Son dakika: Duş almak için küvete girdi, sonrası felaket!
Son dakika: Duş almak için küvete girdi, sonrası felaket! Son dakika haberine göre, 22 yaşındaki genç kadın banyoda telefonunu kullanmak istedi ancak başına geleceklerden habersizdi. Korkunç olay, önce sosyal medyada sonra da dünya basınında büyük yankı uyandırdı. Genç kadının şarjdaki telefonunu küvete düşürüp feci şekilde can vermesinin ardından, benzer olayların sık sık yaşandığına dikkati çeken uyarılar peş peşe yayınlandı.
6.05.2021 Dünya
Son dakika: Duş almak için küvete girdi, sonrası felaket! Rus kadının feci sonu...
Son dakika: Duş almak için küvete girdi, sonrası felaket! Rus kadının feci sonu... Son dakika haberine göre, 25 yaşındaki genç kadın banyoda telefonunu kullanmak ve selfie çekmek istedi ancak başına geleceklerden habersizdi. Korkunç olay, önce sosyal medyada sonra da dünya basınında büyük yankı uyandırdı. Genç kadının şarjdaki telefonunu küvete düşürüp feci şekilde can vermesinin ardından, benzer olayların sık sık yaşandığına dikkati çeken uyarılar peş peşe yayınlandı.
30.03.2021 Dünya
Duş almak için küvete girdi, sonrası felaket! Rus kadının feci sonu...
Duş almak için küvete girdi, sonrası felaket! Rus kadının feci sonu... 24 yaşındaki genç kadın banyoda telefonunu kullanmak istedi ancak başına geleceklerden habersizdi. Rusya'da meydana gelen korkunç olay, önce sosyal medyada sonra da dünya basınında büyük yankı uyandırdı. Genç kadının şarjdaki telefonunu küvete düşürüp feci şekilde can vermesinin ardından, benzer olayların sık sık yaşandığına dikkati çeken uyarılar peş peşe yayınlandı.
9.12.2020 Dünya
Duşta kabus!
Duşta kabus! Evinde yalnız yaşayan genç kız duşa girerken başına geleceklerden habersizdi, banyoda feci bir son gerçekleşti.
18.09.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri