Fadik Sevin Atasoy

Fadik Sevin Atasoy

Son dakika Fadik Sevin Atasoy haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Fadik Sevin Atasoy gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Fadik Sevin Atasoy haber sayfamızda...

Fadik Sevin Atasoy

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 241 fadik sevin atasoy haberi bulunmuştur.
Fadik Sevin Atasoy film senaryosu yazıyor
Fadik Sevin Atasoy film senaryosu yazıyor Oyuncu Fadik Sevin Atasoy, Nişantaşı City's'de objektiflere yansıdı. Atasoy, annesi Emel Göksu ve kendisinin de yer alacağı yeni projesinden bahsetti.
5.04.2024 Cadde
'Oyuncular mutlu, yurt dışına gitmek isteyeni görmedim!'
'Oyuncular mutlu, yurt dışına gitmek isteyeni görmedim!' Babası Sönmez Atasoy ve annesi Emel Göksu gibi oyunculuğu seçen ve bir dönem mesleğini Amerika'da icra eden Fadik Sevin Atasoy, Türk oyuncuların ülkede mutlu olduğunu ve yurt dışına kariyer yapmak için giden kimseye rastlamadığını söyledi.
10.02.2024 Cadde
‘Ön yargı yok’
‘Ön yargı yok’ Bir dönem Amerika’da oyunculuk yapan Fadik Sevin Atasoy, Nişantaşı’ndaydı.
10.02.2024 Cadde
Kardeşlerim Şengül öldü mü? Kardeşlerim Şengül'ü Fadik Sevin Atasoy diziden ayrıldı mı?
Kardeşlerim Şengül öldü mü? Kardeşlerim Şengül'ü Fadik Sevin Atasoy diziden ayrıldı mı? Kardeşlerim dizisinde Şengül karakterine hayat veren Fadik Sevin Atasoy diziden ayrıldı mı, neden yok soruları dizinin takipçileri tarafından merak ediliyor. Peki Kardeşlerim Şengül öldü mü? Fadik Sevin Atasoy diziden ayrıldı mı?
20.01.2024 Bilgi Rehberi
Kardeşlerim Şengül öldü mü, diziden neden ayrıldı? Şengül'ü oynayan Fadik Sevin Atasoy kimdir?
Kardeşlerim Şengül öldü mü, diziden neden ayrıldı? Şengül'ü oynayan Fadik Sevin Atasoy kimdir? Kardeşlerim dizisinde Şegül karakteri izleyenlere duygusal anlar yaşattı. Dizide Şengül karakterine hayat veren Fadik Sevin Atasoy'un akıbeti merak konusu oldu. 112. bölümde ailesine bıraktığı mesajla seyirciyi de ekrana kitledi. Peki, Kardeşlerim Şengül diziden ayrıldı mı, öldü mü?
13.01.2024 Bilgi Rehberi
'Canım babam her an benimlesin'
'Canım babam her an benimlesin' Birçok projede yer alan, daha çok 'Kurtlar Vadisi' dizisinde hayat verdiği 'Halo Dayı' karakteriyle tanınan Sönmez Atasoy'un vefatının üzerinden 12 yıl geçti. Oyuncu Fadik Sevin Atasoy, babasını ölüm yıl dönümünde andı.
15.12.2023 Cadde
İspanya'da yürümekte zorlandı! 'Garson beni görünce çığlık attı'
İspanya'da yürümekte zorlandı! 'Garson beni görünce çığlık attı' 'Kardeşlerim' dizisinde 'Şengül Eren' karakterine hayat veren Fadik Sevin Atasoy, İspanya tatilinde yoğun ilgiyle karşılaştı. 47 yaşındaki oyuncu, "Çok şaşırdım ve çok duygulandım" diyerek, Barselona'da yaşadıklarını anlattı.
12.08.2023 Cadde
Oyuncu Emel Göksu'dan kızı Fadik Sevin Atasoy'a sürpriz ziyaret
Oyuncu Emel Göksu'dan kızı Fadik Sevin Atasoy'a sürpriz ziyaret Fadik Sevin Atasoy, ATV'de yayınlanan 'Kardeşlerim' dizisinde rol alırken; annesi Emel Göksu da Show TV’de ekranlara gelen 'Aile' dizisinde seyirci karşısına çıkıyor. Anne kız, önceki gün sette bir araya geldi.
18.03.2023 Cadde
Aslı Tandoğan'dan yıllar sonra 'Dudaktan Kalbe' itirafı!
Aslı Tandoğan'dan yıllar sonra 'Dudaktan Kalbe' itirafı! Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı arp bölümünden mezun olan Aslı Tandoğan, 2003 yılında 'Gülüm' filmi ile ilk kez kamera karşısına geçerken; 'Ahh İstanbul', 'Aşka Sürgün' ve 'Kabadayı'dan sonra 2007'de 'Dudaktan Kalbe' dizisinde başrol oynadı. Tandoğan, Reşat Nuri Güntekin'in ölümsüz eserinden uyarlanan yapım hakkında konuştu.
31.01.2023 Cadde
Fadik Sevin Atasoy: Kenan Doğulu bursuyla okudum!
Fadik Sevin Atasoy: Kenan Doğulu bursuyla okudum! Fadik Sevin Atasoy, 'Bambaşka Sohbetler' programına konuk oldu. 2011 yılında vefat eden oyuncu Sönmez Atasoy'un kızı olan Atasoy, Amerika'daki kariyerini anlatırken, Kenan Doğulu"nun bursuyla okuduğunu söyledi.
12.08.2023 Cadde
Jülyet’in İstanbul yolculuğu
Jülyet’in İstanbul yolculuğu Fadik Sevin Atasoy’un yazıp yönettiği kısa film “Jülyet’in Yolculuğu”, Reykjavik Kadın Filmleri Festivali’ne seçildi.
16.01.2023 Kültür Sanat
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Sihirli güzellik Alessandra Ambrosio, Los Angeles merkezli lüks mücevher markası için kamera karşısına geçti...
13.01.2023 Cadde
ABD’de turne teklifi aldı
ABD’de turne teklifi aldı Fadik Sevin Atasoy, Broadway United Solo Tiyatro Festivali’ndeki performansıyla turne teklifi aldı.
5.11.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Yeni şarkı Aleyna Tilki, uzun bir aranın ardından ‘Tanırım İntiharı’ adlı parçasıyla sevenleriyle buluştu...
29.10.2022 Cadde
Fadik Sevin Atasoy gizemli sevgilisiyle sokakları dolaştı
Fadik Sevin Atasoy gizemli sevgilisiyle sokakları dolaştı Önceki günlerde adını vermek istemediği erkek arkadaşıyla görüntülenen Fadik Sevin Atasoy, panik olmuş ve eliyle ağzına fermuar işareti yaparak gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakmıştı. Ünlü isim, geçtiğimiz gün gizemli erkek arkadaşıyla Nişantaşı'nda kameralara yansıdı.
27.09.2022 Cadde
Fadik Sevin Atasoy kol kola görüntülenince panikledi!
Fadik Sevin Atasoy kol kola görüntülenince panikledi! Daha önceki bir röportajında "Evlenmeyi ömür boyu düşünmüyorum" açıklamasını yapan Fadik Sevin Atasoy, önceki gün Nişantaşı'nda gizemli yabancı erkek arkadaşıyla objektiflere yansıdı. Bir anda basın mensuplarını karşısında görünce ne yapacağını şaşıran ünlü oyuncu, 'aşk' sorularından kaçmak için çözümü yakınlarda bulunan bir büfeye girmekte buldu.
24.09.2022 Cadde
Panik yaptı
Panik yaptı Fadik Sevin Atasoy, önceki gün Nişantaşı’nda yabancı erkek arkadaşıyla görüntülendi.
24.09.2022 Cadde
Kardeşlerim Yeni Oyuncuları | Kardeşlerim dizisi hangi gün, konusu nedir, nerede çekiliyor?
Kardeşlerim Yeni Oyuncuları | Kardeşlerim dizisi hangi gün, konusu nedir, nerede çekiliyor? Kardeşlerim dizisi 3. sezonuna başladı. Dizinin yeni sezonunda ise kadrosuna yeni isimler dahil oldu. Kardeşlerim dizisi her hafta cumartesi akşamı ekrandaki yerini alıyor. Dizinin başrollerinde ise Celil Nalçakan, Fadik Sevin Atasoy ve Cüneyt Mete yer alıyor. Peki, Kardeşlerim dizisi konusu nedir?
13.09.2022 Bilgi Rehberi
Fadik Sevin Atasoy: Herkes doktor olabilirse oyuncu da olsun
Fadik Sevin Atasoy: Herkes doktor olabilirse oyuncu da olsun Fadik Sevin Atasoy, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Rol aldığı dizinin sezon finaline girmesiyle Broadway'da oynayacağı tek kişilik oyunun provaları için Amerika'ya gideceğini söyleyen oyuncu, son dönemde ekranda sıkça gördüğümüz sosyal medya fenomenlerinin oyunculuk yapmasını değerlendirdi.
2.06.2022 Cadde
Ay Lav Yu oyuncuları karakterleri ve konusu! Ay Lav Yu filmi nerede çekildi?
Ay Lav Yu oyuncuları karakterleri ve konusu! Ay Lav Yu filmi nerede çekildi? Ay Lav Yu filmi 2010 yılında vizyona çıktı. Yapımın Ay Lav Yu Tuu adında devam filmi de seyirci karşısına çıktı. Filmde gönlünü yabancı bir kadına kaptıran İbrahim'in hikayesi anlatılıyor. Peki, Ay Lav Yu filmi hangi şehirde çekildi?
17.05.2022 Cadde
‘Kavramlar karıştı!’
‘Kavramlar karıştı!’ Fadik Sevin Atasoy, Türkiye’de oyunculuk sektöründe kavramların birbirine karıştığını söyledi.
25.04.2022 Cadde
‘Oyunculuk zor’
‘Oyunculuk zor’ Fadik Sevin Atasoy, 11 yıldır yaşadığı Amerika’daki iş hayatını değerlendirdi.
18.04.2022 Cadde
Gösterimde bir arada
Gösterimde bir arada Fadik Sevin Atasoy’un yazıp oynadığı, dünyanın en büyük tek kişilik oyunlar festivali ‘United Solo Performans’a seçilen ve ödül adayı olan MUSE 90401 ‘Bir Esin Perisi’, Broadway öncesi İstanbul’da seyirci karşısına çıktı.
5.04.2022 Cadde
Atasoy, Broadway’de...
Atasoy, Broadway’de... Fadik Sevin Atasoy’un yazıp oynadığı, dünya prömiyerini ABD’de yapan ‘MUSE 90401 Bir Esin Perisi’, Broadway’deki ekimde düzenlenecek United Solo Performans Festivali’nde ödül için sahneye çıkacak.
16.03.2022 Cadde
Kardeşlerim oyuncuları ve karakterleri & Kardeşlerim dizisi nerede hangi ilde çekiliyor?
Kardeşlerim oyuncuları ve karakterleri & Kardeşlerim dizisi nerede hangi ilde çekiliyor? Kardeşlerim dizisi bu akşam yeni bölüm ile ekrana gelecek. Diziyi takip eden seyirciler dizide oyuncuların hayat verdiği karakterleri ve dizinin çekimlerinin yapıldığı ilin neresi olduğu sorusuna yanıt arıyor. İşte Kardeşlerim dizisi konusu, oyuncu ve karakterlerinin yanı sıra çekimlerin yapıldı il hakkında merak edilenler...
5.03.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Fadik Sevin Atasoy ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.