Eziyet

Eziyet

Son dakika Eziyet haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Eziyet gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Eziyet haber sayfamızda...

Eziyet

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.203 eziyet haberi bulunmuştur.
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri Dünyanın en güzel duygularından bir tanesi de hiç şüphesiz anne ve baba olmak. Aileye yeni katılması beklenen üyenin yanında çiftleri isim heyecanı da sarar. Bebek isimleri ile ilgili uzun ve derin bir araştırma sürecine giren anne ve adayları çocuklarının isminin en güzel ve en anlamlı olmasını isterler. Hamilelik döneminde cinsiyetin belli olmasının ardından en çok üzerine düşülen konulardan bir tanesidir. Ömür boyu taşıyacakları ismin kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler bebeklerinin isminin keşfedilmemiş, en zor ve nadir bulunan, değişik, duyulmamış, özel ve farklı olmasını isterler. Bunun dışında kız ve erkek bebeklerine verecekleri ismin unisex olmasını isteyen aileler de var. Ancak ismin güzelliği kadar anlamlarının da güzel olmasını önemserler. En güzel, duyulmamış, modern, değişik kız ve erkek bebekler için unisex isimler sözlüğü ve anlamları hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız “Bebek İsimleri 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
18.04.2024 Bebek
Ayhan Bora Kaplan suç örgütü sanıklarının ifadesi ortaya çıktı
Ayhan Bora Kaplan suç örgütü sanıklarının ifadesi ortaya çıktı Ankara 32. Ağır Ceza Mahkemesince Sincan Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü'ndeki salonda görülen duruşmaya, tutuklu ve tutuksuz sanıklar ve taraf avukatları katıldı. Duruşmanın öğleden sonraki bölümünde savunma yapan sanık Bayram Ali Aydınlar, müşteki Emirhan D.'nin darbedilmesi olayına ilişkin iddialar üzerine yargılandığını, olaya herhangi bir dahli olmadığını iddia etti. Aydınlar, "Emirhan bizde bodyguarddı, arkadaşlarıyla eğlenmeye geldi, taşkınlık yaptı. Patronumu aradım 'Gelen personel içeride taşkınlık yaptı' diye. Uyardığım için azmettirici olarak benden şikayetçi oldu" dedi.
15.04.2024 Gündem
Tahta kaşıkla cinsel istismar ve işkence! 203 yıl hapis cezası istendi
Tahta kaşıkla cinsel istismar ve işkence! 203 yıl hapis cezası istendi Zonguldak’ta, aynı uyuşturucu çetesine üye olduğu iddia edilen üniversite öğrencisi Ali S.K.'ye (25), tabancayı polise yakalattığı için dövüp işkence yapan ve video çekerek tahta kaşıkla cinsel saldırıda bulunmakla suçlanan 6 kişinin yargılandığı davada tutuklu sanık Mehmet Can Aslaner (28), diğer sanık Ayhan Küçükdere’nin (50) oğlu Samet Küçükdere’nin (25) ailesinin yerini husumetlilerine söylediği için Ali S.K.’yi darp ettiğini öne sürdü.
12.04.2024 Gündem
Cinsel istismar şüphelisi hayatını kaybetmişti! Tutuklu yargılanan bekçi ve polisler hakkında yeni gelişme
Cinsel istismar şüphelisi hayatını kaybetmişti! Tutuklu yargılanan bekçi ve polisler hakkında yeni gelişme Zonguldak'ta 2 çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yakalanan 2 şüpheliden birinin, Kocaeli'de polis otosunda fenalaşarak hayatını kaybetmesine ilişkin 2 polis ve bekçinin yargılandığı davada mütalaa açıklandı.
5.04.2024 Gündem
Saff Suresi Oku: Saff Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Tefsiri, Diyanet Meali
Saff Suresi Oku: Saff Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Tefsiri, Diyanet Meali Saff Suresi, Hz. Muhammed’in uyumadan önce okuduğu dualar arasında yer almaktadır. Bu sebeple de Müslümanlar tarafından sık sık okunmaktadır. Saff Suresi Medine devrinde indirilmiştir ve Kur’an’ın 61. sırasında yer almaktadır.
4.04.2024 Sureler
İnşirah Suresi Okunuşu: İnşirah Suresi Türkçe Anlamı, Tefsiri ve Faziletleri (Diyanet Meali)
İnşirah Suresi Okunuşu: İnşirah Suresi Türkçe Anlamı, Tefsiri ve Faziletleri (Diyanet Meali) Sıkıntılı dönemlerde okunan İnşirah Suresi Kur’an-ı Kerim’in 30. cüzünün içerisinde yer almaktadır. Kur’an-ı Kerim’in 94. suresidir. Toplamda 8 ayetten oluşan İnşirah Suresini okumanın ve ezberlemenin faziletleri oldukça çoktur. Elemneşrahleke ile başlaması nedeniyle bu adla da anılmaktadır. Müslümanların büyük sıkıntılar çektiği dönemde inmiştir. En kısa sure olma özelliğine sahiptir. Arapça açılmak, genişlemek anlamına gelmektedir. İslam’a göre İnşirah Suresi sıkıntıların giderilmesi ve kalbin ferahlamasına yardımcı olur. Türkçe okunuşu oldukça kolay olan bu sure Mekke döneminde nazil olmuştur. Elemneşrahleke Türkçe okunuşu, anlamı, tefsiri ve faziletleri (Diyanet Meali) için “İnşirah Suresi Arapça Okunuşu” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.04.2024 Sureler
Cesedi derin dondurucudan çıkan Lina'nın davasında karar
Cesedi derin dondurucudan çıkan Lina'nın davasında karar Gaziantep’te Lina Nazlı Erbay'ın (3) darbedilerek öldürülüp, cesedinin derin dondurucuda saklandığı olaya ilişkin davada karar çıktı.
3.04.2024 Gündem
6 yaşındaki Nur Elif açlıktan ölmüştü! Nur Elif’in akrabalarına ceza yağdı
6 yaşındaki Nur Elif açlıktan ölmüştü! Nur Elif’in akrabalarına ceza yağdı Eskişehir’de 6 yaşındaki Nur Elif Tiftik’in eziyet görmesi ve aç bırakılması sonucu hayatını kaybetmesi, 2 kardeşinin ise eziyet görmesiyle ilgili görülen davada, babaanne Cihangül Kurumlu 29 yıl 2 ay, hala Deniz Tiftik 26 yıl 8 ay hapis cezası aldı.
2.04.2024 Gündem
Makineye birkaç küp atın! Çamaşırlar ütülenmiş gibi çıkıyor
Makineye birkaç küp atın! Çamaşırlar ütülenmiş gibi çıkıyor Kurutma makinesinden çıkan çamaşırlar kırışmışsa canınızı sıkmayın. Bundan sonra yıkadığınız çamaşırları kurutma makinesine atarken içerisine birkaç küp eklemek çamaşırlarınızın ütülenmiş gibi çıkmasını sağlıyor.
2.04.2024 Püf Noktası
Özhaseki: Kentsel dönüşüm önceliğimiz
Özhaseki: Kentsel dönüşüm önceliğimiz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Muğla’nın Fethiye ilçesinde açıklamalarda bulundu.
30.03.2024 Ege
Bakan Yerlikaya açıkladı: 92 milyar liralık mal varlığına el konuldu
Bakan Yerlikaya açıkladı: 92 milyar liralık mal varlığına el konuldu Gözaltına alınan sosyal medya fenomenleri hakkında konuşan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Toplamda da Türkiye’de 92 milyar liralık mal varlığına MASAK raporundan sonra mahkeme el koydu. Bu araçları biz kimden aldık? 421 organize suç örgütünün taşınır taşınmaz mal varlığı hakkında İstanbul Emniyetimiz savcılığa, savcılıkta ilgili mahkemeye müracaat etti. Mahkeme de dedi ki biz bu müracaatı yerinde gördük. Bu taşınır araçları İstanbul Emniyetine tahsis ettik" dedi.
29.03.2024 Gündem
Bakan Özhaseki Fethiye'de! Araştırma yapacak Çamur V gemisi demir attı
Bakan Özhaseki Fethiye'de! Araştırma yapacak Çamur V gemisi demir attı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kütahya programının ardından Muğla'nın Fethiye ilçesinde, Fethiye Körfezi'nde araştırma yapacak olan geminin karşılama törenine katıldı.
29.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Seçim sahada kazanılır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Seçim sahada kazanılır Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sandık Kurulu İftar programında açıklamalarda bulundu. Erdoğan " Seçim sahada kazanılır sandıkta tescil ettirilir. Sahada yoksanız sandıktan zaten bir şey çıkmaz." ifadelerini kullandı.
29.03.2024 Gündem
Kedi Eros'u öldüren İbrahim Keloğlan hakkındaki karara itiraz
Kedi Eros'u öldüren İbrahim Keloğlan hakkındaki karara itiraz İstanbul Başakşehir’de bir sitede Eros isimli kediyi dakikalarca tekmeleyerek öldüren İbrahim Keloğlan hakkında verilen karara Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı itiraz etti.
29.03.2024 Gündem
Bakan Özhaseki: Bir an önce evlerimizi dirençli hale getirelim
Bakan Özhaseki: Bir an önce evlerimizi dirençli hale getirelim Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Bir an önce evlerimizi dirençli hale getirelim, evlerimizi dayanıklı hale getirelim." dedi.
27.03.2024 Gündem
Önce bıçakladı sonra kaynar suyla yaktı! Elti teröründe karar
Önce bıçakladı sonra kaynar suyla yaktı! Elti teröründe karar Gaziosmanpaşa'da evine gittiği eltisini, çay hazırladığı sırada bıçaklayan ve üzerine kaynar su dökerek yakan sanığın akıl sağlığı raporu çıktı. Mahkeme konuya ilişkin sanık hakkında kararı açıkladı.
27.03.2024 Gündem
‘Enflasyonu düşüreceğiz’
‘Enflasyonu düşüreceğiz’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aksaray mitinginde emeklilere yönelik banka promosyonu ödemelerini yükselttiklerini belirterek, “Yılın ikinci yarısından itibaren enflasyonun düşmeye başlamasıyla elimiz biraz daha rahatlayacak” dedi.
27.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP ile DEM arasında tam bir siyasi dalavere ortamı hakim
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP ile DEM arasında tam bir siyasi dalavere ortamı hakim Yozgat'ta konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP ile DEM arasında tam bir siyasi dalavere ortamının hakim olduğunu söyledi.
26.03.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP ile Dem arasında tam bir siyasi dalavere ortamı hakim
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP ile Dem arasında tam bir siyasi dalavere ortamı hakim Yozgat'ta konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP ile DEM arasında tam bir siyasi dalavere ortamının hakim olduğunu söyledi.
26.03.2024 Gündem
‘Ortada matruşka ittifakı var’
‘Ortada matruşka ittifakı var’ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “CHP geçen seçimlerde HDP’yle gizli-saklı işbirliği yapmıştı. Bu seçimlerde yine kirli bir pazarlığa giriştiler. Ortada, kapağını kaldırdıkça sürekli yeni şeyler çıkan bir ‘matruşka ittifakı’ var” dedi.
24.03.2024 Gündem
Murat Kurum: Gece gündüz sözünü tutan başkan olacağız
Murat Kurum: Gece gündüz sözünü tutan başkan olacağız AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Avcılar’da mitinginde vatandaşlarla bir araya geldi. Kurum, "Gece gündüz sözünü tutan başkan olacağız. Sözünü unutan değil, sözünü hatırlamayan değil, sözünü tutan başkan olacağız. ‘Var mı bir sorun, ben Murat Kurum’ diyeceğiz. 31 Mart’ta sandık gelecek ve hesap kesilecek. 31 Mart akşamı Avcılar, bu kaybolan yılların hesabını sandıkta soracak. 31 Mart akşamı büyük bir zafer yaşayacağız." dedi.
23.03.2024 Gündem
Ankara'ya metro müjdesi! Erdoğan: 7 istasyonlu hattı yatırım programına aldık, yakında ihalesine çıkacağız
Ankara'ya metro müjdesi! Erdoğan: 7 istasyonlu hattı yatırım programına aldık, yakında ihalesine çıkacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başkent Millet Bahçesi'ndeki "Büyük Ankara Mitingi"nde konuşma yaptı.
23.03.2024 Haberler
Ankara'ya metro müjdesi! Erdoğan: 7 istasyonlu hattı yatırım programına aldık, yakında ihalesine çıkacağız
Ankara'ya metro müjdesi! Erdoğan: 7 istasyonlu hattı yatırım programına aldık, yakında ihalesine çıkacağız Cumhurbaşkanı Erdoğan, Moskova'da düzenlenen terör saldırısıyla ilgili Rusya'ya taziyelerini iletti. CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda çekildiği öne sürülen 'para sayma' görüntülerine ilişkin de açıklama yapan Erdoğan, 'CHP'den hiçbir Allah'ın kulu çıkıp da para kulelilerinin doğru dürüst izahını yapamadı' dedi. Erdoğan, Ankara'ya yeni metro hattı müjdesinin detaylarını da paylaştı.
23.03.2024 Gündem
Murat Kurum: Bu şehri hep beraber yöneteceğiz
Murat Kurum: Bu şehri hep beraber yöneteceğiz AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Marmara Motorlu Araç Satıcıları Derneği üyeleriyle iftarda bir araya geldi. Kurum, “Olası bir depremle ilgili İstanbul'da bu tedbirleri almak zorundayız. Değerli arkadaşlar, bu bir tercih değil. Bu bir zaruriyet" dedi.
22.03.2024 Haberler
Murat Kurum: Bu şehri hep beraber yöneteceğiz
Murat Kurum: Bu şehri hep beraber yöneteceğiz AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Marmara Motorlu Araç Satıcıları Derneği üyeleriyle iftarda bir araya geldi. Kurum, “Olası bir depremle ilgili İstanbul'da bu tedbirleri almak zorundayız. Değerli arkadaşlar, bu bir tercih değil. Bu bir zaruriyet" dedi.
22.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Eziyet ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.