Eyt Açıklaması

Eyt Açıklaması

Son dakika eyt açıklaması haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan eyt açıklaması gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan eyt açıklaması haber sayfamızda...

Eyt Açıklaması

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 408 eyt açıklaması haberi bulunmuştur.
Ebru Şallı'dan 'EYT' açıklaması: Bero’nun maaşına zam yaptım
Ebru Şallı'dan 'EYT' açıklaması: Bero’nun maaşına zam yaptım Ünlü model ve sunucu Ebru Şallı, EYT (Emeklilikte Yaşa Takılanlar) yasasına yetişerek emekli olduğunu itiraf etmişti. EYT sonrası oğlu Beren’in haftalığına zam yaptığını esprili bir dille söyleyen Şallı, ekrana dönüş sinyalini de verdi.
19.06.2023 Cadde
Bakan Bilgin'den asgari ücret açıklaması! Rakam vererek duyurdu
Bakan Bilgin'den asgari ücret açıklaması! Rakam vererek duyurdu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, 700 binden fazla işçiyi ilgilendiren 'zam pazarlığı' ve asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
9.05.2023 Haberler
Bakan Bilgin'den asgari ücret açıklaması! Rakam vererek duyurdu
Bakan Bilgin'den asgari ücret açıklaması! Rakam vererek duyurdu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, 700 binden fazla işçiyi ilgilendiren 'zam pazarlığı' ve asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
9.05.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı adaylarının oy pusulasındaki yerleri bugün belli olacak
Cumhurbaşkanı adaylarının oy pusulasındaki yerleri bugün belli olacak Seçim takviminde sıra, 4 cumhurbaşkanı adayının oy pusulasındaki yerlerini belirlemeye geldi. Bunun için YSK'da bugün kura çekilecek.
1.04.2023 Gündem
Bakan Bilgin'den asgari ücrete ara zam ve EYT açıklaması
Bakan Bilgin'den asgari ücrete ara zam ve EYT açıklaması Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin katıldığı canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Bilgin, EYT ve asgari ücretle ilgili açıklamalarda bulundu.
31.03.2023 Ekonomi
Yapılandırma teklifine depremden etkilenenler için maddeler eklendi
Yapılandırma teklifine depremden etkilenenler için maddeler eklendi Kamuya olan borçların yapılandırılmasını da içeren kanun teklifine, Kahramanmaraş merkezli depremlerin oluşturduğu etkilerin giderilmesine yönelik maddeler eklendi.
8.03.2023 Ekonomi
Bakan Kurum CNN Türk'te açıkladı: Hiçbir TOKİ konutu yıkılmadı
Bakan Kurum CNN Türk'te açıkladı: Hiçbir TOKİ konutu yıkılmadı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, deprem bölgesindeki çalışmalara ilişkin son durumu CNN Türk'te değerlendirdi. Bakan Kurum, "11 ilimizde 143 bin TOKİ konutumuz vardı. 1 tane vatandaşımızın burnu kanamadı. Hasar alan binalar elbette oldu ancak yıkılan binamız yok." dedi.
8.03.2023 Gündem
Bakan Nebati açıkladı! 1 yıl geri ödemesiz kredi paketi
Bakan Nebati açıkladı! 1 yıl geri ödemesiz kredi paketi Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, KGF Teminatlı Kadın Girişimci Destek Kredisi hakkında açıklamalarda bulundu.
8.03.2023 Ekonomi
Emekli Sandığı ve BAĞ-KUR'lu çalışanlar dikkat! SGK'dan önemli EYT açıklaması
Emekli Sandığı ve BAĞ-KUR'lu çalışanlar dikkat! SGK'dan önemli EYT açıklaması Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), 23 Mayıs 2002 itibarıyla 3 yıldan az hizmeti bulunan Emekli Sandığı ve Bağ-Kur çalışanlarını kapsamadığı ve bu durumdaki çalışanların mağdur edildikleri iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirterek, söz konusu vatandaşların da EYT düzenlemesi kapsamında olduğunu açıkladı.
8.03.2023 Ekonomi
SGK Van İl Müdürü Göksoy'dan EYT açıklaması
SGK Van İl Müdürü Göksoy'dan EYT açıklaması Van Sosyal Güvenlik İl Müdürü Abidin Göksoy, Emeklilikte Yaşa Takılanlara (EYT) ilişkin kanunun Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdiğini hatırlatarak, "İsteyen vatandaşlarımız e-Devlet üzerinden de rahatlıkla aylık talebinde bulunabilirler" dedi.
5.03.2023 Ekonomi
SGK'dan yeni EYT açıklaması! "Emekli olur" yazısına gerek yok! EYT emeklililk işlemleri nasıl başlatılır hangi belgeler gerekli?
SGK'dan yeni EYT açıklaması! "Emekli olur" yazısına gerek yok! EYT emeklililk işlemleri nasıl başlatılır hangi belgeler gerekli? EYT düzenlemesi Salı günü Meclis Genel Kurulu'nda kabul edildikten sonra Resmi Gazete'de yayımlandı. EYT hakkı kazanan 2 milyon 250 bin kişi başvurularını e-Devlet üzerinden gerçekleştirebiliyor. EYT kapsamında halen bir kurumda çalışanlara işten ayrılmadan önce SGK tarafından verilen "emekli olabilir" yazısı EYT'liler için verilmeyecek. Peki e-Devlet üzerinden emeklilik işlemleri başvurusu nasıl yapılır, hangi belgeler gerekli?
3.03.2023 Bilgi Rehberi
SGK'dan önemli EYT açıklaması!
SGK'dan önemli EYT açıklaması! Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) düzenlemesine ilişkin açıklamada bulundu.
3.03.2023 Ekonomi
'Afet Yeniden İmar Fonu' çalışmaları başladı!
'Afet Yeniden İmar Fonu' çalışmaları başladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın grup toplantısında açıkladığı 'Afet Yeniden İmar Fonu'nun kurulmasını öngören 11 maddelik yasal düzenlemenin çalışmaları başlıyor. Afet Yeniden İmar Fonu ile afet bölgesinin altyapı ve üstyapı çalışmaları karşılanacak. Bağış, yadım ve hibeler bu fonda toplanarak şehirlerin ihyası için kaynak aktarılacak.
1.03.2023 Ekonomi
SGK'dan aylık bağlama işlemlerine ilişkin açıklama
SGK'dan aylık bağlama işlemlerine ilişkin açıklama EYT yasası Meclis'ten geçti. Milyonlarca EYT'li ne zaman maaş alacağını merakla bekliyor. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), EYT'lilerin aylık bağlama işlemlerine ilişkin bir açıklama yaptı.
1.03.2023 Ekonomi
Bakan Bilgin'den EYT açıklaması: Panik yapmaya gerek yok
Bakan Bilgin'den EYT açıklaması: Panik yapmaya gerek yok Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, EYT ile ilgili açıklamalarda bulundu.
1.03.2023 Haberler
Bakan Nebati: Afetten etkilenen bölgelerimizde yaralarımızı hızlıca saracağız
Bakan Nebati: Afetten etkilenen bölgelerimizde yaralarımızı hızlıca saracağız Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati "Afetten etkilenen bölgelerimizde yaralarımızı hızlıca saracağız. Sözünü verdik, mutlak surette tutacağız" dedi.
1.03.2023 Ekonomi
Bakan Bilgin'den EYT açıklaması: Panik yapmaya gerek yok
Bakan Bilgin'den EYT açıklaması: Panik yapmaya gerek yok Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, EYT ile ilgili açıklamalarda bulundu. Öte yandan Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), EYT'liler için aylık bağlama işlemlerine yönelik bir açıklama yaptı.
1.03.2023 Ekonomi
Adana'ya gitmedi, Hatay'da kalınca kurtuldu! Neriman annenin otizmli oğlu için tek isteği var
Adana'ya gitmedi, Hatay'da kalınca kurtuldu! Neriman annenin otizmli oğlu için tek isteği var Türkiye'nin 11 ilinde yaşanan deprem felaketi sonrası özel çocuklarıyla hayata tutunmaya çalışan aileler çok zorlu bir sınavdan geçiyor. Doğma büyüme Hataylı Neriman Nas ve oğlu da onlardan biri. En yakınlarını kaybeden ve otizmli çocuğuyla şans eseri hayatta kalan anne, evi 'ağır hasarlı' olarak tespit edildiği için içeri giremiyor. Ancak o, deprem sonrasında düzeni bozulduğu için sinirli ve gergin oğlunun fiziksel şiddetine maruz kalsa da konteynerinde hayata tutunmakta kararlı. Bu süreçte ise tek bir isteği var.
1.03.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6'lı masaya: Size Batı 'Aferin' desin'
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6'lı masaya: Size Batı 'Aferin' desin' Aydın'ın Nazilli ilçesinde halka hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Masanın altında birbirlerinin ayağını tekmeliyorlar. Size Batı 'Aferin' desin. Bize Ayşem, Fatmam 'Aferin' desin. Ülkenin kazanımlarına düşmanlık etme hastalığı bunlarda eskiden beri mevcut. 14 Mayıs'ta vereceğiniz oylarla Menderes'i idama götüren CHP zihniyetinden hesap sormaya hazır mısınız?' dedi.
4.02.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Aydın'da 14 Mayıs mesajı: Türkiye'nin ayağına pranga vurmayı başaramayacaksınız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Aydın'da 14 Mayıs mesajı: Türkiye'nin ayağına pranga vurmayı başaramayacaksınız Aydın'da toplu açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Aydın'dan bir kez daha meydan okuyorum. Türkiye'nin ayağına tekrar prangalar vurmayı başaramayacaksınız.' açıklamasını yaptı.
4.02.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: TEKNOFEST gençliğinin nasıl olması gerektiğini gösterdiniz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: TEKNOFEST gençliğinin nasıl olması gerektiğini gösterdiniz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tematik Kış Kampları Kapanış Programına gönderdiği video mesajda, “Sizleri batıdan devşirdikleri tanımlara ve harflere hapsetmeye çalışanlara inat TEKNOFEST gençliğinin nasıl olması gerektiğini gösterdiniz. bu ülkenin gençlerinin neleri başarabileceğini çok iyi biliyorum. Yeter ki siz, çalışın, üretin, hayal kurun, geleceğe dair umutlarınızı asla kaybetmeyin" dedi.
3.02.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Zühtü Arslan'a tebrik
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Zühtü Arslan'a tebrik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anayasa Mahkemesi Başkanlığına yeniden seçilen Zühtü Arslan'ı tebrik etti.
2.02.2023 Gündem
Bakan Soylu: Türkiye'ye bir psikolojik harp yürütülmektedir
Bakan Soylu: Türkiye'ye bir psikolojik harp yürütülmektedir Türkiye'deki bazı büyükelçiliklerin ve konsoloslukların güvenlik gerekçesiyle geçici süreliğine kapatılmasına ilişkin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıklamalarda bulundu. Türkiye'ye karşı yeni bir psikolojik harp başlatıldığını söyleyen Soylu, "15 kişi gözaltına alındı, 5 kişi tutuklandı. O istihbarat elemanının kim olduğunu herkes biliyor." dedi.
2.02.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan EYT açıklaması! İlk maaşlar için tarih verdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan EYT açıklaması! İlk maaşlar için tarih verdi Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldığı canlı yayında EYT düzenlemesine ilişkin bilgi vererek 'İlk maaşlar ne zaman yatacak?' sorusuna açıklık getirdi. Erdoğan muhalefetin seçim sloganını sert sözlerle eleştirerek 'Astıkları Menderes'in şimdi de sloganını çalıyorlar' dedi. Yeniden adaylık tartışmalarına dair konuşan Erdoğan 'Sandıktan umudunu kesenlerin suyu bulandırma çabaları' sözlerini kullandı.
2.02.2023 Haberler
Wagner'in karanlık yüzünü anlatıyor! Reddedeni infaz ediyorlar
Wagner'in karanlık yüzünü anlatıyor! Reddedeni infaz ediyorlar ABD yapımı M1 Abrams ve Almanya yapımı Leopard 2 tanklarını almaya hazırlanan Ukrayna, bu kez uzun menzilli füzeler bekliyor. Rusya'nın ise başı Wagner paralı asker grubu eski  komutanı Andrey Medvedev'in anlattıkları yüzünden dertte...
2.02.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Eyt Açıklaması ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.