Eylül Ayı

Eylül Ayı

Son dakika eylül ayı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan eylül ayı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan eylül ayı haber sayfamızda...

Eylül Ayı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 9.577 eylül ayı haberi bulunmuştur.
Fatih Erbakan'dan anket açıklaması
Fatih Erbakan'dan anket açıklaması Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Anketlerden görüyorsunuz, geçtiğimiz seçimde bizi diğerler kategorisinde gösteren anket firmaları, bugün 6-7 puan, 8 puan gösteriyor" dedi.
13.03.2024 Gündem
Ticaret Bakanı Bolat: "Zulüm etmeye çalışanlarla asla ticaret yapmayacağız”
Ticaret Bakanı Bolat: "Zulüm etmeye çalışanlarla asla ticaret yapmayacağız” Esenyurt'ta sanayici ve iş adamları ile istişare toplantısında konuşan Ticaret Bakanı Ömer Bolat, “Ramazanda gıda fiyatlarının bir anda yükselmemesi için bütün gıda firmalarını dolaştık. Vatandaşa haksız fiyat uygulamaya çalışan, zulüm etmeye çalışanlarla asla ticaret yapmayacağız" dedi.
9.03.2024 Ekonomi
Şubat ayı ihracat rakamları belli oldu
Şubat ayı ihracat rakamları belli oldu Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "Şubat ayında ihracat yüzde 13,6 artışlar 21 milyar 86 milyon dolar oldu." dedi.
2.03.2024 Haberler
Şubat ayı ihracat rakamları belli oldu
Şubat ayı ihracat rakamları belli oldu Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "Şubat ayında ihracat yüzde 13,6 artışlar 21 milyar 86 milyon dolar oldu." dedi.
2.03.2024 Ekonomi
Warren Buffett, Apple hissesi sattı
Warren Buffett, Apple hissesi sattı Warren Buffett'ın yatırım şirketi Berkshire Hathaway, Apple'daki hissesini azalttığını ve dört şirketin hisse senetlerini elden çıkardığını bildirdi.
15.02.2024 Uzmanpara
Sıfır araçlarda liste fiyatı güncellendi! En düşük fiyatlı 4 model belli oldu
Sıfır araçlarda liste fiyatı güncellendi! En düşük fiyatlı 4 model belli oldu 2023’ün sonlarına doğru başlayan kampanya furyası yeni yılın gelmesiyle birlikte azalmaya başladı. Peki kampanyalar ne zaman sona erecek? Son güncellemelere göre liste fiyatı en düşük 4 otomobil belli oldu. İşte detaylar...
9.02.2024 Ekonomi
İstihdam düştü, iş yeri azaldı
İstihdam düştü, iş yeri azaldı Son verilere göre (eylül ayı) 11 ilde çalışan sayısının yıllık olarak 90 bin 164 yani yaklaşık yüzde beş oranında daraldığı gözlendi.
6.02.2024 Ekonomi
3 ‘rekor’ bir arada
3 ‘rekor’ bir arada Türkiye 20 milyar dolarla en yüksek ocak ayı ihracatını gerçekleştirdi. Otomobil ve hafif ticari araç toplam pazarı, Ocak 2024’te 79.701 adetle rekor kırdı. Borsa İstanbul’da dün BIST 100 endeksi de güne 8711 puanla rekor seviyeden başladı.
3.02.2024 Ekonomi
İkinci el araçlar yüzde 50'den fazla kazandırdı! İşte en çok talep gören 5 model
İkinci el araçlar yüzde 50'den fazla kazandırdı! İşte en çok talep gören 5 model Geçtiğimiz yıl ikinci el araç fiyatları yüzde 56 oranında değer kazandı. Bu 12 aylık enflasyon ortalamasının da üzerinde gerçekleşti. Yani ikinci el araç piyasası geçtiğimiz yıl enflasyonun üzerinde kazanç sağladı.
30.01.2024 Ekonomi
Profesörden uyarı: Kontrol edilmezse büyük problemle karşı karşıya kalacağız
Profesörden uyarı: Kontrol edilmezse büyük problemle karşı karşıya kalacağız Akdeniz Üniversitesi'nden (AÜ) Prof. Dr. Hüseyin Çetin, kış aylarında mevsim normalleri üzerindeki sıcaklıktan dolayı sıtmayı taşıyan culeks, anopheles cinsi gibi bazı sivrisinek türlerinin kış uykusuna yatmadığını, erişkin halde saldırmaya, kan emmeye devam ettiğini söyledi. Prof. Dr. Çetin, "Yerel yönetimlerin seçim sonrası nisan ayı itibarıyla yoğun ilaçlama yapması gerekir. Aksi halde yaz ayları sivrisinek nedeniyle sıkıntılı geçecektir" dedi.   
19.01.2024 Gündem
Moody’s Türkiye kararını açıkladı! Pozitife çevirdi
Moody’s Türkiye kararını açıkladı! Pozitife çevirdi Kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Türkiye'nin kredi notunu "B3" olarak teyit ederken, not görünümünü "durağan"dan "pozitif"e çevirdi.
12.01.2024 Ekonomi
Dilan Polat'ın yeni şubeleri nasıl açılıyor? TMSF'den açıklama geldi
Dilan Polat'ın yeni şubeleri nasıl açılıyor? TMSF'den açıklama geldi Fenomen Dilan Polat ve eşi Engin Polat halihazırda cezaevinde. Çiftin şirketlerine ise kayyum atanmıştı. Ancak yeni şubeleri şaşalı bir şekilde açıldı. Peki nasıl oluyor da bu şubeler açılış yapabiliyordu? Yaşananlarla ilgili TMSF'den açıklama geldi. Merak edilen detaylar Kanal D Ana Haber'de ortaya çıktı.
11.01.2024 Haberler
Dilan Polat'ın yeni şubeleri nasıl açılıyor? TMSF'den açıklama geldi
Dilan Polat'ın yeni şubeleri nasıl açılıyor? TMSF'den açıklama geldi Fenomen Dilan Polat ve eşi Engin Polat halihazırda cezaevinde. Çiftin şirketlerine ise kayyum atanmıştı. Ancak yeni şubeleri şaşalı bir şekilde açıldı. Peki nasıl oluyor da bu şubeler açılış yapabiliyordu? Yaşananlarla ilgili TMSF'den açıklama geldi. Merak edilen detaylar Kanal D Ana Haber'de ortaya çıktı.
11.01.2024 Gündem
2023 yılı kayıtlara geçti! 1850 yılından sonra ilk
2023 yılı kayıtlara geçti! 1850 yılından sonra ilk Copernicus İklim Değişikliği Servisi (C3S) tarafından yayınlanan Küresel İklim Raporu’nda, 2023 yılı kayıt altına alınan en sıcak yıl olduğu belirtilerek, 2023'te ortalama küresel sıcaklıkların sanayi öncesi dönem ortalamasının 1,48 derece üzerine çıktığı aktarıldı.
9.01.2024 Gündem
2 Eylül Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
2 Eylül Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu Burç yorumları kişilik gelişimini yakından takip eden kişiler için son derece önemli bir yer tutar. Bu kişiler her burç hakkında detaylı bir şekilde araştırma yapmanın yanı sıra kendi burçlarını en ince ayrıntısına kadar inceler. Özellikle eylül ayı burçları son derece etkili özelliklere sahip oldukları için bu tarihlerdeki araştırma yapma oranları çok daha fazladır. 2 Eylül hangi burç oluyor detayları ile derledik.
9.01.2024 Astroloji
14 Eylül Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
14 Eylül Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu Burçlar birçok kişinin yakından takip ettikleri ve kişilik analizlerini aradıkları ifadelerdir. Bu ifadelerin net bir şekilde anlaşılması ve ifade edilmesi de son derece önemlidir. Bu sebeple burçlar hakkında geniş bir araştırma yapmak ve bilgi toplamak gerekiyor. Eylül ayı burçlar için önemli bir aydır. 14 Eylül hangi burç oluyor ya da bu burcun özellikleri nelerdir detayları ile derledik.
9.01.2024 Astroloji
Eylül sözleri 2024 | Resimli - Yazılı Eylül ayı sözleri - mesajları kısa - uzun seçenekler
Eylül sözleri 2024 | Resimli - Yazılı Eylül ayı sözleri - mesajları kısa - uzun seçenekler Facebook, Instagram, Twitter, WhatsApp üzerinden takipçileri ile Eylül sözleri paylaşmak isteyenler için Resimli - Yazılı Eylül ayı sözleri kısa - uzun seçenekleri haberimize ekledik.
5.01.2024 Bilgi Rehberi
İ ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: İ Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
İ ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: İ Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne baba olmaya hazırlanan çiftler bebeklerinin cinsiyetini öğrendikten sonra derin bir isim araştırmasına girer. Çiftler hayatları boyunca taşıyacakları ismi çocukları için seçerken oldukça seçici davranırlar. Anne ve baba adayları kız bebekleri için nadir bulunan, keşfedilmemiş ve duyulmamış, kulağa hoş gelen isimleri tercih etmek isterler. Bu konuda uzun soluklu bir araştırma içerisine giren çiftlerin kız bebek isimlerinin anlamlarına da dikkat ederler. İ harfi ile başlayan kız bebek isimleri ve anlamları nelerdir? “İ ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
2024 Eylül Ayı Hangi Burç? Eylül Ayında Doğanların Burcu Nedir ve Özellikleri Nasıl Olur?
2024 Eylül Ayı Hangi Burç? Eylül Ayında Doğanların Burcu Nedir ve Özellikleri Nasıl Olur? Burçlar, adından sıklıkla söz edilen bir kavramdır. Eylül ayında doğanların burcu ve de burç özelliklerini merak ediyorsanız, yazımızda gerekli tüm bilgileri bulabilirsiniz. Sizin için, burç özellikleri dahil olmak üzere; bu yazıyı hazırladık.
4.01.2024 Astroloji
Peru Hakkında Bilgiler; Peru Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Peru Hakkında Bilgiler; Peru Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Peru günümüzde oldukça önemli bir ülke olup Güney Amerika’nın batısında yer almaktadır. Peru resmi adı Peru Cumhuriyeti’dir. İşte, Peru hakkında merak edilenleri sizler için derledik.
3.01.2024 Dünya
Çek Cumhuriyeti Hakkında Bilgiler; Çek Cumhuriyeti Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para  Birimi Ve Saat Farkı
Çek Cumhuriyeti Hakkında Bilgiler; Çek Cumhuriyeti Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı 2016 yılında ismi Çekya olarak değiştirilen ülke, Marovya ve Bohemya bölgelerinden oluşuyor. Avrupa'da en fazla ateistin bulunduğu ikinci olmasından ötürü, manastırlar ve kiliseler müze veya benzeri hizmetler için hizmet sunuyor. Çek Cumhuriyeti nerede, bayrağının manası nedir, başkentinin ismi ne, para birimi hangisi ve resmi dili sorularının yanıtlarını derledik.
3.01.2024 Tatil
PPK toplantı özeti yayımlandı
PPK toplantı özeti yayımlandı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) aralık ayı Para Politikası Kurulu (PPK) toplantı özetini yayımladı.
28.12.2023 Uzmanpara
Karadeniz'de petrol rüyası gerçek oldu: “Günde 1 ton petrol denizin yüzeyine çıkıyor”
Karadeniz'de petrol rüyası gerçek oldu: “Günde 1 ton petrol denizin yüzeyine çıkıyor” Rize’nin Çayeli ilçesi açıklarından alınan numunelerden yapılan analizlerde deniz yüzeyine sızan sıvının petrol olduğu ortaya çıktı.
20.12.2023 Haberler
Karadeniz'de petrol rüyası gerçek oldu: “Günde 1 ton petrol denizin yüzeyine çıkıyor”
Karadeniz'de petrol rüyası gerçek oldu: “Günde 1 ton petrol denizin yüzeyine çıkıyor” Rize’nin Çayeli ilçesi açıklarından alınan numunelerden yapılan analizlerde deniz yüzeyine sızan sıvının petrol olduğu ortaya çıktı.
20.12.2023 Ekonomi
Büyük vurgunun kilit mekanı! İşte Seçil Erzan'ın babadan kalma 25 milyonluk evi
Büyük vurgunun kilit mekanı! İşte Seçil Erzan'ın babadan kalma 25 milyonluk evi Yüksek karlı özel ve güvenilir fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan, Çanakkale’nin Bozcaada ilçesinde babasından kalma evini 10 milyon liralık borca karşılık ipotek ettirdi.
12.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Eylül Ayı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.