Evrim

Evrim

Son dakika evrim haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan evrim gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan evrim haber sayfamızda...

Evrim

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.941 evrim haberi bulunmuştur.
Çizginin unutulmaz ustası
Çizginin unutulmaz ustası Usta çizer Latif Demirci vefatının ikinci yılında, yarım asırlık sanat hayatını anlatan bir sergiyle anılıyor. Sergi Demirci’nin çizimleri Türkiye’nin yakın tarihine hicivle bakma imkânı tanıyor.
25.04.2024 Kültür Sanat
Yetenek Sizsiniz programıyla ünlenmişti! İranlı illüzyonist Aref Ghafouri yıllar sonra ortaya çıktı!
Yetenek Sizsiniz programıyla ünlenmişti! İranlı illüzyonist Aref Ghafouri yıllar sonra ortaya çıktı! 2009 - 2018 yılları arasında ekranlarda yayınlanan 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' programında yaptığı illüzyon şovlarıyla hafızalara kazınan Aref Ghafouri, yıllar sonra ortaya çıktı. İranlı Ghafouri'nin son hali sosyal medyada gündem oldu.
24.04.2024 Cadde
Evinin kapısını açtı
Evinin kapısını açtı Evrim Akın bu hafta, popstar yarışmasıyla tanınan Bayhan’ın evine konuk oluyor.
21.04.2024 Cadde
Manisa FK, Altay deplasmanında 3 puanın sahibi!
Manisa FK, Altay deplasmanında 3 puanın sahibi! Trendyol 1. Lig'in 31'inci haftasında Manisa FK, Altay'ı deplasmanda 2-0'la geçti.
19.04.2024 1.Lig
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri Dünyanın en güzel duygularından bir tanesi de hiç şüphesiz anne ve baba olmak. Aileye yeni katılması beklenen üyenin yanında çiftleri isim heyecanı da sarar. Bebek isimleri ile ilgili uzun ve derin bir araştırma sürecine giren anne ve adayları çocuklarının isminin en güzel ve en anlamlı olmasını isterler. Hamilelik döneminde cinsiyetin belli olmasının ardından en çok üzerine düşülen konulardan bir tanesidir. Ömür boyu taşıyacakları ismin kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler bebeklerinin isminin keşfedilmemiş, en zor ve nadir bulunan, değişik, duyulmamış, özel ve farklı olmasını isterler. Bunun dışında kız ve erkek bebeklerine verecekleri ismin unisex olmasını isteyen aileler de var. Ancak ismin güzelliği kadar anlamlarının da güzel olmasını önemserler. En güzel, duyulmamış, modern, değişik kız ve erkek bebekler için unisex isimler sözlüğü ve anlamları hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız “Bebek İsimleri 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
18.04.2024 Bebek
Ünlü şarkıcı Popstar Mehtap mütevazı evinin kapılarını açtı
Ünlü şarkıcı Popstar Mehtap mütevazı evinin kapılarını açtı Kanal D'de yayınlanan "Evrim Akın İle Ev Gezmesi" programının bu haftaki konuğu ünlü şarkıcı Popstar Mehtap idi. Popstar Mehtap olarak bilinen Mehtap Yılmaz’ın mütevazı evi böyle görüldü.
15.04.2024 Cadde
Annesini iyileştiren zeytinin peşine düştü! 'İşi bilmiyor' diyenlere inat dünya 4'üncüsü oldu
Annesini iyileştiren zeytinin peşine düştü! 'İşi bilmiyor' diyenlere inat dünya 4'üncüsü oldu Annesinin hastalığı, çok genç yaşlarda zeytinyağının iyileştirici gücüyle tanışmasına sebep oldu. Hayat onu farklı noktalara sürüklese de 20 yıllık kurumsal hayatta çalıştıktan sonra sırrına hayran olduğu zeytin ağacıyla yolları kesişti. Ayvalık'ta bir zeytin bahçesi satın alarak işe başlayan Bahar Alan, "Dışarıdan geldi, işi bilmiyor" diyenlere inat zeytinyağı dünya kalite sıralamasında ilk 100 üretici arasına girdi, hatta 2 yıl üst üste dünya 4'üncüsü oldu.
15.04.2024 Yaşam
Astrolog Nuray Sayarı'dan Evrim Akın'a yasak! 'Haritamda evlilik yokmuş'
Astrolog Nuray Sayarı'dan Evrim Akın'a yasak! 'Haritamda evlilik yokmuş' Ünlü oyuncu ve sunucu Evrim Akın, geçtiğimiz akşam astrolog Nuray Sayarı ile birlikte görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerle konuşan ikiliden Akın, Sayarı'nın kendisine evlenmeyi yasakladığını söyleyerek, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
15.04.2024 Cadde
‘Harika ilerliyoruz’
‘Harika ilerliyoruz’ Kanal D’de ekrana gelen ‘Evrim Akın İle Ev Gezmesi’ programını sunan Evrim Akın, projenin harika gittiğini söyledi.
15.04.2024 Cadde
Popstar Mehtap’la pazar keyfi
Popstar Mehtap’la pazar keyfi Kanal D’nin, sunuculuğunu Evrim Akın’ın yaptığı ‘Evrim Akın İle Ev Gezmesi’ programı bu hafta Popstar Mehtap olarak tanınan Mehtap Yılmaz’a konuk oldu.
14.04.2024 Cadde
Sahte rapor alıp tatile gitti, 15 yıl hapsi isteniyor
Sahte rapor alıp tatile gitti, 15 yıl hapsi isteniyor Konya'da fizyoterapist Sait U. (37), hastaneye gitmeden 4 gün iş göremez raporu alıp, tatile gidince olanlar oldu.
11.04.2024 Gündem
Dokuz sekizlik bölüm
Dokuz sekizlik bölüm ‘Para Bizde Şöhret Bizde’, ‘Altınlarım Dizi Dizi’ gibi dokuz sekizlik şarkılarla gönüllerde taht kuran Rumeli Orhan ve Kemal Kardeşler, eşleriyle yaşadığı evlerinin kapılarını ‘Evrim Akın İle Ev Gezmesi’ne açtı.
7.04.2024 Cadde
Hiper kişiselleşmiş bankacılık geliyor
Hiper kişiselleşmiş bankacılık geliyor "Dijital bankacılığın geleceği hiper kişiselleştirilmiş, müşteri odaklı, güvenli ve yenilikçi çözümlerle dolu olacak. Bu da sektörün sürekli evrim geçirmesine olanak tanıyacak..."
5.04.2024 Milliyet Executive
Yaşar Alptekin'den çarpıcı itiraf: Battım!
Yaşar Alptekin'den çarpıcı itiraf: Battım! 1989 yapımı 'Lambada' filmiyle hafızalarda yer eden eski manken ve oyuncu Yaşar Alptekin, maneviyata yönelerek, mesleğinden uzak bir hayat yaşamaya başlamıştı. Ünlü isim, son olarak katıldığı programda 12 kez ticarete atıldığını ama hepsinde battığını söyledi.
6.04.2024 Cadde
'Survivor' aşıklarının düğün heyecanı! 'Büyük gün için her detayı planlıyoruz'
'Survivor' aşıklarının düğün heyecanı! 'Büyük gün için her detayı planlıyoruz' Oyuncu Mert Öcal ile sporcu geçmişinin yansıra zumba eğitmenliği de yapan Sude Burcu'nun, farklı takımlarda mücadele ettikleri 'Survivor All Star 2022'de aşk yaşadıkları ortaya çıkmıştı. İzmir'de 1,5 yıl önce nişanlanan ikili, Survivor adasında olaylı şekilde başlayan ilişkilerini nikâh masasına taşımak için gün sayıyor.
4.04.2024 Cadde
Yarım Elma’nın Yonca’sı Janset Paçal 10 kilo verdi! Değişimi şok etti
Yarım Elma’nın Yonca’sı Janset Paçal 10 kilo verdi! Değişimi şok etti 2002-2003 yılları arasında ekranlara gelen komedi ve dram türündeki 'Yarım Elma' dizisinin başrolü Janset Paçal, verdiği kilolarla gündem oldu. Bir süredir ekranlardan uzak olan ünlü oyuncunun yaptığı 'öncesi sonrası' paylaşımına takipçilerinden yorum ve beğeni yağdı.
4.04.2024 Cadde
Yaşar Alptekin dört katlı villasının kapısını Evrim Akın'a açtı!
Yaşar Alptekin dört katlı villasının kapısını Evrim Akın'a açtı! 1989 yapımı 'Lambada' filmiyle hafızalarda yer eden eski manken ve oyuncu Yaşar Alptekin, dört katlı lüks villasının kapılarını Evrim Akın İle Ev Gezmesi’ne açtı. Evinde kutsal emanetler köşesi de olan ünlü ismin antika eşyaları, kileri ve saunalı giyinme odası dikkat çekti.
1.04.2024 Cadde
Kapılarını ilk kez açtı
Kapılarını ilk kez açtı Eski manken ve oyuncu Yaşar Alptekin, Kanal D’nin sunuculuğunu Evrim Akın’ın yaptığı ‘Evrim Akın ile Ev Gezmesi’ programına konuk oldu.
31.03.2024 Cadde
Genç sevgilisiyle yaşadığı evi bakın kime emanet etti? Açıklaması şaşırttı
Genç sevgilisiyle yaşadığı evi bakın kime emanet etti? Açıklaması şaşırttı Şovmen Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz günlerde evini ilk kez Kanal D ekranlarına açmıştı. 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi' programına konuk olan Erbil'in açıklamaları dikkat çekti. Ünlü ismin Boğaz manzaralı evini kime emanet ettiğini duyanlar şaşkınlıklarını gizleyemedi.
27.03.2024 Cadde
Yürek yakan acı! Dede ve 15 aylık torunu aynı gün vefat etti
Yürek yakan acı! Dede ve 15 aylık torunu aynı gün vefat etti Manisa'da 15 aylık Vedat Ayaz Şamlı ile bir süredir yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları bulunan dedesi Ahmet Yörük aynı gün vefat etti. Dede ve torunu bugün aynı camide kılınan namaz sonrası son yolculuğuna uğurlandı.
27.03.2024 Gündem
Her dediği çıktı, akılalmaz kehanetler! Michio Kaku'dan 2124 kehanetleri: Yapay zeka, ölümsüzlük, nükleer savaş
Her dediği çıktı, akılalmaz kehanetler! Michio Kaku'dan 2124 kehanetleri: Yapay zeka, ölümsüzlük, nükleer savaş ABD’li fizikçi ve yazar Michio Kaku, kuantum çağının geleceğimiz konusunda belirleyici olacağını söylüyor.
27.03.2024 Dünya
Survivor'da dokunulmazlık oyunu nefes kesti! Son eleme adayı belli oldu
Survivor'da dokunulmazlık oyunu nefes kesti! Son eleme adayı belli oldu Survivor'da ilk eleme adayı Aleyna Kalaycıoğlu, ikinci eleme adayı Aysu Keskin, Üçüncü eleme adayı Berna Canbeldek olmuştu. Dün akşamki bölümde oynanan dokunulmazlık oyunu sonrasında Hakan Hatipoğlu ile Sercan Yıldırım arasında gerginlik yaşandı. Son eleme adayı belli oldu. İşte detaylar...
27.03.2024 Cadde
Evrim Keklik açtı ağzını, yumdu gözünü! 'Survivor buna kadar düştü mü?'
Evrim Keklik açtı ağzını, yumdu gözünü! 'Survivor buna kadar düştü mü?' Survivor'un eski yarışmacılarından Evrim Keklik, bu sene yarışmıyor olsa da sosyal medya hesabından yeni sezonun yorumlarını yapıyor. Yarışmada olduğu dönemde de yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çeken Keklik, son olarak Aleyna hakkında çıkan haberlere isyan etti.
26.03.2024 Cadde
'Her akşam Aslan ve Zenia ile Atakan’ı izliyoruz!'
'Her akşam Aslan ve Zenia ile Atakan’ı izliyoruz!' 'Survivor All Star 2024' yarışmasına sonradan dahil olan 'Avatar' lakaplı sporcu Çağan Atakan Arslan'ın eşi Serap Korkmaz, geçtiğimiz gün Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı.
26.03.2024 Cadde
Mehmet Ali Erbil 40 yaş küçük sevgilisiyle bu villada yaşıyor! Yatak odası üç bölümden oluşuyor
Mehmet Ali Erbil 40 yaş küçük sevgilisiyle bu villada yaşıyor! Yatak odası üç bölümden oluşuyor Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan ile yaşadığı villanın kapılarını 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi'ne açtı. Evin yatak odası 3 bölümden oluşuyor...
24.03.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Evrim ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.