Faceapp Nedir? Faceapp Uygulaması İle Yaşlandırma Tekniği Nasıl Kullanılır?
Faceapp Nedir? Faceapp Uygulaması İle Yaşlandırma Tekniği Nasıl Kullanılır? Teknoloji ilerledikçe her şey farklılaşmaktadır. Her gün yeni bir uygulama kullanıcıların karşısına çıkmaktadır. Bazı uygulamalarda çok popüler olmaktadır. FaceApp uygulaması da bu uygulamalardan bir tanesidir. Kişiler bu uygulama ile gelecekteki görüntüleri ile şimdiden tanışmış olurlar. Kişilerin merakını arttıran bu uygulama kısa sürede kişilerin indirdiği programlar arasında yer almıştır. Uygulamanın bazı detayları vardır ama kullanımı kolay bir uygulamadır. İşte, tüm detaylar.
1.03.2021 Eğitim
Son dönemin en çok kullanılan uygulamasıyla dolandırıcılık yaptı
Son dönemin en çok kullanılan uygulamasıyla dolandırıcılık yaptı Yüz değiştirme filtreleri sunan FaceApp uygulamasıyla oluşturduğu yaşlandırılmış fotoğrafını kullanarak sosyal medya hesaplarından çeşitli ürünlere ilişkin sahte satılık ilanları veren ve bu yöntemle çok sayıda kişiyi dolandıran şüpheli, başkent polisince eğlence mekanında yakalandı.
25.07.2019 Gündem
Ve Faceapp'ten açıklama geldi!
Ve Faceapp'ten açıklama geldi! Son dönemde popüler olan FaceApp sanal dünyada yaşlanma akımını başlattı. Peki bu uygulama, büyük verinin (Big Data) yeni oyunu mu? FaceApp, güvenilirlik tartışmalarına ilişkin açıklama yaptı.
22.07.2019 Teknoloji
Sahte FaceApp uygulaması cihazlara zararlı bulaştırıyor!
Sahte FaceApp uygulaması cihazlara zararlı bulaştırıyor! Siber güvenlik uzmanları, FaceApp’in sertifikalı bir sürümü gibi görünerek kullanıcıları kandıran sahte bir uygulama tespit etti.
21.07.2019 Teknoloji
FBI, dünyayı kasıp kavuran FaceApp'in peşine düşebilir
FBI, dünyayı kasıp kavuran FaceApp'in peşine düşebilir ABD'li senatör Schumer, son günlerin popüler 'yaşlandırma' programı Rus FaceApp'in FBI tarafından soruşturulması gerektiğini söyledi.
18.07.2019 Dünya
FaceApp’e soruşturma çağrısı
FaceApp’e soruşturma çağrısı Neredeyse tüm dünyayı etkisi altına alan, kişilerin fotoğraflar üzerinden yüzlerini değiştiren FaceApp uygulamasına ABD’li senatörden soruşturma çağrısı geldi.
18.07.2019 Teknoloji Haberleri
FaceApp uygulaması rekor kırdı
FaceApp uygulaması rekor kırdı Yüz değiştirme ya da yaşlandırma uygulaması olarak bilinen FaceApp yerli ve yabancı ünlüler tarafından kullanılınca indirme rekoru kırdı. Peki FaceApp nedir? Kullanan ünlüler kimler? İşte yanıtı...
16.07.2019 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri