Evren Göz: Galatasaray, İsmail Çokçalış ile ilgileniyor
Evren Göz: Galatasaray, İsmail Çokçalış ile ilgileniyor TRT Spor yorumcusu Evren Göz, Galatasaray'ın genç sağ bek İsmail Çokçalış'la ilgilendiğini açıkladı.
5.07.2021 Futbol
Evren Göz: "Burası Türkiye, burada işler farklı yürüyor"
Evren Göz: "Burası Türkiye, burada işler farklı yürüyor" Evren Göz, Kontra programında Galatasaray'dan alığı ağır yenilgi sonrası Fenerbahçe'de yaşanan kriz ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.
24.02.2020 Futbol
Evren Göz: 'Lemina'nın durumu salı günü belli olacak ama çok ciddi bir bulgu yok'
Evren Göz: 'Lemina'nın durumu salı günü belli olacak ama çok ciddi bir bulgu yok' Haber Global kanalında yayınlanan Kontra programında Evren Göz, Galatasaraylı Lemina'nın Yeni Malatyaspor maçında oyundan sakatlanarak çıkması sonrası Fenerbahçe derbisinde oynama ihtimalini değerlendirdi.
17.02.2020 Futbol
Evren Göz: 'Galatasaray'ın önceliği Wanyama değil.'
Evren Göz: 'Galatasaray'ın önceliği Wanyama değil.' Haber Global kanalında yayınlanan Kontra programında Evren Göz, Adı Galatasaray ile anılan Tottenham'lı Wanyama ile ilgili dikkat çeken bilgiler paylaştı. Göz, 'Düşük bir ihtimal şu an Galatasaray'ın önceliği Wanyama değil. Oynayan ilk yarıyı iyi geçirmiş oyunculara bakılıyor şu an Galatasaray'ın gündeminde değil.' ifadelerini kullandı.
6.01.2020 Futbol
Evren Göz: 'Galatasaray'dan Talisca'ya istek var ama zor...'
Evren Göz: 'Galatasaray'dan Talisca'ya istek var ama zor...' Haber Global kanalında yayınlanan 'Kontra' programında Evren Göz, Galatasaray'ın transfer gündemiyle ilgili dikkat çekici bilgiler paylaştı.
1.01.2020 Futbol
Evren Göz: 'Fatih Terim, Manuel De Costa ile ilgili olumlu düşünmüyor'
Evren Göz: 'Fatih Terim, Manuel De Costa ile ilgili olumlu düşünmüyor' Haber Global kanalındaki Kontra programında Evren Göz, Galatasaray'ın transfer gündemiyle ilgili dikkat çekici bilgiler paylaştı. Göz, 'Fatih Terim, Manuel De Costa ile ilgili olumlu düşünmüyor.' ifadelerini kullandı.
30.12.2019 Futbol
Evren Göz: 'G.Saray'ın açıklamaları finansal fair play yok biz devam ediyoruz şeklinde.'
Evren Göz: 'G.Saray'ın açıklamaları finansal fair play yok biz devam ediyoruz şeklinde.' Haber Global yorumcusu Evren Göz, Kontra programında Galatasaray'ın transfer politikası ve finansal fair play etkisi üzerine çarpıcı yorumlar yaptı. Göz; 'Galatasaray'ın açıklamaları, finansal fair play yok biz devam ediyoruz, Şampiyonlar Ligi'ni almaktan bahsediyoruz Allah aşkına makas açık artık bunu ne olur insanlara anlatın.' ifadelerini kullandı.
23.12.2019 Futbol
Evren Göz: "Galatasaray geçen sene devre arası transferleriyle şampiyon oldu"
Evren Göz: "Galatasaray geçen sene devre arası transferleriyle şampiyon oldu" Haber Global'de yayınlanan Kontra programında Evren Göz Galatasaray'ın gündemiyle alakalı çarpıcı yorumlarda bulundu.
25.11.2019 Futbol
Evren Göz: 'Diagne'nin dönme ihtimalinin yüksek olduğunu düşünmüyorum'
Evren Göz: 'Diagne'nin dönme ihtimalinin yüksek olduğunu düşünmüyorum' Haber Global kanalında yayınlanan Kontra programında Evren Göz, Galatasaray'ın forvet bölgesinde yaşadığı sorunlarla ilgili dikkat çeken yorumlarda bulunurken Göz, Mbaye Diagne ve Onyekuru'nun Galatasaray'a yeniden dönme ihtimalini de değerlendirdi.
20.11.2019 Futbol
Evren Göz: "Galatasaray'da 'hadi beyler' diyen oyuncu yok"
Evren Göz: "Galatasaray'da 'hadi beyler' diyen oyuncu yok" Haber Global yorumcusu Evren Göz 'Kontra' programında Galatasaray'ın temel sorunu ve Real Madrid'e karşı alınan 6-0'lık maçla ilgili dikkat çekici değerlendirmelerde bulundu. Göz, 'Eskiden takımda isyan eden oyuncular vardı şimdi kimse hadi beyler demedi. Sıkıntı burada yoksa 6-0 kimsenin umurunda değil.' ifadelerini kullandı.
13.11.2019 Futbol
Evren Göz: 'Bazı oyuncular Şampiyonlar Ligi marşını Galatasaray marşına tercih etti'
Evren Göz: 'Bazı oyuncular Şampiyonlar Ligi marşını Galatasaray marşına tercih etti' Haber Global yorumcusu Evren Göz, 'Kontra' programında Galatasaray gündemiyle ilgili dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.
4.11.2019 Futbol
Evren Göz: 'Belhanda gelirken imaj hakları için 15 gün Galatasaray'ı bekletti ve 10 numarayı almak için diretti'
Evren Göz: 'Belhanda gelirken imaj hakları için 15 gün Galatasaray'ı bekletti ve 10 numarayı almak için diretti' Evren Göz, Haber Global'de yayınlanan Kontra programında Galatasaray'ın 10 numarası Younes Belhanda ile ilgili dikkat çeken eleştirilerde bulundu.
7.10.2019 Futbol
Evren Göz:  'Rami'ye rağmen defansta sıkıntı olacağını düşünüyorum.'
Evren Göz: 'Rami'ye rağmen defansta sıkıntı olacağını düşünüyorum.' Evren Göz, Haber Global'deki Kontra programında Fenerbahçe'nin defans hattıyla ilgili yorumlarda bulundu. Sarı-lacivertlilerin yeni transferi Adil Rami'nin henüz hazır olmadığını savunan Göz, 'Stoperde Rami'ye rağmen defansta sıkıntı olacağını düşünüyorum. Rami'nin doğru isim olduğunu düşünmüyorum.' ifadelerini kullandı.
1.09.2019 Futbol
Evren Göz: 'Mevlüt Erdinç transferinde bazı olaylar oldu'
Evren Göz: 'Mevlüt Erdinç transferinde bazı olaylar oldu' Haber Global'deki Kontra programında Evren Göz, Fatih Terim'in 'Galatasaray yalnızlaştırılmaya çalışılıyor' sözlerini yorumladı. Dikkat çekici ifadeler kullanan Göz, 'Galatasaray 2 hakemle ilgili açıklama yaptı.17 kulüpte Galatasaray'a karşı açıklama yaptı mı yaptı. Bunun adı bence ittifak, sonrasında bazı kulüplerin haberi olmadığı ortaya çıktı. Geçen seneden başlayan bu sene de devam eden bir durum. Mevlüt transferini örnek vererek birleştiriyor hoca. Bu senede Mevlüt transferinde bazı olaylar oldu.' dedi.
2.09.2019 Futbol
Evren Göz: 'Galatasaray Yönetiminin tavrı biz Falcao'yu getireceğiz şeklinde.'
Evren Göz: 'Galatasaray Yönetiminin tavrı biz Falcao'yu getireceğiz şeklinde.' Evren Göz, Haber Global'de yayınlanan Kontra programında Galatasaray'ın transferdeki 1 numaralı hedefi Radamel Falcao'nun durumu ile ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu.
25.08.2019 Futbol
Evren Göz: 'Diagne bizimle eğleniyor'
Evren Göz: 'Diagne bizimle eğleniyor' Evren Göz, Haber Global'de yayınlanan Kontra programında Galatasaray'daki geleceği belirsiz olan Mbaye Diagne ile ilgili dikkat çekici yorumlarda bulundu. Göz, 'Diagne bizimle eğleniyor. Galatasaray aylardır satmak istiyor ama oyuncu Galatasaray'dan daha fazla kazanacağı bir yere gitmek istiyor.' ifadelerini kullandı.
26.08.2019 Futbol
Evren Göz: 'Falcao'da işlem tamam'
Evren Göz: 'Falcao'da işlem tamam' Evren Göz, Haber Global'deki Kontra programında Galatasaray'a transferi an meselesi olan Radamel Falcao'daki son durumu açıkladı. Göz, 'Galatasaray görüşmelerini gerçekleştirdi, Falcao'nun bu hafta içi İstanbul'a gelmesini ve transferin resmiyet kazanmasını bekliyoruz. Buradan döneceğini düşünmüyorum artık işlem tamam.' ifadelerini kullandı.
18.08.2019 Futbol
Evren Göz: 'Falcao Galatasaray'da diyebilmemize saatler kaldı...'
Evren Göz: 'Falcao Galatasaray'da diyebilmemize saatler kaldı...' Evren Göz, Haber Global'de yayınlanan Kontra programında Galatasaray'ın transferdeki en büyük hedefi Radamel Falcao ile ilgili dikkat çekici bilgiler paylaştı. Göz, 'Falcao Galatasaray'da diyebilmemize saatler kaldı diyebiliriz. Gayriresmi olarak iş tamam...' ifadelerini kullandı.
12.08.2019 Futbol
Evren Göz: 'Galatasaray Seri'yi kiralayabilirse Fernando'nun yerini doldurur'
Evren Göz: 'Galatasaray Seri'yi kiralayabilirse Fernando'nun yerini doldurur' Haber Global yorumcusu Evren Göz, Galatasaray'ın orta saha hedefinde yer alan Jean Michael Seri ve hedefteki diğer oyuncular ile ilgili 'Kontra' programında dikkat çeken yorumlarda bulundu.
14.07.2019 Futbol
Evren Göz: 'Banega'da Sevilla büyük bir direnç gösteriyor'
Evren Göz: 'Banega'da Sevilla büyük bir direnç gösteriyor' Haber Global yorumcusu Evren Göz, Galatasaray'ın transferde 1 numaralı hedefi Ever Banega ile ilgili dikkat çekici bilgiler paylaştı.  Göz, 'Galatasaray oyuncuyla büyük ölçüde anlaşma sağladı fakat Sevilla büyük bir direnç gösteriyor. Banega çok değerli bir oyuncu. Sevilla'da müthiş bir değişim var, Banega orada kocaman bir soru işareti. Eşi ve ailesi İstanbul2Da oynamak istiyor. Şu anda kırılması gereken Sevilla'nın inadı. Ve Fernando seçeneği girdi. Fernando'yu istiyor Sevilla ama Galatasaray da tok satıcıyı oynuyor.' dedi.
7.07.2019 Futbol
Evren Göz: 'Banega için masadaki teklif takas+para...'
Evren Göz: 'Banega için masadaki teklif takas+para...' Haber Global yorumcusu Evren Göz, Galatasaray'ın transferdeki 1 numaralı hedefi Ever Banega ile ilgili dikkat çeken bilgiler paylaştı.
30.06.2019 Futbol
Evren Göz: 'Banega İstanbul'da oynamak istediğini söyledi'
Evren Göz: 'Banega İstanbul'da oynamak istediğini söyledi' Haber Global yorumcusu Evren Göz, Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Ever Banega ile ilgili bilgiler paylaştı. Göz, 'Net bitmiş değil pazarlık aşamasında. Ufak bir miktar kaldı. Eğer o miktara ulaşırsa Galatasaray, oyuncu İstanbul'da oynamak istediğini söyledi. Ama Sevilla'yı da memnun etmek lazım.' ifadelerini kullandı.
23.06.2019 Futbol
Evren Göz: 'G.Saray'ın Banega için sözlü girişimleri olmaya başladı'
Evren Göz: 'G.Saray'ın Banega için sözlü girişimleri olmaya başladı' Haber Global yorumcusu Evren Göz, Galatasaray'ın transfer etmek istediği Ever Banega ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Göz, 'Galatasaray'ın sözlü girişimleri olmaya başladı. Oyuncunun Boja Juniors ilgili kafaları karıştırdı. Ama o tarafa doğru şu an gitme ihtimali daha az. İstanbul şu an daha önde ama bitmiş değil. Banega konusunda hala zamana ihtiyaç var' ifadelerini kullandı.
16.06.2019 Futbol
Evren Göz: 'Banega'nın gelişi gidecek oyunculara bağlı'
Evren Göz: 'Banega'nın gelişi gidecek oyunculara bağlı' Haber Global yorumcusu Evren Göz, Galatasaray'ın transferi listesinde bulunan Sevilla'nın yıldızı Ever Banega ile ilgili dikkat çekici yorumlarda bulundu. Göz, 'Şu an görüşmeler menajer seviyesinde, Galatasaray henüz resmi teklifi yapmadı. 7-8 milyon eurolar konuşuluyor. Banega'nın gelişi gidecek oyunculara bağlı.' ifadelerini kullandı.
10.06.2019 Futbol
Evren Göz: 'Sinan Gümüş'in Genoa ile anlaştığı iddia ediliyor'
Evren Göz: 'Sinan Gümüş'in Genoa ile anlaştığı iddia ediliyor' Haber Global yorumcusu Evren Göz, Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamalarında yer almayan Mbaye Diagne ve Sinan Gümüş'ün durumuyla ilgili konuştu. Göz, Diagne'nin Fatih Terim'den izin alarak kutlamalara katılmadığını belirtirken, Sinan Gümüş için ise 'Genoa ile anlaştığı iddiaları var.' dedi.
27.05.2019 Futbol