Facia

Facia

Son dakika facia haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan facia gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan facia haber sayfamızda...

Facia

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.392 facia haberi bulunmuştur.
Manş Denizi'ni geçmeye çalışan göçmen teknesinde facia: En az beş ölü
Manş Denizi'ni geçmeye çalışan göçmen teknesinde facia: En az beş ölü Fransa ile İngiltere arasındaki Manş Denizi'ni geçmeye çalışan bir göçmen teknesinde 1'i çocuk olmak üzere en az beş kişi hayatını kaybetti.
23.04.2024 Dünya
Seyir halindeki İETT otobüsü alev alev yandı
Seyir halindeki İETT otobüsü alev alev yandı Sultanbeyli'de seyir halindeki İETT otobüsü çıkan yangında kullanılamaz hale geldi.
21.04.2024 Gündem
Definefaciasında hayatın kaybeden 3 kişi toprağa verildi!
Definefaciasında hayatın kaybeden 3 kişi toprağa verildi! Bursa'nın İznik ilçesinde define kazısı sırasında jeneratörden çıkan gazdan zehirlendikleri değerlendiren Tevfik Özdemir (68) ve oğlu Okan Özdemir (42) Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde yan yana toprağa verildi. İbrahim Ergün (38) ise İznik’te defnedildi.
19.04.2024 Gündem
"Beşiktaş'taki yangın faciasında hayatını kaybeden 29 işçi için 14 milyon 500 bin TL toplandı"
"Beşiktaş'taki yangın faciasında hayatını kaybeden 29 işçi için 14 milyon 500 bin TL toplandı" Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Beşiktaş'taki yangın faciasında hayatını kaybeden 29 işçi için 14 milyon 500 bin TL toplandığını belirterek, paranın İstanbul Valiliğine teslim edildiğini açıkladı.
17.04.2024 Ekonomi
29 kişiye mezar olan gece kulübü yangınında itfaiye raporu ortaya çıktı
29 kişiye mezar olan gece kulübü yangınında itfaiye raporu ortaya çıktı Beşiktaş'taki gece kulübünde tadilat sırasında çıkan ve 29 kişinin ölümüne neden olan yangına ilişkin itfaiyenin olay raporu savcılığa ulaştı.  
15.04.2024 Gündem
14 yaşındaki kardeş her şeye şahit oldu! Aile katliamında yeni detay
14 yaşındaki kardeş her şeye şahit oldu! Aile katliamında yeni detay Sakarya’nın Hendek ilçesinde babası ile üvey annesini silahla öldüren ağabeyi Mevlüt Çelik’i, sokakta kesici alet ile öldüren Selçuk Çelik tutuklanarak cezaevine gönderildi. Selçuk Çelik’in, 14 yaşındaki kardeşinin ise kan donduran katliamla ilgili sözleri ortaya çıktı.
15.04.2024 Gündem
Erzurum'da şeker fabrikasında korkutan yangın
Erzurum'da şeker fabrikasında korkutan yangın Erzurum'da özel bir şirkete ait işçilerin kaldığı yatakhanenin çatısında yangın çıktı.
15.04.2024 Gündem
Kamera her şeyi kaydetti: Tuhaf olan bu olayların hep namazda başıma gelmesi
Kamera her şeyi kaydetti: Tuhaf olan bu olayların hep namazda başıma gelmesi Ankara'da bakkal Ramazan Develi; "Namazdan sonra kamera kayıtlarıma baktığımda gördüm. Tuhaf olan bu olayların hep namazda başıma gelmesi" diyerek yaşadıklarını anlattı.
15.04.2024 Gündem
Halfeti'de tekneler kafa kafaya çarpıştı
Halfeti'de tekneler kafa kafaya çarpıştı Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde iki teknenin kafa kafaya çarpışması sonucu yaşanan panik anları kameraya yansıdı. Maddi hasarın meydana geldiği kazada facia kıl payı atlatıldı.
15.04.2024 Haberler
Teleferikte, korku dolu anları cep telefonu ile çeken anne ve kızı konuştu
Teleferikte, korku dolu anları cep telefonu ile çeken anne ve kızı konuştu Antalya'da teleferik kazasında 5,5 saat mahsur kaldıktan sonra kurtarılan hemşire Rabia Küçük ile üniversitesi öğrencisi kızı Nur Çeken, yaşadıkları korku dolu anları anlattı.
15.04.2024 Haberler
Ölümle burun buruna 5,5 saat! Teleferik kabusunu anne-kız anlattı
Ölümle burun buruna 5,5 saat! Teleferik kabusunu anne-kız anlattı Antalya'da teleferik kazasında 5,5 saat mahsur kaldıktan sonra kurtarılan hemşire Rabia Küçük ile üniversitesi öğrencisi kızı Nur Çeken, yaşadıkları korku dolu anları anlattı.
15.04.2024 Gündem
İstanbul trafiğinde hayrete düşüren anlar!
İstanbul trafiğinde hayrete düşüren anlar! Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde seyir halindeki bir otomobilin lastiği yerinden çıktı. Lastik herhangi bir kazaya neden olmazken, Arnavutköy'de ise bir vatandaş trafiğe atla çıktı. İstanbul trafiğindeki ilginç anlar cep telefonu kameralarına yansıdı.
15.04.2024 Gündem
Bayram tatili facia ile bitti! Feryatları ortalığı inletti
Bayram tatili facia ile bitti! Feryatları ortalığı inletti Kuzey Marmara Otoyolu Anadolu Feneri mevkisinde lastiği patlayan hafif ticari araç, yol kenarından çalılık alana girip 250 metre sürüklendikten sonra şarampole uçtu. Can pazarının yaşandığı kazada aynı aileden 1’i bebek olmak üzere 2 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı. Ailenin feryatları ve çaresizliği ise yürek dağladı.
15.04.2024 Gündem
Otomobil kaldırımda yürüyen kadına çarptı! 'Çocuklar vardı facia olabilirdi'
Otomobil kaldırımda yürüyen kadına çarptı! 'Çocuklar vardı facia olabilirdi' Maltepe’de direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü kaldırıma çıktı. Kaldırımdaki 2 kişi aracın altında kalmaktan son anda kurtulurken, otomobilin çarptığı kadın sürüklendi. Bacaklarından yaralanan kadın hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
14.04.2024 Gündem
Ölümle yaşam arasında 23 saat!
Ölümle yaşam arasında 23 saat! Antalya’da Sarısu-Tünektepe teleferik hattında önceki akşam demir direklerden birinin koparak kabinlerden birine çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaşamını yitirmişti... Kazanın ardından duran hatta metrelerce yükseklikte asılı kalan 24 kabindeki 174 kişi 23 saatlik operasyonla kurtarıldı. Kazaya ilişkin başlatılan soruşturmada 13 kişi gözaltına alındı...
14.04.2024 Gündem
Bayram yolunda facia! Otomobil ile minibüs çarpıştı: Ölü ve yaralılar var
Bayram yolunda facia! Otomobil ile minibüs çarpıştı: Ölü ve yaralılar var Diyarbakır-Elazığ yolunda otomobil ile minibüsün çarpıştığı kazada 3 kişi öldü, 2 kişi ağır yaralandı.
9.04.2024 Haberler
Bayram yolunda facia! 2 ilden kahreden haber: Ölü ve yaralılar var
Bayram yolunda facia! 2 ilden kahreden haber: Ölü ve yaralılar var Bayram tatilinin ilk 3 günündeki trafik kazalarında 19 kişi öldü, 2 bin 912 kişi yaralandı. Dördüncü günün en acı haberleri ise Diyarbakır ve Gaziantep'ten geldi.
9.04.2024 Gündem
Yüzlerce kişinin bulunduğu mekânlar faciaya davetiye çıkarıyor: Şehir bombalarla çevrili!
Yüzlerce kişinin bulunduğu mekânlar faciaya davetiye çıkarıyor: Şehir bombalarla çevrili! Beşiktaş’ta gece kulübünde tadilat sırasında çıkan yangında 29 kişinin hayatını kaybetmesi, gözleri İstanbul’daki diğer gece kulüpleri ile kalabalıkların bir araya geldiği eğlence merkezlerine çevirdi. İstanbul’da apartman altlarında yalnızca tek bir kapıdan giriş çıkış yapılabilen çok sayıda mekân bulunuyor. Düğün salonları ve petrol istasyonları da şehrin ortasındaki tehlikeler arasında.
6.04.2024 Gündem
Erzincan'daki maden faciasında yeni gelişme! 1 kişiye ulaşıldı
Erzincan'daki maden faciasında yeni gelişme! 1 kişiye ulaşıldı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Erzincan'ın İliç ilçesinde altın madeni sahasında 13 Şubat'ta meydana gelen heyelanda, akşam saatlerinde 1 madencinin cansız bedenine ulaşıldığını açıkladı.
5.04.2024 Gündem
29 kişinin öldüğü gece kulübü yangınında 8 tutuklama! İşte facianın raporu...
29 kişinin öldüğü gece kulübü yangınında 8 tutuklama! İşte facianın raporu... Beşiktaş'ta Masquerade isimli gece kulübünde tadilat sırasında çıkan ve 29 kişinin ölümüne neden olan yangına ilişkin yürütülen soruşturmada son dakika gelişmesi yaşandı.
5.04.2024 Gündem
Güvenlik uzmanı facianın kamera görüntülerini yorumladı: Tahminlerde bulunmuştuk doğru çıktı
Güvenlik uzmanı facianın kamera görüntülerini yorumladı: Tahminlerde bulunmuştuk doğru çıktı Beşiktaş’ta ‘Masquerade’ isimli mekanda 29 kişinin hayatını kaybettiği yangının çıkış anına dair görüntüleri değerlendiren Türkiye Yangından Korunma ve Eğitim Vakfı (TÜYAK) Yönetim Kurulu Üyesi ve Yangın Güvenlik Uzmanı Levent Yasa ‘ihmaller zinciri’ ifadesini kullandı, Yasa, “Sıvı kimyasal yoksa ve katı maddeler yanıyorsa suyla müdahale doğrudur. Fakat, kovadan atılan suyun söndürme etkisi olmaz. Daha yoğun ve fazla miktarda suyla müdahale edilmesi gerekir. Bunun için de yangın dolabı sistemi ya da sabit söndürme sistemleri, yağmurlama sistemleri gibi sistemlerin olması gerekiyordu ki oradaki yangına tam olarak müdahale edilebilsin.” dedi. Yasa, yangın tüpüyle alevlere müdahale ettiğini belirten ve yangından kurtulan işçinin ifadesini de yorumladı, “Yangın tüpleri, yönetmeliklere göre 4 yılda bir değiştirilmek zorundadır. Kamuya açık alanlarda yangın tüplerinin aylık kontrollerinin yapılmasını, kullanıma hazır durumda olmasını istiyoruz ki tüpün çalışmaması veya kullanılamaması durumu meydana gelmesin.” dedi.
5.04.2024 Haberler
Güvenlik uzmanı facianın kamera görüntülerini yorumladı: Tahminlerde bulunmuştuk doğru çıktı
Güvenlik uzmanı facianın kamera görüntülerini yorumladı: Tahminlerde bulunmuştuk doğru çıktı Türkiye Yangından Korunma ve Eğitim Vakfı (TÜYAK) Yönetim Kurulu Üyesi ve Yangın Güvenlik Uzmanı Levent Yasa Beşiktaş'ta ‘Masquerade’ isimli mekanda 29 kişinin hayatını kaybettiği yangının çıkış anına dair görüntüleri değerlendirdi.
5.04.2024 Gündem
İhmaller zincirinin son halkası! 'İnsanlar kaçmayı bırakmıştı'
İhmaller zincirinin son halkası! 'İnsanlar kaçmayı bırakmıştı' Masquerade Club yangınında can veren 29 kişinin öldüğü faciadan kurtulan Ercan E. ifadesinde, alevlere yangın tüpüyle müdahale ettiğini, 2. yangın tüpünün çalışmadığını ve yangının bitme noktasına geldiği için içeridekilerin kaçmayı bıraktığını söyledi.
5.04.2024 Gündem
Gece kulübü yangınından kurtulan işçi konuştu: Kaos ortamı olmaya başladı
Gece kulübü yangınından kurtulan işçi konuştu: Kaos ortamı olmaya başladı Beşiktaş'ta 'Masquerade' isimli gece kulübünde tadilat sırasında çıkan ve 29 kişinin ölümüne neden olan yangına, içeride yakalanan marangoz işçisi Ercan Erkan'ın ifadesi ortaya çıktı.
4.04.2024 Gündem
Gece kulübü faciasında ustası baba ve oğlu toprağa verildi! Yeni detaylar ortaya çıktı
Gece kulübü faciasında ustası baba ve oğlu toprağa verildi! Yeni detaylar ortaya çıktı İstanbul’un Beşiktaş ilçesinde, gece kulübünde tadilat sırasında çıkan yangında hayatını kaybeden 29 kişiden işçi Akın Kıhrı (36) ve kaynak ustası babası Yılmaz Kıhrı'nın (59) cenazeleri Giresun'un Tirebolu ilçesinde toprağa verildi. Yılmaz Kıhrı’nın yeğeni Salim Kıhrı, "Bu resmen bir facia, bilerek işlenmiş bir cinayet" dedi.
4.04.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Facia ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.