Fatma Erdoğan

Fatma Erdoğan

Son dakika Fatma Erdoğan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Fatma Erdoğan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Fatma Erdoğan haber sayfamızda...

Fatma Erdoğan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.478 fatma erdoğan haberi bulunmuştur.
Karısını öldürüp otomobilde gezdirmişti! İyi halden indirime annenin isyanı
Karısını öldürüp otomobilde gezdirmişti! İyi halden indirime annenin isyanı Son dakika haberine göre; İstanbul Bahçelievler’de boşanma aşamasında olduğu 4 aylık eşi Fatma Erdoğan'ı araçta silahla ateş ederek öldüren ve 2 saat eşinin cesediyle dolaşan Eren Erdoğan hakkında müebbet hapis kararı çıktı. Karara tepki gösteren Fatma Erdoğan'ın annesi Kıymet Alyar, "Biz öldük. Bütün sülale öldü. Yaşamıyorum ben. Ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası beklerken iyi hali düşünülerek müebbet hapis cezası verildi. Benim kızım gitmiş, neresi iyi hal?" dedi. Avukatı Sanem Oğuz ise, "Bizim savaşımız yeni başlıyor. Biz istinaf kanunu yoluna başvuracağız. Katilin hak ettiği cezayı almasını sağlayacağız" şeklinde konuştu.
21.10.2020 Gündem
Karısını öldürüp otomobilde gezdirmişti! İyi halden indirime annenin isyanı
Karısını öldürüp otomobilde gezdirmişti! İyi halden indirime annenin isyanı İstanbul Bahçelievler’de boşanma aşamasında olduğu 4 aylık eşi Fatma Erdoğan'ı araçta silahla ateş ederek öldüren ve 2 saat eşinin cesediyle dolaşan Eren Erdoğan hakkında müebbet hapis kararı çıktı. Karara tepki gösteren Fatma Erdoğan'ın annesi Kıymet Alyar, "Biz öldük. Bütün sülale öldü. Yaşamıyorum ben. Ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası beklerken iyi hali düşünülerek müebbet hapis cezası verildi. Benim kızım gitmiş, neresi iyi hal?" dedi. Avukatı Sanem Oğuz ise, "Bizim savaşımız yeni başlıyor. Biz istinaf kanunu yoluna başvuracağız. Katilin hak ettiği cezayı almasını sağlayacağız" şeklinde konuştu.
21.10.2020 Haberler
Eşini öldürüp dolaştıran sanık hakkında karar
Eşini öldürüp dolaştıran sanık hakkında karar Boşanma aşamasındaki eşini başından vurarak öldürüp arabada dolaştırdığı iddia edilen Eren Erdoğan hakkında ‘’eşini kasten öldürme’’ suçundan müebbet hapis cezası verildi.
28.09.2020 Gündem
Konya'da feci olay
Konya'da feci olay Konya’da iki katlı kerpiç evde çıkan yangında bedensel engelli bir kadın hayatını kaybetti, annesi yaralandı. Yangın itfaiye ekiplerince söndürülürken, ailenin yakınları olay yerinde gözyaşlarını tutamadı.
11.02.2020 Haberler
Konya'da feci olay! Yakınları sinir krizi geçirdi
Konya'da feci olay! Yakınları sinir krizi geçirdi Konya’da iki katlı kerpiç evde çıkan yangında bedensel engelli bir kadın hayatını kaybetti, annesi yaralandı. Yangın itfaiye ekiplerince söndürülürken, ailenin yakınları olay yerinde gözyaşlarını tutamadı.
11.02.2020 Gündem
Cinayetle sonuçlanan şiddeti teyzesi bu sözlerle anlattı
Cinayetle sonuçlanan şiddeti teyzesi bu sözlerle anlattı 4 ay önce evlendi. Tehdit edildi. Sesi duyulmasın diye boş arsalarda dövüldü. Üç kez şikâyette bulunuldu ama...
16.01.2020 Gündem
Eşini öldürüp cesedini arabada gezdiren kocanın yargılanmasına devam edildi
Eşini öldürüp cesedini arabada gezdiren kocanın yargılanmasına devam edildi İstanbul Bahçelievler’de boşanma aşamasındaki eşini silahla ateş ederek öldüren ve eşinin cansız bedeniyle arabada 2 saat gezdikten sonra teslim olan Eren Erdoğan’ın yargılanmasına devam edildi. Duruşmada tanık olarak dinlenen sanığın annesi, maktul ile oğlu arasında herhangi bir sorun olmadığını söyledi. Mahkeme başkanı bu beyan üzerine “Madem sorun yoktu da neden öldürdü İstanbul sokaklarında araba ile gezdirdi” dedi. Öte yandan sanığın gözaltına alındıktan sonra elleri kelepçeliyken “Döneceğim yine” notuyla bir fotoğraf paylaştığı da ortaya çıktı.
15.01.2020 Gündem
Öldürdüğü eşiyle 2 saat araçla dolaşan sanık hakim karşısında
Öldürdüğü eşiyle 2 saat araçla dolaşan sanık hakim karşısında Bahçelievler'de boşanma aşamasında olduğu 4 aylık eşi Fatma Erdoğan'ı (22) araçta silahla ateş ederek öldüren ve 2 saat eşinin cesediyle dolaşan tutuklu sanık Eren Erdoğan (22), ilk kez hakim karşısına çıktı.
7.11.2019 Gündem
Elinden tuttuğu oğluna otomobil çarptı!
Elinden tuttuğu oğluna otomobil çarptı! Antalya’da, annesi Fatma Erdoğan'la yolun karşısına geçen 3,5 yaşındaki İsmail Mert Erdoğan, otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Fatma Erdoğan, "Ben sensiz ne yaparım" diye gözyaşı döktü.
4.11.2019 Gündem
Öldürdüğü eşiyle 2 saat dolaşan şüpheliye müebbet istemi
Öldürdüğü eşiyle 2 saat dolaşan şüpheliye müebbet istemi İstanbul Bahçelievler'de boşanma aşamasında olduğu 4 aylık eşi Fatma Erdoğan'ı (22) araçta silahla 2 el ateş ederek öldüren ve 2 saat eşinin cesediyle dolaşan tutuklu sanık Eren Erdoğan'ın (22) ağırlaştırılmış müebbet ve 13 yıla kadar hapsi istendi.  Şüpheli Eren Erdoğan'ın ifadesinde olay günü eşiyle aralarında tartışma yaşandığını, eşi Fatma Erdoğan'ı korkutmak için silahını çıkardığını, ancak silahın ateş aldığını belirtti.
6.08.2019 Gündem
'Bir şeyin yok' deyip gönderdiler! 7 gün sonra...
'Bir şeyin yok' deyip gönderdiler! 7 gün sonra... Baş ağrısı şikâyetiyle gittiği hastanede beyin filmi çekilip “bir şeyin yok” denildi. 3 gün boyunca beyin kanaması geçirdiği anlaşılan kadın öldü.
24.07.2019 Gündem
Karısını öldürüp cesediyle saatlerce dolaşan koca: Olmasaydı iyiydi
Karısını öldürüp cesediyle saatlerce dolaşan koca: Olmasaydı iyiydi İstanbul Küçükçekmece'de 4 ay önce evlendiği ve boşanma aşamasında olduğu eşi Fatma Erdoğan'ı(22) zorla bindirdiği aracında kafasına ateş ederek öldürdükten sonra cesediyle araç içinde saatlerce dolaşan katil zanlısı koca Eren Erdoğan, savcılık ifadesinde, "Amacım ateş etmek değildi, silahı göstermekti. Bir anda silah ateş aldı. Üç el ateş ettim. Üzgünüm, olmasaydı iyiydi" dedi.
15.04.2019 Gündem
Her satırı korkunç! Eşini öldürüp saatlerce araçta dolaştırdı
Her satırı korkunç! Eşini öldürüp saatlerce araçta dolaştırdı Küçükçekmece'de, 4 ay önce evlendiği ve boşanma aşamasında oldukları eşi Fatma Erdoğan(22)'ı zorla bindirdiği aracın içinde silahla kafasına ateş ederek öldürdüğü ileri sürülen Eren Erdoğan, bir süre aracın içinde dolaştırdığı cesetle karakola giderek teslim oldu. Eren Erdoğan çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.
18.03.2019 Gündem
‘Kahramanlarımızı daima yaşatacağız’
‘Kahramanlarımızı daima yaşatacağız’ Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 22 yıl önce şehit düşen Yüzbaşı Nail Erdoğan’ın anısını yaşatmak için yaptırdığı anıt heykeli törenle açtı. Büyükşehir Başkanı Zekai Kafaoğlu, “Şehitlerimizin ruhu bu topraklarda yaşayacak” dedi
11.10.2018 Ege
Odaya konan soba kovası yaşlı karı-kocayı ayırdı
Odaya konan soba kovası yaşlı karı-kocayı ayırdı Adana'da gece boyu yanan sobanın kovasını yatmadan önce çıkartıp odaya koyan yaşlı çiftten koca zehirlenerek hayatını kaybederken, kadın ise hastanelik oldu. Kustuğu için hayatta kalan kadın çığlıklar içinde ambulansla hastaneye kaldırıldı
29.01.2018 Gündem
Aile boyu, madalya avcıları
Aile boyu, madalya avcıları Aydın’ın Efeler ilçesinde yaşayan ve 30 yılı aşkın süredir atıcılık sporuyla uğraşan 44 yaşındaki Fatma Erdoğan, izinden gelen ikiz kızları; 18 yaşındaki Gökçe Simge ile Göksu Özge ve oğlu 20 yaşındaki Arda Batuhan’la birlikte, 1800 madalya ve 300 kupa kazanarak önemli başarıya imza attı.
17.12.2017 Ege
Temizlik işçisi kadının otelciliğe uzanan serüveni
Temizlik işçisi kadının otelciliğe uzanan serüveni Nevşehir'de bir otelde temizlik işçisi olarak çalışırken babasından miras kalan evi butik otele dönüştüren kadın, işinin patronu oldu. Erdoğan "Kadınların, hiç kimseye muhtaç olmadan ayakları üzerinde durmaları gerekiyor. İnatçı olmaları lazım asla pes etmemeleri gerekiyor. Ben yaptım oldu" dedi.
20.05.2017 Ekonomi
Temizlik işçisi kadının otelciliğe uzanan serüveni
Temizlik işçisi kadının otelciliğe uzanan serüveni Nevşehir'de bir otelde temizlik işçisi olarak çalışırken babasından miras kalan evi butik otele dönüştüren kadın, işinin patronu oldu. Erdoğan "Kadınların, hiç kimseye muhtaç olmadan ayakları üzerinde durmaları gerekiyor. İnatçı olmaları lazım asla pes etmemeleri gerekiyor. Ben yaptım oldu" dedi.
20.05.2017 Ekonomi
Kırklareli Pehlivanköy Kaymakamı kaza yaptı
Kırklareli Pehlivanköy Kaymakamı kaza yaptı Edirne'nin İpsala İlçesine bağlı Hacıköy'de meydana gelen kazada Kırklareli Pehlivanköy Kaymakamı ve ailesi yaralandı.
25.03.2017 Gündem
‘Bir kıvılcım  birleştirir!’
‘Bir kıvılcım birleştirir!’ Yaşanan terör saldırıları ve kayıplar, Van’da ortak sağduyu çağrısını yükseltiyor. Van Barosu Başkanı Murat Timur, “Herkes şiddetin bitmesi için bir kıvılcım bekliyor. Bu kıvılcım ortaya çıksa herkes etrafında birleşir” diyor
1.01.2017 Gündem
Bayram kazaları yürek yakıyor
Bayram kazaları yürek yakıyor Alınan önlemlere, uyarılara rağmen trafik kazaları hız kesmiyor. Bayramın ilk günü meydana gelen kazalarda 18 kişi hayatını kaybetti, 95 kişi de yaralandı
17.07.2015 Gündem
Samanlığa sakladığı 100 bin liralık altın çalındı
Samanlığa sakladığı 100 bin liralık altın çalındı Bursa’da evin bahçesindeki samanlığa saklanan 100 bin liralık altını hırsızlar çaldı.
6.03.2015 Gündem
Denizin dibinde kalan canlar
Denizin dibinde kalan canlar Arama kurtarma çalışmalarının yetersizliğinden dolayı yakınlarının cenazelerine ulaşamayan ailelerin en büyük dileği, başında dua okuyabilecekleri bir mezar taşı...
17.10.2013 Gündem
16 yıldır hiçbir haber gelmedi
16 yıldır hiçbir haber gelmedi Sakız Adası yakınlarında Yunanistan savaş uçağı ile girilen ‘it dalaşı’ sonrası Ege Denizi’ne düşen F-16 pilotu Nail Erdoğan’ın ailesi de uçağın enkazına ulaşılmasını bekliyor
9.11.2012 Gündem
Hande'nin 'Göğüs kazası'
Hande'nin 'Göğüs kazası' İzmir’deki 80’inci İzmir Enternasyonal Fuarı’nda konser veren Hande Yener konser sırasında elbisesinin kurbanı oldu...
14.09.2011 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Fatma Erdoğan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.