Faiz

Faiz

Son dakika faiz haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan faiz gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan faiz haber sayfamızda...

Faiz

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 38.970 faiz haberi bulunmuştur.
Juventus'a Ronaldo darbesi! İşte ödenecek tazminat
Juventus'a Ronaldo darbesi! İşte ödenecek tazminat Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'da futbol yaşamını sürdüren Portekizli efsane oyuncudan eski takımı Juventus'a kötü haber geldi. CR7 eski takımına açtığı davayı kazandı.
18.04.2024 İtalya Serie A
'BoE mayısta faiz indirimine gidebilir'
'BoE mayısta faiz indirimine gidebilir' Morgan Stanley'e göre İngiltere Merkez Bankası (BoE) mayıs ayında da faiz indirimine gidebilir.
18.04.2024 Uzmanpara
MERKEZ BANKASI HABERLERİ 💸 Merkez Bankası faiz kararı ne zaman? 2024 Nisan Merkez Bankası toplantısı hangi gün, ayın kaçında?
MERKEZ BANKASI HABERLERİ 💸 Merkez Bankası faiz kararı ne zaman? 2024 Nisan Merkez Bankası toplantısı hangi gün, ayın kaçında? Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı toplantı takvimi açıklandı. Her ay düzenli olarak yapılan Merkez Bankası faiz kararı toplantısı bu ay ne zaman? İşte 2024 Nisan ayının Merkez Bankası faiz kararı toplantı tarihi...
18.04.2024 Bilgi Rehberi
'Enflasyonda düşüş faiz indirimini getirebilir'
'Enflasyonda düşüş faiz indirimini getirebilir' Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkan Yardımcısı Luis de Guindos, enflasyonda düşüşün faiz indirimini getirebileceğini söyledi.
18.04.2024 Uzmanpara
Wall Street'te düşüş devam ediyor
Wall Street'te düşüş devam ediyor Yatırımcıların yakın zamanda faiz indirimi beklentilerini büyük ölçüde terk etmelerinin ardından Wall Street'te hisse senetleri dün de düşüş yaşadı ve nisan ayındaki satışlar derinleşti.
18.04.2024 Uzmanpara
'Enflasyon konusundaki ilerleme yavaşladı'
'Enflasyon konusundaki ilerleme yavaşladı' Fed Yönetim Kurulu Üyesi Michelle Bowman, enflasyon konusundaki ilerlemenin yavaşladığını ve bu noktada durmuş bile olabileceğini ifade ederek daha fazla faiz artışına ihtiyaç duyulabileceğini belirtti.
18.04.2024 Uzmanpara
'Faiz artırımlarımız çok yavaş olacak'
'Faiz artırımlarımız çok yavaş olacak' Japonya Merkez Bankası (BoJ) Yönetim Kurulu Üyesi Asahi Noguchi, faiz artırımlarının çok yavaş olacağını söyledi.
18.04.2024 Uzmanpara
Fed Bej Kitap raporu yayınlandı
Fed Bej Kitap raporu yayınlandı Yılın üçüncü ABD Merkez Bankası (Fed) Bej Kitap raporuna göre ABD'de bölgesel ekonomik faaliyetler artıyor, tüketici harcamaları yükseliyor, turizm faaliyetleri büyüyor ve konut satışları ülke genelinde iyileşiyor.
18.04.2024 Uzmanpara
Dolar bugün kaç TL?
Dolar bugün kaç TL? Dolar/TL haftanın dördüncü işlem gününe 32.38’in üzerinde başladı.
18.04.2024 Uzmanpara
Altın fiyatları ne kadar oldu?
Altın fiyatları ne kadar oldu? Orta Doğu’da İsrail ile İran arasında yaşanan çatışma sonrası bu hafta altın fiyatları hareketlendi. Jeopolitik risklerin tırmanışa geçtiği dönemde güvenli liman altın yatırımcılar tarafından cazibesini koruyor.
18.04.2024 Uzmanpara
FED FAİZ KARARI NİSAN 2024 📈ABD Merkez Bankası (FED) faiz kararı toplantı tarihleri! Nisan FED faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak?
FED FAİZ KARARI NİSAN 2024 📈ABD Merkez Bankası (FED) faiz kararı toplantı tarihleri! Nisan FED faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? ABD Merkez Bankası faiz kararı için toplantı takvimi paylaşılmıştı. FED faiz kararı son olarak mart ayında açıklandı. Buna göre ABD Merkez Bankası faiz kararını sabit bıraktı. Gözler Nisan ayı faiz kararında! Peki, FED Nisan faiz kararı ne zaman açıklanacak?
18.04.2024 Bilgi Rehberi
Bakan Mehmet Şimşek ABD'de yatırımcılarla görüştü
Bakan Mehmet Şimşek ABD'de yatırımcılarla görüştü Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek bir dizi toplantıya katılmak için ABD'ye gitti. Bakan Şimşek, IMF-Dünya Bankası Bahar Toplantıları ile G20 Maliye Bakanları ve Merkez Bankası Başkanları Toplantısı'na katılıyor. Bakan Şimşek "Ekonomik program sonuç verdikçe, yatırımcıların inancı da artacaktır" dedi.
17.04.2024 Ekonomi
ABD'de mortgage başvuruları arttı
ABD'de mortgage başvuruları arttı ABD'de geçen hafta faizlerdeki yükselişe rağmen daha da artacağını düşünen alıcıların piyasaya gelmesiyle mortgage başvurularında artış yaşandı.
17.04.2024 Uzmanpara
Japonya'nın ihracatı artmaya devam etti
Japonya'nın ihracatı artmaya devam etti Japonya'nın ihracatı, otomobil ve yarı iletkenlere yönelik artan talebin etkisiyle mart ayında üst üste dördüncü ay büyüdü.
17.04.2024 Uzmanpara
Dolar bugün kaç liradan işlem görüyor?
Dolar bugün kaç liradan işlem görüyor? Dolar/TL haftanın üçüncü işlem gününe 32.51’in üzerinde başladı.
17.04.2024 Uzmanpara
Altın fiyatlarında son durum ne?
Altın fiyatlarında son durum ne? Rekor seviyelerden gerileyen altın fiyatları yeni haftada oldukça hareketli bir seyir izledi. Peki piyasalarda bugün son durum ne? İşte detaylar...
17.04.2024 Uzmanpara
Dolar/yen paritesi için beklentiler değişti
Dolar/yen paritesi için beklentiler değişti Bank of America (BofA) Securities Japan'ın Döviz ve Kur Stratejisti Shusuke Yamada, dolar/yen paritesinin daha önce düşünüldüğünden fazla yükselebileceğini söyledi.
16.04.2024 Uzmanpara
ABD hisselerinde dikkat çeken düşüş
ABD hisselerinde dikkat çeken düşüş Perakende satışların ABD Merkez Bankası'nın (Fed) faizleri düşürmek için acele etmeyeceğine dair beklentileri güçlendirmesi Wall Street'e teknoloji hisseleri öncülüğünde satış getirdi.
16.04.2024 Uzmanpara
'Fed'in faiz artırımına dönme olasılığı arttı'
'Fed'in faiz artırımına dönme olasılığı arttı' UBS stratejistlerine göre güçlü ABD büyümesi ve yapışkan enflasyonun birleşimi ABD Merkez Bankası'nın (Fed) faiz oranlarını düşürmek yerine yükseltmesi olasılığını artırıyor. UBS'e göre borçlanma maliyetlerini gelecek yıl %6,5'e kadar yükseltiyor.
16.04.2024 Uzmanpara
'BoJ, 2 faiz artırımı yapacak'
'BoJ, 2 faiz artırımı yapacak' Morgan Stanley, Japonya Merkez Bankası'nın (BoJ) 2025 yılının ilk çeyreğine kadar politika faizini iki kez artırmasının muhtemel olduğunu söyledi.
16.04.2024 Uzmanpara
Dolar ve euroda son durum ne?
Dolar ve euroda son durum ne? Dolar/TL haftanın ikinci işlem gününe 32.41’in üzerinde başladı.
16.04.2024 Uzmanpara
Altın fiyatları ne kadar oldu?
Altın fiyatları ne kadar oldu? Orta Doğu’da İsrail ile İran arasında yaşanan gerilimlerin ardından cuma günü rekor seviyelerden gerileyen altın fiyatları yeni haftada da oldukça hareketli bir seyir izliyor. Peki piyasalarda bugün son durum ne? İşte detaylar...
16.04.2024 Uzmanpara
Dünya petrol bağımlılığından kurtulmalı...
Dünya petrol bağımlılığından kurtulmalı... Petrol Latincede taş (yani petra) ve yağ (yani oleum) sözcüklerinden oluşan bir kelime. Taşın yağı anlamına geliyor. Bugünlerde dünyada yine taşın yağı konuşuluyor.
16.04.2024 Ekonomi
Kripto para piyasası sert düşüş sonrası toparlanıyor
Kripto para piyasası sert düşüş sonrası toparlanıyor Hafta sonu gerçekleşen sert düşüş sonrası yatırımcıları tedirgin eden kripto para piyasası Hong Kong'dan gelen ETF onayı haberi ile yeni haftaya güçlü başladı.
15.04.2024 Uzmanpara
Merkezi yönetim bütçesi belli oldu
Merkezi yönetim bütçesi belli oldu Merkezi yönetim bütçesi 2024 yılı Mart ayında 208 milyar 965 milyon TL açık verdi.
15.04.2024 Uzmanpara

Benzer Haber Etiketleri

Faiz ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.