Fallout

Fallout

Son dakika fallout haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan fallout gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan fallout haber sayfamızda...

Fallout

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 125 fallout haberi bulunmuştur.
Beş günde 80 milyon dolar hasılat yaptı
Beş günde 80 milyon dolar hasılat yaptı “Mission: Impossible-Dead Reckoning Part One” vizyona girdiği ilk beş günde, ülkesinde 80 milyon dolar hasılat yaptı.
19.07.2023 Kültür Sanat
Nükleer patlamada hayatta kalmanın yolunu açıkladı! Dikkat çeken 'başparmak' detayı
Nükleer patlamada hayatta kalmanın yolunu açıkladı! Dikkat çeken 'başparmak' detayı Olası bir nükleer patlama senaryosu gündeme geldiğinde herkesin en çok merak ettiği kendini nasıl güvende tutup hayatta kalacağı oluyor. Bir Tiktok kullanıcısı ise yaklaşık 2 milyon kez izlenen videosunda nükleer patlamadan radyasyona maruz kalmadan kurtulabilmenin yöntemini açıkladı.
14.10.2022 Dünya
Görevimiz Tehlike: Yansımalar filmi konusu ve oyuncu kadrosu? Görevimiz Tehlike: Yansımalar filmi kaç yılında vizyona girdi?
Görevimiz Tehlike: Yansımalar filmi konusu ve oyuncu kadrosu? Görevimiz Tehlike: Yansımalar filmi kaç yılında vizyona girdi? Görevimiz Tehlike: Yansımalar filmi bu akşam Star TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Filmi izleyecek olan vatandaşlar film hakkında araştırmalarına da başladı. Görevimiz Tehlike: Yansımalar filmi konusu nedir, oyuncu kadrosunda hangi isimler var? Görevimiz Tehlike: Yansımalar filmi konusu ve oyuncu kadrosu...
8.05.2021 Cadde
Rpg Ne Demek? Rpg Oyun Örnekleri Nelerdir?
Rpg Ne Demek? Rpg Oyun Örnekleri Nelerdir? Teknoloji ilerledikçe gerçeğe yakın grafikleriyle birçok oyun tasarımı yapılıyor. Oyun çeşitlerinden biri olan RPG oyunları, herkesin merak ettiği oyun çeşitleridir. Bu oyunlar hakkında bilgi almak isteyen bireyler bazı araştırmalar yapabiliyor. RPG ne demek? RPG oyun örnekleri nelerdir? Oyun konuları hakkında merak edilen tüm detayları derledik.
11.03.2021 Eğitim
Görevimiz Tehlike: Yansımalar filmi konusu ve oyuncuları | Görevimiz Tehlike: Yansımalar filmi serinin kaçıncı filmi?
Görevimiz Tehlike: Yansımalar filmi konusu ve oyuncuları | Görevimiz Tehlike: Yansımalar filmi serinin kaçıncı filmi? Görevimiz Tehlike: Yansımalar filmi bu akşam ekrana gelecek. Filmin orjinal adı Mission: Impossible Fallout olarak biliniyor. Bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşacak olan Görevimiz Tehlike: Yansımalar filmi 2018 Temmuz ayında vizyona girdi. Filmin oyuncu kadrosunda Tom Cruise ve Rebecca Ferguson yer alıyor. İşte Görevimiz Tehlike: Yansımalar filmi konusu ve oyuncu kadrosu...
4.11.2020 Cadde
7.5 milyar dolarlık oyun
7.5 milyar dolarlık oyun ABD’li teknoloji devi Microsoft, oyun alanında rekor bir satın almaya imza attı. Oyun firması Bethesda’yı 7.5 milyar dolara alıyor.
23.09.2020 Ekonomi
Microsoft'tan dev satın alma! 7.5 milyar dolar...
Microsoft'tan dev satın alma! 7.5 milyar dolar... ABD merkezli teknoloji şirketi Microsoft Bethesda’yı 7.5 milyar dolar karşılığında satın aldı. Satın alma sonrası şirketin bünyesinde bulunan eski ve yeni tüm oyunların Game Pass’e geleceği açıklandı.
22.09.2020 Teknoloji
Amazon ve Bethesda duyurdu! Fallout dizisi geliyor...
Amazon ve Bethesda duyurdu! Fallout dizisi geliyor... Dünyanın en sevilen açık dünya ve post apokaliptik dünyaya sahip olan oyunlarından biri olan Fallout, Bethesda ve Amazon'un anlaşması sonucunda dizi olarak karşımıza gelecek.
3.07.2020 Oyun
Fallout New Vegas'a Corona virüs modu geldi!
Fallout New Vegas'a Corona virüs modu geldi! Dünyaya yayılan Corona virüs, oyunlarda da etkisini göstermeye başladı. Immersive Coronavirus mod eklentisiyle birlikte yarasa çorbası içerek virüs yayılıyor ve hayatta kalma çabası içine giriyorsunuz.
17.03.2020 Oyun
2000 yılı sonrasında yayınlanmış en iyi 17 ajan filmi
2000 yılı sonrasında yayınlanmış en iyi 17 ajan filmi Etraf ajan ve aksiyon filmlerinden geçilmiyorken, hangisini izleyeceğine bir türlü karar veremeyenler için efsane bir liste hazırladık! 2000 yılı sonrasında yayınlanmış, en heyecanlı ve sürükleyici 17 casus filmi burada!
25.03.2019 Sanat
2018’in en büyük gişe  hasılatı ‘Avengers’in
2018’in en büyük gişe hasılatı ‘Avengers’in 50 yıldır aktif olan ve son yıllarda yaptığı atılımla sinema salonlarında alışılmışın dışında bir deneyim vaat eden IMAX, 2018’de vizyona giren yapımları arasında en büyük gişe hasılatı elde eden filmleri açıkladı. I
2.01.2019 Gündem
Steam 2018'de en çok satan oyunları paylaştı
Steam 2018'de en çok satan oyunları paylaştı Steam, her sene olduğu gibi bu sene de en çok satan ve en çok oynanan oyunların listesini paylaştı. Dört farklı kategoride yayınlanan listeyi aşağıdan görebilirsiniz.
28.12.2018 Oyun
Steam kış indirimlerinde yüzde 70'e indirime giren oyunlar
Steam kış indirimlerinde yüzde 70'e indirime giren oyunlar Steam'in merakla beklenen kış indirimleri sonunda başladı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Kış İndirimleri adı altında binlerce farklı oyunda indirimler yapıldı. Steam Kış İndirimleri kapsamında yüzde 70'in üzerinde indirime giren oyunları sizler için derledik.
24.12.2018 Oyun
Steam kış indirimleri başladı! Hangi oyun yüzde kaç indirime girdi?
Steam kış indirimleri başladı! Hangi oyun yüzde kaç indirime girdi? Steam'in merakla beklenen kış indirimleri sonunda başladı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Kış İndirimleri adı altında binlerce farklı oyunda yüzde 90'a varan indirimler yapılacak. Steam kış indirimlerinde hangi oyunlar, yüzde kaç indirime girdi?
21.12.2018 Teknoloji
Apple, 2018'in en iyilerini sunar
Apple, 2018'in en iyilerini sunar Bu yıl dünyada eğlence kültürünü şekillendirmiş uygulamalar, oyunlar, müzik, filmler, TV programları, podcast'ler ve daha fazlası.
Bethesda, kanser hastası çocuğa Fallout 76 hediye etti
Bethesda, kanser hastası çocuğa Fallout 76 hediye etti The Elder Scrolls ve Fallout serilerinin yapımcısı Bethesda, kanser hastası olan bir çocuğa henüz piyasaya sürmediği Fallout 76 adlı oyunu hediye etti.
24.09.2018 Teknoloji
Neredeyse beş yaşında olan GTA 5, PS4'ün en iyi satan oyunu oldu
Neredeyse beş yaşında olan GTA 5, PS4'ün en iyi satan oyunu oldu GTA 5, piyasaya çıkalı 5 yıl olmasına rağmen PlayStation 4'ün en çok satan oyun ünvanına sahip. ABD'deki PlayStation Store satış listeleri sonuçlarına göre Temmuz ayının en çok satılan oyunu GTA V oldu.
14.08.2018 Oyun
'Görevimiz Tehlike 6' rekor kırdı
'Görevimiz Tehlike 6' rekor kırdı İki haftadır hem Amerika hem Türkiye'de gişeye damga vuran 'Mission Impossible: Fallout' filmi, sinema tarihine geçti.
11.08.2018 Cadde
Görevimiz gala!
Görevimiz gala! ‘Görevimiz Tehlike’ serisinin altıncı filmi ‘Mission: Impossible-Fallout’un galası, önceki akşam Washigton’da yapıldı.
23.07.2018 Cadde
Paris’i yaktı!
Paris’i yaktı! Tom Cruise’un başrolde yer aldığı ‘Görevimiz Tehlike’ filminin 6’ncı devam halkası ‘Mission: Impossible - Fallout’ın dünya prömiyeri Paris’te yapıldı.
17.07.2018 Cadde
Steam, yılın en çok satan oyunlarını açıkladı
Steam, yılın en çok satan oyunlarını açıkladı Steam, 2018'in bu zamana kadar en çok satan oyunlarını açıkladı. Listede Jurassic World: Evolution, PUBG, Rocket League, Dota 2 ve Rainbow Six Siege gibi oyunların yer alıyor.
5.07.2018 Oyun
10 TL'den ucuza alabileceğiniz ve sizi ekran başına kilitleyecek oyunlar
10 TL'den ucuza alabileceğiniz ve sizi ekran başına kilitleyecek oyunlar Steam yaz indirimleri başladı, biz de geçtiğimiz cumartesi indirimlerde kesinlikle almanız gereken 15 oyunu bir araya getirdik.
1.07.2020 E-Spor
Fallout 76'nın fiyatı cepleri yakacak!
Fallout 76'nın fiyatı cepleri yakacak! Efsanevi oyun serisi Fallout’un, Xbox One destekli son oyunu Fallout 76 için ön sipariş fiyatı belli oldu. Ancak oyun, fiyatıyla bekleyenleri şaşkına çevirdi.
1.07.2020 E-Spor
Süper Mario geri dönüyor
Süper Mario geri dönüyor Süper Mario, Türkiye’ye dönüyor. 6 yıl önce pazardan çekilen Nintendo, yeniden satışa başlıyor. Haziranda konsolları ve oyunlar raflarda yerini alacak. Mario oyunseverlerle yeniden buluşacak.
11.06.2018 Ekonomi
Starfield sonunda duyuruldu! Peki Starfield ne zaman piyasaya çıkacak?
Starfield sonunda duyuruldu! Peki Starfield ne zaman piyasaya çıkacak? Starfield, E3 2018'de Bethesda tarafından resmen açıklandı. Etkinlik sırasında oyun hakkında çok az ayrıntı verildi. Sadece kısa bir fragman ve dünya çapındaki hayranlarına bir logo gösterildi. Peki Starfield nedir ve ne zaman piyasaya çıkacak?
11.06.2018 Oyun

Benzer Haber Etiketleri

Fallout ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.