Ezo Sunal

Ezo Sunal

Son dakika Ezo Sunal haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ezo Sunal gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ezo Sunal haber sayfamızda...

Ezo Sunal

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 217 ezo sunal haberi bulunmuştur.
Ekrem İmamoğlu: Bizim bir araya gelmemiz lazım
Ekrem İmamoğlu: Bizim bir araya gelmemiz lazım İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kadıköy'de Kemal Sunal Müzesi'nin açılış törenine katıldı. Törende konuşan İmamoğlu, “Mutsuz bir ortam yaratmak istiyorlar, farkındayız. Birbirine böyle öfke duyan, kızan, kaşları asık, böyle asık suratlı, çatık ve asık suratlı, kutuplaşmış bir ortam var etmek istiyorlar. Biz, buna hiç aldanmayacağız. Tabii istiyorlar ki, milletimiz bir araya gelip, birbirinden güç almasın. Halbuki bizim bir araya gelmemiz lazım. Birbirimizden güç almamız lazım" dedi.
15.03.2024 Gündem
'Haydi Tut Elimi' vizyona girdi!
'Haydi Tut Elimi' vizyona girdi! BKM’nin; üç jenerasyonu buluşturan, izleyen herkese umut, sevgi ve dostluk aşılayacak olan; dans tutkunu çocukların maceralarını anlatan yeni yapımı 'Haydi Tut Elimi', 26 Ocak'ta vizyona girdi.
27.01.2024 Televizyon
'Haydi Tut Elimi' vizyona girdi!
'Haydi Tut Elimi' vizyona girdi! BKM’nin; üç jenerasyonu buluşturan, izleyen herkese umut, sevgi ve dostluk aşılayacak olan; dans tutkunu çocukların maceralarını anlatan yeni yapımı 'Haydi Tut Elimi', 26 Ocak'ta vizyona girdi.
27.01.2024 Cadde
26 Ocak’ta vizyonda
26 Ocak’ta vizyonda ‘Haydi Tut Elimi’ filminin oyuncu kadrosu, önceki akşam Soho House İstanbul’da gerçekleşen özel gösterimde buluştu.
16.01.2024 Cadde
Ezo Sunal'a doğum günü kutlaması
Ezo Sunal'a doğum günü kutlaması Merhum sanatçı Kemal Sunal'ın kızı Ezo Sunal, doğum gününü önceki akşam sevdikleriyle kutladı. Ali Sunal paylaşımına, "İyi ki doğdun benim güzelim güzel kardeşim güzel halamız seni seviyorum..." yazdı.
9.01.2024 Cadde
Gül Sunal: Komutan askerlere Kemal ile konuşma yasağı getirmiş!
Gül Sunal: Komutan askerlere Kemal ile konuşma yasağı getirmiş! 3 Temmuz 2000 tarihinde hayatını kaybeden Türk Sineması'nın efsane isimlerinden Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal, hayat arkadaşını takipçilerine anlatmaya devam ediyor. Gül Sunal, YouTube kanalında bu kez de Kemal Sunal'ın askerlik anılarını anlattı.
23.10.2023 Cadde
Kemal Sunal ölüm yıl dönümünde anıldı! 'Doğum gününe müzesini yetiştirecekler'
Kemal Sunal ölüm yıl dönümünde anıldı! 'Doğum gününe müzesini yetiştirecekler' Türk Sineması'nın usta ismi Kemal Sunal, ölümünün 23'üncü yılında Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında ailesi ve sevenlerinin katıldığı törenle anıldı. Ali Sunal, Göztepe Parkı'nda bir Kemal Sunal Müzesi'nin kurulup, doğum gününe yetiştirilmesinin planlandığını ve babası için kapsamlı bir belgeselin de çekileceğini açıkladı.
3.07.2023 Cadde
Gül Sunal'dan Kemal Sunal'a: Elbet bir gün buluşacağız
Gül Sunal'dan Kemal Sunal'a: Elbet bir gün buluşacağız Gül Sunal, 1975'te hayatını birleştirdiği ve 3 Temmuz 2000'de geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden eşi Kemal Sunal ile evliliğinin 48'inci yılını kutladı. Gül Sunal'ın duygusal paylaşımına oğlu Ali Sunal da kayıtsız kalmadı.
30.04.2023 Cadde
Çocuklar sanatın desteğiyle daha güçlü
Çocuklar sanatın desteğiyle daha güçlü Pop Art sanatçılarının yer aldığı çağdaş sanat galerisi RED ART istanbul, yarın saat 16.00’da özel bir karma serginin açılışını yapıyor.
14.04.2023 Kültür Sanat
Ali Sunal bambaşka biri oldu! Anne Gül Sunal'ın yorumu güldürdü
Ali Sunal bambaşka biri oldu! Anne Gül Sunal'ın yorumu güldürdü 3 Temmuz 2000 tarihinde hayatını kaybeden Türk Sineması'nın efsane isimlerinden Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal, yakın arkadaşı Doğa Rutkay ile başrolü paylaştığı 'Hava Muhalefeti' filmi için adeta bambaşka biri oldu. 45 yaşındaki oyuncunun senaryo gereği büründüğü hali gören annesi Gül Sunal'dan yorum gecikmedi.
14.04.2023 Cadde
Gül Sunal: Ali'yi, Kemal ile karşılaştırmak doğru değil!
Gül Sunal: Ali'yi, Kemal ile karşılaştırmak doğru değil! Ali Sunal ve Doğa Rutkay’ın başrollerini paylaştıkları, 14 Nisan’da vizyona girecek 'Hava Muhalefeti' filminin galası, dün akşam Kanyon'da gerçekleşti. Murat Kepez'in yönetmen koltuğunda oturduğu filmin galasına katılan merhum sanatçı Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal, oğlu Ali Sunal ile ilgili basın mensuplarının yönelttiği soruları cevapladı.
11.04.2023 Cadde
Kemal Sunal'ın bilinmeyenleri
Kemal Sunal'ın bilinmeyenleri Türk sinemasının efsane ismi Kemal Sunal'ı tüm yönleriyle anlatan 'Kemal Sunal Film Kostümleri ve Film Afişleri' sergisi, Müze Gazhane'de açıldı. Sergi açılışına usta oyuncunun oğlu Ali Sunal, kızı Ezo Sunal ve eşi Gül Sunal ile sanatseverler katıldı.
10.04.2023 Cadde
Sanatın ruhunu yeni yılda da hisset
Sanatın ruhunu yeni yılda da hisset Modern sanat galerisi RED art İstanbul, gelenek hâline getirdiği karma yılbaşı sergisi “Tis’ the season Tis’ the ART” ile sanatseverleri yeni yıl ruhunu hissetmeye çağırıyor.
2.01.2023 Kültür Sanat
Pop Art’ı yeniden harika yapma zamanı
Pop Art’ı yeniden harika yapma zamanı İstanbul Komedi Festivali etkinlikleri kapsamında açılan “Make Pop Art Great Again” adlı sergi, Pop Art’ın Türkiye’deki yolculuğu üzerine fikir verirken bu akımın yeniden yükselişe geçtiğini söylüyor.
19.11.2022 Kültür Sanat
Ezo Sunal, Kemal Sunal'ın doğum gününü kutladı: Babamı öperken çekilen son fotoğrafımız
Ezo Sunal, Kemal Sunal'ın doğum gününü kutladı: Babamı öperken çekilen son fotoğrafımız Gül Sunal, 3 Temmuz 2000 tarihinde uçakta geçirdiği kalp krizi sonucu henüz 56 yaşında hayatını kaybeden eşi Kemal Sunal'a özlemini sosyal medya paylaşımıyla dile getirdi. Kemal Sunal'ı 78'inci yaş gününde duygulandıran bir paylaşım yapan Gül Sunal, "Daha çok gülecektik" dedi. Usta sanatçının oğlu Ali Sunal ve kızı Ezo Sunal da paylaştıkları karelerle babalarının doğum gününü kutladılar. Ezo Sunal, kendisinin ve Ali Sunal'ın babalarını öptükleri bir fotoğrafı yayınlayarak, takipçilerini duygulandırdı.
12.11.2022 Cadde
Sanat dolu gece
Sanat dolu gece Red Art İstanbul’un Make Pop Art Great Again sergisi ziyaretçilere kapılarını açtı.
11.11.2022 Cadde
Kemal Sunal'ın amcası olduğunu iddia etmişti! 'Ali Sunal bilmez mi amcası kim?'
Kemal Sunal'ın amcası olduğunu iddia etmişti! 'Ali Sunal bilmez mi amcası kim?' Beyaz TV'de Didem Delen, Bilal Özcan ve Pınar Eliçe’nin sunumuyla ekranlara gelen 'Beyaz Magazin' programında bugün, kendisini Türk sinemasının efsane ismi Kemal Sunal'ın amcası olarak tanıtan Halit Sunal konusu ele alındı. 2020'de Düzce'de çektiği filmde esnafa dolandırdığı ileri sürülen yönetmen Halit Sunal'a tepki gösterildi. İşte detaylar...
2.08.2022 Cadde
Kemal Sunal anıldı
Kemal Sunal anıldı 22 yıl önce geçirdiği kalp krizi sonrası hayata veda eden Türk sinemasının usta ismi Kemal Sunal, Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki kabri başında anıldı.
4.07.2022 Cadde
Kemal Sunal vefatının 22'nci yılında mezarı başında anıldı
Kemal Sunal vefatının 22'nci yılında mezarı başında anıldı Türk sinemasının usta oyuncusu Kemal Sunal, vefatının 22'nci yılında mezarı başında anıldı. Sanatçının oğlu Ali Sunal ve kızı Ezo Sunal tören öncesi gazetecilerle bir araya gelerek, duygusal açıklamalarda bulundu.
3.07.2022 Cadde
Kemal Sunal vefatının 22. yılında mezarı başında anıldı
Kemal Sunal vefatının 22. yılında mezarı başında anıldı Türk sinemasının usta oyuncusu Kemal Sunal, vefatının 22'nci yılında mezarı başında anıldı.
3.07.2022 Haberler
Ali Sunal: Dayın sana bayılıyor
Ali Sunal: Dayın sana bayılıyor 3 Temmuz 2000 tarihinde hayatını kaybeden usta sanatçı Kemal Sunal'ın kızı Ezo Sunal'ın bebeği Nova bir yaşına bastı. Nova'ya ilk doğum günü kutlaması, dayısı Ali Sunal'dan geldi.
4.03.2022 Cadde
Ezo Sunal'dan isim annesi Fatma Girik'e duygusal veda
Ezo Sunal'dan isim annesi Fatma Girik'e duygusal veda Yeşilçam'ın usta oyuncularından Fatma Girik'in vefatı tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Ünlü isimler, duygularını sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla ifade etti. Girik'in yaşamını yitirmesi Kemal Sunal'ın kızı Ezo Sunal'ı da derinden etkiledi. Ezo Sunal yaptığı paylaşımda isim annesinin Fatma Girik olduğunu söyledi.
25.01.2022 Cadde
Kemal Sunal nereli, kaç yaşında öldü? Kemal Sunal'ın hayatı ve filmleri!
Kemal Sunal nereli, kaç yaşında öldü? Kemal Sunal'ın hayatı ve filmleri! Usta sanatçı Kemal Sunal ölüm yıldönümünde anılıyor. Ölümünün 21. Yılında Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki kabri başında anılan Kemal Sunal film çekimleri için Trabzon’a giderken uçakta kalp krizi geçirerek hayata veda etmişti. Peki, Kemal Sunal nereli ve ne zaman öldü? İşte usta sanatçının hayatı.
10.11.2021 Gündem
Ali Sunal: Artık her yaş başka heyecanlar bekliyor beni
Ali Sunal: Artık her yaş başka heyecanlar bekliyor beni Bugün 44'üncü yaşını kutlayan Gül-Kemal Sunal çiftinin oyuncu oğulları Ali Sunal, doğum gününde çekilen bir aile fotoğrafını sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı. Sunal’ın yeni yaşını annesi Gül Sunal ve kardeşi Ezo Sunal da unutmadı.
23.09.2021 Cadde
Gül Sunal okulunu kızı Ezo'ya verdi
Gül Sunal okulunu kızı Ezo'ya verdi 23 yıl önce kendi asını verdiği bir anaokulu açan rahmetli Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal, okulu kızı Ezo Sunal'a devretti. Yeni adı 'Ezo Sunal Çocuk Atölyesi' olan okulda Gül Sunal da kızına destek verecek.
12.09.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Ezo Sunal ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.