göstermeye hazırlanıyor.
4.09.2012 Cadde
OyeeDESIGN -  Röportaj
OyeeDESIGN - Röportaj Moda söz konusu olduğunda kadınlar için en önemli detay, elbette "ayakkabılar" oluyor. Ayçin Aydoğan ayakkabılara yeni renkler kazandırmak konusunda yaptığı çalışmalarla yoğun ilgi görüyor. Biz de Aydoğan'ın renkli ayakkabılarına kayıtsız kalamadık ve kendisiyle keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.
26.07.2012 Stil
OyeeDESIGN -  Röportaj
OyeeDESIGN - Röportaj Moda söz konusu olduğunda kadınlar için en önemli detay, elbette "ayakkabılar" oluyor. Ayçin Aydoğan ayakkabılara yeni renkler kazandırmak konusunda yaptığı çalışmalarla yoğun ilgi görüyor. Biz de Aydoğan'ın renkli ayakkabılarına kayıtsız kalamadık ve kendisiyle keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.
26.07.2012 Stil
En moda en yeni
En moda en yeni Ünlü çikolata markası Godiva’nın yeni mağazası Kapalıçarşı’da açıldı.
6.07.2012 Cumartesi
‘Kabak tatlısından dondurma yarattım’
‘Kabak tatlısından dondurma yarattım’ Dondurma sevenler parmak kaldırsın! Eminim şu an bütün parmaklar havadadır...
1.06.2012 Cumartesi
Unilever ikinci dondurma fabrikasını açıyor
Unilever ikinci dondurma fabrikasını açıyor Dünyada yıllık cirosu 45 milyar euro’yu aşıyor. Türkiye’ye gelen ilk yabancı firmalardan. Ürün gamındaki Knorr, Dove, Omo, Lipton gibi markalarla evimizin içinden... Dünyaya Antep fıstıklı dondurma fikrini ihraç eden Türkiye Unilever, şimdi Konya’da ikinci bir dondurma fabrikası daha kuruyor
24.04.2011 Ekonomi
Rakılı çikolata ve Aztek prensesi ile “usta” oldu
Rakılı çikolata ve Aztek prensesi ile “usta” oldu Dünya Çikolata Ustaları yarışmasından bir birincilik bir de üçüncülükle dönen Gamze Baş: “Yeni ürünler denemeyi severim. Kuru kayısı, rakı ve badem kullandım. Hepsi çikolataya çok yakıştı. Jüri üyeleri de sonucu sevdi”
18.03.2011 Cumartesi
MÖNÜDE NE VAR?
MÖNÜDE NE VAR? Pasta ve tatlılardan, Dünya mutfağına her türlü lezzeti kendiniz pişirip kendiniz yemek ister misiniz? Yemek kursları emeklilik günlerinde yaratıcılığınızı ortaya çıkar-manın en doğru adresleri
24.06.2010 Cadde
İNCELMENİN 11 SIRRI
İNCELMENİN 11 SIRRI Kahvaltınızdan mısır gevreğini çıkarın. Günde 1-2 dilimden çok ekmek yemeyin. Açlık hissettiğinizde fındık, meyve veya şekersiz dondurma tercih edin
27.04.2010 Cadde
Bayram çikolatanızı evde kendiniz yapabilirsiniz
Bayram çikolatanızı evde kendiniz yapabilirsiniz Son yıllarda büyük talep gören el yapımı çikolataların, evde hazırlanarak, kilogramının 40-50 TL yerine 8-10 TL’ye mal edilebileceği bildirildi...
18.09.2009 Cadde
Görmeden, yemeden, içmeden dönmeyin
Görmeden, yemeden, içmeden dönmeyin Ege Bölgesi, tarihi zenginliği ve doğal güzellikleriyle, yerli ve yabancı turistlerin en çok ilgisini çeken bölgelerimizden...
1.08.2009 Cadde

Benzer Haber Etiketleri